ΙΔΨ-Videos
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1 of 3 123 LastLast
Results 1 to 15 of 35

Thread: ΙΔΨ-Videos

Banned
    Ρε παιδια υπαρχει κανενα βιντεο με ocd με κανεναν που να μαζευει σκουπιδακια;

Senior Member
    Originally posted by stephanos
    Ρε παιδια υπαρχει κανενα βιντεο με ocd με κανεναν που να μαζευει σκουπιδακια;
    ευχαριστω στεφανε, με εκανες να γελασω. σημερα ειχα τις μαυρες μου.

Banned
    ολα αυτα μου θυμιζουν εμενα τοσα χρονια πια τοση κουραση εχω ξεπερασει πολλα εχω περασει απο διαφορα σταδια διαφορες ιδεοληψιες και διαφορους ψυχαναγκασμους που τελικα στο σταδιο που ειμαι και μ αυτα που εχω ζησει μ αυτην την ας το πω ασθενεια αυτο που εχω να πω ειναι οτι θα προτιμουσα να εχω αυτους τους ψυχαναγκασμους του τυπου ανοιξε κλεισε το ψυγειο αναψε σβησε το φως ανεβα κατεβα τις σκαλες χτυπα το μερικες φορες ωσπου να νιωσεις οτι τωρα ειναι οκ προτιμω αυτες τις χαζομαριτσες

Senior Member
    Originally posted by el.gre
    ολα αυτα μου θυμιζουν εμενα τοσα χρονια πια τοση κουραση εχω ξεπερασει πολλα εχω περασει απο διαφορα σταδια διαφορες ιδεοληψιες και διαφορους ψυχαναγκασμους που τελικα στο σταδιο που ειμαι και μ αυτα που εχω ζησει μ αυτην την ας το πω ασθενεια αυτο που εχω να πω ειναι οτι θα προτιμουσα να εχω αυτους τους ψυχαναγκασμους του τυπου ανοιξε κλεισε το ψυγειο αναψε σβησε το φως ανεβα κατεβα τις σκαλες χτυπα το μερικες φορες ωσπου να νιωσεις οτι τωρα ειναι οκ προτιμω αυτες τις χαζομαριτσες
    αυτο με το φως, και την πορτα απο τ ψυγειο και, ολες τις πορτες το ειχα κ γω. οταν σκεφτοσουν κατι ασχημο επρεπε να ανοιγοκλεινεις την πορτα η το φως μεχρι να σου φυγει η σκεψη

Member
    Φίλε el τι είδους εμμονές έχεις?Εγώ εδώ και μερικούς μήνες μου έρχονται εμμονές θρησκευτικού περιεχομένου και να ψάχνω να βρω απαντήσεις για μεταφυσικά ερωτήματα.

Senior Member
    Originally posted by alekos1
    Φίλε el τι είδους εμμονές έχεις?Εγώ εδώ και μερικούς μήνες μου έρχονται εμμονές θρησκευτικού περιεχομένου και να ψάχνω να βρω απαντήσεις για μεταφυσικά ερωτήματα.
    αλεκο σκεφτεσαι ποτε ανεξηγητα θεματα? πχ τι χρωμα ματια ειχε ο χριστος, η ποσα αστερια εχει ο ουρανος? κ στο τελος που δεν εχεις βγαλει καποιο συμπερασμα, μετα απο εξαντλητικη σκεψη, νιωθεις νοητικα κουρασμενος?

Member
    Ναι πολλές φορές αν τον σταυρώσανε,αν αναστήθηκε κτλ αν είναι ο Χριστιαισμός αληθινή θρησκεία,μήπως είμαι δαιμονισμένος και τέτοια.Μετά φτσικά δεν βγάζω συμπέρασμα επειδή προσπαθώ να βρω τρεις εξηγήσεις με το μυαλό μου και κουρασμένος τα παρατώ αλλά και αν βρω κάποιες εξηγήσεις τις αμφισβητώ.Την άλλη μέρα φεύγει η εμμονλη και έρχεται άλλη για Θρησκευτικά ή άλλα θέματα.

Senior Member
    Ναι πολλές φορές αν τον σταυρώσανε,αν αναστήθηκε κτλ αν είναι ο Χριστιαισμός αληθινή θρησκεία,μήπως είμαι δαιμονισμένος και τέτοια.Μετά φτσικά δεν βγάζω συμπέρασμα επειδή προσπαθώ να βρω τρεις εξηγήσεις με το μυαλό μου και κουρασμένος τα παρατώ αλλά και αν βρω κάποιες εξηγήσεις τις αμφισβητώ.Την άλλη μέρα φεύγει η εμμονλη και έρχεται άλλη για Θρησκευτικά ή άλλα θέματα.
    σκααατα! ασε, καταλαβαινω, τα ιδια ακριβως μου συμβαινουν κ μενα, καρμπον ομως. εγω σκεφτομαι πως θα ερθει ο χριστος τη δευτερα παρουσια? τι σχεση εχει η δευτερα παρουσια με το 2012? θα ειναι αυτη η μερα? ασε σου λεω, κολασηηη..

Member
    Πάντως δαιμονισμένοι δεν είμαστε γιατί πλησιάζουμε σταυρό.χαχαχαχα
    Ναι εντάξει και εγώ πως προήλθαμε?από πιθήκους ή από τον αδαμ?Και πότε προήλθαμε?Και πότε θα γίνει το χάραγμα και λοιπά.Εντωμεταξύ δεν με πολυνοιάζουν τα θρησκευτικά αλλά οι εμμονές έρχονται μόνες τους.

Senior Member
    Πάντως δαιμονισμένοι δεν είμαστε γιατί πλησιάζουμε σταυρό.χαχαχαχα
    Ναι εντάξει και εγώ πως προήλθαμε?από πιθήκους ή από τον αδαμ?Και πότε προήλθαμε?Και πότε θα γίνει το χάραγμα και λοιπά.Εντωμεταξύ δεν με πολυνοιάζουν τα θρησκευτικά αλλά οι εμμονές έρχονται μόνες τους.
    φιλε, αυτο με τον αδαμ, για το απο που προηλθαμε με απασχολησε κ μενα καπου τοσο πολυ που με εκανε να ριξω ολη τη βιβλιοθηκη κατω. μετα απο εντονη κ εξαντλητικη ερευνα ξεχασα απο που προηλθα εγω.. χαχαχα

Member
    χαχαχαχαχα καλά ρε μάγκα μες στο μυαλό μου είσαι?μάλλον εισέρχεσαι στο μυαλό μου............
    χαχαχαχαχαχαχαχαχα

Senior Member
    χαχαχαχαχα καλά ρε μάγκα μες στο μυαλό μου είσαι?μάλλον εισέρχεσαι στο μυαλό μου............
    χαχαχαχαχαχαχαχαχα
    το ιδιο κουσουρι εχουμε βρε.. αυτα δεν ειναι τιποτα, αν φανταστεις τι σκεφτομαι μερικες φορες θα με πεις τρελο... λοιπον μια μερα καθαριζα την αποθηκη με τον πατερα μου κ κατω απο το τραπεζι ηταν ενα τσεκουρακι πατερας μου ηταν μπροστα κ γω απο πισω του(καταλαβενεις τι παει στο νου μου...) ενιωσα τοσο ασχημα που μου ρθε να ξερασω κ εφυγα γρηγορα...

Page 1 of 3 123 LastLast