Results 271 to 285 of 316
Thread: Πείτε τις φοβίες σας!!
-
18-12-2008, 10:40 #271
ΤΙ ΕΝΟΗΣ ΣΕ ΜΥΝΗΜΑ...ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΡΩ ΤΟ ΜΣΝ ΣΟΥ..ΠΟΥ ΤΟ ΕΣΤΗΛΕΣ?
- 18-12-2008, 17:28 #272
δηλαδη οταν καποιος σας λεει οτι δεν ειστε ωραιοι τι καταλαβαινετε πως το παιρνετε?σκεφτεστε οτι ειστε ασχημοι?η ομορφια τελικα ειναι υπκειμενικη ετσι δεν ειναι?και αν καποιος σας πει οτι ειστε ασχημος-η πως αντιδρατε?κλαιτε,μειωνεται η αυτοπεποιθηση σας ,μενετε στο σπιτι 3 μερουλες να ηρεμησετε.Εγω το τελευταιο.Ειμαι πολυ μπερδεμενη βρε παιδια.δεν με εχει πει κανεις ασχημη αλλα μπορει να το ακουσω δημοκρατια εχουμε.Αυτο δε σημαινει οτι αλλαζει καποιο χαρακτηριστικο μου του προσωπου μου και γινεται ασχημο?τι να πω ασχολουμαι με εμφανισεις να καταλαβω ειμαι 25 και ακομα να καταλαβω.
23-12-2008, 15:12 #273
εχω διαβαση οτι ανακαλυψαν των ανιχνευτη φαντασματων...οταν δηλ το μηχανημα αυτο ανακαλυψη περιεργα και ασυνηθιστα μαγνητικα κυμματα υπαρχει λενε εκει φαντασμα?δηλ παιδια εμφανιστηκε καπιο φαντασμα το ανελυσαν και ανακαλυψαν οτι εχουν περιεργα μαγνητικα κυμματα?και βγηκε το αποτελεσμα οτι αν το μηχανημα ανακαλυπτη κατι τετιο ειναι φαντασμα? χρειαζομαι αμεσα καπια απαντηση ..ευχαριστω
23-12-2008, 18:11 #274
τωρα που το ψαξα στο γκουγκλ έβγαλε σχετικά ένα προιόν ..πιο πολύ για γιαπωνέζικο παιχνίδι μοιάζει..
Μην διαβάζεις και μην ασχολείσαι με αυτα βρε Ρούλα..
εσύ τα παιρνεις τοις μετρητοις ενω αυτοί κανουν απλά \'\'πλάκα\'\' και την δουλεια τους...
ΕΠΙΣΗΜΑ ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΕΓΩ ΓΙΑ ΥΠΑΡΞΗ ΦΑΝΤΑΣΜΑΤΩΝ.
24-12-2008, 01:23 #275
ρουλα αν ηταν τοσο ευκολο να μας καταλαβουν φαντασματα θα ειμασταν ολοι ζομπι αυτη τη στιγμη.κανεις σκεψεις χωρις νοημα.θα μπορουσες να σκεφτεις για το πνευμα του παλιου σου αυτοκινητου που σε καταδιωκει αλλα τετοιο πραγμα δεν υπαρχει.παιζει το μυαλο σου μαζι σου και το ακολουθεις,κακως.θεσε τα ορια,βαλε την λογικη κατω και πορεψου βαση αυτης.αυτα που λες παραπεμπουν σε μυστικισμο κατι που δεν πιστευω πως εχεις ασχοληθει (και μη κανεις το λαθος και ασχοληθεις).ζησε μια φυσιολογικη ζωη,απαιτησε την απο τον εαυτο σου.
24-12-2008, 11:49 #276
PAIDIA EYXARISTO POLY GIA TIS SYMBOYLES SAS
27-12-2008, 16:18 #277
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ..ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΑΘΩ ΤΟ ΕΞΗΣ..ΔΗΛ ΑΝ ΕΣΕΙΣ ΚΑΝΑΤΕ ΤΝ ΣΚΕΨΗ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΚΑΝΩ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΜΕ ΤΟ ΦΑΝΤΑΣΜΑ ΑΝ ΥΠΑΡΧΗ ΜΕΣΑ ΜΟΥ ΔΗΛ ΔΕΝ ΘΑ ΦΟΒΟΣΑΤΑΝ ΔΕΝ ΘΑ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΟΣΑΣΤΑΝ ΑΝ ΕΙΧΑΤΕ ΚΑΤΙ ΤΕΤΙΟ ΜΕΣΑ ΣΑΣ?
27-12-2008, 17:08 #278
αν σκεφτεσαι συνεχεια πως ενα πιανο θα πεσει στο κεφαλι σου ενω περπατας στην αγορα δεν θα στεναχωριοσουν;καπως ετσι ακουγεσαι,βγαλε την εμμονη απο το κεφαλακι σου,απο εσενα εξαρταται,οσο το αφηνεις μεγαλωνει μεσα σου...
05-01-2009, 14:16 #279
ΩΡΑΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΡΩΤΗΣΩ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ?ΑΡΧΕΙΣΑ ΝΑ ΝΙΩΘΟ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΝΑΚΑΛΥΠΤΟΝΤΑΣ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΕΙΔΟΣ ΣΚΕΨΗΣ...ΔΗΛ...ΟΤΑΝ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΩ ΚΑΤΙ ΑΣΧΗΜΟ ΑΛΛΑ ΝΑ ΜΗ ΦΕΝΕΤΕ ΜΕ ΣΤΕΝΑΧΩΡΗ...ΟΤΑΝ ΜΕΤΑ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΙΣ ΙΔΕΑΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΦΟΒΑΜΕ ΑΔΕΙΚΑ ΝΙΩΘΟ ΚΑΛΥΤΕΡΑ...ΑΛΛΑ ΣΥΝΕΧΩΣ ΜΟΥ ΕΡΧΕΤΕ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΚΑΝΩ ΞΑΝΑ ΚΑΙ ΞΑΝΑ ΤΟ ΙΔΙΟ...ΜΕ ΤΙ ΑΛΛΗ ΣΚΕΨΗ ΘΑ ΜΕ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΑΤΕ ΩΣΤΕ ΝΑ ΝΙΩΣΟ ΚΑΛΥΤΕΡΑ/ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΜΕ ΒΟΗΘΟΥΝ...
17-01-2009, 14:56 #280
17-01-2009, 17:13 #281
ΑΠΟ ΑΡΡΩΣΤΟΦΟΒΙΑ ΕΧΕΤΕ ΑΚΟΥΣΤΑ ..ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΠΑΣΧΩ ΜΑΖΙ ΜΕ ΜΙΑ ΩΡΑΙΑ ΑΓΧΩΔΗ ΔΙΑΤΑΡΑΧΗ!!!!
Ό,τι δεν συνέβη ποτέ, είναι ότι δεν ποθήσαμε αρκετά.
29-01-2009, 09:43 #282
γεια σας είμαι η λίτσα και είμαι 29 ετών διάβασα αυτό που έγραψε η ρούλα και μπορώ να πω ότι την καταλαβαίνω απόλυτα. πάσχω από κατάθλιψη και πριν κάποια χρόνια είχα και κρίσεις πανικού. αυτά όλα ξεκίνησαν γιατί έχω τις ίδις φοβίες με την ρούλα. φοβάμαι τα φαντάσματα και το εξωπραγματικό. μακάρι να φοβόμουν και εγώ τα πουλιά τους πολέμους ή κάτι άλλο το οποίο πραγματικά υπάρχει. εγώ όμως εδώ και πολλά χρόνια σχεδόν από 12 ετών παλεύω με τα φαντάσματα και με κάτι άλλο που φοβάμαι ακόμα και να το πω ελπίζω να καταλαβαίνετε.όπως η ρούλα φοβάται το φάντασμα έτσι και εγώ φοβάμαι πως κάτι άλλο υπάρχει το οποίο σε ανύποπτο χρόνο μπορεί να το δω ή να το ακούσω.φοβάμαι ακόμα όσο αστείο και αν ακούγεται να πάω στην τουαλέτα μόνη μου όσο για το σκοτάδι ούτε λόγος πάντα υπάρχει φως στο σπίτι τέλος πάντων μην σας κουράζω άλλο ξέρω ότι όλα αυτά ακούγονται αστεία αλλά δυστυχώς γίνονται. δόξα τω Θεό βρήκα λύση κατέφυγα στο Θεό και μέσω της προσευχής έχω αρχίσει σιγά σιγά να το ξεπερνώ μόνο εκεί είναι η πραγματική θεραπεία παιδιά βέβαια παίρνω και τα φάρμακά μου αντικαταθλιπτικά και αγχολυτικά αλλά μόνο στον Θεό βρήκα την ελπίδα και το φως την πραγματική θεραπεία.
04-02-2009, 10:15 #283
Παιδιά εγώ είμαι αρρωστοφοβική. Μην ακούσω για ασθένειες και μάλιστα σε άτομα του στενού μου κύκλου... Πάει! αυτό ήταν! αρρώστησα. Όπως δυστυχώς και αυτή τη στιγμή που σας γράφω...Έχουμε τη γιαγιά (πεθερά) με άνοια και με έχουν πιάσει κάτι κρίσεις πανικού άλλο πράγμα... Το μόνο που παρακαλάω είναι να τελειώσουν αυτές οι κρίσεις γιατί έχω και μικρό παιδί και δεν θέλω να με βλέπει έτσι...
04-02-2009, 19:22 #284
ΦΟΒΑΜΑΙ ΠΟΛΥ ΤΝ ΘΑΝΑΤΑΤΟ..ΔΙΑΒΑΣΑ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΜΕΤΑΘΑΝΑΤΙΑ ΖΩΗ..ΚΑΙ ΕΙΠΑ ΔΕΝ Γ... ΑΝ ΕΙΝΑΙ Ν ΠΕΘΑΝΩ ΑΣ ΠΕΘΑΝΩ ΔΕΝ ΦΟΒΑΜΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΝ... ΟΜΩΣ ΑΠΟ ΤΝ ΩΡΑ Π ΤΟ ΕΙΠΑ ΖΑΛΙΖΟΜΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΙ Τ ΧΕΡΙΑ Μ ΤΡΕΜΟΥΝ.. Κ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΜΩΣ ΠΑΓΩΜΕΝΑ...ΚΑΙ ΝΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟ ΑΦΗΣΩ ΑΥΤΟ ΔΕΝ Μ ΑΦΗΝΕΙ..
06-02-2009, 22:05 #285
καλησπερα οταν πεφτω να κοιμηθω νιοθω τουσ παλμουσ μου χωρισ να εχω ταχυκαρδια.. και ειναι πολυ ενοχλητικο... το εχει νιωσει κανεισ σασ και τισ προαλλεσ ενιωσα μια πολυ μεγαλη πιεση στο στηθοσ..
Από τότε τότε που με πρωτοθυμάμαι...
21-07-2025, 11:42 in Με καφέ και συμπάθεια....