Results 61 to 75 of 95
Thread: Γιατί;
-
05-09-2010, 01:26 #61
μα εισαι 26 χρονων, δεν γινεται να μην δουλευεις επειδη το θελουν οι γονεις σου! δικαιωμα σου ειναι! τα χω παρει τωρα!
ναι εξαγριωνεται οταν του λεω οτι θα φυγω αλλα θελει να δουλεψω (γιατι ειναι τρομερα τσιγκουνης και φιλοχρηματος), θελει να δουλευω και να μενω στο σπιτι για να με εχει του χεριου του οπως ειπες και συ. δεν μπορει να με καταλαβει σε τιποτα και ουτε προκειται ποτε. ε ρε κατι μαχες που εχουν να γινουν οταν γυρισω απο γερμανια! ο χαμος θα γινει και ειναι πολυ ψυχοφθορο! γενικα εχω πολλα να τραβιξω ακομα εξ αιτιας του και αντε να βρω δυναμη να τα αντεξω. θα θελα να ειχα εναν πατερα που να τον αγαπαω και να τον θαυμαζω. ποτε δεν τον αγαπουσα. λυπαμαι πολυ που ειναι ετσι τα πραγματα. νοιωθω ενα τεραστιο κενο. ελπιζω καποτε να βρω καποιον που θα μου δωσει την αγαπη που μου λειπει και που μου αξιζει. το ιδιο ευχομαι για σενα και για ολα τα κοριτσια εδω μεσα που το αξιζουν.
- 05-09-2010, 01:29 #62
ποσο κακο μας κανουν τελικα οι γονεις αθελα τους....
05-09-2010, 01:34 #63
Τελικά δεν ήταν άστοχος ο τίτλος του θέματος...Γιατί να μη δεχόμασταν τη φροντίδα τους,την αγάπη τους,την κατανόηση τους,να τους είχαμε σύμμαχους και όχι αντίπαλους στην προσπάθεια μας να διώξουμε κάθε δαιμόνιο που μας τριγυρίζει και αντλεί όλη μας την ενέργεια,όλη μας την ελπίδα?
05-09-2010, 01:49 #64
ναι οντως αλλα θα εισαι λιγο πιο ανεξαρτητη, δεν θα τους εχεις τοσο αναγκη, χιλιες φορες να ξυπνας το πρωι και να τρως ολο αυτο το πακετο της δουλειας παρα να ζεις αυτην την κατασταση στο σπιτι σου και να μην εχεις λεφτα ουτε για εναν καφε. μια ζωη την εχουμε ρε συ, προσπαθησε να κανεις κατι για σενα, προσπαθησε για την ζωη σου. μας αξιζει μια καλυτερη ζωη! ειναι αδικο ρε γαμωτο. τα χω παρει παρα πολυ με ολη αυτη την αδικια που ζουμε ολες. θελω να ουρλιαξω. να πανε να γαμ****ν οσοι μας γαμ**ε την ζωη.
ουτε εγω ειμαι αισιοδοξη για τον ερωτα, δεν πιστευω οτι υπαρχει καποιος για μενα, ετσι τα λεω μπας και τα πιστεψω. κανενας δεν θα με αγαπησει ποτε για αυτο που ειμαι αλλα ειναι ωραιο να ελπιζεις.
05-09-2010, 10:20 #65
Originally posted by lightbluepath
Βασικά δεν θα μου κόψει και το μεσημεριανό, απλά το πρωινό και το απογευματινό.
05-09-2010, 10:57 #66
Originally posted by janet
Ε εντάξει καλό θα σου κάνει θα αδυνατήσεις κιόλας...
05-09-2010, 11:16 #67
Εντάξει τώρα πάει να μου πάρει φαί αλλά όμως μου το χτύπαγε συνέχεια μέχρι χτες. Και σου παίρνω φαί, λες και χαλάω τα λεφτά. Ούτε βενζίνες, ούτε καφέδες (σπάνια), ούτε τσιγάρα, ούτε ποτά, μόνο το φαί μου ήταν άντε και ρούχα και παπούτσια μερικές φορές. Και αυτό να μου το χτυπάει;
05-09-2010, 11:20 #68
Εντάξει τώρα πάει να μου πάρει φαί αλλά όμως μου το χτύπαγε συνέχεια μέχρι χτες. Και σου παίρνω φαί, λες και χαλάω τα λεφτά. Ούτε βενζίνες, ούτε καφέδες (σπάνια), ούτε τσιγάρα, ούτε ποτά, μόνο το φαί μου ήταν άντε και ρούχα και παπούτσια μερικές φορές. Και αυτό να μου το χτυπάει;
05-09-2010, 11:28 #69
Ναι όλος ο κόσμος είναι κακός. Υπάρχει πρόβλημα;
05-09-2010, 11:32 #70
Με σένα όμως γιατί τα βάζουν όλοι?
Προκαλείς όλον τον κόσμο με αυτά που λες και με τις απόψεις σου..
05-09-2010, 11:41 #71
Κοίτα, για τη δουλειά δεν το βλέπω αισιόδοξα καθόλου. Θα κάθομαι με τις ώρες, θα ξυπνάω πρωί που είναι το χειρότερό μου και θα έχω να αντιμετωπίσω και το αφεντικό και τον κόσμο. Πχ, ακόμα και ταμίας να είμαι θα έρχονται οι πελάτες να μου πουν ότι έκανα λάθος ενώ δεν θα έχω κάνει με θράσσος και επίθεση και εγώ δεν τα αντέχω αυτά. Άσε ότι μπορεί να βάζω και λεφτά από την τσέπη μου. Για πωλήτρια έχει ορθοστασία δεν αντέχω ούτε πέντε λεπτά όρθια ίσως και λόγω των κιλών μου, για τηλεφωνήτρια έχει απίστευτη πίεση έχω δοκιμάσει, οπότε.... Απλά τώρα με αυτή την κατάσταση στο σπίτι θα ήθελα να βρω δουλειά για να ξεφύγω.
Πάντως, αυτό που λες για τον πατέρα ότι θα ήθελες έναν που να τον αγαπάς και να τον θαυμάζεις, το έγραψα και σε άλλο θέμα, ότι καλύτερα να έχουν πεθάνει οι γονείς παρά να σου φέρονται άσχημα. Μου το είπε κάποιος και το πιστεύω. Και οι δύο είναι χάλια περιπτώσεις, αλλά η δεύτερη ίσως λίγο χειρότερη. Σ\' ευχαριστώ για την ευχή. Μακάρι να φτιάξουν όλα και να φύγουμε από το σπίτι και τι να πω να βρούμε τον έρωτα της ζωής μας να ξεχαστούμε. Εγώ στο δεύτερο δεν είμαι καθόλου αισιόδοξη, ωστόσο κάποιες είναι τυχερές ή τυχεροί και τον βρίσκουν.
η τεμπελιά είναι κακό πράγμα..
ο τεμπέλης είναι ένας νεκρός που δεν μπορούμε να θάψουμε
05-09-2010, 11:43 #72
Το μήνυμα διαγράφηκε από την ομάδα διαχείρισης για παραβίαση των όρων χρήσης.
05-09-2010, 11:46 #73
ελα ρε μην τσακονεστε!
05-09-2010, 11:55 #74
Βλέπεις κακοποίηση ακόμα κι εδώ....Άκου τι είπε ότι είμαι μία νεκρή, δηλαδή ότι αξίζω να είμαι νεκρή έλεος.
05-09-2010, 14:57 #75
το θέμα ψιλοξέφυγε...αλλά επειδή είμαι στον κόσμο μου το συνεχίζω με μια ερώτηση...σας έχει τύχει ποτέ οι ίδιοι σας οι γονείς να σας αποκαλέσουν τρελούς?
Xanax και Ναρκωτεστ!
20-07-2025, 20:57 in Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης Διαταραχή