Results 16 to 21 of 21
-
21-09-2010, 15:38 #16
Originally posted by auroula
δεν θελω να σκευτομαι αυτα π με συγκλονισαν,αλλα εμ συγκλονισε η μανα π γεννησε δυδιμα.
το ενα πεθαμενο .
το πεθαμενο το πηρε αγκαλια της ακια αναστηθηκε.ρηγησα οταν την ειδα την ειδηση αυτη.
οντως ανατριχιαστικο.
- 21-09-2010, 15:41 #17
Η τελευταία πιο συγκλονιστική είδηση που άκουσα εδώ είναι ότι υπάρχουν πριβέ club/σέκτες/group ομοφυλοφιλων (εδώ και στο Los Angeles) όπου ο σκοπός είναι η διάδοση του HIV. Το να είσαι οροθετικός θεωρείται πλέον trendy στις gay κοινότητες, και επικρατεί κάποιου είδους \"διεκδίκηση\" ως προς την ασθένεια, a.k.a. θέλουν να μαρκάρουν το AIDS ως μια καθαρά ομοφυλοφιλική αρρώστια. Νέα μέλη των group περνάνε από καψώνια επιπεδου στρατού και κολεγιακής αδερφότητας για να διεκδικήσουν το δικαίωμα τους να κάνουν sex με έναν μεγαλύτερο τους άνδρα που θα τους μεταδώσει τον ιο.
Βρήκα και ένα σχετικό άρθρο για ένα forum τους... http://www.somethingawful.com/d/weekend-web/bareback-exchange.php
Κάτι τέτοια με κάνουν να χάνω πασα ελπίδα :([B]Ουδέν κρυπτόν υπό τον ήλιο.[/B]
Οι σοφοί παραδέχονται. Οι πονηροί δικαιολογούνται. Οι ηλίθιοι επιμένουν.
21-09-2010, 15:43 #18
Originally posted by DissolvedGirl
Η τελευταία πιο συγκλονιστική είδηση που άκουσα εδώ είναι ότι υπάρχουν πριβέ club/σέκτες/group ομοφυλοφιλων (εδώ και στο Los Angeles) όπου ο σκοπός είναι η διάδοση του HIV. Το να είσαι οροθετικός θεωρείται πλέον trendy στις gay κοινότητες, και επικρατεί κάποιου είδους \"διεκδίκηση\" ως προς την ασθένεια, a.k.a. θέλουν να μαρκάρουν το AIDS ως μια καθαρά ομοφυλοφιλική αρρώστια. Νέα μέλη των group περνάνε από καψώνια επιπεδου στρατού και κολεγιακής αδερφότητας για να διεκδικήσουν το δικαίωμα τους να κάνουν sex με έναν μεγαλύτερο τους άνδρα που θα τους μεταδώσει τον ιο.
Βρήκα και ένα σχετικό άρθρο για ένα forum τους... http://www.somethingawful.com/d/weekend-web/bareback-exchange.php
Κάτι τέτοια με κάνουν να χάνω πασα ελπίδα :(
αηδιαστικο και ανατριχιαστικο και φρικτοοοοοοο!
ουι ουι ουι!Λεω ο,τι μπορω να εκφρασω οταν μου το επιτρεπει αυτο που ειμαι καθε φορα. Μαλλον μου αρεσει η επικοινωνια...και εδω...:)
21-09-2010, 15:44 #19
Originally posted by dora-agxos
Originally posted by auroula
δεν θελω να σκευτομαι αυτα π με συγκλονισαν,αλλα εμ συγκλονισε η μανα π γεννησε δυδιμα.
το ενα πεθαμενο .
το πεθαμενο το πηρε αγκαλια της ακια αναστηθηκε.ρηγησα οταν την ειδα την ειδηση αυτη.
οντως ανατριχιαστικο.
ναι το πηρε αγκαλια η μανα το εβαλε απαλα στο στηθος της και ζωντανεψε.
πωπω πως θα νιωθει οταν μεγαλωσει αυτο το παιδι οταν θα σκευτεται οτι γενιθηκε πεθαμενο?:mad:
31-01-2011, 04:44 #20
η πιο συγκλονηστική είδηση που άκουσα ποτέ ήταν όταν έγινε το τροχαίο στα τέμπη με τα παιδια που γυρνουσαν απο εκδρομη . Ημουν δευτέρα γυμνασίου τότε θυμάμαι και εκείνο το απόγευμα ήμουν με μια παρέα που είχα τοτε στο σπιτι μου και καναμε μια εργασια . Στο μεταξυ ολως τυχαιως η 3η γυμνασιου απο το σχολειο μας γυρνουσαν εκεινο το απογευμα και εκεινοι απο εκδρομη και συγκεκριμενα ενας φιλος μου απο εκεινη την παρεα ειχε μιλησει λιγο πριν να μαθουμε για το ατυχημα με τον αδερφο του που ηταν στην εκδρομη (ενα χρονο μεγαλυτερος απο μας, στο ιδιο σχολειο με μας) και του ειχε πει πως ειναι κοντα στα τεμπη ... οποτε καταλαβαινετε τι σοκ παθαμε ολοι (και ειδικα το παιδι εκεινο) μεχρι να μαθουμε απο ποιο σχολειο ηταν τα παιδια ... και παλι ομως περαν αυτου του σκηνικου νομιζω οτι ειναι ετσι κι αλλιως απ τις πιο τραγικες ειδησεις που εχω ακουσει ποτε μου ... :(
... trying to stay on the bright side of life ...
[url]http://eksomologiseistrelas.blogspot.com/[/url] <------ step inside :)
31-01-2011, 09:55 #21
Το ονομα Δουρης σας λεει κατι? Κ μονο που το αναφερω μου ρχεται αναγουλα..............
...να βαλω τα μεταξωτα κ να φυσαει, στα εργοστασια μπροστα κ στα σκουπιδια πλαι..............
Διάφορα
02-08-2025, 21:14 in Με καφέ και συμπάθεια....