Έχω κολλήσει... - Page 5
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 5 of 5 FirstFirst ... 345
Results 61 to 69 of 69
    Banned
    ωχ..τι να πει κανεις?

αυτα τα απροοπτα...

:(

Παιδιά τι εκανα???? Του εστειλα χτες μνμ και με πηρε τηλ. για να μη σας τα πολυλογω θα σας πω το ζουμι : Του ειπα οτι χαθηκε και μου λεει ε ναι περιμενα απο εσας να γυρισετε και να με παρετε τηλ. Λεω \"εμας?\" Λεει \"πάντα!\" Μετα με ρωτουσε για τον Κωστα και μου ελεγε να του δωσω χαιρετισματα και τοτε μπαινω κατευθειαν στο ψητο, θελοντας να ξεκαθαρισω την υποθεση αν και κατα βαθος ηξερα τι μου γινοταν..Του λεω \"μηπως μιλωντας μου για τον Κωστα θελεις να μου πεις κατι? Πες το στα ισια δεν εχω προβλημα!\" Μου λεει \"σαν τι θες να σου πω δλδ\" Του λεω \" Ειμαστε μεγαλοι ανθρωποι νομιζω οτι καταλαβαινεις τι θελω να πω, μη με φερνεις σε δυσκολη θεση. Για να σε παιρνω 2 μηνες μετα σημαινει καποια πραγματα. Κι επειδη, εσυ αναφεροντας τον Κωστα μπορει να θες να μου πεις κατι κι εγω, αν δε μου το πεις μπαμ , δε θα το καταλάβω, πες το μου ευθεως.\" Μου λεει και καλα ότι δεν πηγε το μυαλο του ότι ενδιαφερομουν για εκείνον (και το μνμ που του ειχα στειλει τοτε να μην ξαναμιλησουμε τι ηταν??) γιατι με πολλους ανθρωπους που εχει συνεργαστει κραταει καλη επαφη. Επισης μου λεει \" εχω σαν αρχη με τους ανθρωπους που συνεργαστηκα να εχω αυστηρα τυπικες σχεσεις γιατι μπορει να ξανασυνεργαστω στο μελλον\" Τοτε του λεω \"Καλα ρε γμτ μονο αυτο σε νιαζει?\" Τοτε μου λεει \"κοιταξε να δεις, εχω εναν ευτυχισμενο γαμο εδω και 19 χρονια, εχω 2 παιδια δε μου λειπει κατι...\" Του λεω \"δεν το ηξερα αυτο\" (για το γαμο) . Μου λεει \"εισαι πολυ ομορφη, πολυ γοητευτικη και πολυ ζωντανο πλασμα (επι λεξει) αλλα..\" Τοτε τον κοβω και του λεω \"Μη μου λες μαλακιες\" και μου λεει \"περιμενε... αυτο δεν θελεις να ακουσεις?\" Του λεω \"οχι δεν θελω να ακουσω τιποτα, δε θελω να ακουσω αλλες μαλακιες... Μη μου λες δικαιολογιες (εννοουσα οτι ειμαι ομορφη, ποιος ο λογος να μου πει κατι τετοιο?) δεν εχει καμια σημασια, καταλαβα πολυ καλα. Δεν προκειται να σε ξαναενοχλησω\" Μου λεει \"Δεν ειναι θεμα ενοχλησης\" Τεσπα δε θυμαμαι τι αλλο ειπαμε αλλα αυτο ηταν το ρεζουμε... Παιδια εφαγα μεγαλη ηττα... Ειμαι χαλια απο χτες... Όταν μιλουσαμε ημουν στο αυτοκινητο και απ τη στιγμη που κλεισαμε εκανα βολτες 2 ωρες με το αμαξι μονολογώντας... Ειμαι ηλιθια ρε γμτ, μου τα λεγατε αλλα... Και νιωθω και απιστευτες τυψεις για το αγορι μου... Οταν γυρισα σπιτι κοιμοταν σαν πουλακι κι εκει κοπηκα... Εκεινος κοιμοταν κι εγω εριχνα τα μουτρα μου για εναν αλλο.... Νιωθω σκ@τα....

Senior Member
    Α ρε Koutsompolitsa δεν άκουγες κανένα.

Τεσπα, το έκανες, το έβγαλες από μέσα σου που σε ετρωγε, τώρα προσπάθησε να το ξεπεράσεις.
    Έχεις έναν άνθρωπο που σε αγαπάει και είναι εκεί για σένα, μείνε σε αυτό και το άλλο άστο πίσω.
    πάντως είναι ένα μάθημα για σένα, γιατί είναι ολίγον ανώριμο και παιδικό να θεωρείς ότι επειδή είσαι όμορφη μπορείς να έχεις όποιον θέλεις. Η επιθυμία, η έλξη και ο έρωτας είναι κάτι πάραπάνω.

Senior Member
    Originally posted by koutsompolitsa
    ....... Μου λεει και καλα ότι δεν πηγε το μυαλο του ότι ενδιαφερομουν για εκείνον (και το μνμ που του ειχα στειλει τοτε να μην ξαναμιλησουμε τι ηταν??) γιατι με πολλους ανθρωπους που εχει συνεργαστει κραταει καλη επαφη. Επισης μου λεει \" εχω σαν αρχη με τους ανθρωπους που συνεργαστηκα να εχω αυστηρα τυπικες σχεσεις γιατι μπορει να ξανασυνεργαστω στο μελλον\" Τοτε του λεω \"Καλα ρε γμτ μονο αυτο σε νιαζει?\" Τοτε μου λεει \"κοιταξε να δεις, εχω εναν ευτυχισμενο γαμο εδω και 19 χρονια, εχω 2 παιδια δε μου λειπει κατι...\" ....
    οχι οχι, δεν θα κρατηθω.....
    ΣΤΑ ΛΕΓΑ, ΝΑ ΠΕΙΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΣΤΑ ΛΕΓΑ!!!!!

Ότι μου τα λέγατε, μου τα λέγατε... ΓΜΤ... Χάλια...

Senior Member
    .......Μου λεει \"εισαι πολυ ομορφη, πολυ γοητευτικη και πολυ ζωντανο πλασμα (επι λεξει) αλλα..\" Τοτε τον κοβω και του λεω \"Μη μου λες μαλακιες\" και μου λεει \"περιμενε... αυτο δεν θελεις να ακουσεις?\" Του λεω \"οχι δεν θελω να ακουσω τιποτα, δε θελω να ακουσω αλλες μαλακιες... Μη μου λες δικαιολογιες (εννοουσα οτι ειμαι ομορφη, ποιος ο λογος να μου πει κατι τετοιο?) ....
    o λογος που σου ειπε κατι τετοιο αγαπητη μου, ειναι οτι απ οτι θυμασαι,
    ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΗΤΑΝ ΚΑΙ Ο ΛΟΓΟΣ που ξεκινησες ολη αυτη την ιστορια.
    θεωρουσες οτι ουσα ομορφη ,νεα και μοιραια, δεν υπηρχε περιπτωση να μην ενδιεφερες εναν ψιλοχαλια 50αρη!!!!
    ουτε ρωτησες ποτε κι ουτε σε ενδιεφερε καν αν ειχε καποια γυναικα που προτιμουσε απο οποιαδηποτε αλλη ειτε ηταν ωραιοτερη ειτε οχι.
    μονη σου παραδεχτηκες οτι ηταν θεμα της ματαιοδοξιας σου ολο αυτο το θεμα για σενα...

απλουστατα ο τυπος το καταλαβε.
    αν και μπαζο, ξερει περισσοτρερα για τις σχεσεις απο εσενα.
    ρωτας γιατι να σου τα πει αυτα.
    μα γιατι καταλαβε καλως οτι αυτο που του ελεγες εσυ ηταν\'ειμαι νεα, ωραια, πρεπει να σου πεφτω και πολλη...δεν με θες?\"
    σου απανταει λοιπον
    \"εισαι νεα και ωραια αλλα αυτο εμενα δεν μου λεει τπτ. εχω κανει αλλες επιλογες, αλλα εσυ εισαι οντως ωραια αν ανησυχεις, δεν το αμφισβητω, απλα αυτο δεν ειναι εισιτηριο για την δικη μου την ζωη\".....

Δεν το χωράει το μυαλό μου... Τέτοιο φτυσιμο δεν έχω ξαναφάει ποτέ..! Είναι δυνατόν? Παιδιά μη με κράξετε αλλά απ\'τη μια σκεφτομαι πώς θα το ξεπεράσω και θα ξεχάσω την όλη φάση και απ\'την άλλη πώς θα τον εκδικηθώ... Σκέφτομαι τρελά πράγματα... Να βρεθώ τυχαία μπροστά του, να κάνω κάτι, να μην τον αφήσω σε ησυχία, οτιδήποτε... Απ\'την άλλη δεν έχω μιλήσει σε κανέναν γι\'αυτό... Σε καμία φίλη μου... Οπότε τί να τις πω \"πάμε εκεί να στηθούμε μπας και τον δω?\" Ρε παιδια μόνο να ειδωθούμε από κοντά θελω... (Βεβαια δεν τολμησα να του πω κατι τετοιο χτες, δ3ε μου αφησε κανενα περιθωριο, οπότε πρέπει να γινει ως τυχαιο...

Senior Member
    Δεν το χωράει το μυαλό μου... Τέτοιο φτυσιμο δεν έχω ξαναφάει ποτέ..! Είναι δυνατόν?
    ειναι.

δεν γινεται να αρεσουμε σε ολους.

απλο.

Senior Member
    Δεν το χωράει το μυαλό μου... Τέτοιο φτυσιμο δεν έχω ξαναφάει ποτέ..! Είναι δυνατόν? Παιδιά μη με κράξετε αλλά απ\'τη μια σκεφτομαι πώς θα το ξεπεράσω και θα ξεχάσω την όλη φάση και απ\'την άλλη πώς θα τον εκδικηθώ... Σκέφτομαι τρελά πράγματα... Να βρεθώ τυχαία μπροστά του, να κάνω κάτι, να μην τον αφήσω σε ησυχία, οτιδήποτε... Απ\'την άλλη δεν έχω μιλήσει σε κανέναν γι\'αυτό... Σε καμία φίλη μου... Οπότε τί να τις πω \"πάμε εκεί να στηθούμε μπας και τον δω?\" Ρε παιδια μόνο να ειδωθούμε από κοντά θελω... (Βεβαια δεν τολμησα να του πω κατι τετοιο χτες, δ3ε μου αφησε κανενα περιθωριο, οπότε πρέπει να γινει ως τυχαιο...
    παρατα το εντελως κοπελια.
    θα υποφερεις πολυ χειροτερα.
    απο την στιγμη που αποφασισες να κανεις τετοια ανοιχτη προσσεγγιση και πηρες αυτες τις ξεκαθαρες και ειλικρινεις απαντησεις, δεν υπαρχει περιθωριο για τιποτε αλλο πραγματικα..
    μονο τα μουτρα σου θα φας κι αν τον εκνευρισεις θα παθεις πολυ χειροτερα απο αυτα που σκεφτεσαι να κανεις.
    το αγορι σου δεν ξερει τπτ.
    φανταζεσαι να του πει\"τι πραγματα ειναι αυτα, για συμμαζεψε την φιλη σου σε παρακαλω\"?

Page 5 of 5 FirstFirst ... 345