Results 121 to 135 of 241
Thread: Αιμομιξία
-
16-09-2010, 20:40 #121
Originally posted by Θεοφανία
Το σχετικό είναι πως κάποιος που θέλει πραγματικό κράξιμο σηκώνει με κατάπτυστο τρόπο το λίθο και κρίνει έναν άνθρωπο που απλά ζήτησε τη γνώμη μας.
Αν δεν σου άρεσε το θέμα, ή σου προκαλούσε αηδία όπως έγραψες, μπορούσες απλά να δείξεις λίγο σεβασμό στη θεματοθέτρια και σε όλους όσους ασχοληθήκαμε και να μη γράψεις τίποτα.
και οι αιμομίκτες δεν θέλουν κράξιμο και θέλω εγώ με τα πολλά νικ μπράβο λογική και μυαλό...
- 16-09-2010, 21:05 #122
Originally posted by janet
Το σχετικό είναι πως κάποιος που θέλει πραγματικό κράξιμο σηκώνει με κατάπτυστο τρόπο το λίθο και κρίνει έναν άνθρωπο που απλά ζήτησε τη γνώμη μας.
Αν δεν σου άρεσε το θέμα, ή σου προκαλούσε αηδία όπως έγραψες, μπορούσες απλά να δείξεις λίγο σεβασμό στη θεματοθέτρια και σε όλους όσους ασχοληθήκαμε και να μη γράψεις τίποτα.
και οι αιμομίκτες δεν θέλουν κράξιμο και θέλω εγώ με τα πολλά νικ μπράβο λογική και μυαλό...
Δεν θυμάμαι να σε προκάλεσε η κοπέλα με οποινδήποτε τρόπο για να της μιλήσεις έτσι. Επαναλαμβάνω, δεν είναι χώρος κραξίματος εδώ.
Όσο για τα εκατό νικ που έχεις ανοίξει, για μένα είναι πιο σοβαρό από την αιμομιξία. Δεν με αφορά τι κάνει η άλλη στο κρεββάτι της, με αφορά όμως η κοροιδία σε ένα χώρο που βρίσκομαι καθημερινά και μπαίνω στη διαδικασία να απαντήσω σε δέκα νικ που είναι το ίδιο πρόσωπο.
16-09-2010, 21:16 #123
Όσο για τα εκατό νικ που έχεις ανοίξει, για μένα είναι πιο σοβαρό από την αιμομιξία.
καλά εσύ τόσο μυαλό έχεις δεν σε παρεξηγώ
Δεν θυμάμαι να σε προκάλεσε η κοπέλα με οποινδήποτε τρόπο για να της μιλήσεις έτσι.
η κοπέλα με προκάλεσε με τις πράξεις της όπως και όλη την ελληνική κοινωνία κατά την άποψή μου
Αναφέρομαι σε σένα σε προσωπικό επίπεδο γιατί παραβιάζεις την φιλοσοφία του φόρουμ που λεει πως είναι αλληλοβοήθειας και αλληλουποστήριξης.
γιατί κάτι που απεχθανόμαστε δεν έχουμε δικαίωμα να το πούμε δηλαδή αυτό είναι ένα τραγικό πράγμα δεν έχουμε δικαίωμα να εκράσουμε την γνώμη μας? αν δεν κατακρίνουμε την πράξη αυτή και τον έρωτα αυτόν είναι σαν να τον αποδεχόμαστε και μας διαβάζει και νέος κόσμος....θα αποτελέσουμε κακό παράδειγμα
με αφορά όμως η κοροιδία σε ένα χώρο που βρίσκομαι καθημερινά και μπαίνω στη διαδικασία να απαντήσω σε δέκα νικ που είναι το ίδιο πρόσωπο.
η διαχείριση με αποδέχτηκε εσένα τι λόγος σε πέφτει:P
και εγώ δεν έκανε κάτι με πρόθεση να κοροϊδέψω απλά άργησα να καταλάβω τι συμβαίνει αν κάθε φορά έπαιρναν μπαν χωρίς να κάνω τπτ κατά την άποψή μου ή αν ξεχνούσα τον κωδικό
και χρησιμοποιώ μόνο νικ το ζανετ γιατί στα άλλα δεν έχω πρόσβαση
16-09-2010, 21:22 #124
Όσο για τα εκατό νικ που έχεις ανοίξει, για μένα είναι πιο σοβαρό από την αιμομιξία.
καλά εσύ τόσο μυαλό έχεις δεν σε παρεξηγώ
Δεν θυμάμαι να σε προκάλεσε η κοπέλα με οποινδήποτε τρόπο για να της μιλήσεις έτσι.
η κοπέλα με προκάλεσε με τις πράξεις της όπως και όλη την ελληνική κοινωνία κατά την άποψή μου
Αναφέρομαι σε σένα σε προσωπικό επίπεδο γιατί παραβιάζεις την φιλοσοφία του φόρουμ που λεει πως είναι αλληλοβοήθειας και αλληλουποστήριξης.
γιατί κάτι που απεχθανόμαστε δεν έχουμε δικαίωμα να το πούμε δηλαδή αυτό είναι ένα τραγικό πράγμα δεν έχουμε δικαίωμα να εκράσουμε την γνώμη μας? αν δεν κατακρίνουμε την πράξη αυτή και τον έρωτα αυτόν είναι σαν να τον αποδεχόμαστε και μας διαβάζει και νέος κόσμος....θα αποτελέσουμε κακό παράδειγμα
Όσο για τα εκατό νικ που έχεις ανοίξει, για μένα είναι πιο σοβαρό από την αιμομιξία. Δεν με αφορά τι κάνει η άλλη στο κρεββάτι της, με αφορά όμως η κοροιδία σε ένα χώρο που βρίσκομαι καθημερινά και μπαίνω στη διαδικασία να απαντήσω σε δέκα νικ που είναι το ίδιο πρόσωπο.
η διαχείριση με αποδέχτηκε εσένα τι λόγος σε πέφτει:P
Στου κουφου την πόρτα.
16-09-2010, 21:26 #125
Στου κουφου την πόρτα.
16-09-2010, 21:31 #126
Δεν με αφορά τι κάνει η άλλη στο κρεββάτι της
Ούτε και μένα με αφορά το τι κάνει ο καθένας στο κρεβάτι του αλλλά το θέμα με σόκαρε και αφού δημοσιεύτηκε λέω την απόψή μου ..
16-09-2010, 22:20 #127
Δεν μπορούμε να λέμε και την άποψή μας τώρα?
Εφόσον είχε το θάρρος της γνώμης της να μας εκμυστηρευτεί αυτό το τραγικό γεγονός να υποστεί και τις συνέπεις του κραξίματος. Εδώ δεν είμαστε για να χαϊδεύουμε τα αυτιά και να συμπαρεστεκόμαστε στο καθένα που κάνει ότι του κατέβει στο κεφάλι και δεν παρέχουμε ψυχολογική υποστήριξη γιατί δεν είναι της αρμοδιότητάς μας, εκφράζουμε την άποψή μας.
να την πεις την αποψη σου, ακομα κ να κραξεις, να μην σε καταπιεσουμε.
αλλα συγγνωμη απο που κ ως που η δικη σου ηθικη ειναι κ πρεπει να ειναι κ η ηθικη ΟΛΩΝ των κατοικων της ελλαδας?
μονο εσυ κ ο βασιλης την κραξατε, αν δεν κανω λαθος (γιατι δεν εχω διαβασει διεξοδικα). γιατι θα επρεπε ολο το υπολοιπο φορουμ να συμφωνησει συσσωμο με τις δικες σας ηθικες αξιες?
για μενα μια αιμομοιξια της ταξεως του 12,5% κ μαλιστα αφου δεν εχουμε ουτε καν τεκνοποιια ειναι ουτε καν πταισμα! ενοχλουν κανεναν τα παιδια αμεσα? οχι. καταπατουν την ελευθερια κανενος? οχι. τωρα αν ενοχλειται ενα κομματι της συντηρητικης ελληνικης κοινωνιας που θελει οι αλλοι να πραττουν συμφωνα με τα πιστευω τους (των συντηρητικων εννοω), αυτο ειναι προβλημα των κατακριτων κ οχι του ζευγαριου.
απλα νομιζω οτι ενα κομματι της ελληνικης κοινωνιας πρεπει να ειναι πολυ δυσαρεστημενο απο τη ζωη του κ αντι να κοιταξει να βελτιωσει τη ζωη του κ να ζησει χωρις ανοητα, ηλιθια κ ανυπαρκτα κατ ουσιαν, κοινωνικα κατασκευασμενα δεσμα, κοιταει πως να κανει πιο δυσκολη τη ζωη των αλλων...
σιγα μην κατσω να σεβαστω την ηθικη της κουτσομπολαριας της νεο ελληνικης επαρχιας! ποιοι ειναι οι πρωτοι που τα κατακρινουν αυτα, νομιζω πως ξερω αρκετα καλα πλεον!
16-09-2010, 22:31 #128
μονο εσυ κ ο βασιλης την κραξατε, αν δεν κανω λαθος (γιατι δεν εχω διαβασει διεξοδικα). γιατι θα επρεπε ολο το υπολοιπο φορουμ να συμφωνησει συσσωμο με τις δικες σας ηθικες αξιες?
Καλά εδώ στο φόρουμ κράζουν μόνο όταν έχεις πολλά νικς που γίνεται από βλακεια ή επειδή δεν έχει κάποιος το θάρρος της γνώμης του. Τέσπα σεβαστή η άποψή σου Λου.
και ύστερα η Θεοφανία λέει για φόρουμ αλληλουποστήριξης για να είναι έτσι θα πρέπει να εφαρμοστεί από τα παλιά μέλη
ένα λάθος κάναμε βρε ήμαρτον
16-09-2010, 22:36 #129
Originally posted by dora-agxos
τζανετ??δημιος εγινες βρε??
16-09-2010, 22:48 #130
τζανετ??δημιος εγινες βρε??
το ειπα αυτο με τα προηγουμενα λεγομενα σου..
δεν συμφωνω σε καμια περιπτωση σε τετοιες σχεσεις!
αλλα!οι απαντησεις μας προς την κοπελα ας μην ειναι υπο τον μανδυα της ηθικης δεν ειμαστε ικανοι, κανεις μας να την ορισει..
ο καθενας την οριζει στα μετρα του..
τωρα ασε την ελληνικη κοινωνια..δεν την ντροπιασε η κοπελα μην εισαι υπερβολικη(ξανθοπουλος..γι� � την φουκαριαρα την μανα μου)
επαναλαμβανω δεν συμφωνω με αυτη την σχεση..αλλα δεν θα την κρινω κιολας!
ας κοιταξουμε ο καθενας την καμπουρα μας.αυτα.
16-09-2010, 22:50 #131
ας κοιταξουμε ο καθενας την καμπουρα μας
16-09-2010, 22:56 #132
αυτο γιατι το λες?εκραξα καπου την κοπελα?μονο αντιθετη με βρηκε..
μακιααααααα
16-09-2010, 22:59 #133
αυτο γιατι το λες?εκραξα καπου την κοπελα?μονο αντιθετη με βρηκε..
μακιααααααα
17-09-2010, 00:46 #134
janet, αφου εσυ κρίνεις πως δεν υπάρχει λόγος να συζητείται άλλο πια αυτό το θεμα επειδή σου προκαλεί εσένα αηδία τότε απλώς μη συμμετέχεις..
αλλά εσύ συνεχίζεις να γράφεις. Φυσικά κ μπορείς να λες την άποψή σου. Δικαιωμά σου.
Γράψε ό,τι θέλεις. Κράξε με. Πραγματικά δε με νοιάζεις καθόλου.
Παραβλέπω τις απόψεις πεζών ανθρώπων, μη συνεργάσιμων κ που δε σκέφτοντε ψυχραιμα κ λογικά πρίν πουνε κάτι.
Πίσω απο ενα κουτι υπολογιστή πολοί μπορούν να το \"παίξουν\" τέλειοι, μάγκες κ δε ξερω κ εγω τι άλλο. Μεγαλη κοπελα είσαι καταλαβαίνεις (ελπίζω).
Οι απόψεις σου περι του θέματος μου δε με βρίσκουν σύμφωνη.
17-09-2010, 01:30 #135
Originally posted by Lou!..
απλα νομιζω οτι ενα κομματι της ελληνικης κοινωνιας πρεπει να ειναι πολυ δυσαρεστημενο απο τη ζωη του κ αντι να κοιταξει να βελτιωσει τη ζωη του κ να ζησει χωρις ανοητα, ηλιθια κ ανυπαρκτα κατ ουσιαν, κοινωνικα κατασκευασμενα δεσμα, κοιταει πως να κανει πιο δυσκολη τη ζωη των αλλων...
Δεν θα επεκταθώ και ελπίζω η βιλ να μη σταθεί σε απόψεις στερημένων από αγάπη και προσοχή ανθρώπων.
Αύξηση δόσης ladose
20-07-2025, 16:38 in Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης Διαταραχή