Results 31 to 45 of 241
Thread: Αιμομιξία
-
05-09-2010, 12:20 #31
Originally posted by lightbluepath
..... Anyway, θα το προσπαθήσω πάντως....
προσπαθησε το και θα δεις οτι θα εισαι πιο ηρεμη .
- 05-09-2010, 12:23 #32
Όχι η αλήθεια είναι ότι καίγομαι σε αναμμένα καρφιά άμα δεν απαντάω γιατί κρέμονται οι προσβολές όπως τώρα αλλά δεν θέλω να δίνω δικαιώματα σε μερικές να λένε ότι κάνω τα θέματα πο....
05-09-2010, 12:31 #33
{Αρχικά αυτός ξεκίνησε... συζητούσαμε για \"προσωπικά\" κ η συζητηση προχώρησε. αλλά δεν είχαμε κανει κάτι.. κ βγήκαμε μερικές φορες..
όμως ήταν σαν να μη καταλαβα πως έγινε. γιατί στην αρχή δε φαντάστηκα οτι θα το προχωρούσαμε.. νομιζα πως ήταν έτσι φλερτ κ πως την επομενη μερα θα το ξεχασω.
κ δε το ξεχασα-ουτε κ εκείνος..
κ δε το σταμάτησα γιατί δεν ήθελα ήταν σαν να με τραβούσε όλο αυτό.
δε τον σκεφτομαι σαν ξαδερφό μου-ουτε κ αυτός σαν ξαδερφή του, γι\'αυτό κ \"ξεφυγε\" όπως λες κ δεν κρατησαμε τα τυπικά.
κ ως ξαδερφια δεν είχαμε πολλές σχεσεις έτσι δεν ήταν κ πολυ δυσκολο να τον δω σαν \"φιλο\" }
Ε έτσι είναι το \"κακό\" θέλει μια στιγμή για να γίνει ενώ το καλό για να το πετύχεις πρέπει να προσπαθείς χρόνια...
05-09-2010, 12:37 #34
Originally posted by vill_
Γεια σας, δε ξέρω πως να αρχίσω.. εψαξα αντίστοιχο θέμα αλλά είπα τελικά να γράψω αυτό που ήθελα.
Το θεμα μου είναι οτι μου αρέσει ο ξαδερφός μου κ του αρέσω.
Δεν έχουμε σχέση αλλά έχουμε ολοκληρώσει 1 φορά κ μιλάμε συνέχεια απ\'το κινητο γιατι μενουμε σε διαφορετικες πολεις.
κ δε μπορω να τον βγάλω απ\'το μυαλό μου.
τον σκέφτομαι Συνέχεια.... (και αυτός)
Δε νιώθω άσχημα όμως γιατί τον θελω!
Θεωρείται αμαρτία όλο αυτό?
δε συμβαίνει πολύ καιρό περίπου κανα μηνα..όμως για μενα είναι σημαντικό.
Τον νιώθω τόσο κοντά μου κ όχι γιατί είναι ξαδερφός μου αλλά γιατί ταιριάζουμε. έτσι με νιώθει κ αυτός-απ\'οτι μου λεει..
Δε ξέρω γιατί τα γραφω όλα αυτά.
Ισως γιατί δεν εχω καποιον να τα πω κ θελω έστω μια γνωμη γενικά..
τελικά ο χειρότερος εχθρός του ανθρώπου είναι ο εαυτός του...
05-09-2010, 12:40 #35
Originally posted by janet
Kαι θα σε παρακαλούσα να μην μιλάς για τον χαρκτήρα το δικό μου , lightbluepath ,άλλωστε εσύ είσαι αυτή που έχεις μαλώσει με όλο το φόρουμ..είναι φως φανάρι για τι χαρακτήρα μιλάμε..
05-09-2010, 12:45 #36
Μπα αν ασχολούνται συνέχεια με σένα σημαίνει μάλλον ότι είσαι κακός χαρακτήρας...
05-09-2010, 12:49 #37
Εσύ το πιστεύεις αυτό. Εγώ ξέρω αν ασχολούνται συνέχεια μαζί σου είναι γιατί είσαι πχ ενδιαφέρον άτομο. Anyway, δεν θα το συνεχίσω άλλο ελπίζω κι εσύ να συνετιστείς και να μην ξανασχοληθείς μαζί μου. Δεν θέλω να έχω καμμία σχέση μαζί σου, γιατί δεν το καταλαβαίνεις να ξεκολλήσεις επιτέλους;
05-09-2010, 12:58 #38
Το μήνυμα διαγράφηκε από την ομάδα διαχείρισης για παραβίαση των όρων χρήσης.
05-09-2010, 12:59 #39
Ολα εξαρτωνται απο το πολιτισμικο επιπεδο της χωρας που ζουμε!
Προσωπικα θεωρω αιμομιξια μονο την σεξουαλικη επαφη των γονιων με τα παιδια τους και ο καρπος αυτης της ενωσης πολλες φορες εχει σοβαρα προβληματα υγειας. Τα ατομα που γεννιουνται απο αιμομιξια λεγεται οτι εχουν πιθανοτητες να εχουν μαγικες ικανοτητες ??????
Γενικα δεν νομιζω οτι ειναι τοσο σοβαρο το προβλημα σου! Παλια στην φυλη των σαρακατσανων πολλα ξαδελφια παντρευονταν!
Μην εχεις τυψεις κ περιμενε να δεις πως θα εξελιχθουν τα αισθηματα σας ,ισως ειναι κατι σαν νεανικη ανωριμοτητα.
05-09-2010, 13:00 #40
Απάντησα δεν ασχολούμαι άλλο. Μίλα μόνη σου.
05-09-2010, 13:21 #41
\"αιμομιξία\" γράφεται και όχι \" αμομομοιξία\"
05-09-2010, 13:22 #42
Ως αιμομιξία ορίζεται η σεξουαλική σχέση δύο ατόμων, τα οποία συνδέονται με στενή συγγένεια εξ αίματος.[1]
Συνηθισμένο αποτέλεσμα της αιμομιξίας είναι προβλήματα υγείας στους απογόνους από τέτοιες σχέσεις. Αν και διαχρονικά σε κάποιες περιπτώσεις η αιμομιξία ήταν αποδεκτή, συνήθως τη θεωρούσαν αξιόποινη πράξη, κάτι που συμβαίνει και σήμερα σε πολλά κράτη.
Η αιμομιξία ήταν συνηθισμένο φαινόμενο καθ\' όλη τη διάρκεια της ιστορίας κυρίως σε βασιλικές οικογένειες και δυναστείες, οι οποίοι ήθελαν να εξασφαλίσουν την καθαρότητα και γνησιότητα της αριστοκρατικής τους καταγωγής, καθώς και λόγω πολιτικών και οικονομικών λόγων.
05-09-2010, 13:54 #43
Originally posted by 3wtiko
τι είναι αυτό που σε κράτησε να μην πετάξεις μακριά απο το συγγενικό -οικογενειακο περιβάλλον?
τι είναι αυτό που σε οδήγησε να επιλέξεις έναν έρωτα τόσο επίπονο?
αυτό νομίζω είναι σημαντικό να δεις για τον εαυτό σου αυτή την στιγμή!
αν η σχέση αυτή ήταν υγειής δεν θα αναρρωτιόσουν για τίποτα!
για παιδιά δεν το συζητάω ,
εχω παιδί και έχει και πολλά ξαδέρφια ,τα ανήψια μου τάχω μεγαλώσει ,μόνο που δεν τα βύζαξα,
πως αλλιώς να σου το πώ?
μην βάζεις τον εαυτό σου σε τέτοια δύσβατα μονοπάτια΄,
αγάπα τον εαυτό σου και επέλεξε μια σχέση να ομορφύνει τις μέρες σου!
και όχι πως θα κρυφτείς και τι άποψη έχουμε εμείς οι άλλοι,
ακου τον εαυτό σου ,Αυτός ξέρει τί τον κάνει χαρούμενο!
εγω ειχα να τον δω περιπου 8 χρονια πανω-κατω..
κ ουτε ενιωθα ποτε ετσι μπορω να πω δε μιλουσαμε ήταν απλα ξαδερφος μου ετσι τα τυπικα.. ουτε κ αυτος με εβλεπε ετσι παλια.
δε ξερω πραγματικά τι ειναι αυτο που με κανει να τον διαλεξω οπως λες.
αν σκεφτω πιστευω ενας λογος ειναι ίσως οτι τον νιωθω πολυ κοντα μου κ με κανει να του ανοιγομαι πραγμα δυσκολο για μενα γιατι σχεδον κανενας δε με κανει να νιωθω τοσο οικια-λιγο σπανιο..
κ γιατι υπαρχει ελξη( ε αυτο δεν το ελεγχω δε γινεται)
05-09-2010, 14:04 #44
Βιλ....δεν βάζω το χέρι μου στη φωτιά αλλά υπάρχουν πολλές πιθανότητες αυτό που τραβάει τον έναν στον άλλο να είναι το....απαγορευτικό του πράγματος. Σίγηουρα μετά από χρόνια θα μπορέσετε να κάνετε και οι δυο την αυτοκριτική σας.
από κει και πέρα, αφού δηλώνεις πως δεν θες να το κόψεις ζήστο αλλά φυσικά προσέξτε την εγκυμοσύνη γιατί τα προβλήματα στα παιδιά από αιμομιξία δεν είναι μύθος.
05-09-2010, 14:23 #45
Originally posted by Remedy
Originally posted by 3wtiko
........
τι είναι αυτό που σε κράτησε να μην πετάξεις μακριά απο το συγγενικό -οικογενειακο περιβάλλον?
τι είναι αυτό που σε οδήγησε να επιλέξεις έναν έρωτα τόσο επίπονο?
αυτό νομίζω είναι σημαντικό να δεις για τον εαυτό σου αυτή την στιγμή!
αν η σχέση αυτή ήταν υγειής δεν θα αναρρωτιόσουν για τίποτα!
για παιδιά δεν το συζητάω ,
εχω παιδί και έχει και πολλά ξαδέρφια ,τα ανήψια μου τάχω μεγαλώσει ,μόνο που δεν τα βύζαξα,
πως αλλιώς να σου το πώ?
μην βάζεις τον εαυτό σου σε τέτοια δύσβατα μονοπάτια΄,
....
εχεις δικιο οτι ισως δεν ειναι τυχαιο που η φιλη δεν τολμησε να απομακρυνθει απο την οικογενεια αλλα διαλεξε μια σχεση με συγγενη
ισως και οχι ομως...
λες παρακατω οτι τα ανιψια σου τα μεγαλωσες σχεδον σαν παιδια σου και προφανως τα παιδια σου θα μεγαλωσαν μαζι τους σαν αδερφια.
δεν ειναι ολα τα ξαδερφια ετσι ομως...
εγω τα πρωτα μου ξαδερφια τα ειχα δει παιδακια μικρα και τα ξαναειδα μετα τα 16 τους, σχεδον ενηλικες...μου ηταν σαν φιλοι, οχι σαν αδερφια.
υπαρχουν πολλες τετοιες οικογενειες.
αν καπως ετσι εγινε και με την φιλη, μπορει να μην ειχε μεσα της αισθηση συγγενειας για τον συγκεκριμενο αντρα...
ειναι οπωσδηποτε αιμομιξια, με την εννοια οτι δεν πρεπει να παντρευτουν, καθως απαγορευεται και κυριως να μην κανουν παιδια..
κατα τα αλλα νομιζω οτι ειναι δικο τους θεμα ποσο συγγενεις η φιλοι νοιωθουν κι αν ειναι διατεθιμενοι να το συνεχισουν κι αλλο.
σευχαριστώ για το σχόλιο,
σωστά μιλάς.
το παράδειγμα με τα ανήψια μου δεν είναι αντιπροσωπευτικό ίσως,
το ότι έχω 23 ξαδέρφια και μάλιστα κάποια που είναι Αμερική και Αυστραλία
θαταν πιο αντιπροσωπευτικο να πω κάποια τέτοια ιστορία,
μια ξαδέρφη μου λοιπόν που έζησε κάτι τέτοιο και εχω αδερφική σχέση μαζί της,
μόνο προβλήματα αντιμετώπισε τα οποια δεν σταμάτησαν ούτε όταν έκανε άλλες σχέσεις,
μα και όταν παντρεύτηκε ,
ο ξάδερφος δεν έλεγε να αφήσει τις πληγές τους να γιατρευτούν,
μέχρι που την εκβίαζε ο ίδιος ότι θα το μάθουν όλοι αν δεν ενδώσει στις επιθυμίες του,
οκ μάλλον είμαι προκατηλημένη
κάθε κατάσταση έχει τις δικές της παραμέτρους,
παρόλο που θα θελα ναχω αντικειμενικότητα δεν τα καταφέρνω
αναμφίβολα όμως το βάρος της επιλογής πέφτει στην Ελένη
όσο κι αν φλυαρίσουμε εμείς.
άλλωστε αν σκεφτόμαστε πάντα τα δεινά των σχέσεων,
ίσως και να μην βρίσκαμε το κουράγιο να ζήσουμε.
ας ευχηθώ λοιπόν το καλύτερο να ζήσει και η Ελένη
μα και όλοι μας!
Αύριο θα γίνω 27, και δεν θέλω να δω ούτε μέρα παραπάνω.
15-06-2025, 13:47 in Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης Διαταραχή