Ταχυπαλμίες + κρίση πανικού - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 3 FirstFirst 123
Results 31 to 44 of 44
    Senior Member
    Νικο αν δεν κανει καμια εκτεκτη συστολη ειναι λογικο οτι δεν θα φανει τιποτα στην καταγραφη που κανει το μηχανημα. Εγω ειχα βαλει πριν ενα χρονο και κατεγραψε 40 εκτακτες στο 24ωρο. Ο καρδιολογος δεν δεν τις σχολιασε σχεδον καθολου. Το μονο που μου ειπε και δε θα το ξεχασω, ειναι τα εξης λογια \'\'ΕΓΩ ΣΤΟ ΙΑΤΡΕΙΟ ΜΟΥ ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΣΘΕΝΗΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΠΕΛΑΤΕΣ. Λογια με πολυ βαθυ νοημα.

Junior Member
    ναι silveroula, αν οι 40 την ημέρα δεν είναι τίποτα, εγώ που έχω (4-5 ) την ημέρα,τουλάχιστον αυτές καταλαβαίνω-δεν ξέρω αν υπάρχουν και άλλες που δεν καταλαβαίνω, τότε δεν έχω θέμα. απλά πιο παλιά δεν είχα καμία και αυτή η εξέλιξη δεν είναι ότι καλύτερο, ειδικά αν δεν ξέρεις τι συμβαίνει.
    βασικά όσα μου έχουνε πει οι γιατροί και όσα έχω δει εδώ στο forum, είναι αρκετά καθυσηχαστικά. έχω ηρεμήσει και εγώ.

ευχαριστώ.

Senior Member
    Καλημερα και καλη εβδομαδα. Νικο οπως καταλαβες και μονος σου, δεν ειναι τιποτα οι 4-5 εκτακτες. Μην τις σκεφτεσε καθολου. Αν ειναι ελαχιστες και οι κρισεις πανικου τοτε ολα καλα :)

Junior Member
    ναι μου έρχονται 2-3 την εβδομάδα....

Member
    εγω παιδια εχω τα τελευταια 2 χρονια σε καθημερινη βαση 4-15 εκτακτες συστολες..εχω παει σε ολους τους καρδιολογους..εκανα triplex,καρδιογραφημα και δεν βρηκαν τιποτα..ειναι καθαρο αγχος..inderal δεν θελω να παρω..εχω ενα κουτι λεξοτανιλ των 3.5 και οποτε δεν την παλευω παιρνω απο ενα τεταρτο..το εχω παρει απο το δεκ. του 2009 και ακομα δεν εχει τελειωσει

Banned
    Originally posted by θανάσης
    εγω παιδια εχω τα τελευταια 2 χρονια σε καθημερινη βαση 4-15 εκτακτες συστολες..εχω παει σε ολους τους καρδιολογους..εκανα triplex,καρδιογραφημα και δεν βρηκαν τιποτα..ειναι καθαρο αγχος..inderal δεν θελω να παρω..εχω ενα κουτι λεξοτανιλ των 3.5 και οποτε δεν την παλευω παιρνω απο ενα τεταρτο..το εχω παρει απο το δεκ. του 2009 και ακομα δεν εχει τελειωσει
    αα εσυ συμφερεις!(σε πειραζω :) ) το ιντεραλ καλο ειναι αλλα οχι για μακροχρονια χρηση πιστευω..
    εγω το επαιρνα οποτε ειχα να βγαλω εις περας κατι δυσκολο(δημοσια) 1/4 μονο.
    ειναι αρκετα βοηθητικο..

Member
    συμφερω και ερχομαι και σε συσκευασια δωρου :)
    παντως αυτο με τις εκτακτες ειναι πολυ δυσκολο ρε παιδι μου..σε τρελαινει

Banned
    Originally posted by θανάσης
    συμφερω και ερχομαι και σε συσκευασια δωρου :)
    παντως αυτο με τις εκτακτες ειναι πολυ δυσκολο ρε παιδι μου..σε τρελαινει
    οχι!απλα να το πω λαικα κλανεις μεντες απο τον φοβο με τις εκτακτες!

Member
    ομολογω πως ναι..αν και γινεσαι πολυ λαικη..κρατα επιπεδο..
    εσυ κανεις καθολου εκτακτες?

Banned
    αν κ μου επανηλθαν οι κρισεις πανικου σε μικροτερο βαθμο βεβαιως,οχι για την ωρα!

(η λαικη ομιλια ενιοτε χρειαζεται κ δεν ριχνει κανενα επιπεδο :) )

τι να πω..εγω ειμαι κατα των φαρμακων,μονο βαλεριανες παιρνω.

Member
    αν το καλοσκεφτεις και η βαλεριανα φαρμακο ειναι..σιγουρα οχι σαν τα χημικα σκευασματα που περνουμε..αλλα φαρμακο..
    και η μορφινη,το οπιο ,το χασις φυτικα ειναι..αλλα σου κανουν ενα κεφαλι καζανι :)

Junior Member
    Γεια χαρά σε όλους. Είχα γράψει και εγώ κάποια πράγματα παλιότερα για κάποιες ταχυκαρδίες και αρρυθμίες.Βασικά μετά από εξετάσεις καρδιολογικές(όλες καλές) και με την βοήθεια ενός ψυχολόγου νιώθω πολύ καλύτερα.
    Βασικά μερικές φορές συμβαίνουν κάποια πράγματα που με ανησυχούν. Π.χ τους τελευταίους 2 μήνες, είχα 2-3 φορές τραντάγματα στο στήθος, δηλαδή σαν αίσθηση αρρυθμίας αλλά πιο ισχυρή. Αυτό το ένιωσα μόνο αργά το βράδυ και ενώ ήμουνα σχεδόν έτοιμος να κοιμηθώ. Βασικά όπως καταλαβαίνετε έχω αρχίσει λίγο και φοβάμαι...Είχε κανείς άλλος κάποιο πιο δυνατό τράνταγμα στο στήθος;

Member
    Ε, καλά αυτό με τις έκτακτες εγώ το έχω χρόνια. Βέβαια 2 φορές έχουν γίνει σχετικά σοβαρές -με την έννοια να έχω 3-5 το λεπτό- αλλά και πάλι οι γιατροί με διαβεβαίωσαν ότι δεν έχω κάτι. Έχω κάνει αναρύθμητα triplex καρδιάς, καρδιογραφήματα, τεστ κοπώσεως, εξετάσεις αίματος κλπ. Ε, τώρα παίρνω μισό Inderal τη μέρα, και είμαι σχετικά καλά μια και πολλές φορές έχω ταχυκαρδίες.
    Γενικά εγώ έχω θέμα με την υγεία μου. Εννοώ πάντα φοβάμαι ότι θα πάθω κάτι. Τη χρονιά που μας πέρασε έκανα Μαγνητική εγκεφάλου και αυχένα, αξονική τομογραφία άνω κοιλίας, γαστροσκόπηση, κολωνοσκόπηση και φυσικά μια σειρά από αιματολογικές εξετάσεις. Με το ζόρι κρατιέμαι τώρα να μην ξαναπάω σε καρδιολόγο... Προς το παρόν παίρνω και ένα Dumyrox των 50 τη μέρα, μπας και μου περάσει. Κι αυτά τα αντικαταθλιπτικά δεν τα μπορώ, έχω πάρει και άλλα κατά καιρούς αλλά δε μπορώ τις παρενέργειες που έχουν οι οποίες με ρίχνουν σε ένα φαύλο κύκλο σχετικά με το τι μπορεί να έχω..

Junior Member
    βασικα βγαλτο απ'το μυαλο σου....εισαι υγιης!!!!απλα σωματοποιεις το αγχος σου οπως ολοι μας εδω μεσα!!!!

Page 3 of 3 FirstFirst 123