Αιμομιξία - Page 10
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 10 of 17 FirstFirst ... 89101112 ... LastLast
Results 136 to 150 of 241
    Originally posted by iremosjohn
    Originally posted by Θεοφανία

Δεν θα επεκταθώ και ελπίζω η βιλ να μη σταθεί σε απόψεις στερημένων από αγάπη και προσοχή ανθρώπων.

Το μήνυμα διαγράφηκε από την ομάδα διαχείρισης για παραβίαση των όρων χρήσης.

Banned
    θεοφανια μην παιρνεις κ ορκο..

πολλοι θα μπορουσαν να ειναι!

Senior Member
    αγαπητε ηρεμε τζον να σου το πω κομψα!

κατ αρχην λιγο δυσκολο να εισαι καινουργιος κ να ποσταρεις κατ ευθειαν σε σημειο που εχει γινει καυγας.

δευτερον: αναλαβε την ευθυνη της ταυτοτητας σου, γιατι αν δεν το καταλαβαινεις εκθετεις αυτη τη στιγμη καποιο μελος του φορουμ, τη τζανετ.

που φυσικα οι υποψιες θα πεσουν απανω της αφου ειναι η μονη που αποψε στο σημειο αυτο συγκρουστηκε με τη θεοφανια. δεν εχουμε πολλους υποπτους αυτη τη φορα!

αν εισαι η τζανετ, αυτοεκτιθεσαι μονη σου!

αν ΔΕΝ εισαι η τζανετ, εκθετεις τη τζανετ!

Senior Member
    τωρα θελεις να πεις οτι ο ταδε περαστικος που διαβαζει για αυτοβοηθεια η για οποιοδηποτε αλλο λογο κ δεν συνηθιζει να μπαινει κ να γραφει στο φορουμ, ειπε βραδιατικα να φτιαξει ενα νικ, για να υπερασπιστει την τιμη του μελους, στο οποιο αναφεροταν το πρωτο σου κουοτ! εχεις καουρα εσυ ο αγνωστος επειδη η θεοφανια εγραψε εκεινη την προταση για καποιο αγνωστο σε εσενα ατομο που ουτε που το ξερεις? σου φαινεται λογικο αυτο το σεναριο?

Δεν σε εκθέτω εγώ, αλλά η τεχνολογία τζάνετ. Αλλά και η τεχνολογία να μη βοηθούσε, είσαι τόσο ασύντακτη που βγάζεις μάτι. Α! Και μη βάζεις τα κείμενα σε διορθωτή, η σύνταξη παραμένει χάλια.

Originally posted by dora-agxos
    θεοφανια μην παιρνεις κ ορκο..

πολλοι θα μπορουσαν να ειναι!
    είναι τόσο γνωστή και τόσο ...... που κάνει μπαμ από μακρια...!

Banned
    παντως ενα κοκκινο κουτακι λειπει στην τζανετ για να παει 5ημερες διακοπες..

μμμμ θα μπορουσε κ να ειναι..

Originally posted by dora-agxos
    παντως ενα κοκκινο κουτακι λειπει στην τζανετ για να παει 5ημερες διακοπες..

μμμμ θα μπορουσε κ να ειναι..

Όχι ρε....Είναι ο ήρεμος τζον που ζει στη φυλή των απάτσι και έβαλαν γουαι φαιβ και πιάνουν πσι.....:Ρ

Banned
    χαχαχαχα να\'σαι καλα σημερα με εχεις κανει να γελαω τρελα!

τεσπα..μην ασχολεισαι.

Senior Member
    Originally posted by Lou!..
    απλα νομιζω οτι ενα κομματι της ελληνικης κοινωνιας πρεπει να ειναι πολυ δυσαρεστημενο απο τη ζωη του κ αντι να κοιταξει να βελτιωσει τη ζωη του κ να ζησει χωρις ανοητα, ηλιθια κ ανυπαρκτα κατ ουσιαν, κοινωνικα κατασκευασμενα δεσμα, κοιταει πως να κανει πιο δυσκολη τη ζωη των αλλων...
    Νομίζω η σοφότερη κουβέντα που έχω ακούσει ποτέ μέσα σ\' αυτό το forum.
    .

Senior Member
    Ξέρεις vill, προσωπικά το τι κάνει ο κάθε ένας μας στην προσωπική του ζωή, στις περισσότερες περιπτώσεις, είναι από τα πιο απόρρητα δεδομένα ενός ανθρώπου, και μου την σπάνε απεριόριστα άτομα που αρχίζουν χαρακτηρισμούς για κάτι που δεν θα έπρεπε καν να τους αφορά. Κακόβουλες απόψεις και αδιάφορες προτάσεις αγνωστων ελάχιστα έως καθόλου δε θα έπρεπε να μας επηρεάζουν. Στην περίπτωση σου, εγώ δεν βρίσκω κάτι ούτε εξωφρενικό ούτε τόσο πια ηθικά μεμπτό. Ίσως επειδή είμαι εκτος Ελλάδος να έχουν χαλαρώσει λίγο τα taboo μου, αλλα για εμενα δεν κανεις κάτι \"κακό\" η \"αμαρτωλό\" προς το παρόν.

Ο ερωτας είναι τυφλός και θα ήταν ευχής έργο εάν μπορούσαμε να τον χαρούμε ελευθερα και ξέγνοιαστα. Ότι όμως θα έχει επιπτώσεις και σε εσένα και σε εκείνον εάν κάποτε, οποτεδήποτε, είτε τώρα είτε σε 10 χρονια, μια τέτοια σχέση μαθευτεί, είναι απόλυτα σίγουρο, ιδιαιτερα αν έχετε συντηρητικούς συγγενείς, και ακόμα πιο ιδιαιτερα εάν ζείτε και σε κάπως κλειστή κοινωνία. Η μαζική κοινωνική ηθική είναι αυτή που είναι, και δεν μπορούμε να επιβάλουμε ανοιχτό μυαλό σε κανέναν μέχρι να ανακαλυφθεί η μαζική λοβοτομή. Όσο ζεις στη συγκεκριμένη κοινωνία και θέλεις να συνεχίσεις να απολαμβάνεις τον μαζικό \"σεβασμό\" της, οφείλεις τουλάχιστον να προσποιείσαι ότι παίζεις με τους κανόνες της. Ευτυχώς, έχουμε δικαίωμα να τους αγνοούμε κατά βούληση. Δυστυχώς, δεν έχουμε δικαίωμα να απαιτούμε να αλλάξουν κατά περίπτωση και να αποφύγουμε τις επιπτώσεις εάν μας \"πιάσουν\" (σαν τη φοροδιαφυγή ένα πράγμα).

Φοβάμαι πως θα μπορούσαν να μεταλλαχθούν οι σχέσεις όλης της οικογενειας σε περίπτωση που διαρρεύσει το μυστικό σας, ή ακόμα χειρότερα, σε περίπτωση που τσακωθείτε άσχημα και αρχίσουν οι κατηγορίες. Το πλήγμα θα είναι εξαιρετικά βαρύ για τους συγγενείς σας, το κοινωνικό στίγμα που θα σας αποδοθεί δεν θα είναι μονο στους 2 σας αλλα και στους γονείς σας, στους φίλους σας, σε άτομα που δεν μπορείς καν να φανταστείς. Εάν είσαι απόλυτα σίγουρη ότι είστε, και εσύ και αυτός, εχέμυθοι και ποτέ των ποτών δε θα αποκαλύψετε το μυστικό σας, να χαρείς τον έρωτά σου. Προσωπικά μετά από κάποιο καιρό θα το διέκοπτα, διότι 1) δε θέλω να κρύβω τον έρωτά μου, θέλω να τον φωνάζω από τις σκεπές των σπιτιών και 2) κάτι τόσο λεπτό, που μπορεί να προκαλέσει τόσο πόνο σε άτομα που επίσης αγαπάω και δε θα μου φταίνε σε τίποτα να κουβαλάνε το δικό μου \"στίγμα\" (που ξαναλέω, κακώς θα υπάρχει αλλα δεν μπορείς να κανεις κάτι για αυτό) δεν το εμπιστεύομαι σε κανέναν να το διαφυλάξει.

Αυτό είναι λοιπόν το πρόβλημα. When in Rome, do as the Romans do, διότι αλλιώς θα σε εξορίσουν, και ιδιαίτερα στην Ελλάδα, θα σε εξορίσουν στο πυρ το εξώτερο. Εάν θελήσετε να το προχωρήσετε ή να το αποκαλύψετε, έλα στην Αμερική, διότι η ελληνική κοινωνία θα σε καταρρακώσει. Και sorry εάν πλατείασα αλλα είναι 3 το πρωί και βλέπω αστεράκια.
    [B]Ουδέν κρυπτόν υπό τον ήλιο.[/B]
    Οι σοφοί παραδέχονται. Οι πονηροί δικαιολογούνται. Οι ηλίθιοι επιμένουν.

Member
    Originally posted by Θεοφανία

Senior Member

...αν εχεις κατι να προσφερεις... προσφερε , αλλιως φυγε.
    [COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]

Member
    Συναισθηματικη απαντηση και συμπεριφορα Κηπ. Το συναισθημα δεν σε αφηνει να διακρινεις την αληθεια των λογων μου.
    Ελπιζω καποιοι λιγοτερο συναισθηματικοι να καταλαβουν τι λεω γιατι αλλωστε το λεω γιατι ειναι οφθαλμοφανες και ατρανταχτο.

Page 10 of 17 FirstFirst ... 89101112 ... LastLast