ρε παιδια ειμαι μονος..... - Page 6
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 6 of 10 FirstFirst ... 45678 ... LastLast
Results 76 to 90 of 137
    Senior Member
    Α και κάτι άλλο. Γιατί πιστεύεις ότι έχω υπαρξιακά προβλήματα?
    Κατσε τωρα γιατι χανουμε την μπαλλα λολ.

Ο αρσους ειπε οτι ο τυπος που λεει συνεχεια το ονομα μου εχει υπαρξιακα προβληματα!!!!!!!!!
    [COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]

Senior Member
    Originally posted by arsus
    Οταν κανεις μια συζητηση και μιλας με καποιον τετ α τετ και σου λεει το ονομα σου 80 φορες π.χ. νικο εκινο,νικο το αλλο κα ι πολυ λες νικο βγηκα κ νικο πηγα νε ρε νικολακι αλλα δε μαρεσε,εμενα θα με εκνευριζε,απλως εγραψα τι πιστευω ρε συ.Ουτε το υπαρξιακο ηταν για σενα,ουτε εριξα κακια σκοπιμη.

οπως λεσ κ εσυ Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.

Μονο εκνευριστικο...με βγαζει απο τα ρουχα μου αλλα κρατιεμαι...επαρχιακη πολη μαλλον η δυναμη του κοτσομπολιου και της ηλιθιοτητας.
    [COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]

Senior Member
    Τεσπα την επομενη φορα που θα γινει...θα ρωτησω ευθεως...οταν μιλας με αλλους σε καθε προταση βαζεις το ονομα τους?

Να δω την φατσα τους λολ.

Senior Member
    Οντως η επαρχια εχει πολυ κουτσομπολιστικη νοοτροπια και στο τελος αποκτεις προβληματα χωρις λογο απο το πουθενα (καλη ωρα εγω).

Ελα ντε θα πει ο αλλος σιγα το προβλημα...ναι οντως περιεργο και ειναι \"σιγα το προβλημα\" αλλα η επαναληψη σου δημιουργει τελικα προβλημα λολ...τεσπα αρκει να μην χαλαει η διαθεση μας

ΘΑ βγαλουμε και αμυνες...καποτε.

Banned
    Και η Αθήνα έχει κουτσομπολιό παιδιά. Και μη σας πω ότι στην επαρχία δεν έχει τόσο. Και στην Αθήνα άμα πεθάνει ο διπλανός δεν ενδιαφέρει κανέναν ενώ επαρχία δεν είναι έτσι. Μετράει πιο πολύ η ανθρώπινη προσωπικότητα. Βέβαια το κουτσομπολιό είναι αρνητικό και στις δύο περιπτώσεις.

Senior Member
    Και η Αθήνα έχει κουτσομπολιό παιδιά. Και μη σας πω ότι στην επαρχία δεν έχει τόσο. Και στην Αθήνα άμα πεθάνει ο διπλανός δεν ενδιαφέρει κανέναν ενώ επαρχία δεν είναι έτσι. Μετράει πιο πολύ η ανθρώπινη προσωπικότητα. Βέβαια το κουτσομπολιό είναι αρνητικό και στις δύο περιπτώσεις.
    Ναι λοιπον αν πεθανω μπορουν να μου φερουν λελουδια...πολλα , κατσε να δουμε τι κανουμε οσο ειμαστε ζωντανοι λολ.

Banned
    Χαχα εντάξει ρε keep όχι μόνο αν πεθάνεις. Λένε και μια καλημέρα και άλλα. Πάντως μιας και το ανέφερες, δεν πιστεύεις ότι ο κόσμος είναι κακός αφού στιγματίζει τις ψυχικές ασθένειες και ιδιαίτερα τις βαριές;

Senior Member
    Χαχα εντάξει ρε keep όχι μόνο αν πεθάνεις. Λένε και μια καλημέρα και άλλα. Πάντως μιας και το ανέφερες, δεν πιστεύεις ότι ο κόσμος είναι κακός αφού στιγματίζει τις ψυχικές ασθένειες και ιδιαίτερα τις βαριές;
    Να σου πω λαιτ...ειναι και θεμα παιδειας.

Πες εγω πχ. αν δεν αντιμετωπιζα ποτε προβλημα και συναντουσα εναν τυπο με ψυχολογικα προβληματα ( που δεν θα το καταλαβαινα αλλα θα μου το ειχαν σφυριξει αλλοι... ολοκληρο κους-κους) τοτε θα ημουν προκατειλημμενος και δεν θα ημουν νορμαλ στην συμπεριφορα μου απεναντι του...νομιζω.

Ας παρουμε ενα αλλο παραδειγμα...εχεις δοκιμασει να μιλησεις με...κουφο? Προφανως ολοι οι ανθρωποι αισθανονται αμηχανα και πεφτουν στις ιδιες παρατυπιες που ο κουφος εχει συνηθισει και εχει βγαλει αντισωματα.

Πχ μπορει να του φερονται καπως σαν να μην ειναι αρκετα εξυπνος κλπ κλπ.

Σε λα βι ...αλλο η λογικη αλλο το συναισθημα , στενοχωριεσαι αλλα προχωρας , απλως ηταν ενα μικρο πραγματακι που με ενοχλουσε , ισως τωρα να το ξορκισα , αλλα ναι η δυναμη του κοτσομπολιου τεραστια.

Banned
    Εγώ δεν θεωρώ ότι είναι θέμα παιδείας απλά καθαρά χαρακτήρα. Τεσπα

Senior Member
    Τωρα που το καλοσκεφτομαι , ειναι ηλιθιο να λες το ονομα του αλλου σε καθε προταση δυο τρεις φορες , δεν υπαρχει περιπτωση να μην καταλαβαινεις οτι το κανεις...τεσπα δεν θα λυσω εγω την βλακεια του κοσμου , αρκετα κολλησαμε με αυτο

Junior Member
    Παιδιά, εγώ δεν είπα να το λες συνέχεια, αλλά να το θυμάσαι όταν χρειάζεται. Εννοείται πως είναι ηλίθιο να το λες συνέχεια.

Senior Member
    Παιδιά, εγώ δεν είπα να το λες συνέχεια, αλλά να το θυμάσαι όταν χρειάζεται. Εννοείται πως είναι ηλίθιο να το λες συνέχεια.
    Γιεπ συμφωνω.

Banned
    [

Πες εγω πχ. αν δεν αντιμετωπιζα ποτε προβλημα και συναντουσα εναν τυπο με ψυχολογικα προβληματα ( που δεν θα το καταλαβαινα αλλα θα μου το ειχαν σφυριξει αλλοι... ολοκληρο κους-κους) τοτε θα ημουν προκατειλημμενος και δεν θα ημουν νορμαλ στην συμπεριφορα μου απεναντι του...νομιζω.

Ας παρουμε ενα αλλο παραδειγμα...εχεις δοκιμασει να μιλησεις με...κουφο? Προφανως ολοι οι ανθρωποι αισθανονται αμηχανα και πεφτουν στις ιδιες παρατυπιες που ο κουφος εχει συνηθισει και εχει βγαλει αντισωματα.

Σε λα βι ...αλλο η λογικη αλλο το συναισθημα , στενοχωριεσαι αλλα προχωρας , απλως ηταν ενα μικρο πραγματακι που με ενοχλουσε , ισως τωρα να το ξορκισα , αλλα ναι η δυναμη του κοτσομπολιου τεραστια.
    Keep, αν εσύ ο ίδιος ήσουν ρατσιστής σε περίπτωση που δεν είχες πρόβλημα, πως περιμένεις από τους άλλους να μην είναι ρατσιστές; Εγώ πάντως όταν ήμουν μικρή και άκουγα για σχιζοφρενείς, τους λυπόμουνα.

Senior Member
    Originally posted by lightbluepath
    [

Keep, αν εσύ ο ίδιος ήσουν ρατσιστής σε περίπτωση που δεν είχες πρόβλημα, πως περιμένεις από τους άλλους να μην είναι ρατσιστές; Εγώ πάντως όταν ήμουν μικρή και άκουγα για σχιζοφρενείς, τους λυπόμουνα.

Σιγα μην βγω με το καπελλο...λολ.
    Το μονο που ζηταω ειναι ισες ευκαιριες και αξιοπρεπεια...τεσπα.

Εσυ πως εγινες τοσο σκληρη και εχεις βγαλει την πλειοψηφια κακους?

Senior Member
    Originally posted by lightbluepath

Μάλλον δεν έχεις ζήσει επαρχία εσύ.Ζει και βασιλεύει το κουτσομπολιό εκεί και μη συγκρίνεις με μεγάλη πόλη.Εκεί όλοι ξέρουν τα πάντα για τους πάντες.Συμφωνώ στο ότι αν πεθάνει κάποιος στην Αθήνα δεν θα νοιαστεί κανεις,αλλά είναι υποκριτικό να λέμε ότι εμεις θα νοιαστούμε.Προσωπικά αν δεν είναι κάποιος κοντινός μου άνθρωπος κι εμένα δε θα με νοιάξει.Όλοι κοιτάνε μόνο την πάρτη μας,ας το παραδεχτούμε επιτέλους.

Page 6 of 10 FirstFirst ... 45678 ... LastLast