Results 76 to 90 of 137
Thread: ρε παιδια ειμαι μονος.....
-
08-09-2010, 16:56 #76
Α και κάτι άλλο. Γιατί πιστεύεις ότι έχω υπαρξιακά προβλήματα?
Ο αρσους ειπε οτι ο τυπος που λεει συνεχεια το ονομα μου εχει υπαρξιακα προβληματα!!!!!!!!![COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]
- 08-09-2010, 17:01 #77
Originally posted by arsus
Οταν κανεις μια συζητηση και μιλας με καποιον τετ α τετ και σου λεει το ονομα σου 80 φορες π.χ. νικο εκινο,νικο το αλλο κα ι πολυ λες νικο βγηκα κ νικο πηγα νε ρε νικολακι αλλα δε μαρεσε,εμενα θα με εκνευριζε,απλως εγραψα τι πιστευω ρε συ.Ουτε το υπαρξιακο ηταν για σενα,ουτε εριξα κακια σκοπιμη.
οπως λεσ κ εσυ Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.
Μονο εκνευριστικο...με βγαζει απο τα ρουχα μου αλλα κρατιεμαι...επαρχιακη πολη μαλλον η δυναμη του κοτσομπολιου και της ηλιθιοτητας.[COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]
08-09-2010, 17:09 #78
Τεσπα την επομενη φορα που θα γινει...θα ρωτησω ευθεως...οταν μιλας με αλλους σε καθε προταση βαζεις το ονομα τους?
Να δω την φατσα τους λολ.[COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]
08-09-2010, 17:13 #79
Οντως η επαρχια εχει πολυ κουτσομπολιστικη νοοτροπια και στο τελος αποκτεις προβληματα χωρις λογο απο το πουθενα (καλη ωρα εγω).
Ελα ντε θα πει ο αλλος σιγα το προβλημα...ναι οντως περιεργο και ειναι \"σιγα το προβλημα\" αλλα η επαναληψη σου δημιουργει τελικα προβλημα λολ...τεσπα αρκει να μην χαλαει η διαθεση μας
ΘΑ βγαλουμε και αμυνες...καποτε.[COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]
08-09-2010, 17:14 #80
Και η Αθήνα έχει κουτσομπολιό παιδιά. Και μη σας πω ότι στην επαρχία δεν έχει τόσο. Και στην Αθήνα άμα πεθάνει ο διπλανός δεν ενδιαφέρει κανέναν ενώ επαρχία δεν είναι έτσι. Μετράει πιο πολύ η ανθρώπινη προσωπικότητα. Βέβαια το κουτσομπολιό είναι αρνητικό και στις δύο περιπτώσεις.
08-09-2010, 17:20 #81
Και η Αθήνα έχει κουτσομπολιό παιδιά. Και μη σας πω ότι στην επαρχία δεν έχει τόσο. Και στην Αθήνα άμα πεθάνει ο διπλανός δεν ενδιαφέρει κανέναν ενώ επαρχία δεν είναι έτσι. Μετράει πιο πολύ η ανθρώπινη προσωπικότητα. Βέβαια το κουτσομπολιό είναι αρνητικό και στις δύο περιπτώσεις.[COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]
08-09-2010, 17:28 #82
Χαχα εντάξει ρε keep όχι μόνο αν πεθάνεις. Λένε και μια καλημέρα και άλλα. Πάντως μιας και το ανέφερες, δεν πιστεύεις ότι ο κόσμος είναι κακός αφού στιγματίζει τις ψυχικές ασθένειες και ιδιαίτερα τις βαριές;
08-09-2010, 17:35 #83
Χαχα εντάξει ρε keep όχι μόνο αν πεθάνεις. Λένε και μια καλημέρα και άλλα. Πάντως μιας και το ανέφερες, δεν πιστεύεις ότι ο κόσμος είναι κακός αφού στιγματίζει τις ψυχικές ασθένειες και ιδιαίτερα τις βαριές;
Πες εγω πχ. αν δεν αντιμετωπιζα ποτε προβλημα και συναντουσα εναν τυπο με ψυχολογικα προβληματα ( που δεν θα το καταλαβαινα αλλα θα μου το ειχαν σφυριξει αλλοι... ολοκληρο κους-κους) τοτε θα ημουν προκατειλημμενος και δεν θα ημουν νορμαλ στην συμπεριφορα μου απεναντι του...νομιζω.
Ας παρουμε ενα αλλο παραδειγμα...εχεις δοκιμασει να μιλησεις με...κουφο? Προφανως ολοι οι ανθρωποι αισθανονται αμηχανα και πεφτουν στις ιδιες παρατυπιες που ο κουφος εχει συνηθισει και εχει βγαλει αντισωματα.
Πχ μπορει να του φερονται καπως σαν να μην ειναι αρκετα εξυπνος κλπ κλπ.
Σε λα βι ...αλλο η λογικη αλλο το συναισθημα , στενοχωριεσαι αλλα προχωρας , απλως ηταν ενα μικρο πραγματακι που με ενοχλουσε , ισως τωρα να το ξορκισα , αλλα ναι η δυναμη του κοτσομπολιου τεραστια.[COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]
08-09-2010, 17:37 #84
Εγώ δεν θεωρώ ότι είναι θέμα παιδείας απλά καθαρά χαρακτήρα. Τεσπα
08-09-2010, 18:09 #85
Τωρα που το καλοσκεφτομαι , ειναι ηλιθιο να λες το ονομα του αλλου σε καθε προταση δυο τρεις φορες , δεν υπαρχει περιπτωση να μην καταλαβαινεις οτι το κανεις...τεσπα δεν θα λυσω εγω την βλακεια του κοσμου , αρκετα κολλησαμε με αυτο
[COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]
08-09-2010, 18:23 #86
Παιδιά, εγώ δεν είπα να το λες συνέχεια, αλλά να το θυμάσαι όταν χρειάζεται. Εννοείται πως είναι ηλίθιο να το λες συνέχεια.
08-09-2010, 18:25 #87
Παιδιά, εγώ δεν είπα να το λες συνέχεια, αλλά να το θυμάσαι όταν χρειάζεται. Εννοείται πως είναι ηλίθιο να το λες συνέχεια.[COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]
08-09-2010, 19:36 #88
[
Να σου πω λαιτ...ειναι και θεμα παιδειας.
Πες εγω πχ. αν δεν αντιμετωπιζα ποτε προβλημα και συναντουσα εναν τυπο με ψυχολογικα προβληματα ( που δεν θα το καταλαβαινα αλλα θα μου το ειχαν σφυριξει αλλοι... ολοκληρο κους-κους) τοτε θα ημουν προκατειλημμενος και δεν θα ημουν νορμαλ στην συμπεριφορα μου απεναντι του...νομιζω.
Ας παρουμε ενα αλλο παραδειγμα...εχεις δοκιμασει να μιλησεις με...κουφο? Προφανως ολοι οι ανθρωποι αισθανονται αμηχανα και πεφτουν στις ιδιες παρατυπιες που ο κουφος εχει συνηθισει και εχει βγαλει αντισωματα.
Σε λα βι ...αλλο η λογικη αλλο το συναισθημα , στενοχωριεσαι αλλα προχωρας , απλως ηταν ενα μικρο πραγματακι που με ενοχλουσε , ισως τωρα να το ξορκισα , αλλα ναι η δυναμη του κοτσομπολιου τεραστια.
08-09-2010, 20:58 #89
Originally posted by lightbluepath
[
Να σου πω λαιτ...ειναι και θεμα παιδειας.
Σε λα βι ...αλλο η λογικη αλλο το συναισθημα , στενοχωριεσαι αλλα προχωρας , απλως ηταν ενα μικρο πραγματακι που με ενοχλουσε , ισως τωρα να το ξορκισα , αλλα ναι η δυναμη του κοτσομπολιου τεραστια.
Σιγα μην βγω με το καπελλο...λολ.
Το μονο που ζηταω ειναι ισες ευκαιριες και αξιοπρεπεια...τεσπα.
Εσυ πως εγινες τοσο σκληρη και εχεις βγαλει την πλειοψηφια κακους?[COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]
08-09-2010, 21:26 #90
Originally posted by lightbluepath
Και η Αθήνα έχει κουτσομπολιό παιδιά. Και μη σας πω ότι στην επαρχία δεν έχει τόσο. Και στην Αθήνα άμα πεθάνει ο διπλανός δεν ενδιαφέρει κανέναν ενώ επαρχία δεν είναι έτσι. Μετράει πιο πολύ η ανθρώπινη προσωπικότητα. Βέβαια το κουτσομπολιό είναι αρνητικό και στις δύο περιπτώσεις.
Νιώθω πως δεν υπάρχω, μονίμως
23-07-2025, 01:39 in Σχέσεις και Επικοινωνία