Results 256 to 270 of 316
Thread: Πείτε τις φοβίες σας!!
-
02-12-2008, 20:43 #256
φοβιες?? καθε εβδομαδα και καινουρια..
- 14-12-2008, 12:05 #257
ΚΑΛΗΜΕΡΑ..ΕΓΩ ΠΑΛΙ ΘΑ ΕΛΕΓΑ ΟΤΙ ΕΧΩ ΕΝΑ ΕΙΔΟΣ ΠΕΡΙΕΡΓΗΣ ΦΟΒΕΙΑΣ...ΦΟΒΑΜΕ ΝΑ ΜΗΝ ΜΟΥ ΕΜΦΑΝΙΣΤΗ ΚΑΤΙ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΠΑΝΩ ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΟΤΑΝ ΔΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΓΕΝΝΗΘΗ ΜΕ ΚΑΤΙ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ...ΤΟ ΚΡΙΝΟΥΝ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΚΑΙ ΤΟ ΒΛΕΠΟΥΝ ΠΕΡΙΕΡΓΟ....ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΕΝΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ....ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΧΩ ΔΗΛ...ΦΟΒΕΙΑ?ΚΑΠΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΡΩΤΗΣΑ ΤΗΝ ΑΔΕΛΦΗ ΜΟΥ ΑΝ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΤΑΝ ΕΚΕΙΝΗΣ ΚΑΤΙ ΤΕΤΙΟ ΘΑ ΕΝΙΩΘΕ ΣΑΝ ΚΑΙ ΜΕΝΑ ΑΣΧΗΜΑ?ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΑΧΙ ΕΦΟΣΩΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΤΟ ΕΣΤΗΛΕ Ο ΘΕΟΣ..ΑΡΑ ΜΟΝΟ ΕΓΩ ΤΟ ΦΟΒΑΜΕ ΑΥΤΟ?ΑΝ ΝΑΙ ΠΑΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΟΤΙ ΟΝΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΦΟΒΕΙΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΧΩ...ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΑ...ΝΙΩΘΟ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΟΤΑΝ ΘΑ ΣΚΕΦΤΩ ΟΤΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΓΙΝΗ ΚΑΤΙ ΤΕΤΙΟ(ΝΑ ΜΟΥ ΕΜΦΑΝΙΣΤΗ ΚΑΤΙ ΑΣΧΗΜΟ )ΘΑ ΦΑΝΗ...ΑΝ ΟΜΩΣ ΓΙΝΗ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΦΕΝΕΤΕ?ΟΠΩΣ...ΜΗΝ ΓΕΛΑΣΕΤΕ...ΟΠΩΣ ΚΑΠΙΟ ΦΑΝΤΑΣΜΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΣΑ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΦΕΝΕΤΕ ΑΥΤΟ ...ΠΩΣ ΘΑ ΤΟ ΜΑΘΩ ΕΓΩ?ΑΡΑ ΣΥΝΕΧΩΣ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΜΦΙΒΟΛΙΑ ΑΥΤΗ?ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΑΘΩ ΑΝ ΓΕΙΝΟΤΑΝ ΣΕ ΣΑΣ ΚΑΤΙ ΤΕΤΙΟ ΘΑ ΝΙΩΘΑΤΕ ΑΣΧΗΜΑ ΟΠΩΣ ΕΓΩ?ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ...
14-12-2008, 12:28 #258
AS MOY APANTHSH KAPIOS EIDIKOS PARA POPY..ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΙ ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΗ ΚΟΠΕΛΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΧΑΡΩ ΤΗΝ ΖΩΗ ΟΠΩΣ ΕΓΩ ΘΕΛΩ..ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ
14-12-2008, 17:28 #259
θα γελασετε αλλα ειναι σοβαρη φοβια για μενα και με οδηγησε στη καταθλιψη μετριου τυπου .φοβαμαι μη με πουν ασπρη γιατι εγω το παιρνω οτι ειμαι σαν το τοιχο κατασπρη η ασχημη !!!και μπερδευομαι γιατι εγω δε βλεπω κατι ασχημο ουτε οι φιλοι συγγενεις .Ο αλλος που θα το πει που το βλεπει???
15-12-2008, 00:30 #260
Originally posted by BrainTrance
Εγω το μονο που φοβαμαι ειναι το σεξ.
Δεν ξερετε τι κρισεις πανικου παθαινω πριν γινει.
Αλλα οταν γινεται φευγει το αγχος.
Μια φορα να μην ...με τιποτα !!! Βρε με τιποτα !!!!
Ενω ηθελα παρα πολυ , ειχα αγχωθει τοσο που ημουν νεκρα φυση ...
Ευτυχως ειχα και δευτερη ευκαιρια μετα απο λιγες ημερες κ \"επανορθωσα\"..γιατι φανταζομαι με τι εικονα θα ειχε μεινει η κοπελλα ....xεχεχε..
Να λεμε και καμια αστεια ιστορια εε?
Κατα τα αλλα , μαλλον αυτο που φοβαμαι ειναι το μελλον γενικοτερα , το δικο μου του παιδιου μου .
Αυτο που κυριολεκτικα με τσακιζε ειναι η αδικια ,αλλα δυστυχως ζουμε σε μια χωρα οπου κυριαρχει αυτο το ελλατωμα των ανθρωπων και ειναι δυσκολο να το παραβλεπω ..ισως γιατι πιστευω οτι ειμαι Ανθρωπος και δεν μπορω να αλλαξω σε κατι αλλο.
Ισως τελικα ολοι εμεις που ειμαστε ποιο ευαισθητοι ,εχουμε το μεγαλυτερο αγαθο απο ολους ,την καθαρη ψυχη , η οποια βασανιζεται σε εναν κοσμο γεματο παθη , που δεν τα αποδεχεται και προσπαθει να τα αποτιναξει απο πανω της .
Τοτε ισως αποκτουν αλλο νοημα ολα αυτα που περναμε .Μην ξεχναμε οτι ΟΛΑ γινονται για καποιον λογο .Οχι μοιρολατρικα , αλλα εξ\'αποτελεσματος των πραξεων μας...
15-12-2008, 00:54 #261
Originally posted by afrula
θα γελασετε αλλα ειναι σοβαρη φοβια για μενα και με οδηγησε στη καταθλιψη μετριου τυπου .φοβαμαι μη με πουν ασπρη γιατι εγω το παιρνω οτι ειμαι σαν το τοιχο κατασπρη η ασχημη !!!και μπερδευομαι γιατι εγω δε βλεπω κατι ασχημο ουτε οι φιλοι συγγενεις .Ο αλλος που θα το πει που το βλεπει???
Τοτε να σε παιρνω τηλεφωνο καθε πρωι να σου λεω οτι εισαι κουκλα να σου φτιαχνω την ημερα !!
και δεν προκειται να γελασει κανεις με τιποτα ειδικα σε αυτο το φορουμ ..
15-12-2008, 00:58 #262
Originally posted by royla
AS MOY APANTHSH KAPIOS EIDIKOS PARA POPY..ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΙ ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΗ ΚΟΠΕΛΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΧΑΡΩ ΤΗΝ ΖΩΗ ΟΠΩΣ ΕΓΩ ΘΕΛΩ..ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ
Αν και δεν ξερω την ηλικια σου και τι ακριβως ειναι αυτο που εννοεις , πιστευω οτι αυτο το συναισθημα ειναι κατι που ολοι το αισθανομαστε σε μεγαλυτερο η μικροτερο βαθμο .
Βεβαια αυτο που εννοω εγω δεν εχει σχεση με το αν καποιος ειναι πολυ ομορφος η οχι αλλα με γενικοτερες συνθηκες της καθημερινοτητας του ατομου .
Αν θελεις, μπορεις μας πεις περισσοτερα για το τι ακριβως ειναι αυτο που σε περιοριζει κ που εχει σχεση μαλιστα και με την εμφανιση .
16-12-2008, 15:07 #263
ΤΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΘΩ ΠΟΤΕ ΑΝ ΟΝΤΟΣ ΚΑΤΗΚΗ ΕΝΑ ΦΑΝΤΑΣΜΑ ΜΕΣΑ ΜΟΥ ΕΦΟΣΩΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΤΟ ΑΟΡΑΤΟ....ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΜΙΑ ΑΣΧΗΜΗ ΣΚΕΨΗ ?ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΝΙΩΘΟ ΤΟ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑ ΤΙΣ ΣΤΕΝΑΧΩΡΕΙΑΣ?ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΤΡΕΛΗ ΑΠΛΑ ΨΑΧΝΩ ΝΑ ΒΡΩ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΕ ΣΤΕΝΑΧΩΡΗ..ΣΑΣ ΒΕΒΑΙΟ ΟΤΙ ΤΑ ΕΧΩ ΤΕΤΡΑΚΟΣΙΑ..ΑΠΛΑ ΜΟΥ ΜΠΗΚΑΝ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΙΔΑΙΕΣ ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΙΑ ΞΕΦΟΡΤΟΘΩ...ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ
16-12-2008, 15:14 #264
Originally posted by afrula
Εμένα πάντως μου το λένε ότι πολύ λευκή, αλλά τιμή μου και καμάρι μου, άσε που έχω 1002 άλλα χαρίσματα:P...
Εδώ στην Κίνα έχουν πλουτίσει οι εταιρείες που παράγουν λευκαντικά προϊόντα και εσύ στεναχωριέσαι?
17-12-2008, 11:29 #265
Οι λευκοί θέλουν να μαυρίσουν, οι μαύροι να ασπρίσουν, μπέρδεμα!!!
17-12-2008, 11:39 #266
τα αεροπλανα και ενω ταξιδευα πολλες φορες με αυτα μετα απο την τραυματικη εμπειρια μιας πτησης αρχισα να τα φοβαμαι. προσπαθω και ταξιδευω αλλα τρεμω ολοκληρη κατα την διαρκεια της πτησης. το παλευω ομως, γιατι μου αρεσουν τα ταξιδια.
17-12-2008, 12:43 #267
Originally posted by royla
Εγώ σαν μια άσχημη ιδέα το βλέπω αυτο που σε βασανίζει..
τώρα γιατί να υπάρχει δεν μπορώ εγώ να σου πω γι αυτό θα έλεγα να πας σε έναν ειδικό.
17-12-2008, 13:47 #268
Originally posted by lllogan
Οι λευκοί θέλουν να μαυρίσουν, οι μαύροι να ασπρίσουν, μπέρδεμα!!!
ΥΓ..... στο βερολινο που ειχα παει, ειδα μια μαυρη γυναικα, βαμμενη καταξανθη.....
ε απο κει και περα τι να πεις??
17-12-2008, 16:39 #269
ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΤΟ ΜΣΝ ΣΟΥ ΕΣΕΝΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΣ..ΑΝ ΘΕΣ ΦΥΣΙΚΑ..ΝΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟ ΚΕΙ
17-12-2008, 17:33 #270
στο εστειλα σε μυνημα ρούλα
Xanax και Ναρκωτεστ!
20-07-2025, 20:57 in Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης Διαταραχή