Results 16 to 30 of 56
-
04-09-2010, 11:23 #16
Originally posted by Boltseed
Αννα, αννα , αννα.......
take it easy..!!!
*ανασα..!
Originally posted by ΑΝΝΟΥΛΑ
Εγω ομως σκεφτομαι οτι με κοροιδευε και ποναω τοσο που πανω που αρχισα να αφηνομαι αυτος εφυγε.
Πιστευω οτι αν εισαι ερωτευμενος δεν μπορεις να ξεχασεις και να ερωτευτεις αμεσως αλλον,αυτο δειχνει οτι ΔΕΝ ησουν ΠΟΤΕ ερωτευμενος!!
Επισης ξεκινησες παλι την προταση με ενα \"πιστευω οτι\". Αυτο ειναι προσωπικη γνωμη. Παλι , οπως με πριν, το οτι κατι πιστευουμε/σκεφτομαστε οτι συμβαινει, δεν σημανει οτι ντε και καλα συμβαινει οντως.
οταν εισαι ερωτευμενος εχει φυγει το κεφαλι σου δεν ψαχνεις τον επομενο η την επομενη με την πρωτη δυσκολια!!
Η καρδια σου χτυπαει...οπως ελεγε αυτος!!!
Εγω κρινω απο το αποτελεσμα!!
- 04-09-2010, 11:32 #17
Κι εγώ δεν πιστεύω ότι ήταν ερωτευμένος γιατί δεν σου περνάει τόσο γρήγορα, αλλά όχι ότι το αποκλείω τελείως. Εμένα πχ μου είχε κρατήσει 4 μήνες τι 3 τι 4. Απλά δεν είναι ούτε όταν το χάσουμε κάτι το εκτιμάμε. Είναι ότι με το φτύσιμο δυστυχώς όλοι κολλάμε. :(
04-09-2010, 11:36 #18
πλακα μου κανεις?
οταν εισαι ερωτευμενος εχει φυγει το κεφαλι σου δεν ψαχνεις τον επομενο η την επομενη με την πρωτη δυσκολια!!
Η καρδια σου χτυπαει...οπως ελεγε αυτος!!!
Εγω κρινω απο το αποτελεσμα!!
Που ξερεις οτι ηταν πρωτη δυσκολια? Εσυ μπορει να την θεωρουσες πρωτη δυσκολια και κατι ασημαντο, αυτος μπορει να πληγωνοταν ομως πιο πολυ απο εσενα και να μην το αντεχε ολο αυτο. Το οτι δεν το εβλεπες αυτο δε σημαινει ομως οτι δεν συνεβαινε. Μην ξεχνας οτι διερκησε 3 (τρεις!!) ολοκληρους μηνες ολο αυτο, οχι τρεις μερες.Υπαρχει λοιπον και η περιπτωση του αυτο που θεωρησες οτι μπορουσε να λυθει ευκολα στην πραγματικοτητα αυτος μεσα στους 3 μηνες(!!) να προσπαθουσε συνεχεια με τον τροπο του να το λυσει.
Ε καποια στιγμη θα κουραστηκε και θα τα εγκατελειψε και θα στραφηκε στο πρωτο ατομο που θα του προσφερε αυτο που εψαχνε, οτι και να ηταν αυτο.
Το οτι καποιος ειναι ερωτευμενος δε σημαινει οτι ντε και καλα θα πρεπει να θυσιασει και την ζωη του για τον αλλο κιολας.
Προσεξε, δε σου λεω οτι σονυ και καλα αυτο το σεναριο \"παιζει\" , αλλα καλο θα ηταν να το ειχες και στα υποψη σου αυτο.
Μεχρι στιγμης λειτουργεις με βαση την λογικη οτι σε εξαπατησε. Δικαιωμα σου να το κανεις αυτο , προς θεου , μπορει να εχεις και δικαιο και ισως αν ημουν στην θεση σου τωρα με τις καταστασεις και τα βιωματα που ζεις και εγω τα ιδια ακριβως με εσενα να ελεγα. Δε σε κατηγορω , αυτο θελω να πω. Αυτο που σου λεω ομως ειναι να σκεφτεις οτι.... υπαρχει η πιθανοτητα εστω να συμβαινει και κατι αλλο... κατι που ισως να μαθεις πολλα πραγματα και να εισαι πιο δυνατη στο μελλον απο αυτη την εμπειρια.
04-09-2010, 11:41 #19
Ρε παιδιά θα φανεί αν έλεγε αλήθεια ή όχι με το αν την παρατήσει κι αυτή τώρα που είναι γλυκιά. Ε αν την παρατήσει κι αυτή θα \'ναι μ.... . Δεν θα υπάρχει δικαιολογία. Αννούλα περιμένουμε να μας πεις εξελίξεις. Εντωμεταξύ σε απάταγε κιόλας, κατάλαβα καλά;
04-09-2010, 11:56 #20
ναι boltseed
αυτα ελεγε και αυτος!!
οτι ειναι αδικο που δεν τον πιστευω,πως κοβει τις φλεβες του κτλ..
και οτι δυστυχως ντρεπεται με αυτα που εχει κανει και βρηκε καποια να του δινει αυτα που θελει!!
Να ειναι με την αλλη στο σπιτι του και να γινεται εξω φρενων που δεν τον πηρα τηλεφωνο,να με βριζει που κλεινω το κινητο...τα ηθελε ολα δικα του!!να συνεχιζει την \"ερευνα\" του και μεχρι να βρει αυτο που θελει εγω να κανω την καλη κοπελα που τον περιμενει!!
04-09-2010, 11:59 #21
lightbluepath εγω λεει τον εσπρωχνα στις αλλες..
Τι εμαθα?οτι απο την αρχη με ξενερωνε,αλλα με συγκινησε το παθος του για μενα,αλλα δεν θα αφησω την λογικη μου στην ακρη ποτε ξανα!!
04-09-2010, 12:01 #22
Τι εμαθα?οτι απο την αρχη με ξενερωνε,αλλα με συγκινησε το παθος του για μενα,αλλα δεν θα αφησω την λογικη μου στην ακρη ποτε ξανα!!
ετσι!
04-09-2010, 12:04 #23
αννούλα....υπάρχουν χιλιάδες διαφορετικοί άντρες/χαρακτήρες και πολλά επίπεδα έρωτα.
Απ ότι φαίνεται ο πρώην φίλος σου ήθελε να ερωτευτεί, ενδεχομένως να είναι από τους ανθρώπους που μέσα από τον έρωτα προσπαθεί να ολοκληρωθεί σαν άνθρωπος και γι αυτό σε αναπλήρωσε αμέσως και κάνει ακριβώς τα ίδια με την επόμενη.
Παράλληλα, μια σχέση που δεν έχει ολοκληρωθεί δεν είναι ακριβώς σχέση και το γεγονός πως δεν το έψαξε ενισχύει ακόμη περισσότερο το σενάριο μου.
Η γνώμη μου είναι να πας παρακάτω.....
04-09-2010, 12:08 #24
Αννούλα αν ήταν με άλλες συνέχεια δεν άξιζε το άτομο. Εκτός και αν τι να πω τα έκανε για να ζηλέψεις ή για να ξεδώσει από το τόσο πολύ γράψιμο. Εγώ αυτό που πιστεύω ότι πρέπει να μάθεις από αυτή την εμπειρία, είναι να είσαι πιο δοτική, γιατί το να είσαι ψυχρή, δεν αρέσει σε κανέναν νομίζω.
04-09-2010, 12:46 #25
Αυτο που λεει η Θεοφανια ειναι κατι που σκεφτηκα και εγω.Να ερωτευτει για τον ερωτα,να βρει ΟΠΟΥΔΗΠΟΤΕ να νιωσει να αγαπηθει!!
Αυτο οπως καταλαβαινετε με εκανε ακομα πιο επιφυλακτικη..δεν ημουν ψυχρη απλα πιο συγκρατημενη!!
Με ηθελε ερωτικα παρα πολυ και του ειχα πει οτι θα προσπαθουσα μαζι του αλλα ηξερε οτι εχω ενδοιασμους.
04-09-2010, 13:01 #26
Αυτο που λεει η Θεοφανια ειναι κατι που σκεφτηκα και εγω.Να ερωτευτει για τον ερωτα,να βρει ΟΠΟΥΔΗΠΟΤΕ να νιωσει να αγαπηθει!!
Αυτο οπως καταλαβαινετε με εκανε ακομα πιο επιφυλακτικη..δεν ημουν ψυχρη απλα πιο συγκρατημενη!!
Με ηθελε ερωτικα παρα πολυ και του ειχα πει οτι θα προσπαθουσα μαζι του αλλα ηξερε οτι εχω ενδοιασμους.
Αυτό σημαίνει πως είσαι έξυπνη.
Πήγαινε παρακάτω και θα βρεις σίγουρα ένα παιδί που να σου αξίζει και να κάνεις μια όμορφη σχέση μαζί του....:)
04-09-2010, 13:11 #27
Σε ευχαριστω Θεοφανια μου,αληθεια η συζητηση αυτη μαζι σας με βοηθαει πολυ να παραδεχτω πραγματα που ειχα καταλαβει αλλα ελεγα \"βρε μπας και?\"...
Η αληθεια ειναι τις πιο πολλες φορες σκληρη,αλλα αξιζει να την ξερεις...
Πως την πατησα ετσι ομως?γιατι ποναω τοσο?
04-09-2010, 13:23 #28
Ξέρεις, μπορεί να βρίσκεται σε φάση \"rebound\" δηλαδή, εφόσον δεν μπορούσε να έχει αυτό που ήθελε πραγματικά για αρκετό καιρό (εσένα δηλαδή) εγκατέλειψε την προσπάθεια αλλα ο ερωτας του έμεινε μέσα του, και αναζήτησε έξοδο χωρίς να το ψάξει πολύ. Με την καινούρια του φίλη δηλαδή μπορεί να έχει μια προσωρινή σχέση, γεμάτη πάθος και τυφλό ερωτα αλλα ίσως όχι πολύ βάθος, απλά και μονο ως διέξοδο για τα συναισθήματα που ένιωθε για εσένα.
Λέμε τώρα.[B]Ουδέν κρυπτόν υπό τον ήλιο.[/B]
Οι σοφοί παραδέχονται. Οι πονηροί δικαιολογούνται. Οι ηλίθιοι επιμένουν.
04-09-2010, 13:33 #29
Σε ευχαριστω Θεοφανια μου,αληθεια η συζητηση αυτη μαζι σας με βοηθαει πολυ να παραδεχτω πραγματα που ειχα καταλαβει αλλα ελεγα \"βρε μπας και?\"...
Η αληθεια ειναι τις πιο πολλες φορες σκληρη,αλλα αξιζει να την ξερεις...
Πως την πατησα ετσι ομως?γιατι ποναω τοσο?
Ο ένας είναι η απογοήτευση πως παρα΄λίγο να πιστέψουμε πως ένας άνθρωπος πεθαίνει για μας και τελικά ήταν φούσκα και ο άλλος καθαρά εγωιστικός.
Μη παίξεις το παιχνίδι του, απλά πήγαινε παρακάτω...:)
04-09-2010, 13:46 #30
πληγωθηκε ΚΑΙ ο εγωισμος μου,αν και δεν σκεφτομαι εκεινη ,ειμαι αρκετα εμφανισιμη και εχω αυτοπεποιθηση,αλλα αυτον(αυτο με προβληματιζει περισσοτερο)!!!ΚΑΙ απογοητευτηκα που πιστεψα εστω και λιγο το παραμυθι..
Οταν εκανε φαση με αλλες απλα με εδιωχνε,με εκανε να πιστευω οτι με δουλευει αλλα αυτος ελεγε \"ειχαμε τσακωθει και με ειχες απομακρυνει..\"
την τελευταια φορα ομως τα ειχαμε ξαναβρει υποτιθεται...και αυτος ειχε ηδη κανονισει να βγει φιλικα με μια πρωην και κατεληξαν αλλου.
Δεν με πειραξε τοσο αυτο οσο που ειχε το θρασσος να μου τη λεει που εκλεισα τις πορτες μου..εχει αναγκες και αυτος οπως ελεγε..
Εκανα αυτο που επρεπε αλλα η καρδια μου ειχε αρχισει να πονα..
Αύριο θα γίνω 27, και δεν θέλω να δω ούτε μέρα παραπάνω.
15-06-2025, 13:47 in Ψυχολογική Υποστήριξη & Αυτοβοήθεια