ρε παιδια ειμαι μονος..... - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 10 FirstFirst 12345 ... LastLast
Results 31 to 45 of 137
    Member
    Originally posted by 3wtiko

σαυτό το κομμάτι δεν υπάρχει συντροφικότητα,

μόνο στο ταξίδι της ζωής
    υπάρχουν συνοδοιπόροι
    Πολύ σωστά

Junior Member
    καλησπέρα ξανά ... είναι η πρώτη φορά που συμμετέχω σε ένα ...φορυμ μπλοκ η πως αλλιώς λέγετε .Τι είναι το u2u. ?
    και να είμαι ειλικρινής το οτι γράφω τώρα μου φέρνει άγχος (ψάχνω τα γράμματα στο πληκτρολόγιο)

θα ήθελα πολλή να έγραφα - είμαι ο sokin και είμαι καλά - αλλά δεν είμαι
    θα ήθελα να μην είμαι σε αυτήν την κατάσταση αλλά είμαι ,
    παλεύω να κρατηθώ στην \"ζωή\" όχι οτι σκέφτομαι να αυτοκτονήσω ,απλώς να το βάλω στα πόδια να εξαφανιστώ από τους πάντες και τα πάντα.
    αλλά με κρατάνε τα δυο μου παιδιά και ο παράφορος έρωτας που αισθάνομαι για την γυναίκα μου
    απλά δεν αντέχω δεν μπορώ να αντεπεξέλθω στο παραμικρό πρόβλημα
    απλά δεν αντέχω τον ίδιο μου εαυτό από τα συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα

αυτά για την \"γνωριμία\"

Banned
    Γειά σου σόκινγκ, το u2u είναι πάνω δεξιά θα το δεις είναι προσωπικά μηνύματα σαν εμαιλ αλλά πιο μικρά. Κατά τ\'άλλα καλωσήρθες. Δεν μπορώ να καταλάβω πως αισθάνεσαι άσχημα και μόνος σου αφού έχεις γυναίκα και παιδιά, με την οποία μάλιστα νιώθεις αυτό το υπέροχο συναίσθημα τον έρωτα.

Junior Member
    είναι πολύ απλό
    με αγαπάει και εκείνη αλλά ......φιλικά
    ωραίο πράγμα να κοιμάσαι κάθε βράδυ με την γυναίκα των ονείρων σου χωρίς τα σεα και μεα του
    υπέροχο συναίσθημα του έρωτα μόνο δεεεν είναι .

-προσπαθώ να μάθω την λειτουργία του u2u -

Banned
    Αααααα......
    Παρακάτω δεν καταλαβαίνω καλά τι λες.
    Για το u2u, πας εκεί που λέει έχετε νέο u2u πχ και σου ανοίγει ένα νέο παράθυρο. Εκεί τα διαβάζεις ότι σου έχουν στείλει. Αν το έχεις πειράξει αυτό και δεν λέει νέο u2u, πας εκεί που λέει u2u, και σε βγάζει απευθείας στα εισερχόμενα. Για να απαντήσεις, πατάς Απάντηση νομίζω και Υποβάλλετε Αλλαγές. Αυτά. Ελπίζω να βοήθησα.

Junior Member
    ναι οκ κατάλαβα (ελπίζω δηλαδή μετά από 2 λεξοτανιλ μην περιμένεις και πολλά )

Junior Member
    από 22/10/1992 κρατάω πολλά μέσα μου και ούρλιαξα στις 23/11/2009 παίρνοντας 20 λεξοτανίλ 5 τερνομιν και μια χασισοφυτεία

ανέβηκα για 8 μήνες 6/12/2009 - μέχρι που λύγισα ξανά τον Ιούλιο φέτος .... και προσπαθώ να ξανά ανέβω .δύσκολα ......προσπαθώ το πρωί και το βράδυ απελπίζομαι και αυτό το πράγμα γίνεται από τον Ιούλιο .... κουράστηκα και κούρασα και την γυναίκα μου που με κάθε δίκιο της σε λίγο θα μου δώσει την βαλίτσα στο χέρι .Αισθάνομαι για πρώτη φορά οτί απλά δεν μπορώ

Banned
    Originally posted by arsus
    σου εστειλα u2u δες το. Βασικα οι φιλοι ειναι σα τα χαπια πρπρει να σου κανουνε κλικ ασλλιως σε χλανε.Στο λεω μια και καηκα οικτρα απο φιλια και γενικα βρεθηκα out of space.Κοιτα να συναναστρεφεσαι με ατομα ζωντανα διπλα σου να εχουνε θετικη ενεργεια και να μπορεις να δωσεις κ να παρεις αμοιβαιο σεβασμο κτλ. Φιλιες που εχω απο μακρια κρατησανε και αντεξανε για χρονια,φιλοι παλιοι μου σταθηκανε και πλεον ΕΠΙΛΕΓΩ.Μπορει να ακουγεται εγωιστικο αλλα να επιλεγεις φιλε μου και αν δε σου κανει,εμεις γιαυτο ειματσε εδω μεσα,δε θα μεινεις μονος ποτε.Παντα θα υπαρχει καποιος να σε ακουσει αρκει να εκδηλωνεσαι και να μη τα κρατας μεσα σου.οπως εκανα εγω 5 μηνες και μετα απλως ΟΥΡΛΙΑΞΑ ψυχικα και σωματικα.
    Για το ζωντανά δεν συμφωνώ και τόσο. Οκ, είναι ωραίο να έχεις ζωντανά άτομα δίπλα σου, αλλά τι είναι πιο σοβαρό; Να έχεις ένα άτομο που είναι ζωντανό αλλά κακοήθες, ή ένα καλό άτομο δυστυχισμένο ας πούμε;

Junior Member
    arsus αν έστειλες σε μένα u2u δεν το παρέλαβα ή το έσβησα κατά λάθος

ζωντανό αλλά κακοήθες, ή ένα καλό άτομο δυστυχισμένο
    δεν ξέρω πραγματικά δεν ξέρω

Banned
    Όχι, αυτοί που είναι κακοήθεις και φίδια τους χαρακτηρίζει η κακία και η πονηριά η ειρωνεία είναι για άμυνα καμμιά φορά και η μιζέρια για τους δυστυχισμένους. Εγώ όσους κακούς γνώρισα που με πίκραναν, ήταν μια χαρά στη διάθεση, καθόλου \"μίζεροι\" αλλά είναι και τι έχει βιώσει ο καθένας. Όμως αυτά που λέω πιστεύω ισχύουν...

Junior Member
    arsus το ελαβα το u2u ....σε εκανα αdd και περιμενω επιβεβαιωση.....ευτυχως εχω εναν κολλητο....μενει λιγο μακρια βεβαια....αλλα δεν ξερω φοβαμαι να του μιλησω τελειως ανοιχτα........οχι οτι θα με κακολογησει ...απλα δε θα με βοηθησει οτι και να μου πει......πρεπει να κανω πραγματα μονος μου να βρω τη δυναμη και ελπιζω πως ολα καλα θα πανε......

Junior Member
    αποχωρώ για σήμερα τα έχω παίξει ...διαβάζω και δεν καταλαβαίνω λέξη ευχαριστώ για την έστω σύντομη συντροφιά τα λέμε αύριο ελπίζω με πιό καθαρό μυαλό

Banned
    Αυτοί που ζηλεύουνε είναι γιατί είναι δυστυχισμένοι και δικαιολογούνται (πιο πολύ όμως από σένα αλλιώς δεν δικαιολογούνται)τώρα οι άλλοι που είναι μια χαρά γιατί να πετάνε την κακία τους και να σε κάνουν χώμα;

Junior Member
    Originally posted by arsus
    σου εστειλα u2u δες το. Βασικα οι φιλοι ειναι σα τα χαπια πρπρει να σου κανουνε κλικ ασλλιως σε χλανε.Στο λεω μια και καηκα οικτρα απο φιλια και γενικα βρεθηκα out of space.Κοιτα να συναναστρεφεσαι με ατομα ζωντανα διπλα σου να εχουνε θετικη ενεργεια και να μπορεις να δωσεις κ να παρεις αμοιβαιο σεβασμο κτλ. Φιλιες που εχω απο μακρια κρατησανε και αντεξανε για χρονια,φιλοι παλιοι μου σταθηκανε και πλεον ΕΠΙΛΕΓΩ.Μπορει να ακουγεται εγωιστικο αλλα να επιλεγεις φιλε μου και αν δε σου κανει,εμεις γιαυτο ειματσε εδω μεσα,δε θα μεινεις μονος ποτε.Παντα θα υπαρχει καποιος να σε ακουσει αρκει να εκδηλωνεσαι και να μη τα κρατας μεσα σου.οπως εκανα εγω 5 μηνες και μετα απλως ΟΥΡΛΙΑΞΑ ψυχικα και σωματικα.
    εχεις πολυ δικιο arsus αν εβρισκα καποιον να του εξομολογηθω το προβλημα μου ισως τωρα θα μουνα ενας ευτιχισμενος ανθρωπος.....το κραταγα μεσα μου και με βασανιζε ωσπου ηρθε σαν οδοστρωτηρας πανω μου και με συνεθλιψε..προσπαθω να βρω δυναμη να ξαναγεννηθω....

Banned
    Λέω μπορεί να ζηλεύει κάποιος γιατί είναι πιο δυστυχισμένος από σένα και να θέλει κι αυτός να είναι ευτυχισμένος ή να είναι όλοι γύρω του δυστυχισμένοι για να μην καταλαβαίνει τη δυστυχία του. Γι\'αυτό δικαιολογείται. Όμως οι άλλοι που είναι μια χαρά στη διάθεση δεν είναι δυστυχισμένοι και σε κάνουν χώμα με το παραμικρό που θα πουν; Αυτοί δεν είναι κακοήθεις;

Page 3 of 10 FirstFirst 12345 ... LastLast