Αιμομιξία - Page 7
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 7 of 17 FirstFirst ... 56789 ... LastLast
Results 91 to 105 of 241
    Senior Member
    Vill katarxhn sygnwmh gia ta greeklish alla exei provlima to pc mou kai de ton gyrnaei sthn allhnikh grammatoseira autes tis meres!
    Thema A. Biologika, mia xara paidia mporei na kanete, an kai den nomizw na einai auto pou skeftesai twra.
    B. Thriskeutika, einai ola sta myalo mas sthn Ellada tou 2010, kala ta eipe o sabb gia ton Lwt.
    C. Koinwnika, tha exete thema megalo kai katakraugh. Ama htan deuteros ksaderfos mporei an htan ligotero, giati akoma kai h Ekklisia tou 2010 epitrepei deutera ksaderfia na pantreuontai, kai mexri prin kapoies dekaeties epetrepe kai sta prwta.
    D. Proswpika, mporei na pernate wraia kai na kalyptete o enas kapoies anagkes tou allou, synaisthimatikes biologikes etc etc, alla mporei na yparxei ena vathytero ypostrwma pou sthrizetai sthn yparksh ths syggeneias metaksy sas. De lew oti logw ths syggeneias hrthate konta, h xhmeia pou exete ws anthrwpoi den ofeiletai sto oti eiste syggeneis k auto leitourgei erethistika, apla mporei na to synodeuei. Den einai dld aitia, alla mporei na einai synodeutiko! Mporei kai oxi, alla einai ligo dyskolo ws koinwnika onta na exete apokleisei entelws tis epirroes apo to perivallon, kai ta apagoreumena ws synhthws einai pio pothita, kai giauto ki esy twra rwtas th gnwmh mas kai symboules. Opote, h antidrash tou perivallontos eite epidra thetika eite arnhtika panw sth sxesh sas, eite epidra kai thetika kai arnhtika me diaforous tropous se diaforous tomeis. Den eimai sigourh an auto htheles, mia analysh ths sxeshs sas k ths katastashs, alla eilikrina den kserw ti allo zhtas, giati oute ki esy ksereis. Giauto to psaxneis k rwtas apo dw ki apo kei, xwris na ksereis ti akrivws thes na petyxeis. Einai dynaton na thes na peisteis mesa se ena forum gia to swsto h lathos ths sxeshs sou? Einai dynaton na perimeneis oti o koinwnikos sou perigyros tha to dextei pote auto? Einai dynato na perimeneis na sou poume emeis ti na kaneis? Oxi. Apla psaxnesai. Auto pisteuw egw.
    E. Symperasmatika, epeidh oi perissoteres sxeseis teleiwnoune, ama sthn periptwsh sas pareisfrysei h logikh, eite ston enan apo tous dyo eite kai stous dyo, auto tha teleiwsei. Alliws, tha pate na meinete monima sth zouazilandh kai tha kryveste apo tous pantes gia na mh mathoun tpt, alliws tha pate mexri thn parakatw polh ama apofasisete na mhn kryfteite, kai tha zeite ligo monaxika kai me polla kafasia ntomates apeksw apo to spiti, akoma kai se allh xwra na pate.
    F. Telika, to mono pou fainetai na mporeite na kanete einai na to zhsete oso de sas plhgwnei eite ton enan eite ton allon eite to periballon sas, kai na to teleiwsete se kapoia fash. Na vreite allous anthrwpous, kai den apokleiw vevaia pou k pou na piswgyrizete, an kai den pshfizw yper.

Kai milaw panta gia thn ellada tou 2010. Ama hmastan kapou allou k se allh xronikh stigmh, mporei na sas elega na ginw h koumpara k na diorganwsw egw to glenti tou gamou me tous goneis sas na xairontai kai na petane sta ourania, h akoma kai na exoun kanonisei ekeinoi to synoikesio. Ama diavasete ligo ksenopoulo, den xreiazetai na pame ws thn palia diathiki, prwta ksaderfia pantreuontan sta erga tou.

Senior Member
    Carrie
    Με συγχωρείς αλλά μόλις διάβασα τρεις σειρές μου βγήκαν τα μάτια και δεν μπόρεσα να συνεχίσω…Αν κατάλαβα καλά και εσύ προτείνεις στα παιδιά να συνεχίσουν ακάθεκτοι και κάτι διάβασα και για παιδιά και παντρειές…
    Εσύ θα παντρευόσουν άραγε τον ξάδερφο σου? Να μαντέψω?

Θεοφανια αν κατάλαβες(που μάλλον όχι)δεν χλευάζω την θεματοθετρια αλλά αυτούς που δίνουν συμβουλές με ελαφρά την καρδιά το τι να κάνει…
    Και Ποιος άραγε κάνει περισσότερο κακό σε αυτή την περίπτωση εγώ που χλευάζω η αυτός που της λέει με σοβαροφάνεια ότι αυτό που κάνεις είναι σωστό και μην φοβάσαι τίποτα?

Πάντως να πω κάτι και σαν γενικό σχόλιο γιατί η θεοφανια και κάπου αμυδρά να συμφωνήσουμε θα ψάχνει να βρει τρόπο να μου την πει ίσως γιατί το έχει βάλει και αυτοσκοπό….
    Εσείς που τις δώσατε συμβουλές άραγε τι θα κάνατε στη θέση της?
    Θα ακολουθούσατε τις συμβουλές που της δώσατε?
    Ήρθε ποτέ κανείς σας στη θέση της η το αποφύγατε όπως ο διάολος το λιβάνι?
    Μάλλον το δεύτερο…
    Αλλά συμβουλές στο χαλαρό ξέρετε να δίνετε…Η μέγιστη υποκρισία λοιπόν Μπράβο σας
    Και όλα αυτά σε μια κοπέλα 23 χρόνων…

αγαπητή μου Vill σε αφήνω να επιλέξεις και να αποφασίσεις ποιον στα αλήθεια τελικά πρέπει να πάρεις στα σοβαρά…

Senior Member
    e tote vasilisA mhn krineis apo tis 3 seires. Egw den proteina tpt, apla ekana mia anixneush ths katastashs kai tou aithmatos ths vill gia na thn boithisw. Den nomizw na me rwthse an einai kalo na ton pantreutei kai ths eipa ok. Einai poly mikrh gia na skeftetai pantreies. Twra to na synexisei auth th sxesh h oxi oti kai na ths elega ti na kanei de nomizw na to ekane. kanei auto pou thelei auth.

Banned
    ουτε στο 2090 δεν θα ειναι αποδεκτη μια τετοια σχεση..ειναι αιμομιξια οπως κ να το κανουμε!!
    θα συμφωνησω με τον βασιλη παραπανω κ μπορω να πω πως δεν διεκρινα καμια ειρωνια
    μονο μια δοση χιουμορ στις αποψεις του..
    απο εκει κ περα ποιοι ειμαστε ολοι εμεις που θα κατακρινουμε την κοπελα??
    απλα τις αποψεις μας γραφουμε ...και ας ειναι αντιθετες απο καποιων αλλων.

Originally posted by VasilisA

Θεοφανια αν κατάλαβες(που μάλλον όχι)δεν χλευάζω την θεματοθετρια αλλά αυτούς που δίνουν συμβουλές με ελαφρά την καρδιά το τι να κάνει…
    Και Ποιος άραγε κάνει περισσότερο κακό σε αυτή την περίπτωση εγώ που χλευάζω η αυτός που της λέει με σοβαροφάνεια ότι αυτό που κάνεις είναι σωστό και μην φοβάσαι τίποτα?

Σύμφωνα δηλαδή με σένα, θα έπρεπε να μπει εδώ η κοπέλα και να αρχίσουμε τον διαδικτυακό λιθοβολισμό?
    Το μεγαλύτερο ποσοστό όλων μας, της είπε πως είναι αιμομιξία και δεν μπορεί να πάει πουθενά αυτή η ιστορία.
    Δεν είδα κανέναν ούτε να την επικροτεί ούτε να θέλει να γίνει κουμπάρος.

Πάντως να πω κάτι και σαν γενικό σχόλιο γιατί η θεοφανια και κάπου αμυδρά να συμφωνήσουμε θα ψάχνει να βρει τρόπο να μου την πει ίσως γιατί το έχει βάλει και αυτοσκοπό….

Και γιατί να το κάνω αυτό? αν θυμάμαι καλά έχω διαφωνήσει μαζί σου σε ένα θέμα, όμως, έχω συμφωνήσει σε ένα άλλο και το είπα δημόσια. Από που και ως που να ψάχνω τρόπο να σου την πω? Σε ξέρω και από χτες, ή μήπως έχουμε συναντηθεί σε πλήθος θεμάτων και διαφωνήσαμε?

Senior Member
    .............Αγαπητή Vill πριν κρίνεις τους άλλους για το αν γράφουν ότι θέλουν να κρίνεις τον εαυτό σου και να προσπαθήσεις να καταλάβεις ότι αυτό που περνάς είναι μετ-εφηβικός έρωτας που δεν βγάζει πουθενά…
    .......
    κυριε Βασιλη
    επειδη εχω την εντυπωση οτι η φραση που απομονωσα ειναι και το κομβικο σημειο της διαστασης των αποψεων μας επι του θεματος, θα ηθελα αν καταφερεις να ξεπερασεις την αισθηση γελοιοτητας και αστεισμου που σου προκαλει το θεμα , να μου απαντησεις πολυ σοβαρα στο εξης:
    που ακριβως θεωρεις οτι οφειλει να βγαζει μια ερωτικη σχεση?
    η ερωτηση δεν ειναι ουτε ειρωνικη ουτε ρητορικη. θα ηθελα μια κανονικη και σοβαρη απαντηση, αν σου βρισκεται.

Senior Member
    Αγαπητέ/τη Remedy δε θέλω φυσικά να αποφύγω τη κουβέντα μαζί σου αλλά δεν πείθεις ότι η ερώτηση δεν είναι ειρωνική και δεν πρόκειται να σου απαντήσω με αυτόν τον τρόπο λες και περνάω εξετάσεις για να μπω στο πανεπιστήμιο…
    Άλλαξε εάν θες το ύφος σου και γενικά το ύφος της ερώτησης σου και τα ξανάλεμε…

Μπορείς άλλωστε να κάνεις και την ίδια ερώτηση στην Θεοφανια η οποία και αυτή με τη σειρά της λέει ότι δεν βγάζει πουθενά αυτή η ιστορία…(βεβαίως εσύ προτίμησες εμένα.. τυχαίο?

Carrie πολλές φορές πίστεψε με δεν χρειάζεται να διαβάσω όλο αυτό το σεντόνι για να καταλάβω μερικά πράγματα…
    Πιστεύω ότι δεν βοηθάει κανείς όταν της δίνει έστω και τις λίγες πιθανότητες να ελπίζει για αυτή τη σχέση…

Δώρα είσαι ίσως από τους λίγους που μπόρεσαν να με «πιάσουν»

Senior Member
    Αγαπητέ/τη Remedy δε θέλω φυσικά να αποφύγω τη κουβέντα μαζί σου αλλά δεν πείθεις ότι η ερώτηση δεν είναι ειρωνική και δεν πρόκειται να σου απαντήσω με αυτόν τον τρόπο λες και περνάω εξετάσεις για να μπω στο πανεπιστήμιο…
    Άλλαξε εάν θες το ύφος σου και γενικά το ύφος της ερώτησης σου και τα ξανάλεμε…

Μπορείς άλλωστε να κάνεις και την ίδια ερώτηση στην Θεοφανια η οποία και αυτή με τη σειρά της λέει ότι δεν βγάζει πουθενά αυτή η ιστορία…(βεβαίως εσύ προτίμησες εμένα.. τυχαίο?

......
    το υφος μου ειναι μια χαρα και σου επαναλαμβανω οτι δεν σε ειρωνευομαι καθολου. αν δεν το καταλαβαινεις δεν ειναι δικο μου το προβλημα.
    δεν με καταλαβες.
    ΚΙ ΕΓΩ το πιστευω οτι η σχεση αυτη δεν βγαζει πουθενα, αλλα πιστευω επισης οτι καλως δεν βγαζει, γιατι οι ερωτικες σχεσεις δεν ειναι για να βγαζουν καπου αλλα για να επικοινωνουν δυο ερωτευμενοι....
    εσυ, απο την απαντηση σου δειχνει να θεωρεις οτι οι ερωτικες σχεσεις ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΓΑΖΟΥΝ ΚΑΠΟΥ.(σε καποιον γαμο ισως?αυτο εννοεις?)

Banned
    Βασίλη, νομίζω πως κανείς δεν είπε στη θεματοθέτρια \'προχώρα και μη φοβάσαι τίποτα\'. Γι\' αυτό δεν καταλαβαίνω πώς, από τις απόψεις που εκφράστηκαν, καταλήγεις σε ακραία/αυθαίρετα συμπεράσματα όπως ότι θα έπρεπε η αιμομιξία να νομιμοποιηθεί απόλυτα ή ότι δεν υπάρχει πρόβλημα να την πέσεις στην αδελφή σου ή ότι οι διαφορετικές απόψεις εκφράζονται από υποκριτές που δίνουν συμβουλές ενώ οι ίδιοι δεν θα τις εφάρμοζαν.

Για μένα πάντως υπάρχουν πολλοί λόγοι κοινωνικοί, πολιτισμικοί και ψυχολογικοί που δεν ευνοούν τη σχέση της θεματοθέτριας στην Ελλάδα του 2010. Κι ελπίζω ότι θα μπορέσει να σκεφτεί προσεκτικά όλες τις παραμέτρους καθώς και να διευρύνει τις ερωτικές της επιλογές.

Τώρα αν μιλήσουμε για γάμο και παιδιά, αν ζούσε στη Φλόριντα ή στην Καλιφόρνια του 2010, θα μπορούσε θαυμάσια να έχει οικογένεια με τον ξάδερφο. Γιατί νομικά επιτρέπεται ο γάμος ανάμεσα σε πρώτα ξαδέρφια σε πολλές πολιτείες. Αλλά βέβαια δεν ζει εκεί.

Ζει στη δική μας κοινωνία που οι οικογενειακοί δεσμοί είναι συνήθως στενοί και η αίσθηση της συγγένειας υπάρχει ακόμα και με πολύ μακρινούς γενετικά ανθρώπους, κι επιπλέον υπάρχουν νομικά εμπόδια. Αφήνοντας ασχολίαστο το ρόλο της θρησκείας.

Πάντως ως προς το βιολογικό σκέλος, τα πρώτα ξαδέρφια έχουν γενετική ομοιότητα 12,5%, τη στιγμή που η γενετική ομοιότητα ανάμεσα σε αδέρφια ή γονέα-παιδί είναι 50%. Νομίζω είναι προφανές πως δεν υπάρχει σύγκριση.

Originally posted by marina38
    Βασίλη, νομίζω πως κανείς δεν είπε στη θεματοθέτρια \'προχώρα και μη φοβάσαι τίποτα\'. Γι\' αυτό δεν καταλαβαίνω πώς, από τις απόψεις που εκφράστηκαν, καταλήγεις σε ακραία/αυθαίρετα συμπεράσματα όπως ότι θα έπρεπε η αιμομιξία να νομιμοποιηθεί απόλυτα ή ότι δεν υπάρχει πρόβλημα να την πέσεις στην αδελφή σου ή ότι οι διαφορετικές απόψεις εκφράζονται από υποκριτές που δίνουν συμβουλές ενώ οι ίδιοι δεν θα τις εφάρμοζαν.

Για μένα πάντως υπάρχουν πολλοί λόγοι κοινωνικοί, πολιτισμικοί και ψυχολογικοί που δεν ευνοούν τη σχέση της θεματοθέτριας στην Ελλάδα του 2010. Κι ελπίζω ότι θα μπορέσει να σκεφτεί προσεκτικά όλες τις παραμέτρους καθώς και να διευρύνει τις ερωτικές της επιλογές.

Τώρα αν μιλήσουμε για γάμο και παιδιά, αν ζούσε στη Φλόριντα ή στην Καλιφόρνια του 2010, θα μπορούσε θαυμάσια να έχει οικογένεια με τον ξάδερφο. Γιατί νομικά επιτρέπεται ο γάμος ανάμεσα σε πρώτα ξαδέρφια σε πολλές πολιτείες. Αλλά βέβαια δεν ζει εκεί.

Ζει στη δική μας κοινωνία που οι οικογενειακοί δεσμοί είναι συνήθως στενοί και η αίσθηση της συγγένειας υπάρχει ακόμα και με πολύ μακρινούς γενετικά ανθρώπους, κι επιπλέον υπάρχουν νομικά εμπόδια. Αφήνοντας ασχολίαστο το ρόλο της θρησκείας.

Πάντως ως προς το βιολογικό σκέλος, τα πρώτα ξαδέρφια έχουν γενετική ομοιότητα 12,5%, τη στιγμή που η γενετική ομοιότητα ανάμεσα σε αδέρφια ή γονέα-παιδί είναι 50%. Νομίζω είναι προφανές πως δεν υπάρχει σύγκριση.

....:)

Senior Member
    xairomai pou yparxei h marina38 se auto to forum giati exei thn ikanothta na ekfrazei kapoies skepseis pio wraia k domhmena.

Senior Member
    Originally posted by marina38

Katerinaki : Προσωπικά θεωρώ αιμομιξία μόνο την σεξουαλική επαφή των γονιών με τα παιδιά τους

Θεοφανια: ζήστο αλλά φυσικά προσέξτε την εγκυμοσύν稨

Saab: Αν λοιπόν αναρωτιέσαι για το αν είναι η σχέση σου αμάρτημα αναφορικά με την ηθική των θρησκειών, καλά θα κάνεις να μη το σκέφτεσαι καθόλου,

Matina38 : Βλέπω ότι ένα μέρος του προβληματισμού αφορά τα πιθανά γενετικά προβλήματα των απογόνων μιας τέτοιας σχέσης. Όμως όταν μιλάμε για πρώτα ξαδέρφια, ο κίνδυνος είναι πάρα πολύ μικρός

Curtains: Eμενα αυτο πάντως δε μου φαίνεται τόσο προβληματικό

Αγαπητή Μαρινα η είμαστε σε άλλο φόρουμ η διαβάζουμε διαφορετικά…
    Παραπάνω έβαλα κάποιες εκφράσεις και προτροπές μελών για το θέμα που συζητάμε για να μην τρελαθούμε κιόλας και νομίζουν όλοι ότι αυτά τα βγάζω από το νου μου…

Βεβαίως εξέφρασα υπερβολικές απόψεις αλλά πιστεύω σκόπιμα δεν παίρνεις υπόψη σου ότι το έκανα για να τονίσω την αντίθεση μου σε αυτά τα απερίγραπτα που διαβάζω…

Μιλάς για την Καλιφόρνια του 2010 και θεωρείς ότι προφανώς εκεί καλά κάνουν οι άνθρωποι και παντρεύονται τα ξαδέρφια τους..
    Και φυσικά κάποιος άλλος μπορεί να θεωρεί ότι κάποια φυλή της Αφρικής καλά κάνει και τρώει ανθρώπους…
    Απόψεις είναι αυτές και οφείλουμε να τις σεβαστούμε αλλά οπωσδήποτε κρινόμαστε για αυτά που γράφουμε…

Και κάτι ακόμη
    Μιλάς για την οικογένεια την συγγένεια και την Θρησκεία.
    Αγαπητή μου είμαστε ίσως το μοναδικό κράτος στον κόσμο που έχει τόσο ψηλά ακόμη (και ευτυχώς για μένα)αυτές τις άξιες…
    Είναι γεγονός ότι αυτό ενοχλεί το παγκόσμιο γίγνεσθαι και για αυτό έχουν βαλθεί όλοι όλοι να το προσβάλουν και να το διαβάλουν προβάλλοντας πρότυπα δήθεν προοδευτικά σαν αυτό που ανέφερες με την Καλιφόρνια, έχοντας όλοι μέρα στους δέκτες μας τους Βαλανιατους τους Γαβαλαδες και τον κάθε λογής ηλίθιο που ταιριάζει με αυτά τα πρότυπα…

Senior Member
    VassilisA, προφανώς και είσαι στο σωστό φόρουμ, το κακό είναι πως είσαι με λάθος μυαλά...

Εγώ πάλι δεν είμαι διόλου ευχαριστημένος από την χώρα που εσένα σου διεγείρει αισθήματα περηφάνιας για τις αξίες της...Θες γιατί εδώ είναι ο παράδεισος της φοροδιαφυγής, της φαυλότητας, του ωχαδερφισμού και του παρτακισμού, της πολιτικής υποκρισίας και της ψευτιάς, της ατιμωρησίας και της απόλυτης έλλειψης δικαίου, θες γιατί εδώ ευδοκιμούν οι Άνθιμοι που χειραγωγούν συνειδήσεις , μπορώ να σου απαριθμήσω χιλιάδες λόγους γιατί η χώρα που διατηρεί ακόμη αξίες διακρίσεων και μισαλλοδοξίας που για σένα ίσως να αποτελούν και πρότυπα, για μένα είναι αιτίες ντροπής.
    Και να σταματήσουμε πια να φανταζόμαστε θεωρίες συνωμοσίας, πως οι κουτόφραγκοι θέλουν να μας αφανίσουν για..τις αξίες μας. Λυπάμαι που σου το λέω, αλλά είμαστε μονάχα μια Ψωροκώσταινα που διοικείται από φαύλους πολιτικούς , χρωστάει και της Μιχαλούς γιατί κάποιοι λίγοι διασπαθίζουν τον πλούτο της εδώ και 1,5 αιώνα και που τα πρότυπα της περιορίζονται στον αστερισμό της Τζούλιας...

Υ.Γ. Όσον αφορά τη θρησκεία ,δεν ξέρω αν η δική σου ηθική πηγάζει από την πίστη σου σ\' αυτή, αν ωστόσο είσαι τόσο αφελής για να πιστεύεις πως ο κόσμος πλάστηκε σύμφωνα με την Γένεση, θα είχε ενδιαφέρον να μας πεις αν ο Αδάμ, η Εύα κι όλο τους το σόι, εκτός από δολοφόνοι (Κάιν) ήταν κατά βάση και αιμομίκτες ή όχι ....
    [B][I]Human, is nothing else but two dates engraved upon a tombstone...[/I][/B]

Senior Member
    Originally posted by sabb
    VassilisA, προφανώς και είσαι στο σωστό φόρουμ, το κακό είναι πως είσαι με λάθος μυαλά...

Εγώ πάλι δεν είμαι διόλου ευχαριστημένος από την χώρα που εσένα σου διεγείρει αισθήματα περηφάνιας για τις αξίες της...Θες γιατί εδώ είναι ο παράδεισος της φοροδιαφυγής, της φαυλότητας, του ωχαδερφισμού και του παρτακισμού, της πολιτικής υποκρισίας και της ψευτιάς, της ατιμωρησίας και της απόλυτης έλλειψης δικαίου, θες γιατί εδώ ευδοκιμούν οι Άνθιμοι που χειραγωγούν συνειδήσεις , μπορώ να σου απαριθμήσω χιλιάδες λόγους γιατί η χώρα που διατηρεί ακόμη αξίες διακρίσεων και μισαλλοδοξίας που για σένα ίσως να αποτελούν και πρότυπα, για μένα είναι αιτίες ντροπής.
    Και να σταματήσουμε πια να φανταζόμαστε θεωρίες συνωμοσίας, πως οι κουτόφραγκοι θέλουν να μας αφανίσουν για..τις αξίες μας. Λυπάμαι που σου το λέω, αλλά είμαστε μονάχα μια Ψωροκώσταινα που διοικείται από φαύλους πολιτικούς , χρωστάει και της Μιχαλούς γιατί κάποιοι λίγοι διασπαθίζουν τον πλούτο της εδώ και 1,5 αιώνα και που τα πρότυπα της περιορίζονται στον αστερισμό της Τζούλιας...

Υ.Γ. Όσον αφορά τη θρησκεία ,δεν ξέρω αν η δική σου ηθική πηγάζει από την πίστη σου σ\' αυτή, αν ωστόσο είσαι τόσο αφελής για να πιστεύεις πως ο κόσμος πλάστηκε σύμφωνα με την Γένεση, θα είχε ενδιαφέρον να μας πεις αν ο Αδάμ, η Εύα κι όλο τους το σόι, εκτός από δολοφόνοι (Κάιν) ήταν κατά βάση και αιμομίκτες ή όχι ....
    +100!

α, ρε σαμπ με εκανες κ γελασα! :D

Senior Member
    Originally posted by sabb

Αγαπητέ Saab το τι κάνω εγώ σε αυτό το φόρουμ και τι μυαλό κουβαλάω φυσικά και δεν σε αφορούν και θα παρακαλούσα να αφήσουμε τα υπονοούμενα περί αφέλειας γιατί δεν έχω κανένα πρόβλημα στο να αρχίσω και εγώ τους χαρακτηρισμούς…

Ο καθένας μπορεί να πιστεύει ότι θέλει και αγαπά.
    Από ότι καταλαβαίνω με τους χαρακτηρισμούς στους πρωτοψαλτους δεν φαίνεται να είσαι χριστιανός ορθόδοξος. Ίσως να είσαι μουσουλμάνος η εβραίος.
    Προσωπικά δεν με ενδιαφέρει καθόλου αυτό. Μπορεί να είσαι ότι γουστάρει η ψυχούλα σου.
    Δεν μπορείς πάντως Να προσβάλεις κατά αυτόν τον τρόπο την θρησκεία της πλειοψηφίας των ελλήνων….και να σε επικροτούν κιόλας(Lou)
    Εκνευρίζεστε και βγάζετε άλλο χαρακτήρα(ίσως τον πραγματικό)

Επίσης μπερδεύεις τις παραδοσιακές αξίες αυτής της χώρας (Οικογένεια, Θρησκεία, πατριωτισμός)με την πολιτική και για το πώς κατάντησε αυτή η χώρα από τους άχρηστους διαπλεκομενους συμφεροντολόγους πολιτικούς μας…
    Αγαπητέ το ψάρι βρωμάει από το κεφάλι και όχι από την ουρά…
    Ο λαός δεν διοικείται από μόνος του. Κάποιος τον διοικεί ψηφίζει νόμους και από αυτούς εξαρτόμαστε όλοι.
    Επομένως όλα αυτά που ισχυρίζεσαι ισχύουν εν μέρη αλλά ο απλός λαός φταίει γιατί τους ψηφίζει αλλά μέχρι εκεί…

Ανέφερες κάτι για συνωμοσιολογια…
    Εάν νομίζεις αγαπητέ ότι όλα αυτά που τραβάει η Ελλάδα τώρα ήταν από μια απλή κακοδιαχείριση που έγινε στο εσωτερικό της χώρας λυπάμαι που θα στο πω αλλά πρέπει να ξυπνήσεις επειγόντως

Στο μόνο που συμφωνούμε είναι τα πρότυπα τύπου Τζούλιας που δεν τα βγάζει πάλι ο απλός λαός αλλά τα Μέσα Μαζικής Αποχαύνωσης που βεβαίως εκτελούν εντολές….

Page 7 of 17 FirstFirst ... 56789 ... LastLast