Κρισεις πανικου/γενικευμενο αγχος/φωβιες - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 18 of 18
    Senior Member
    Originally posted by Andwnis
    φιλε Γιαννη κανω ξανα ψυχο-υπνοθεραπεια και παω καλυτερα,μα το μυαλο παιζει καινουργια παιχνιδια και μ βγαζει καινουργια συμπτωματα.
    Παρατηρώ ότι το μαγαζί, με τα προβλήματά του, μάλλον δεν είναι η αιτία που νιώθεις άσχημα. Eίδα να μην δίνεις καθόλου σημασία σε αυτά που έγραψα. Αν ήταν αυτή η αιτία θα αισθανόσουνα καλύτερα ή τουλάχιστον θα έδινες σημασία.
    Δεν ξέρω ποιά είναι η αιτία που νιώθεις έτσι. Προσωπική μου γνώμη είναι να βρεις την αιτία. Κρίμα που δεν μπορώ να βοηθήσω.
    Αυτό που θα επιμείνω είναι η αιτία. Ανακάλυψα ότι τα συναισθήματά μας είναι πολύ πιο δυνατά απ\' ότι πιστεύουμε ή μας έχουν μάθει να πιστεύουμε. Αυτό που περνάς είναι η φύση του ανθρώπου. Φόβοι, ενοχές, ανεπάρκειες, κλπ, είναι δυνατότερα απ\' ότι θα μπορούσε να φανταστεί κανείς.

Junior Member
    φιλε Γιαννη11 τωρα μπηκα στο Ιντερνετ γενικως δν ειχα ξαναμπει γιατι μ ειπε η ψυχολογος οτι μ κανει κακο αλλα δν αντεξα και μπηκα,επισης και εγω τν αιτια ψαχνω...μεσω της ψυχο-υπνοθεραπειας, συμπληρωνο σιγα σιγα τους 3 μηνες π κανω θεραπεια και η διαφορα π βλεπω ΕΓΩ ειναι πολυ μικρη.Ελπιζω ομως

Ευχομαι τα καλυτερα σε ολους αν βρεθει λυση σιγουρα θα βρεθει στν ψυχο-υπνοθεραπεια

Junior Member
    Ευχαριστο φιλε βασιλη θα παλεψω με τν θεραπεια και βλεπωντας και κανοντας

Page 2 of 2 FirstFirst 12