θελω απλα να μου πειτε τα αυτονοητα - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 20 of 20
  1. #16
    Member
    Join Date
    Aug 2010
    Posts
    48
    ε λογικο δεν ειναι? ειμασταν τοσα χρονια μαζι, στα 17 τα φτιαξαμε και εχω παει 22. ηδη εχω να τον δω 5 μηνες, παλευω με τον εαυτο μου για να μην τον συναντισω και δεν νιωθω καλα που μεθαυριο φευγω και αν θελισω να τον δω δεν θα μπορω. δεν ξερω καν αν θα γυρισω τα χριστουγεννα, δεν ξερω καν αν θα θελει ακομα να ρθει να με δει τοτε (δεν μενει αθηνα). το θεμα ειναι οτι παω εναντια στην καρδια μου που δεν τον συναντω γιατι αυτο λεει η λογικη μου αλλα θελω καποιος να μου πει οτι κανω το σωστο.

  2. #17
    Senior Member
    Join Date
    May 2010
    Posts
    398
    Σ\'αυτή τη φάση είναι προτιμότερο να ακούσεις τη λογική παρά την καρδιά. Να μην τον ξαναδείς, να αλλάξεις παραστάσεις, να κάτσεις να ασχοληθείς με το πώς θα πατήσεις στα πόδια σου και θα αισθάνεσαι καλά με τον εαυτό σου, να ψάξεις τον τρόπο να αγαπήσεις τον εαυτό σου και κυρίως να ΜΗΝ ΕΠΙΤΡΕΨΕΙΣ ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΝΑ ΣΕ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΑΙΣΘΑΝΕΣΑΙ ΑΣΧΗΜΑ ΓΙ\'ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ.

  3. #18
    Member
    Join Date
    Aug 2010
    Posts
    48
    σε ευχαριστω στρειδι. ειναι δυσκολο ομως να μην τον βλεπω. τοσα χρονια ηταν τα παντα για μενα και τωρα πρεπει να μην τον ξαναδω ποτε. ειναι σκληρο. τουλαχιστον μηλαμε που και που με μηνυματα, κατι ειναι και αυτο, αυτο δεν το εχω απαγορεψει ακομα στον εαυτο μου. θα σκεφτομαι οτι θα τον δω τα χριστουγεννα αν ερθω για να μου ειναι πιο ευκολο και οταν ερθουν τα χριστουγεννα βλεπω τι θα κανω.
    το εχω ηδη μετανιωσει που του ειπα να μην ερθει και τωρα δεν αλλαζει αυτο αφου δευτερα πρωι φευγω :\'(
    ΣΚΑΤΑ! ΣΚΑΤΑ! ΣΚΑΤΑ! ΜΟΥ ΛΕΙΠΕΙ! και τωρα δεν αλλαζει τιποτα...

  4. #19
    Junior Member
    Join Date
    Sep 2010
    Posts
    2
    Καλη μου θα σου πω τη δικη μου ιστορια.Εγω ημουν με τον τυπο 1 χρονο,μου φεροταν πανω κατω οπως σου φεροταν ο δικος σου.Ωσπου δεν αντεξα αλλο και τον εστειλα στο καλο.Με κυνηγησε,πονουσα που χωρισα,σκεφτομουν οπως κι εσυ οτι ειμαι χαλια,δε θα με θελει κανεις,θυμομουν τις φορες που με κρατουσε αγκαλια κλπ.
    Μου εστειλε sms προχθες ζητωντας μου να βρεθουμε γιατι και καλα θελει αλλη μια ευκαιρια και θελει να παλεψει γι\'αυτη τη σχεση.
    Του απαντησα το εξης : Επι 1 χρονο δεν προσπαθησες,επι 1 χρονο δε σ\'ενοιαζαν οι αναγκες μου,δε σ\'ενδιεφερε τι ειχα να πω,δε νοιαστηκες για το πως ενοιωθα.Γιατι να το κανεις τωρα??? Οταν σ\'επιανα και προσπαθουσα να σου μιλησω αδιαφορουσες το βαφτιζες γκρινια και με μειωνες.Γιατι να αλλαξεις τωρα??
    Και μου απαντησε: Δε θυμασαι τις στιγμες που περασαμε μαζι??
    Και καθησα λοιπον και θυμηθηκα,σε καθε αγκαλια του αντιστοιχουσε και μια βρισια,σε καθε χαμογελο και μια υποτιμηση,σε καθε χαδι και μια σφαλιαρα.ΚΑΙ αν το καλοσκεφτομουν κιολας, οι κακες στιγμες,οι στιγμες που με εκανε να νιωθω σκουπιδι,ηταν πολλες περισσοτερες απο τις καλες.
    Οχι αγαπη μου,ακριβως επειδη θυμαμαι κι επειδη αξιζω να μου φερονται οπως εγω θελω,ακριβως γι\'αυτο δεν τον εχω αναγκη.
    Ουτε κι εσυ τον εχεις αναγκη.Κατσε και θυμησου ολες τις στιγμες.Αντικειμενικα και απ\'εξω.Σα να ησουν καποιο τριτο ατομο.Πονας τωρα,αλλα θα σου περασει.Δεν αξιζει κανενας να γινεσαι χαλί να σε πατησει.Να θυμασαι παντα το εξης (μου το εμαθε μια καλη μου φιλη) : Θελουμε εναν αντρα να μοιραζομαστε τη ζωη μας,οχι εναν αντρα που να ειναι η ζωη μας.
    Να εισαι δυνατη και να μη γυρισεις πισω.Ουτε καν το βλεμμα σου να μη γυρισει σ\'αυτον.Ειμαστε εδω για\'σενα.Μιλα μας.Μιλα σε φιλους,σε φιλες,κανε οτι περναει απο το χερι σου να μη γυρισεις σε μια τοσο αρρωστη σχεση.
    Να προσεχεις τον εαυτο σου!!

  5. #20
    Member
    Join Date
    Aug 2010
    Posts
    48
    σε ευχαριστω πολυ queenDanae, ωραια τα λογια σου, τα χρειαζομουν, δικιο εχεις, αλλα ειναι δυσκολο γαμωτο μετα απο τοσα χρονια. παντως εχεις πολυ δικιο. και γω πανω κατω αυτα του λεω τοσο καιρο που με παρακαλαει να τα ξαναβρουμε και πολυ περισσοτερα. αλλα μερικες φορες τον λυπαμαι και του λεω οτι δεν θελω να στεναχοριεται και να προσπαθει να ειναι καλα. τωρα ειμαι σε φαση που θυμαμαι οσα μου εκανε και τα ανεχομουνα και τσαντιζομαι με τον ευατο μου, το βραδυ θα τα ξεχασω παλι και θα θυμαμαι τα καλα μονο, δεν παω καλα! εκτος απο την ασχημη συμπεριφορα μου εχει αφησει και πολλα κενα. δεν εκανε τιποτα που να αρεσει σε μενα για να με ευχαρηστησει εστω και αν δεν αρεσει σε αυτον. ποτε δεν ειχαμε βγει μονοι μας. θυμαμαι ελαχιστες φορες ειχαμε παει μονοι μας για καφε (μετριμενες στα δαχτυλα) και αυτες γιατι δεν μπορουσαν οι φιλοι μας να βγουνε. ειχα αναγκη να κανουμε και αλλα πραγματα μονοι μας εκτος απο υπνο και σεξ. του το ελεγα συνεχεια και η απαντηση του συνεχεια ηταν \"ε εμενα δεν μου αρεσει, βαριεμαι\", ετσι ελεγε νευριασμενα λες και ηταν λογικο αυτο που ελεγε. ειναι πολυ ασχημο να σε βρισκει τοσο βαρετη το αγορι σου. οταν ειμασταν σπιτι καθοταν με τις ωρες και εβλεπε οτι μ*****α ειχε η τηλεοραση, μα οτι και να ειχε η τηλεοραση ηταν πιο ενδιαφερον απο μενα! ειναι τρομερο δηλαδη! και οταν του μιλουσα την ωρα που εβλεπε τηλεοραση ή δεν θα με ακουγε με τιποτα ή θα φωναζε \"θα με αφησεις να ακουσω πια?!\"και ειχαμε και σχεση απο αποσταση, να πεις οτι ειμασταν καθε μερα μαζι θα το καταλαβαινα περισσοτερο το να βαριεται. αφου βαριοταν γιατι δεν με αφηνε να εβρισκε τιποτα πιο ενδιαφερον? εκανα εγω ολοκληρο ταξιδι για να πηγαινω εκει περα και να βλεπει τις μισες ωρες που ειχε ελευθερο χρονο τηλεοραση και τις αλλες μισες για να ειμαστε με τους φιλους του.

Page 2 of 2 FirstFirst 12

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •