Results 16 to 30 of 69
Thread: Έχω κολλήσει...
-
31-08-2010, 23:44 #16
Originally posted by Remedy
Originally posted by koutsompolitsa
Originally posted by Remedy
ειχατε κανενος ειδους επαγγελματικη σχεση?
στην εκδηλωση με τι ιδιοτητα σας βοηθησε? ετσι, φιλικα?
η ερωτηση δεν ηταν τυχαια, το φανταστηκα,...
ο τυπος δεν σε φλερταρε
ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΚΑΝΕ.
ησουν δεκτικη απεναντι του, ειχε συνεννοηση, γιαυτο μιλουσε μαζι σου, μπορουσε να κανει την δουλεια του καλυτερα.
πολλοι ε4παγγελματιες φλερταρουν ελαφρως στις επαγγελματικες τους σχεσεις χωρις να εννοουν τιποτε απολυτως....ειναι...κοινωνικ� � φλερτ αυτο..απλα κανει τα πραγματα ευκολοτερα, δεν προκειται για ερωτα...
αυτος ηταν και ο λογος που οταν εβλεπε να παιρνει αλλη αποχρωση η κουβεντα σου θυμιζε τον φιλο σου....
το οτι δεν ειχε το τηλ. σου στην μνημη ηταν δικαιολογια....
τον παραξενεψε η κινηση σου και σκεφτηκε οτι κατι παρεξηγησες....
για τον ιδιο λογο εξαφανιστηκε....
ειπες οτι δεν ξερεις καν αν ειναι χωρισμενος
οποτε δεν ξερεις καν αν τα παει καλα με την γυναικα του...μπορει και να τα παει...
εσυ κανε φοκους σε αυτο που σου ειπαν ηδη.
ο τυπος ηταν ενας τυχαιος τυπος και η επικοινωνια σας μια απλη επικοινωνια....
ο λογος που πηρε τετοιες διαστασεις για σενα κρυβεται στην \"σοβαρη\" σου σχεση.....
βρες τι σου φταιει και εισαι ετοιμη για καποιον αλλο και μην ερμηνευεις τον κακομοιρη τον παντρεμενο 50αρη, σαν μοιραιο προσωπο....ενας περαστικος ηταν...
- 31-08-2010, 23:47 #17
Κοίτα, μπορεί θαυμάσια ένας άνθρωπος να κοιτάει κάποια που του αρέσει, μπορεί επίσης θαυμάσια να υπάρχει καλή \'χημεία\' στη συζήτηση, αυτό όμως δεν σημαίνει πως το πράγμα θα πάει οπωσδήποτε στο ερωτικό. Και ο άνθρωπος δεν έχει προσπαθήσει με κανέναν τρόπο να δώσει δικαιώματα ή συνέχεια απ\' όσα περιγράφεις. Και ακριβώς επειδή δεν σου έχει δώσει κανένα δικαίωμα, ούτε έχει εκφράσει απόψεις ή επιθυμίες που θα \'άνοιγαν\' το δρόμο, κι ενώ \'νομίζεις\' πως είναι χωρισμένος, σκέφτεσαι να επικοινωνήσεις. Προσωπικά σε τέτοιες συνθήκες δεν το θεωρώ καθόλου σωστό. Οπότε ακόμα κι αν \'υπήρχε κάτι\' όπως λες, άστο εκεί να \'υπήρξε\', γιατί δεν υπάρχει κανένας κανόνας που να λέει πως όλα χρειάζεται να καταλήγουν κάπου.
Αλλά πέρα από αυτό, με προβληματίζει που γράφεις ότι δεν μπορείς να χωνέψεις πως δεν σε γουστάρει: θεωρείς ότι για κάποιο λόγο θα έπρεπε οπωσδήποτε να σε γουστάρει?
01-09-2010, 00:06 #18
Originally posted by marina38
Κοίτα, μπορεί θαυμάσια ένας άνθρωπος να κοιτάει κάποια που του αρέσει, μπορεί επίσης θαυμάσια να υπάρχει καλή \'χημεία\' στη συζήτηση, αυτό όμως δεν σημαίνει πως το πράγμα θα πάει οπωσδήποτε στο ερωτικό. Και ο άνθρωπος δεν έχει προσπαθήσει με κανέναν τρόπο να δώσει δικαιώματα ή συνέχεια απ\' όσα περιγράφεις. Και ακριβώς επειδή δεν σου έχει δώσει κανένα δικαίωμα, ούτε έχει εκφράσει απόψεις ή επιθυμίες που θα \'άνοιγαν\' το δρόμο, κι ενώ \'νομίζεις\' πως είναι χωρισμένος, σκέφτεσαι να επικοινωνήσεις. Προσωπικά σε τέτοιες συνθήκες δεν το θεωρώ καθόλου σωστό. Οπότε ακόμα κι αν \'υπήρχε κάτι\' όπως λες, άστο εκεί να \'υπήρξε\', γιατί δεν υπάρχει κανένας κανόνας που να λέει πως όλα χρειάζεται να καταλήγουν κάπου.
Αλλά πέρα από αυτό, με προβληματίζει που γράφεις ότι δεν μπορείς να χωνέψεις πως δεν σε γουστάρει: θεωρείς ότι για κάποιο λόγο θα έπρεπε οπωσδήποτε να σε γουστάρει?
01-09-2010, 00:24 #19
Ίσως θεωρείς αυτονόητο ότι ένας αρκετά μεγαλύτερος και μέτριος στην εμφάνιση είναι παράλογο να μην υποκύψει.... Όμως οι επιλογές που κάνουμε δεν έχουν πάντα κριτήριο τα νιάτα και την ομορφιά. Επίσης, πολύς κόσμος λανθασμένα πιστεύει ότι οι άντρες μεγαλύτερης ηλικίας αποκλείεται να μην θέλουν να κάνουν κάτι ερωτικό με μια μικρή και όμορφη εξωτερικά κοπέλα (αν τους δοθεί η ευκαιρία). Αλλά αυτό δεν ισχύει για όλους. :)
02-09-2010, 09:25 #20
Κατ\'αρχας γιατι να τον παρεις τηλεφωνο μετα απο 3 μερες κ γιατι να στραβωσεις που δεν αποθηκευσε τον αριθμο σου???
Απ\'οτι καταλαβα (κ οχι μονο εγω προφανως) ο τυπος ηταν ευγενικος λογω της δουλειας του...Εκδηλωσεις οργανωνει, σαφως κ 8α εχει λιγο παραπανω διαχυτηκοτητα!
Ουτε σε φλερταρε,ουτε τπτ....
Εισαι 25 χρονων, μη κανεις σα να εισαι 15! :)Every morning we are born again
02-09-2010, 15:53 #21
με αυτον που τα έχεις δεν εισαι ερωτευμένη δεν τον αγαπάς δεν αισθάνεσαι τίποτα...άρα παράτα τον και πήγαινε για άλλα...
02-09-2010, 16:02 #22
ξεκαθαρισε μεσα σου εσυ τι θελεις και κυνηγησε το!!
02-09-2010, 16:49 #23
καλα τα λενε τα παιδια..ακουσε τα..:):)
μα καλα κι εσυ με 50 αρη???....αγαπη μου γλυκια... πιστεψε με μετα απο 1 χρονο θα σου ελειπε η νιοτη...του συντροφου σου.....Η μονη μας υποχρεωση..... ειναι να σωσουμε τα ονειρα μας...
..ελπιδα ειναι η αισθηση που εχεισ οτι αυτο που νιωθεισ να σε βαραινει τωρα,δεν θα κρατησει για παντα....
..Μονο στα ηρεμα νερα καθρεφτιζεται κατι χωρις ν αλλαζει μορφη.
Μονο σ ενα ηρεμο μυαλο υπαρχει η καθαρη αντιληψη του κοσμου...
02-09-2010, 16:58 #24
κακα τα ψεμματα παντως πιστευω πως αν οχι ολοι οι περισσοτεροι το εχουμε παθει αυτο..
να καψουρευτουμε καποιον κ οταν μας ριχνει εστω κ μονο ενα βλεμμα εμεις να το εισπρατουμε
σαν ερωτικο καλεσμα..
μια καλημερα να μας πει την εισπρατουμε ααα με γουσταρει!!
(φαντασιααα μου πλανευτρα εισαι η πιοοοο μεγαλη ψευτρα....λαλαλα)
02-09-2010, 17:07 #25
εχεχεχε..ναι ναι βεβαια...και μετα ξερεισ νιωθεισ χαζοσ ...
...Η μονη μας υποχρεωση..... ειναι να σωσουμε τα ονειρα μας...
..ελπιδα ειναι η αισθηση που εχεισ οτι αυτο που νιωθεισ να σε βαραινει τωρα,δεν θα κρατησει για παντα....
..Μονο στα ηρεμα νερα καθρεφτιζεται κατι χωρις ν αλλαζει μορφη.
Μονο σ ενα ηρεμο μυαλο υπαρχει η καθαρη αντιληψη του κοσμου...
02-09-2010, 17:10 #26
οχι μωρε αντζικ μετα το κουκουλωνεις..
σκεφτεσαι μπαααα δεν ηταν αυτος για μενα μωρε!
κλαψ!σνιφ!
λυπαμαι!σε απορριπτω!
:P
02-09-2010, 17:13 #27
Δεν ξερω ρε παιδια...Τοσο πολυ επεσα έξω?? Αφου τα ματια του και αυτα που μου ελεγε , μου εδειχναν άλλα... Μετα με γειωσε... Όταν τον πήρα ομως τηλ. μου ζητηησε εκεινος να βρεθούμμε... Οσο για το αγορι μου, το αγαπώ οσο τιποτα στον κόσμο, όσο κι αν αυτο ακουγεται οξυμωρο... Με τον άλλον όμως κόλλησα και αυτο που με ενοχλει τόσο πολυ είναι η απόρριψη που δεχτηκα απο μερους του... Τον σκεφτομαι νυχθημερον και η μονη διεξοδος που βρισκω ειναι η δουλεια μου...
02-09-2010, 17:17 #28
κουτσομπολιτσα μου..εγω προσωπικα δεν αμφιβαλλω οτι δεν αγαπας το αγορι σου..
ομως κ το λεω απο προσωπικη εμπειρια οχι για να σε κρινω..
οταν τα ματια μας παιζουν,η καρδια φτερουγιζει (κ ας εκανες κ λαθος) για καποιον αλλον
ε!δεν εχει κατι σπασει??τι λες γιαυτο?
02-09-2010, 17:22 #29
Όχι δεν το πιστεύω... Νομίζω ότι πληγώθηκε ο εγωισμός μου , το αγόρι μου το αγαπώ και ειμαι ερωτευμενη , αλλά με πείραξε αφανταστα το ότι ένας άνθρωπος 50 χρ. μέτριος εμφανισιακα δεν αναποκρίνθηκε ... Το είχα σιγουρο, καταλαβες? Μόλις τον είδα ειπα : \"Αυτόν τον έχω\"... Κι όμως δεν ήταν έτσι...
Τωρα τι με οδηγησε στο να κοιταξω-απλα και μονο - καποιον άλλο, αφου ειμαι πολυ καλά με τον δικο μου, είναι ενα αλλο (μεγαλο) θεμα...
02-09-2010, 17:22 #30
Mα πως γίνεται να τον αγαπάς και να είσαι κολλημένη με κάποιον άλλο?μήπως απο θαυμασμό προς το πρόσωπο του έχεις κολλήσει?τι να πω πρώτη φορά το άκουσα πάλι αυτο
Με έδιωξαν από το σπίτι.
18-07-2025, 14:01 in Με καφέ και συμπάθεια....