Results 76 to 90 of 316
Thread: Πείτε τις φοβίες σας!!
-
17-06-2006, 00:49 #76
Ιφιγένεια μικρό μου..μήν ξεχνάς ότι όποτε νιώθεις πεσμένη...έχεις εμάς...μια τρελή αλλά δημιουργική παρέα να μιλήσεις ανά πάσα στιγμή...
ʼλλοι τώρα που μιλάμε είναι πραγματικά μόνοι και δεν έχουν κάποιον ούτε να ανταλλάξουν μια δημιουργική καλημέρα!!!
Μάλλον πρέπει να νιώθουμε τυχεροί και ευγνόμωνες...
Για όλους εμάς.....για όλους εσάς...που είμαστε το ξεχωριστό ΕΜΕΙΣ του forum.........
ΦΙΛΙΑ
- 17-06-2006, 11:48 #77
kalhspera paidia...
eniwsa tin anagh na milisw se esas mpas kai lusw tin fovia mou....eimai molis 15 xronwn kai ola arxisane apo ena kalokairi..nomiza oti ena paidi ithele na me dhrei kai klhstika sto spiti mou olo to kalokairi afosiomenos sto pc mou...eftasa se shmeio na fovamai ton kosmo na mi thelo na vgw oute na petaksw \'\'ta skoupidia\'\'...kata kapoion tropo to kseperasa alla mia mera pou phgame sto theatro me to sxoleio otan teleiose irthe enas apo to allo sxoleio pou einai geitoniko xwrio kai mou leei mi ksanakoitakseis tous filous mou tha se thapso...pao ekso kai ton vrhskw kai tou leo ekana kati?kai mou apantaei oxi oxi..leo signwmh an koitaksa tous filous sou kai efyga..meta apo 5 mhnes sxedon kapioi \'\'filoi\'\' mou phgane sto xwrio tous gia enan kafe kai tous vrikane oi alloi(pou irthan kai mou eipan)oti enas filos sas poulhse magia se kapious allous..erxontai oi filoi mou kai mou to lene...exw aganaktisei pragmatika den kserw ti na kanw thelo na apoktisw ksana tin parea mou na vgainw me anesh..oi filoi mou exoun xasei pasa idea gia mena kai emena me pligwnei giati eimai ena atomo me aisthimata....
Sas parakalw an ginete apantiste mou me mia lush mpas kai niwsw oti den eimai monos....signomi an evala tin dimosieush mou se lathos meros...
17-06-2006, 13:40 #78
Καταρχήν μικρέ μου φίλε καλωσόρισες στο forum. Θα σε παρακαλούσα να γράφεις με ελληνικούς χαραχτήρες για να είναι πιο εύκολη η επικοινωνία.
Τι φοβάσαι ακριβώς; Μήπως κάποιος συγκεριμένος σε χτυπήσει;
Μήπως έχεις γενικά πρόβλημα με τον κόσμο και φοβάσαι να βγείς από το σπίτι;
Τι σε αγχώνει; Γίνε πιο συγκεκριμένος.
Μίλησέ μας για τον εαυτό σου.Εδώ δεν θα σε παρεξηγήσει κανένας.
Να είσαι σίγουρος πως θα βρείς μεγάλη συμπαράσταση.
Φιλικά
Μιχάλης
17-06-2006, 16:01 #79
Καλησπέρα και ευχαριστώ για το ενδιαφέρον...Καταρχήν φοβάμαι να μήν με βρούν αφτοί που με έψαχναν....να γίνω πιο σαφής φοβάμε το \'\'ξύλο\'\'...και δεν θέλω ποτέ να βρεθώ σε αφτήν την στιγμή...και επισής με αγχώνει οταν βγαίνω έξω να μήν μαλώσω με κανέναν η κάτι ανάλογο...
17-06-2006, 16:05 #80
Inside, έχεις συζητήσει αυτά τα συναισθήματα σου αλλά και τα περιστατικά που αναφέρεις με τους γονείς σου?
Το φόρουμ αυτό, δεν υποκαθιστά τη θεραπεία με τον ψυχολόγο ή τον γιατρό σας. Απευθυνθείτε σε ειδικό, αν κάνετε σκέψεις που μπορούν να αποδειχθούν επικίνδυνες για τον εαυτό σας ή τους άλλους.
17-06-2006, 16:10 #81
όχι δεν τα έχω συζητήσει...γιατί δεν θέλω να στεναχωριθούν για μενα..
17-06-2006, 16:11 #82
απλά το έχω αναφέρει
17-06-2006, 16:17 #83
inside, αν το κουβεντιάσεις μαζί τους, θα τους βοηθήσεις να καταλάβουν τι περνάς/τι αισθάνεσαι έτσι ώστε να δουν τι μπορούν να κάνουν.
Θα σου συνιστούσα χωρίς δισταγμό να τους το αναφέρεις, έτσι ακριβώς όπως το αισθάνεσαι.Το φόρουμ αυτό, δεν υποκαθιστά τη θεραπεία με τον ψυχολόγο ή τον γιατρό σας. Απευθυνθείτε σε ειδικό, αν κάνετε σκέψεις που μπορούν να αποδειχθούν επικίνδυνες για τον εαυτό σας ή τους άλλους.
17-06-2006, 16:25 #84
Ναι θα ήταν μια καλή ιδέα απλα εγώ αναφέρθηκα στο συγκεκριμένο forum γιατί ισως βρώ μια λύση...
18-06-2006, 22:19 #85
inside, νομίζω ότι μεγαλοποιείς τα πράγματα. Κανένας δεν θέλει να δείρει κάποιον χωρίς λόγο. Και δεν φαίνεσαι άτομο που προκαλείς. Είχες κάποια ανάλογη εμπειρία στο παρελθόν; Σε χτύπησε κάποιος;
Στην παρέα σου υπάρχουν \"φασαρτζήδες\";
18-06-2006, 22:29 #86
Όχι στην παρέα μου δέν υπάρχουν \'\'φασαρτζήδες\'\' ίσα ίσα ξέρω πολύ καλα να ξεχωρίζω τις παρέες μου...απλά αφτο το θέμα με έχει πληγώσει και θέλω να το ξεπεράσω...
18-06-2006, 23:43 #87
Inside μου, καλώς μας ήρθες! Η αλήθεια είναι ότι η απομάκρυνση και η απόλυτη απομόνωση από ότι είδες και εσύ δεν έλυσε το πρόβλημά σου. Εκτός των άλλων τα παιδιά που αναφέρεις δεν θα έχουν πουλήσει μαγκιά μόνο σε εσένα αλλά θα το έχουν κάνει και σε άλλους γιατί έτσι θα είναι ο χαρακτήρας τους. Τώρα σχετικά με τους γονείς σου που είπες μπορώ να σου πω ότι πιο πολύ στεναχωριούνται που σε βλέπουν έτσι κλεισμένο. Όντως το σωστό είναι να τους μιλήσεις όπως νιώθεις για να σε βοηθήσουν στο πρόβλημα, ή αν δε σου βγαίνουν στα λόγια γράψτα σαν έκθεση ψυχής και δώστα στους γονείς να τα διαβάσουν. Για όλα τα προβλήματα υπάρχει λύση, απλώς τον τρόπο καθυστερούμε κάπως να βρούμε.
Φιλιά
19-06-2006, 11:23 #88
Ευχαριστώ πολύ παιδιά για την συμπαράσταση..αλλα το μόνο που φοβάμαι είναι αν τους δώ έξω και μου αρχίσουν τις μαγκίες τους τί θα κανώ???
19-06-2006, 22:47 #89
Κωστάκη μου, μου μύρισε το αιματάκι σου....μιαμ..μιαμ...
έλα καμάρι μου να σε φιλέψω ένα κουραμπιεδάκι....:P:P:P
Έλα στη θεία Όλγα...........
και Αφροδίτη ...επειδή σε συμπαθώ ρε συ για να μη με πεις λιγούρο θα σου κρατήσω το χεράκι του Κώστα πανέ για μεζέ.........
30-06-2006, 10:26 #90
Ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΦΟΒΟΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΥΓΕΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΑΡΡΩΣΤΗ ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΠΟΝΑΕΙ Ο ΑΥΧΕΝΑΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΜΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΠΟΝΟΚΕΦΑΛΟΥΣ.ΕΧΩ ΚΑΤΑΑΓΧΩΘΕΙ.ΟΛΟΙ ΜΟΥ ΛΕΝΕ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΩ ΚΑΙΡΟΥ.ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ?
Με έδιωξαν από το σπίτι.
18-07-2025, 14:01 in Με καφέ και συμπάθεια....