Πείτε τις φοβίες σας!! - Page 14
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 14 of 22 FirstFirst ... 41213141516 ... LastLast
Results 196 to 210 of 316
    Junior Member
    ΦΟΒΑΜΑΙ ΤΟΥΣ ΚΑΚΟΥΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Senior Member
    Originally posted by Mοναξιά
    Η τελευταία μου φοβία είναι τα μέλη του internet, την πλειοψηφία των οποίων θεωρώ απαράδεκτους, επικίνδυνους, αμόρφωτους, χυδαίους, νάρκισους, ψεύτες, φτηνούς εραστές και ερωμένες της δεκάρας, θρασύδειλους, και αλήτες, άντρες και γυναίκες. Παλιότερη φοβία μου είναι η φοβία για τα βρωμερά έντομα (κατσαριδάκια, σκαθαράκι κλπ). Φοβία όταν περνάω από σκοτεινά μέρη αργά το βράδυ επειδή μου έχουν επιτεθεί παλιά.
    Επειδή κάπου αναφέρθηκε για τη μοναξιά, μήπως αυτό δεν είναι φοβία αλλά φόβος ; \'Εχει διαφορά. Τέλος πάντων, όπως και να λέγεται, φόβο ή φοβία για τη μοναξιά έχω και πολύ μάλιστα. Γενικά όμως δεν ανήκω στους πολύ φοβισμένους ανθρώπους. Δεν φοβάμαι αόριστα πράγματα αλλά πολύ συγκεκριμένα. \'Αρα μιλάμε μάλλον για φόβους κι ένας απ\'αυτούς όπως προείπα είναι της μοναξιάς. Φοβάμαι τον ενδεχόμενο πόνο από ασθένεια, την ανημπόρια, τα γεράματα, ψυχικά και σωματικά, δεν φοβάμαι τον θάνατο. Φοβάμαι περισσότερο απ\'όλα την βλακεία.
    Κάποτε νόμιζα ότι μόνο μέλη του ίντερνετ έχουν όλα τα παραπάνω στοιχεία που αναφέρεις αλλά θα σου πω πως για να καταλήξω να ξεφωνίζω το πρόβλημά μου στο ίντερνετ είδα πως δεν υπάρχει διαφορά μεγάλη με τον πραγματικό,απτό κόσμο...μόνο που εδώ σε βρίζουν χωρίς να βλέπουν τα \"όμορφα\" ματάκια σου.Εκεί έξω στα βλέπουν και στα βγάζουν.......Αχ dear και οι μορφωμένοι να δεις καλοσύνη και επίπεδο που έχουν...Μωρέ όλα είναι για τα τυπικά...Τι να τον κάνω έναν στους τύπους ευγενικό,που δεν βρίζει για να μη χαλάσει το προφίλ του και από μέσα του εύχεται απλά να βρει τρόπο να σε σκοτώσει;;;;Θυμάμαι έναν \"καθώς πρέπει\" νεαρό..Το καλύτερο παιδί όπως τον περιέγραφαν..Σωστό και όπως μου έλεγε συντηρητικό στις σχέσεις του...Λες ωραία...Βρήκα διαμάντι..Μέχρι που σου λέει ότι ε χμμ ναι από το πολύ διάβασμα δεν προλάβαινε να κάνει σχέση και τις ανάγκες του τις ικανοποιούσε σε επαγγελματίες....Ειλικρινά τα σκέφτομαι και γελάω όλα τα παρατράγουδα που εχω ζήσει και ακούσει.....Κάποτε με πονάνε...άλλες γελάω ευτυχώς....Και έχω καταλήξει να μην φοβάμαι τόσο τον κακό και χυδαίο αλλά αυτόν που είναι ευγενικός στα λόγια, στις φαινομενικές πράξεις και μέσα του το μυαλό και η ψυχή του είναι τόσο βρώμικη όσο τα αγγλικά σπίτια που δείχνει μια εκπομπή στο ΣΚΑΙ να καθαρίζουν.......Όπως έλεγε ένας τύπος σε μια ταινία και το δανείζομαι: \"Be aware of the dwarf!!!\"

Senior Member
    Originally posted by xmark
    ΦΟΒΑΜΑΙ ΤΟΥΣ ΚΑΚΟΥΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Ρε συ όλο και κάποιον/κάτι θα φοβούνται και οι κακοί...Κάποιο θα είναι το κουμπί τους...Φαντάσου ότι είμαι δυναμική και τρέμω στην ιδέα εντόμων....Φρικάρω από μικρή.......Ουρλιάζω όταν βλέπω κανένα μωθάκι δίπλα μου να περιστρέφεται.....Όσο για να το σκοτώσω η σκέψη του μου δημιουργεί απανωτούς νευρικούς κλονισμούς....

Senior Member
    Originally posted by kassi_21
    Originally posted by Mοναξιά
    Η τελευταία μου φοβία είναι τα μέλη του internet, την πλειοψηφία των οποίων θεωρώ απαράδεκτους, επικίνδυνους, αμόρφωτους, χυδαίους, νάρκισους, ψεύτες, φτηνούς εραστές και ερωμένες της δεκάρας, θρασύδειλους, και αλήτες, άντρες και γυναίκες. Παλιότερη φοβία μου είναι η φοβία για τα βρωμερά έντομα (κατσαριδάκια, σκαθαράκι κλπ). Φοβία όταν περνάω από σκοτεινά μέρη αργά το βράδυ επειδή μου έχουν επιτεθεί παλιά.
    Επειδή κάπου αναφέρθηκε για τη μοναξιά, μήπως αυτό δεν είναι φοβία αλλά φόβος ; \'Εχει διαφορά. Τέλος πάντων, όπως και να λέγεται, φόβο ή φοβία για τη μοναξιά έχω και πολύ μάλιστα. Γενικά όμως δεν ανήκω στους πολύ φοβισμένους ανθρώπους. Δεν φοβάμαι αόριστα πράγματα αλλά πολύ συγκεκριμένα. \'Αρα μιλάμε μάλλον για φόβους κι ένας απ\'αυτούς όπως προείπα είναι της μοναξιάς. Φοβάμαι τον ενδεχόμενο πόνο από ασθένεια, την ανημπόρια, τα γεράματα, ψυχικά και σωματικά, δεν φοβάμαι τον θάνατο. Φοβάμαι περισσότερο απ\'όλα την βλακεία.
    Κάποτε νόμιζα ότι μόνο μέλη του ίντερνετ έχουν όλα τα παραπάνω στοιχεία που αναφέρεις αλλά θα σου πω πως για να καταλήξω να ξεφωνίζω το πρόβλημά μου στο ίντερνετ είδα πως δεν υπάρχει διαφορά μεγάλη με τον πραγματικό,απτό κόσμο...μόνο που εδώ σε βρίζουν χωρίς να βλέπουν τα \"όμορφα\" ματάκια σου.Εκεί έξω στα βλέπουν και στα βγάζουν.......Αχ dear και οι μορφωμένοι να δεις καλοσύνη και επίπεδο που έχουν...Μωρέ όλα είναι για τα τυπικά...Τι να τον κάνω έναν στους τύπους ευγενικό,που δεν βρίζει για να μη χαλάσει το προφίλ του και από μέσα του εύχεται απλά να βρει τρόπο να σε σκοτώσει;;;;Θυμάμαι έναν \"καθώς πρέπει\" νεαρό..Το καλύτερο παιδί όπως τον περιέγραφαν..Σωστό και όπως μου έλεγε συντηρητικό στις σχέσεις του...Λες ωραία...Βρήκα διαμάντι..Μέχρι που σου λέει ότι ε χμμ ναι από το πολύ διάβασμα δεν προλάβαινε να κάνει σχέση και τις ανάγκες του τις ικανοποιούσε σε επαγγελματίες....Ειλικρινά τα σκέφτομαι και γελάω όλα τα παρατράγουδα που εχω ζήσει και ακούσει.....Κάποτε με πονάνε...άλλες γελάω ευτυχώς....Και έχω καταλήξει να μην φοβάμαι τόσο τον κακό και χυδαίο αλλά αυτόν που είναι ευγενικός στα λόγια, στις φαινομενικές πράξεις και μέσα του το μυαλό και η ψυχή του είναι τόσο βρώμικη όσο τα αγγλικά σπίτια που δείχνει μια εκπομπή στο ΣΚΑΙ να καθαρίζουν.......Όπως έλεγε ένας τύπος σε μια ταινία και το δανείζομαι: \"Be aware of the dwarf!!!\"

Για σκέψου να μην είχαμε ούτε καν αυτους τους καλούς τρόπους πως θα ηταν η κοινωνία μας. Είναι αδυναμια να θαυμάζουμε τους \"κακούς\".

Εγώ kassi μου θέλω να συνεχίσω να πίνω τον καφέ μου με ζάχαρη. Δεν θέλω να ξεχάσω την πιο γλυκιά απο τις 5 γεύσεις. Φιλάκια.

Junior Member
    Καλημέρα σας θα ήθελα να σας μιλήσω και εγώ για τους δικούς μου φόβους...
    Φοβάμαι το σκοτάδι απο τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου με αποτέλεσμα σε πιο μικρή ηλικία να έχω χάσει τον υπνο μου σχεδόν για ένα χρόνο, τώρα πλέον κοιμάμαι μόνο με κάποιο φως στο δωμάτιό μου...
    Φοβάμαι μην χάσω ανθρώπους που αγαπώ ...
    Φοβάμαι μήπως πάθω κάτι και δεν προλάβω να πω αυτά που θέλω στους ανθρώπουσ μου ...
    Φοβάμαι να είμαι μόνη μου ...
    Ακόμα φοβάμαι ότι ποτέ δεν θα με αγαπήσει κάποιος όσο εγώ και οι πισσότεροι απο τους ανθρώπους που γνωρίζω νομίζω ότι θέλουν το κακό μου ....
    φοβάμαι τα όνειρά μου που είναι εφιάλτες κάθε βράδυ ...
    Φοβάμαι την ΜΟΝΟΑΞΙΑ !!!

Junior Member
    Όπως διάβαζα σε ενα άρθρο πριν δύο εβδομάδες....\" Φοβάμαι την ημέρα που δε θα φοβάμαι πια, γιατί αυτό θα σημαίνει ότι θα είμαι νεκρή...\" Δεν πιστεύω ότι υπάρχει άνθρωπος, κανονικός, γήινος, που δε φοβάται...
    Άλλωστε ο φόβος είναι μια από τις ισχυρότερες δυνάμεις για εξέλιξη!
    Διαφωνεί κανείς;

Senior Member
    Ναι είναι γεγονός πως δεν υπάρχει άνθρωπος που να μην έχει φοβηθεί, αλλιως δεν θα είχε επιβιώσει το ανθρώπινο είδος.

Senior Member
    ΦΟΒΑΜΑΙ ΤΟΥΣ ΠΡΩΗΝ ΓΚΟΜΕΝΟΥΣ ΜΟΥ...
    ΦΟΒΑΜΑΙ επίσης μερικούς ΣΚΟΡΠΙΟΥΣ ΛΕΟΝΤΕΣ ΙΧΘΕΙΣ κ.τ.λ.....
    Αλλά πιο πολύ με φοβίζει γιατρέ η οργή μου......και οι εμμονές μου.....
    Sharp δεν ξέρεις τι θα πει σουταρισμένος πρώην γκόμενός μου.........Μαλκ τους προκαλώ τόση κακία;;;;;χεχε
    ΦΙΛΙΑ στους πρώην γκόμενούς μου!!!!!!!

Senior Member
    Τι σου φταίνε οι άνθρωποι?

Senior Member
    Μωρέ ξέρουν αυτοί.........Τίποτα βρε...Τους στέλνω τα φιλιά μου...Να\'ναι καλά τα παιδιά........

Senior Member
    Θα ήθελα να σας εκδικηθώ-με μηνυσούλες- για αυτό που μου στήσατε αλλά δεν είστε παρά μερικοί κομπλεξικοί θρασύδειλοι εγκατελειμένοι...........που χρησιμοποιήσατε στοιχεία μου για να βγάλετε τα απωθημένα σας.....Και εν τέλει ευχαριστώ που ασχοληθήκατε μαζί μου Δημήτρη και Τάσο!!!!!!!!!Τα επώνυμα βεβαια δεν τα λέμε................Αν το συνεχίσετε θα τα πούμε στα δικαστήρια.....

Σαν δεύτερη σκέψη...Γιατρέ μήπως Σπιλμπεργκίζω και το πάμε για σενάριο φαντασίας;;;;Μήπως να ανεβάσω την δόση;;;;;;;;;;Τα νεύρα μου.........

Junior Member
    geia sasegw fovamai oti panta tha agxwnomai otan tha vriskomai anamesa se kosmo,lewforeia,magazia,amfitheatra klp,kai fovamai va eimai o eaftos mou,den xerw giati to vriskw toso dyskolo...

Senior Member
    Είναι μάλλον αλληλένδετα αυτά τα δυο. Το \'να φέρνει τ\' άλλο.

Junior Member
    i kota to avgo i to avgo tin kota san na leme?pws na to xeiristw omws?

Junior Member
    DEN XERO AN IPARXEI KAPOIOS POY MPOREI NA VOITHISEI... SINEXOS FOVAMAI OTI EXO KATI.. OTI KATI THA PATHO.. OTI EXO KARKINO.. OTI THA PETHANO.. OTI THA TRAKARO.. OTI THA ME TIMORISEI O THEOS GIA TIS AMARTIES POU EXO KANEI KAI THA AROSTISO....DEN ANTEXO... EINAI OLA STO MIALO MOU... SINEXEIAAAA!!! ME KOURAZEI... EXO TAXIPALMIES.. PONO STON AFXENA.. DISPNIA.... KOURASI...DEN XERO POS NA TO ANTIMETOPISO

Page 14 of 22 FirstFirst ... 41213141516 ... LastLast