Γιατί; - Page 4
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 4 of 7 FirstFirst ... 23456 ... LastLast
Results 46 to 60 of 95

Thread: Γιατί;

Banned
    Σοφάκι είναι άσχημα αυτά που λες και δεν φταις τίποτα να τα ανέχεσαι. Πρέπει να κάνεις κάτι για την πρώτη περίπτωση να μην αφήσεις να σου ξανασυμβεί και για τον πατέρα σου δεν ξέρω ή να του αντιμιλήσεις ή να φύγεις από το σπίτι. Μην γίνεσαι ίδια και μη θεωρείς τον εαυτό σου κακάσχημη. Δεν χρειάζεται να ντρέπεσαι, πατέρας σου είναι, αλλά σόρυ κιόλας, αυτά που λες ότι νοιάζεται μόνο για το χρήμα είναι άθλιο για μένα. Εκτός και αν έχει απογοητευτεί από ανθρώπους που δεν είναι δικαιολογία για μένα.

Και εγώ άσχημη σχέση με τον πατέρα μου έχω...βασικά,αυτό το θέμα της πρωτιάς,του χρημάτων,του υλισμού...Τα έχει όλα και τα αντιπαθώ τρελά...Δεν τον μισείς...απλά όπως είπες,κάποιοι είναι στον κόσμο τους.Αυτό καταλαβαίνω κι εγώ...Και δε νομίζω να αλλάξουν,οπότε πρέπει να συμβιβαστούμε με αυτήν την κατάσταση και να υπομένουμε μέχρι να ζήσουμε μόνες μας και γίνουμε ανεξάρτητες

Member
    ειναι αληθεια, μονο για το χρημα νοιαζεται, χωρις υπερβολες. εκτος απο το χρημα τον νοιζει κιολας να τον θαυμαζει ο κοσμος για εμας τα παιδια του, και αυτος ειναι ο μονος λογος που θελει να προοδευουμε, για να ικανοποιει τον εγωισμο του και οχι επειδη μας αγαπαει. στις πανελληνιες δεν αντεχα ολη αυτη την πιεση, δεν αντεχα καν να κατσω να διαβασω, ειχα παθει καταθλιψη και στις εξετασεις εγραφα σκατα απο το τρελο αγχος μου και καθε φορα που γυριζα σπιτι και ελεγα οτι δεν τα πηγα καλα γινοταν ο χαμος. αναρωτιεμαι πως δεν αυτοκτονισα εκεινη την περιοδο. συνεχεια τον εβριζα απο μεσα μου για να ηρεμισω και ευχομουν να πεθανει. ερχοταν παντα στα αγγλικα και στο σχολειο και με εκανε ρεζιλι μπροστα σε ολους. απο τοτε που θυμαμαι τον εαυτο μου ευχομαι να χωρισει με την μητερα μου για να ζει σε αλλο σπιτι. αυτα που λενε οτι δεν πρεπει να χωριζουν οι γονεις για τα παιδια παντα μου φαινοντουσαν μαλακιες. απο το να ζουν συνεχεια με εναν μαλακα πατερα πολυ καλυτερα να χωριζουν.εχω παει 22 χρονων και κανει λες και ειμαι 10. δεν αντεχω να ειμαι μαζι του και να ειναι και αλλοι μπροστα γιατι ποτε δεν προσεχει αυτα που λεει και με κανει ρεζιλι. παντα με εκανε ρεζιλι μπροστα στους αλλους απο τοτε που γεννηθηκα. δεν αντεχω ουτε 5 λεπτα να τον εχω διπλα μου. εχω τοσο θυμο μεσα μου που πια συνεχεια τον πιανω απο τα μουτρα οτι και να μου πει. ολο του φωναζω.

Banned
    Έχεις σκεφτεί να φύγεις από το σπίτι; Αφού δεν μπορείς με τίποτα να ζεις μαζί του.

Member
    την δευτερα φευγω για γερμανια για 5-6 μηνες για να κανω την πτυχιακη μου, υπαρχει πιθανοτητα να κατσω να κανω και την πρακτικη μου εκει. οταν γυρισω οταν βρω μια δουλεια θελω να παω να μεινω μονη μου, εστω και σε 10 τετραγωνικα αρκει να μην ειμαι μαζι του. αλλα δυσκολα τα πραγματα στην εποχη μας. δεν υπαρχουν δουλειες και οταν βρισκεις λιγα τα λεφτα, με 600 ευρω πως να ζησεις μονη σου? και ασε που οποτε του λεω οτι θα μεινω μονη μου οταν βρω δουλεια εξαγριωνεται!

Banned
    Δεν σε πειράζει αν εξαγριώνεται, δεν έχει κανένα δικαίωμα, εντωμεταξύ εσύ αυτό δεν θέλεις; Να τον εξαγριώσεις να δει πως είναι. Το θέμα είναι να βρεις ένα σπίτι και μια δουλειά μακρυά δεν κατάλαβα αν τελικά θα ψάξεις, πάντως στο εύχομαι. Καληνύχτα.

Member
    εννουσα οτι οταν γυρισω απο γερμανια,ειτε σε 6 μηνες ειτε σε 1 χρονο, θα ψαξω μια δουλεια και οταν βρω δουλεια θα φυγω απο το σπιτι. οχι δεν θελω να τον βλεπω εξαγριωμενο, δεν το αντεχω, μου θυμιζει οταν ημουν παιδι που φωναζε και εκλεγα μαλλον. φρικαρω οταν εξαγριωνεται, σοκαρομαι, δεν ξερω πως να το εξηγισω. καληνυχτα!

Member
    ελενιτσα γεμισα το θεμα σου με τα δικα μου και νιωθω πολυ ασχημα τωρα... συγνωμη...

Μη ζητάς συγνώμη...δικό μου,δικό σου,παρόμοια κατάσταση ζούμε..μόνο που εσύ είσαι λίγο πιο τυχερή.6 μήνες θα είσαι μακριά.Μακριά από τα προβλήματα,θα σκεφτείς καλύτερα

Banned
    Τώρα μου λένε ότι δεν μου ξαναπαίρνουν να φάω και είπα ότι θα πάω στην αστυνομία να πω ότι μου έχουν κλέψει το δίπλωμα για να πηγαίνω εγώ να παίρνω και μου λένε ότι θα πουν στην αστυνομία να με κλείσουν σε ίδρυμα. Έλεος. Δεν πάνε καλά ορισμένοι \"γονείς\", είναι για τα μπάζα. Τα παίρνω πίσω αυτά που είχα πει την άλλη φορά να μη λέμε τίποτα.

Banned
    Originally posted by lightbluepath
    Τώρα μου λένε ότι δεν μου ξαναπαίρνουν να φάω και είπα ότι θα πάω στην αστυνομία να πω ότι μου έχουν κλέψει το δίπλωμα για να πηγαίνω εγώ να παίρνω και μου λένε ότι θα πουν στην αστυνομία να με κλείσουν σε ίδρυμα. Έλεος. Δεν πάνε καλά ορισμένοι \"γονείς\", είναι για τα μπάζα. Τα παίρνω πίσω αυτά που είχα πει την άλλη φορά να μη λέμε τίποτα.
    Oι γονείς σου όλα αυτά μα εσύ έλεγες άλλα....για τους γονείς σου. τα αλλάζεις τώρα?:P

Α εδώ όλοι έχουμε σταθερές απόψεις δεν λέμε μια έτσι και μια γιουβέτσι...

Banned
    Είπα ότι τώρα τελευταία έχουν αρχίσει και φέρονται έτσι άμα διαβάσεις όλο το θέμα οκ? Και όσο για τις σταθερές απόψεις να μην σχολιάσω.

Member
    lightbluepath γιατι σου τα λενε ολα αυτα? με ποια δικαιολογια? και οι δυο στα λενε? ποσων χρονων εισαι?

Member
    γιατι δεν σου παιρνει να φας? επειδη φωναζεις? γιατι δεν πας μονη σου να παρεις? το \"και της ειχα πει να μου δωσει φωτο να παω σε ενα σουπερ μαρκετ να δουλεψω\" δεν το καταλαβα. γενικα ακουγονται λιγο παραξενα αυτα που λες για τους γονεις σου. γιατι τους φωναζεις? τους αγαπας τους γονεις σου? τραβας και συ τα ζορια σου οπως ολοι εδω μεσα! τουλαχιστον δεν στεναχοριεσαι για καποιον αντρα που δεν αξιζει... κατι ειναι και αυτο.

Member
    οχι δεν λεω οτι φταις εσυ!!! μου φαινεται παραξενο που δεν σου φερνει να φας! γιαυτο ειπα οτι μου φαινοναι παραξενα αυτα που μου λες. δεν μπορω να φανταστω γονεις που για τιμωρια δεν φερνουν στα παιδια τους να φανε. πες τους να σου δωσουν λεφτα να βγαλεις φωτο να φτιαξεις βιογραφικο να βρεις μια δουλεια και θα πανε καλυτερα τα πραγματα. αυτοι δεν θελουν να δουλεψεις? λογικα θα θελουν αρα δεν θα σε εμποδισουν στο να φτιαξεις το βιογραφικο σου και να προσπαθησεις να βρεις δουλεια. ρε γαμωτο γιατι να τα περναμε ολα αυτα ενω δεν το αξιζουμε? ειμαι σιγουρη οτι ολες μας εδω μεσα ειμαστε ευαισθητες ψυχες που αξιζουν την αγαπη ολονων. γιατι ρε γαμωτο??? μια ζωη εχουμε μονο και ειναι μικρη και πρεπει να ειμαστε ευτυχησμενες!

Page 4 of 7 FirstFirst ... 23456 ... LastLast