ταχυκαρδιες - Page 4
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 4 of 4 FirstFirst ... 234
Results 46 to 59 of 59
    Junior Member
    Σοφακι εκτακτη συστολη ειναι κατι σαν \"φτερουγισμα\" στο στηθος.Εμενα με ποιανουν συνεχεια και μετα συνοδευεται απο μια παυση 1 δευτερολεπτου συνηθως και συνεχιζει να χτυπαει....Αν το ειχες παθει θα καταλαβαινες αμεσως γιατι πραγμα μιλαω....

Member
    νικολαρα αυτο εχω! ευτυχως που τα λετε αυτα γιατι ανησυχουσα πολυ! χθες με επιασε παρα πολλες φορες για πολλες ωρες. ειναι χαλα! καθε φορα νομιζω οτι θα σταματισει η καρδια μου! π.χ. με πιανουν 3 ΠΟΛΥ ΔΥΝΑΤΟΙ και γρηγοροι χτυποι μετα παυση για 3 δευετερολεπτα και μετα παλι 3-4 πολυ δυνατοι γρηγοροι χτυποι. ενα παραδειγμα εφερα, δεν ειναι παντα ετσι.

Junior Member
    Ειναι πολυ ασχημο συναισθημα Σοφια και ακομα δεν εχω εξοικιωθει με αυτες τις εκτακτες συστολες...Οντως καμια φορα ειναι παραπανω απο 1 χτυπο,μπορει 2 και 3...Αλλα αμα εχεις παει στον καρδιολογο μην ανησυχεις ειναι απο τα ψυχοσωματικα μας!!!Εγω εχω παει σε πανω απο 5 γιατρους και ολοι μου λενε πως ειναι απο το αγχος..

Member
    δεν εχω παει γιατι φοβαμαι να παω και δεν θελω να ανησυχισω τους δικους μου. επισης συνηθως με πιανει πιο εντονα σε περιοδους που δεν ειμαι καλα ψυχολογικα ή που εχω πολυ αγχος, οπως ειπα και πιο πριν. αλλα το κακο ειναι οτι εχω ενα μονιμο αγχος συνηθως χωρις να ξερω το γιατι. πολυ σπαστικα ολα αυτα. θα επρεπε να ειμαστε αναισθητοι, μαλλον εμεις εδω μεσα ειμαστε λιγο πιο ευαισθητοι απο τους αλλους. καποτε οταν πιασω δουλεια θα παω σε ψυχολογο. βαρεθηκα τις φοβιες τα αγχη μου τις στεναχοριες μου και τα ψυχολογικα μου. ελεος ειμαι μονο 22, πολυ μικρη για να με κυριευει το αγχος αλλα δυστυχως με κυριευει απο μικρη.

Senior Member
    δεν εισαι καθολου μικρη, εγω εχω απο τα 17 στο κουρμπετι κανενας δεν ξερει τι περναω

Junior Member
    Σοφια να το πεις στους δικους σου γιατι μονο αυτοι σε αγαπανε και θελουν το καλο σου...Δεν ξερω αν ειναι οι καταληλοι να σε κανουν καλα αλλα σιγουρα θα σε βοηθησουν!!!Και εγω στα 25 μου το επαθα πρωτη φορα και μαλιστα σε περιοδο που ημουν πολυ καλα!!!Ομως ολοι εμεις Σοφακι επειδη ειμαστε πιο ευαισθητοι και αγχωδεις ατομα πρεπει να προσεχουμε και να τα γραφουμε λιγο ολα στα @ρχιδι@ μας!!!!

Member
    δεν μπορω να το πω στους γονεις μου, η μανα μου θα σταναχορηθει πολυ και ο πατερας μου θα μου πει οτι στους ψυχολογους πανε μονο οι τρελοι, ειναι και πολυ τσιγκουνης, δεν θα καταλαβει με τιποτα, ασε που ο πατερας μου φταιει που ειμαι ετσι και δεν καταλαβαινει ποτε τιποτα. θα παω οταν θα δουλευω. το ξερω οτι πρεπει να τα γραφουμε στα @@ μας αλλα δυσκολο να αλλαξεις, εγω τουλαχιστον δεν μπορω με τιποτα, πιστευω οτι μονο ενας ψυχολογος μπορει να με βοηθησει να δω τα πραγματα που με ενοχλουν αλιως.
    απο την αλλη ντρεπομαι ομως να παω σε ψυχολογο, να μιλησω για τα θεματα μου σε εναν αγνωστο που δεν ενδιαφερεται για μενα, σκεφτομαι οτι θα με λυπηθει αλλα μαλλον θα βρω την δυναμη να παω καποτε μπας και ηρεμισω.

Junior Member
    να σας πω κατι να γελασετε?δεν ειναι για γελια βεβαια αλλα πρεπει να το δουμε ολοι στη πλακα για να τη παλεψουμε!
    χτες το βραδυ επεσα για υπνο αργα και ειχα τρελη ταχυκαρδια.
    καποια στιγμη με πηρε ο υπνος και ξυπναω αποτομα με τρελη ταχυκαρδια νομιζα θα σπασει η καρδια μου και στον υπνο μου νομιζα οτι εχω πεθανει.γενικα χτες το βραδυ με πεθαναν οι ταχυκαρδιες.ξυπναγα καθε τρεις κ λιγο αποτομα!!!
    αλλα οχι ρε γαμωτο δεν θα το κανουμε να μας παρει απο κατω.!!!!!!
    αγχος αγχος αγχος αγχος ξουτ!!!!!!!!
    μπορουμε!!!!!!!ε??????
    ελατε να στειλουμε ο ενας στον αλλον θετικη ενεργεια!
    σορρυ αν λεω βλακειες,τα κανω για να ξεχνιεμαι!

Banned
    μπορουμε!!!

κ οχι δεν λες καθολου βλακειες!!!

ξουτ παλιοαγχος ξουτ!!!

Junior Member
    http://www.youtube.com/watch?v=eAFST7Z0VaE
    παμε λιγο δωρακι να ξεχαστουμε!!!

Junior Member
    ΤΙ ΤΑΧΥΚΑΡΔΙΕΣ ΕΧΕΙΣ?ΠΟΣΟΥΣ ΣΦΥΓΜΟΥΣ ΤΟ ΛΕΠΤΟ?

Member
    ναι μπορουμε, δεν ξερω, μαλλον αν παμε σε κανα γιατρο, δυσκολο να το κοντρολαρεις μονος σου. σημερα ειμαι καλυτερα ευτυχως γιατι χθες απελπιστικα, αφου εζησα χθες δοξα το Θεο να λεω. αν και τωρα που το σκεφτομαι το θεμα ολο και κατι με πιανει. αυριο θα μπω για πρωτη φορα σε αεροπλανο για 3 ωρες και ειμαι σιγουρη οτι θα με πιασει κριση πανικου και θα νομιζω οτι πεθαινω, πως θα το αντεξω??? πειτε τιποτα εσεις ρε παιδια που δεν φοβαστε γιατι φοβαμαι πολυ, θα με πιασουν στανταρ παλι ολες οι μ@λ@κιες στην καρδια θα μου ρχεται να λιποθιμισω, δεν θα μπορω να αναπνευσω και θα μουδιασει το προσωπο το στομαχι και τα χερια μου! και απαγορευεται να χω λιγο κρυο νερο μαζι μου να ριξω στο προσωπο μου να ηρεμισω λιγο... (θα μας δωσουν νερο μετα την απογηωση λογικα)

Banned
    για εμενα (την σουπεργουμαν στις φοβιες-αεροπλανο??εγω??το αλλο με τον τοτο?)

θα σου πω απλα ενα μεγαλο μπραβο!δεν σε βοηθαω σε κατι το ξερω..αλλα σε θαυμαζω!

Member
    χαχαχα! σε ευχαριστω για το κουραγιο :P

Page 4 of 4 FirstFirst ... 234