Results 181 to 195 of 316
Thread: Πείτε τις φοβίες σας!!
-
21-07-2007, 16:39 #181
Το να εχει κανεις φοβια στα τρενα ειναι λογικο;;
Οι φιλοι μου με δουλευουν ασχημα,ομως για μενα δεν ειναι και τοσο αστειο.Προσφατα αποφασισαμε να παμε εκδρομη στη Θεσσαλονικη ,οι φιλοι μου αποφασισαν να παμε με ιντερσιτυ αλλα αδυνατο να μπω...θα αναγκαστω να παω με λεωφορειο μου φαινεται...Μα ειμαι σοβαρη;;;
Η ζωή είναι ωραία και είναι χάρισμα για όποιον μπορεί να το πιστέψει αυτό..!
- 21-07-2007, 16:48 #182
Φοβίες είναι αυτές.Δεν υπάρχει λογικό και παράλογο.Ολες τις φοβίες το μυαλό μας τις δημιουργεί.
Τι ακριβώς φοβάσαι στο τρένο?Είναι κάτι συγκεκριμένο που φοβάσαι?
21-07-2007, 18:22 #183
Φοβαμαι το ενδεχομενο συγκρουσης,φοβαμαι τις ραγες..δεν ξερω!Παντως δεν εχω μπει ποτε μου σε τρενο εν κινηση.Τελευταια φορα μπηκα για να αποχαιρετισω εναν φιλο που εφευγε και με επιασε ενα σφιξιμο στο στομαχι και το αγχος να κατεβω αμεσως!
Το παραλογο ειναι πως με τα τρενακια του λουνα παρκ τα παω μια χαρα :PΗ ζωή είναι ωραία και είναι χάρισμα για όποιον μπορεί να το πιστέψει αυτό..!
21-07-2007, 21:06 #184
isos file my ayto na ine fobia apoxorismoy...fobos na figis..i na feygis genika....
....
kenoyrios fobos kai gia mena...
.......mipos ta antikatathliptika me kanoyn adiafori.........Η μονη μας υποχρεωση..... ειναι να σωσουμε τα ονειρα μας...
..ελπιδα ειναι η αισθηση που εχεισ οτι αυτο που νιωθεισ να σε βαραινει τωρα,δεν θα κρατησει για παντα....
..Μονο στα ηρεμα νερα καθρεφτιζεται κατι χωρις ν αλλαζει μορφη.
Μονο σ ενα ηρεμο μυαλο υπαρχει η καθαρη αντιληψη του κοσμου...
21-07-2007, 21:11 #185
ως πρός τί βρε άντα;θές να είσαι λίγο πιό σαφής;
21-07-2007, 21:36 #186
..exo tin entipoosi apla pos kapies fores oxirono tooso entona tin psixi moy poy anti na poneso niotho pageri adiaforia..kai skeytomaoyn mipos simbaloyn kai ta farmaka se ayto...
...Η μονη μας υποχρεωση..... ειναι να σωσουμε τα ονειρα μας...
..ελπιδα ειναι η αισθηση που εχεισ οτι αυτο που νιωθεισ να σε βαραινει τωρα,δεν θα κρατησει για παντα....
..Μονο στα ηρεμα νερα καθρεφτιζεται κατι χωρις ν αλλαζει μορφη.
Μονο σ ενα ηρεμο μυαλο υπαρχει η καθαρη αντιληψη του κοσμου...
21-07-2007, 22:53 #187
το να είσαι ανθεκτική σε καταστάσεις που άλλοτε πι8ανώς να σε πονούσαν δεν το βρίσκω τόσο κακό..δεν είναι θέμα φαρμάκων.-μόνο- .αν υποθέσουμε οτι καταπολεμούν την ανεπάρκεια σεροτονίνης που μας κάνει να συγκινούμαστε με το παραμικρό πχ (:P )...νομίζω είναι και θέμα γεγονότων ζωής και πώς τα αντιμετωπίζουμε..και τί μαθήματα παίρνουμε απο αυτά ..εγώ πιάνω τον εαυτό μου πχ να σκέφτεται ένα γεγονός που με πόνεσε τοοοοσο πολύ κάποτε..το ίδιο γεγονός άνετα σήμερα με κάνει να γελάω ..με λίγα λόγια ..όσο παθαίνεις μαθαίνεις :P:P
21-07-2007, 23:01 #188
Επειδη καθε μερα εχω και εναν ακομα φοβο...Λοιπον σημερα φοβαμαι οτι ολοι υποκρινονται..Βασικα δεν ξερω αν το φοβαμαι αλλα με πληγωνει σιγουρα
28-08-2007, 05:54 #189
Φοβάμαι οτι κάποιος θα μπει στο σπίτι μου!!!!κλάψ!!!!!
28-08-2007, 09:35 #190
Η τελευταία μου φοβία είναι τα μέλη του internet, την πλειοψηφία των οποίων θεωρώ απαράδεκτους, επικίνδυνους, αμόρφωτους, χυδαίους, νάρκισους, ψεύτες, φτηνούς εραστές και ερωμένες της δεκάρας, θρασύδειλους, και αλήτες, άντρες και γυναίκες. Παλιότερη φοβία μου είναι η φοβία για τα βρωμερά έντομα (κατσαριδάκια, σκαθαράκι κλπ). Φοβία όταν περνάω από σκοτεινά μέρη αργά το βράδυ επειδή μου έχουν επιτεθεί παλιά.
Επειδή κάπου αναφέρθηκε για τη μοναξιά, μήπως αυτό δεν είναι φοβία αλλά φόβος ; \'Εχει διαφορά. Τέλος πάντων, όπως και να λέγεται, φόβο ή φοβία για τη μοναξιά έχω και πολύ μάλιστα. Γενικά όμως δεν ανήκω στους πολύ φοβισμένους ανθρώπους. Δεν φοβάμαι αόριστα πράγματα αλλά πολύ συγκεκριμένα. \'Αρα μιλάμε μάλλον για φόβους κι ένας απ\'αυτούς όπως προείπα είναι της μοναξιάς. Φοβάμαι τον ενδεχόμενο πόνο από ασθένεια, την ανημπόρια, τα γεράματα, ψυχικά και σωματικά, δεν φοβάμαι τον θάνατο. Φοβάμαι περισσότερο απ\'όλα την βλακεία.
29-08-2007, 03:13 #191
paidia kalispera ego meta apo kriseis panikoy fobamai pleon na paw se xwroys me poli kosmo k dinati moysiki polla fota i sinema nomizw oti den tha me piasei ekeini i apaisia dispnoia k i sighisi.....
29-08-2007, 16:42 #192
Originally posted by Mοναξιά
Η τελευταία μου φοβία είναι τα μέλη του internet, την πλειοψηφία των οποίων θεωρώ απαράδεκτους, επικίνδυνους, αμόρφωτους, χυδαίους, νάρκισους, ψεύτες, φτηνούς εραστές και ερωμένες της δεκάρας, θρασύδειλους, και αλήτες, άντρες και γυναίκες. Παλιότερη φοβία μου είναι η φοβία για τα βρωμερά έντομα (κατσαριδάκια, σκαθαράκι κλπ). Φοβία όταν περνάω από σκοτεινά μέρη αργά το βράδυ επειδή μου έχουν επιτεθεί παλιά.
Επειδή κάπου αναφέρθηκε για τη μοναξιά, μήπως αυτό δεν είναι φοβία αλλά φόβος ; \'Εχει διαφορά. Τέλος πάντων, όπως και να λέγεται, φόβο ή φοβία για τη μοναξιά έχω και πολύ μάλιστα. Γενικά όμως δεν ανήκω στους πολύ φοβισμένους ανθρώπους. Δεν φοβάμαι αόριστα πράγματα αλλά πολύ συγκεκριμένα. \'Αρα μιλάμε μάλλον για φόβους κι ένας απ\'αυτούς όπως προείπα είναι της μοναξιάς. Φοβάμαι τον ενδεχόμενο πόνο από ασθένεια, την ανημπόρια, τα γεράματα, ψυχικά και σωματικά, δεν φοβάμαι τον θάνατο. Φοβάμαι περισσότερο απ\'όλα την βλακεία.
Roamer
29-08-2007, 18:17 #193
Originally posted by RoamerΜοναξιά, είσαι κι εσύ μέλος του internet έτσι δεν είναι? Η παρουσία σου εδώ το αποδεικνύει. Είμαι περίεργος λοιπόν, η \"φοβία\" σου για τα μέλη του internet περιλαμβάνει και τον εαυτό σου? Και οι χαρακτηρισμοί σου για τα μέλη του internet ισχύουν επίσης και για σένα? Ή είσαι σαν μερικούς έλληνες που ωρύονται ότι όλοι οι έλληνες είναι απαίσιοι, κλέφτες, απατεώνες κτλ., ξεχνώντας ότι αυτά που λένε αναφέρονται άμεσα και στον εαυτό τους?
Roamer
30-08-2007, 23:44 #194
Η μεγαλύτερη μου φοβία είναι οι αρρώστιες. Φοβάμαι πάρα πολύ και υπάρχουν στιγμές που νιώθω κατα φαντασία ασθενής. Πιστεύω πως αυτό το παθαίνω γιατί πανικοβάλλομαι με την ιδέα του θανάτου. Ο,τιδήποτε μπορεί να τον προκαλέσει (και κυρίως οι αρρώστιες) μου δημιουργεί άγχος. Πως μπορώ να το αντιμετωπίσω?
30-08-2007, 23:45 #195
Η μεγαλύτερη μου φοβία είναι οι αρρώστιες. Φοβάμαι πάρα πολύ και υπάρχουν στιγμές που νιώθω κατα φαντασία ασθενής. Πιστεύω πως αυτό το παθαίνω γιατί πανικοβάλλομαι με την ιδέα του θανάτου. Ο,τιδήποτε μπορεί να τον προκαλέσει (και κυρίως οι αρρώστιες) μου δημιουργεί άγχος. Πως μπορώ να το αντιμετωπίσω?
Αποστολή χειρόγραφου γραμματος
21-07-2025, 18:22 in Σχέσεις και Επικοινωνία