Έχω κολλήσει... - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 5 FirstFirst 12345 LastLast
Results 31 to 45 of 69
    Banned
    Originally posted by koutsompolitsa
    Όχι δεν το πιστεύω... Νομίζω ότι πληγώθηκε ο εγωισμός μου , το αγόρι μου το αγαπώ και ειμαι ερωτευμενη , αλλά με πείραξε αφανταστα το ότι ένας άνθρωπος 50 χρ. μέτριος εμφανισιακα δεν αναποκρίνθηκε ... Το είχα σιγουρο, καταλαβες? Μόλις τον είδα ειπα : \"Αυτόν τον έχω\"... Κι όμως δεν ήταν έτσι...
    Τωρα τι με οδηγησε στο να κοιταξω-απλα και μονο - καποιον άλλο, αφου ειμαι πολυ καλά με τον δικο μου, είναι ενα αλλο (μεγαλο) θεμα...
    εε τωρα μου τα χαλας

:P:P

εισαι με εναν ανθρωπο βρε κοριτσακι,εχεις σχεση οπως λες..τι

αναγκη εχεις τωρα για επιβεβαιωσεις?

εξαλλου οπως λες τον σκεφτεσαι μερα νυχτα..ε δεν ειναι του εγωισμου αυτο!

εγω θα ελεγα να σκεφτεις τι σου λειπει απο την σχεση σου

εξαλλου τετοιες καταστασεις ειναι απλα καμπανακια που μας υποδεικνυουν οτι κατι δεν παει καλα..

καπου εχει χαλασει η συνταγη ..

Senior Member
    συμφωνω με την Δωρα.
    κι εγω πιστευω οτι τον αγαπας τον φιλο σου, δεν συμφωνω οτι δεν νοιωθεις τιποτε, αλλα ερωτευμενη δεν εισαι πλεον...
    καμια σχεση η αγαπη και η συνηθεια με τον ερωτα και το παθος.
    και εισαι πολυ μικρη ακομα για να ζησεις χωρις αυτα...
    κοιτα καταματα και με θαρρος την σχεση σου με τον φιλο σου και αποφασισε τι θα κανεις για το προφανες, οτι το παθος σου τελειωσε ηδη....

Banned
    να συμπληρωσω ρεμ οτι καμια φορα μας ειναι πολυ δυσκολο να παραδεχτουμε οτι πλεον δεν ειμαστε ερωτευμενοι με τον ανθρωπο που εχουμε διπλα μας..

απο τυψεις?

απο βολεμα?(που να τρεχω τωρα κατσε εδω που εισαι)

απο συνηθεια?

συμβαινει παντωσ..

Senior Member
    εγώ δεν πιστεύω ότι ό έρωτας είναι γραμμικός. Δηλαδή αρχίζει, κορυφώνεται, τελειώνει.

πιστεύω ότι κάνει κύκλους. Εγώ πάντως έτσι το βιώνω, υπάρχουν περίοδοι μεγάλης επιθυμίας και έρωτα προς τον άντρα μου, άλλες πιο αδιάφορες που μπορεί να σκεφτώ, επιθυμήσω ερωτικά κάποιον άλλο (χωρίς βέβαια να κάνω τίποτα) και μετά πάλι χωρίς να το καταλάβω ή να το επιδιώξω ξαναφουντώνει η επιθυμία για τον άντρα μου.

Αυτό νομίζω συνέβη και στη koutsompolitsa, ήταν απλώς μια φάση καμπής και μετά θα δει αν θα ξανανάψει, αλλά μην πάμε να την πείσουμε να χωρίσει κιόλας....

Banned
    οχι βεβαια χριστινιο!

καμια δεν πηγε να τη πεισει για κατι τετοιο προς θεου!

αλλο ομως ζω μια καμψη με τον ανθρωπο μου που ειναι κ πολυ φυσιολογικο αν ειναι κ μακροχρονη σχεση

κ αλλο ειμαι στο τσακ να...γεια σου!

ενα βλεμμα απλα το οποιο εξελαβε περιεργο της αναστατωσε το ειναι..

εε κατι λεει αυτο ε?

δεν ειναι καμψη..

ειναι κατι που λειπει κ η το διορθωνεις η το ληγεις..

η...συμβιβαζεσαι!

Senior Member
    @χριστινιω
    δεν ειπαμε να χωρισει,ειπαμε να βρει τι της συμβαινει...αλλα και τι θελει στην τελικη.
    δεν ειναι υποχρεωτικο ολοι να ζουνε σε ενα μεγαλο παθος και το βολεμα, επιλογη ειναι, αρκει να ειναι συνειδητη...

οσο για τους κυκλους, να συμφωνησω οτι η επιθυμια κανει κυκλους αυξομειωσης, αλλα προσωπικα δεν πιστευω με τπτ οτι μια ερωτευμενη γυναικα μπορει να φαει κολλημα 24ωρης βασης με καποιον αλλο..
    δεν λεω οτι δε μπορει να σηκωσει τα ματια της σε αλλον, μπορει..
    δε λεω οτι αποκλειεται να φλερταρει, δεν αποκλειεται..
    αλλα να φαει κολλημα με αλλον, ουσα ερωτευμενη, ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ!

Banned
    Σταθείτε βρε παιδιά, συμφωνώ ότι να ερωτευτείς σφόδρα σε σημείο που να φας κόλλημα 24ωρης βάσης με κάποιον άλλον, ενώ είσαι επίσης ερωτευμένη με άλλον είναι μάλλον απίθανο. Συμφωνώ επίσης ότι ο έρωτας δεν έχει γραμμική πορεία και σε φάσεις καμπής στρέφεσαι κι αλλού. Συμφωνώ ότι κάποιες φορές, όταν κοιτάξουμε αλλού, υπάρχουν κενά στην υπάρχουσα σχέση μας (διαφωνώ όμως ότι αυτός είναι ο κανόνας, μπορεί για χίλιους δυο άλλους εντελώς προσωπικούς λόγους να ζητάμε την επιβεβαίωση, την ποικιλία, το παιχνίδι). ΑΛΛΑ....

...σας φαίνεται ότι η φίλη εδώ, ερωτεύτηκε τον 50άρη? Γιατί αυτό που η ίδια λέει ότι την έκανε να κολλήσει τόσο είναι η απόρριψη και η σκέψη ότι ένας μέτριος 50άρης που τον είχε σίγουρο, δεν ανταποκρίθηκε. Η έκφραση \'αυτόν τον έχω\' μόλις τον είδε σας θυμίζει \'έρωτα\'?

Banned
    αρα λοιπον ανασφαλεια ειναι ολο το ζουμι?

Originally posted by Remedy
    συμφωνω με την Δωρα.
    κι εγω πιστευω οτι τον αγαπας τον φιλο σου, δεν συμφωνω οτι δεν νοιωθεις τιποτε, αλλα ερωτευμενη δεν εισαι πλεον...
    καμια σχεση η αγαπη και η συνηθεια με τον ερωτα και το παθος.
    και εισαι πολυ μικρη ακομα για να ζησεις χωρις αυτα...
    κοιτα καταματα και με θαρρος την σχεση σου με τον φιλο σου και αποφασισε τι θα κανεις για το προφανες, οτι το παθος σου τελειωσε ηδη....
    Ρε παιδια αλήθεια σας λέω,χτες που κάναμε ερωτα με τον δικο μου ήταν τέλεια! Είχε και παθος και απ\'ολα!! Αλλά ο άλλος, άλλος. Δε βγαινει απ τη σκεψη και το μυαλο μου και εχω τρελαθει να googlαρω το όνομά του μπας και βρω καμια επιπλεον πληροφορια για εκεινον... Αφηστε που νιωθω και τρελες τυψεις για το αγορι μου...

Banned
    καλη μου την εχεις πατησει... (ατυπα ομως...ελπιζω να καταλαβες..!εχεις ψευδη συμπτωματα..)

Senior Member
    νέο κορίτσι είσαι, όμορφο κορίτσι λες πως είσαι, της ηλικίας είναι αυτές οι διαθέσεις, αισθάνεσαι ερωτική θες να φλερτάρεις να παίξεις......

μην το ψυχολογείς πολύ, όσο περισσότερο ζορίζεσαι τόσο θα επιμένει η εικόνα του κυρίου. άστο να υπάρχει μέσα σου σαν διάθεση / σκέψη ερωτική και προς ένα άλλο άντρα. Δεν έγινε και τίποτα.

απλώς μην ξαναενοχλήσεις με τηλ ή μηνύματα τον κύριο γιατί θα είναι άκομψο και ψιλο απελπισμένο.

Originally posted by xristinio
    νέο κορίτσι είσαι, όμορφο κορίτσι λες πως είσαι, της ηλικίας είναι αυτές οι διαθέσεις, αισθάνεσαι ερωτική θες να φλερτάρεις να παίξεις......

μην το ψυχολογείς πολύ, όσο περισσότερο ζορίζεσαι τόσο θα επιμένει η εικόνα του κυρίου. άστο να υπάρχει μέσα σου σαν διάθεση / σκέψη ερωτική και προς ένα άλλο άντρα. Δεν έγινε και τίποτα.

απλώς μην ξαναενοχλήσεις με τηλ ή μηνύματα τον κύριο γιατί θα είναι άκομψο και ψιλο απελπισμένο.
    ΓΜΤ... Λέτε να το δει έτσι??? Κι εγώ σκεφτομουν να του στειλω στη γιορτη του σε λιγες μερες να δω αντιδρασεις... Εκεινος ομως δε μου εστειλε στη δικη μου...
    ΓΑΜΩΤΟ... Εχετε απολυτο δικιο...:(:(:(

Senior Member
    θα έλεγα με τίποτα να ΜΗΝ στείλεις μήνυμα.

Δεν ξέρω ας σου πουν και τα παιδιά αλλά κατά τη γνώμη μου θα δώσει άσχημη εικόνα.

Εγώ ξέρεις πως θα σου πρότεινα να αντιμετωπίσει την κατάσταση? με τρόπο ολίγον παιδικό. δηλ, θες να τον σκέφτεσαι, φαντασιώνεσαι κ.α κάντο όπως κάναμε πιτσιρίκες με ηθοποιούς και αθλητές.

πέσε για ύπνο και \"επέτρεψε\" στον εαυτό σου ερωτικό και πικάντικο όνειρο με τον κύριο. αύριο θα έισαι καλύτερα και σε λίγες μέρες δεν θα θυμάσαι τον κύριο. Προϋπόθεση να ξεπεράσεις τον ναρκισιστικό ολίγο ψωνισμένο (μην με παρεξηγείς) εμένα δεν με φτύνει κανείς. Γιατί μια πραγματικά και ουσιαστικά ερωτική γυναίκα δεν αντιλαμβάνεται την επιθυμία με τέτοιους όρους.

Originally posted by xristinio
    Δεν θα έλεγα με τίποτα να στείλεις μήνυμα.

Δεν ξέρω ας σου πουν και τα παιδιά αλλά κατά τη γνώμη μου θα δώσει άσχημη εικόνα.

Εγώ ξέρεις πως θα σου πρότεινα να αντιμετωπίσει την κατάσταση? με τρόπο ολίγον παιδικό. δηλ, θες να τον σκέφτεσαι, φαντασιώνεσαι κ.α κάντο όπως κάναμε πιτσιρίκες με ηθοποιούς και αθλητές.
    Δλδ τελειωσε... Δε μπορω να σκεφτω οτι δεν θα τον ξαναδω ή εστω δεν θα ξανακουσω νέα του... Κι εκεινου δεν του καιγεται καρφί... Σκέφτομαι μήπως φοβαται και τον δικο μου, με τον οποίο και καλη συνεργασια ειχαν και συμπαθηθηκαν και ο δικος μου του εδειξε τι αδυναμια μου εχει... Εν τω μεταξύ (μου\'ρχονται ενα-ενα στο μυαλο) θυμαμαι ότι όταν ο δικος μου-που ειναι πολυ εκδηλωτικος- με αγκαλιαζε μπροστα του, εκεινος κοιτούσε πολυ περιεργα... Σα να δυσαρεστουνταν... Τι να πω... Κι αυτο της φαντασιας μου..? Α και κατι άλλο που με κανει να πιστευω οτι ισως τον φοβαται ειναι οτι οταν ειχαμε γινει φιλοι στο facebook, εγω αρχικα σκεφτηκα να μην το πω στον δικο μου. Επειδη ομως μπορει να το εβλεπε-αν και δεν ασχολειται πολυ- και να του εκανε εντυπωση, εν τελει του το ειπα. Οταν ομως συναντηθηκαμε μ\'αυτον ,έσπευσε ο ιδιος να του πει χαμογελωντας \"γιναμε και φιλοι στο fb χτες\".. (Ευτυχως που το ειχα πει 1η εγω δηλαδη)

Senior Member
    Να σου πω κάτι σαν μεγαλύτερη? ένας άντρας σε αυτή την ηλικία αν γούσταρε πολύ να προχωρήσει έστω και για ένα βράδυ θα το έκανε. Δεν θα δίσταζε αν ήταν τέτοια η προσωπικότητά του και μεγάλη η επιθυμία του.

μόνο τα 18 χρονα στα πάρτυ της εφηβείας μας, κάθότανε και κοιτούσαν από μια γωνιά το αντικείμενο του πόθου τους (το ωραίο κορίτσι του σχολείου) να χορεύει με έναν άλλο. οπότε μάλλον σαν τετοιο μου κάνει το σκηνικό ότι σας κοιτούσε στενοχωρημένος που αγκαλιαζόσαστε.

ίσως να σκεφτόταν τα νιάτα του που φύγανε και να έλεγε από μέσα του \"α ρε μπαγάσα καλοπερνάς με το ωραίο το κοριτσάκι δίπλα. Αχ....και να ήμουνα στην ηλικία σου.\"

Page 3 of 5 FirstFirst 12345 LastLast