Results 211 to 225 of 241
Thread: Αιμομιξία
-
17-09-2010, 14:29 #211
Originally posted by Lou!..
αγαπητε ηρεμε τζον να σου το πω κομψα!
κατ αρχην λιγο δυσκολο να εισαι καινουργιος κ να ποσταρεις κατ ευθειαν σε σημειο που εχει γινει καυγας.
δευτερον: αναλαβε την ευθυνη της ταυτοτητας σου, γιατι αν δεν το καταλαβαινεις εκθετεις αυτη τη στιγμη καποιο μελος του φορουμ, τη τζανετ.
που φυσικα οι υποψιες θα πεσουν απανω της αφου ειναι η μονη που αποψε στο σημειο αυτο συγκρουστηκε με τη θεοφανια. δεν εχουμε πολλους υποπτους αυτη τη φορα!
αν εισαι η τζανετ, αυτοεκτιθεσαι μονη σου!
αν ΔΕΝ εισαι η τζανετ, εκθετεις τη τζανετ!
- 17-09-2010, 14:34 #212
Originally posted by sabb
Μωρέ μπράβο !! Αμέμπτου ηθικού αναστήματος η κορασίς janet, της γυρνάνε τ\' άντερα επειδή δύο ξαδέλφια ερωτεύτηκαν ο ένας τον άλλον και η θεματοθέτρια είχε το θάρρος να ζητήσει την γνώμη των μελών ενός φόρουμ υποτίθεται ψυχολογικής στήριξης, που να φανταστεί τον λιθοβολισμό που θα έπεφτε βροχηδόν πάνω στην γενναιότητα της να αναρωτηθεί δημόσια αν έκανε λάθος ή όχι...
Οι χαρακτηρισμοί περί αηδίας, παραβίασης ηθικών αρχών και στερεοτύπων με βάση όσα εσύ πιστεύεις πως είναι ηθικώς αποδεκτά, είναι απαράδεκτοι, η κοπέλα ερωτεύτηκε , δεν σκότωσε ούτε πείραξε κανέναν...
17-09-2010, 14:47 #213
Originally posted by janet
Μωρέ μπράβο !! Αμέμπτου ηθικού αναστήματος η κορασίς janet, της γυρνάνε τ\' άντερα επειδή δύο ξαδέλφια ερωτεύτηκαν ο ένας τον άλλον και η θεματοθέτρια είχε το θάρρος να ζητήσει την γνώμη των μελών ενός φόρουμ υποτίθεται ψυχολογικής στήριξης, που να φανταστεί τον λιθοβολισμό που θα έπεφτε βροχηδόν πάνω στην γενναιότητα της να αναρωτηθεί δημόσια αν έκανε λάθος ή όχι...
Οι χαρακτηρισμοί περί αηδίας, παραβίασης ηθικών αρχών και στερεοτύπων με βάση όσα εσύ πιστεύεις πως είναι ηθικώς αποδεκτά, είναι απαράδεκτοι, η κοπέλα ερωτεύτηκε , δεν σκότωσε ούτε πείραξε κανέναν...
Οι συγγένειες έχουν κάποιους βαθμούς - φαντάζομαι κάπου θα έχεις ακούσει γι\' αυτούς. Πρώτος, δεύτερος, τρίτος βαθμός, κατιόντες και ανιόντες συγγενείς, εξ αίματος ή εξ αγχιστείας...
Άλλο μάνα και γιος, μπαμπάς και κόρη ,άλλο αδελφός και αδελφή , άλλο πρώτα , άλλο δεύτερα, άλλο τρίτα ξαδέλφια, άλλο κουμπάρος και κουμπάρα...
Είναι τόσο δύσκολο να γίνει η διαφοροποίηση κατανοητή ή σώνει και καλά πρέπει να κράξουμε και να ξερνάμε την αηδία μας στην πλάτη της θεματοθέτριας ?
Έλεος....[B][I]Human, is nothing else but two dates engraved upon a tombstone...[/I][/B]
17-09-2010, 14:50 #214
Προς διαχείριση
τα παιδιά εδώ εκτός ότι δεν με αφήνουν να πω την γνώμη μου υποστηρίζουν ότι μπήκα και σε αυτό το θέμα με άλλα νικ το θεωρώ μεγάλη κουτοπονηριά από μέρος τους και ρίχνουν τις βρισιές άλλων ατόμων προς το πρόσωπό τους σε μένα είναι ανέντιμο αυτό που κάνουν
άμα με κατήγορειτε για τα νικ που είχα στο παρελθόν, όχι τώρα ,έχετε εν μέρη δικαιο. Αυτό το έκανα για να πω μερικά πράγματα αλλά από ντροπή δεν ήθελα να δείξω ότι ήμουνα εγώ δεν έμπαινα για να βρίσω κανένα με άλλο νικ
ευχαριστώ
17-09-2010, 15:19 #215
Είναι τόσο δύσκολο να γίνει η διαφοροποίηση κατανοητή ή σώνει και καλά πρέπει να κράξουμε και να ξερνάμε την αηδία μας στην πλάτη της θεματοθέτριας ?
και δεν θα μου πεις εσύ τι συναισθήματα θα έχω και ποια θα είναι η άποψή μου για το κάθε θέμα και θα με μιλάς σαν να είμαι καμιά χαζή
εσύ καταλαβαίνεις τι γράφεις ΕΛΕΟΣ εγώ και λυπάμαι που ασχολούμαι
17-09-2010, 15:41 #216
Λοιπον επειδη βλεπω οτι μπερδευτηκατε λιγουλακι.
Μπηκα βασει της ελευθεριας εκφρασης που διακυρησετε εδω μεσα να πω τη γνωμη μου για ενα πολυ διαστρεβλωτικο ποστ της θεοφανιας συγκεκριμενα. Ακολουθησε κοπαδοποιηση και ανθρωποφαγια και ενα ακομα χειροτερο ποστ της Θεοφανιας, αυτη τη φορα και ρατσιστικο. Καταληξατε να την πεφτετε στη τζανετ και να ψαχετε ποιος ειμαι και ξεχασατε απο που αρχισε η κουβεντα. Και οι παρατηρησεις μου εμειναν στο κενο.
Και εσεις, προσοχη, εσεις οχι εγω, χαθηκατε μεσα στους καυγαδες σας και ξεφυγατε. Μπορειτε να παραμεινετε στο θεμα; Πρεπει να σας ξαναφερνω στο θεμα εγω ο χτεσινος; Ποιος εχει το θαρος να σχολιασει τα δυο ποστ απο τα οποια αρχισε το προβλημα;
Ειδα οτι πηρα 2 τετραγωνακια,οκ ισως για ΕΝΑ προσωπικο χαρακτηρισμο. Νομιζω οτι 1 λαθος θελει 1 τετραγωνο σωστα; Τα δεχομαι με την προυποθεση να παρουν επισης απο 1 η συντακτρια του πιοηματος, 1 οσοι γελασαν με αυτη τη προκλητικη πραξη, καθως και η Θεοφανια ενα για το στιγματιστικο και ειρωνικο ποστ για τους στερημενους απο αγαπη και προσοχη ανθρωπους, ενα για το ρατσιστικο ποστ για τους δυστυχεις και τους χαζουληδες και ενα για την χωρις αποδειξεις συκοφαντια και στιγματισμο της τζανετ. Απλα μαθηματικα για να μη μπερδευεστε. Επιτελους εγω ο χτεσινος θα κανω και το μετρημα; Τζανετ κανε ρεπορτ.
17-09-2010, 15:51 #217
όπως είπε κ ο sabb δεν έχει καμια σχέση πατέρας-μητέρα-αδέρφια με αυτό που λεω εγώ.
εγώ είπα απλά οτι θέλω τον πρώτο ξαδερφό μου κ με θέλει.
κ απλώς ζήτησα κάποιες γνώμες να δω κ πως το βλέπει ο κόσμος έξω(γιατί δε μπορώ να ρωτήσω φίλους για ευνόητους λόγους)
Φυσικά δε το ξέρει κανείς κ δε ζω στη ψευδαίσθηση οτι κατι τέτοιο θα διαρκέσει για πάντα.
Αύριο μεθαυριο αυτός ή εγώ θα βρούμε άλλο σύντροφο (απο θέμα λογικής) κ θα μπορέσουμε να δείξουμε ελεύθερα τον έρωτά μας.
Διοτι ώς ξαδέρφια δε μπορούμε να κυκλοφορίσουμε μαζι μόνοι μας χωρίς να υπάρχουν υποψίες.
κ ΄κάποια στιγμη θα αρχίσουν τα προβλήματα.
Θεωρώ όμως καλό να ζήσω το τώρα κ αυτά που νιώθω. Δε βλάπτω κανέναν.
Εννοείται δε περίμενα να ακούσω οτι η αιμομιξία στην Ελλάδα είναι αποδεκτή κ ηθική απο τη πλειοψηφία των ανθρώπων.
Όμως είναι πρωτόγνωρο για μενα κ θέλησα να το συζητήσω χωρίς να αποκαλύψω ποια είμαι, επειδή το θεμα ειναι λεπτο και κοινωνικά μη αποδεκτό.
Επίσης βρίσκω πολύ άχαρη τη κίνηση διαφόρων μελων (όπως της janet και δε θυμαμαι τωρα καποιο άλλο μελος) να δημιουργούν σύγχηση κ λογομαχία για λόγους άσχετους με το θέμα, μόνο και μόνο για να πάρουν τη προσοχή που θέλουν.
17-09-2010, 15:54 #218
Παρακαλώ να επιστρέψουμε στο αρχικό θέμα και με σεβασμό στον θεματοθέτη που με θάρρος ανοίγει ένα διάλογο για ένα \"δύσκολο\" θέμα.
Κάθε άλλη συζήτηση μπορεί να γίνει είτε σε νέο θέμα, είτε μέσω προσωπικών μηνυμάτων.Το φόρουμ αυτό, δεν υποκαθιστά τη θεραπεία με τον ψυχολόγο ή τον γιατρό σας. Απευθυνθείτε σε ειδικό, αν κάνετε σκέψεις που μπορούν να αποδειχθούν επικίνδυνες για τον εαυτό σας ή τους άλλους.
17-09-2010, 16:03 #219
Εχω εναν φιλο απο Κενυα που μου εχει πει οτι στην χωρα του ειναι αρκετα φυσιολογικο να παντρευονται τα ξαδερφια μεταξυ τους, δευτερου βαθμου συνηθως , δεδομενου οτι μεγαλωναν μαζι κιολας, σε οικειο οικογενιακο περιβαλον κτλ.
Για την ακριβεια η θεια του (που εμενε Κενυα, αυτος μενει Ελλαδα απο τα 2 του) του ειχε ταξει μεταξυ αστειου και σοβαρου οταν γεννηθηκε την κορη της, την πρωτη ξαδερφη του δηλαδη.
Κατι που φαινεται αηδια σε εμας, μπορει σε καποιους να ειναι τροπος ζωης και φυσιολογικο. Ιματζιν δατ..
17-09-2010, 16:03 #220
Επίσης βρίσκω πολύ άχαρη τη κίνηση διαφόρων μελων (όπως της janet και δε θυμαμαι τωρα καποιο άλλο μελος) να δημιουργούν σύγχηση κ λογομαχία για λόγους άσχετους με το θέμα, μόνο και μόνο για να πάρουν τη προσοχή που θέλουν.
Μπραβο vill_ αν και νεο μελος τους καταλαβες , ολοι το καταλαβαινουν , μονο αυτοι δεν μπορουν να το καταλαβουν λολ.
Δεν εχω παρακολουθησει το θεμα απο την αρχη και δεν ξερω τι κινδυνοι ιατρικοι υπαρχουν , αλλα αλλης μορφης κινδυνοι οπως οικογενειακοι , κοινωνικοι κλπ ελλοχευουν σιγουρα.[COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]
17-09-2010, 16:13 #221
ευχαριστω keep_walking.
Διαβάζω αρκετό καιρό το φόρουμ (περίπου χρόνο) γιατί έχει πολλά ενδιαφέρον θέματα κ πολλες διαφορετικές απόψεις.
Πιστεύω οτι απο τη στιγμή που παίρνουμε προφυλάξεις δε θα υπάρχει κάποιο πρόβλημα.
Κοινωνικοί κ οικογενειακοί ναι, φυσικά. και είναι πολύ δύσκολο να μείνει κρυφό-απ\'οτι φανταζόμουν στην αρχή δηλαδή.
17-09-2010, 16:19 #222
Πολυ δυσκολο οντως...ειστε ετοιμοι να αντιμετωπισετε το οικογενειακο νταχαου? Θα χρειαστει δυναμη , ελπιζω να εισαστε οικονομικοι ανεξαρτητοι...ευχομαι να το διαλυσετε απο την αποψη να μη τραβηξετε τα χιλια-μυρια , βεβαια σε καποιους ερωτευμενους μπορει να φανταζει και προκληση αλλα....τεσπα ευχομαι οτι καλυτερο.
[COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]
17-09-2010, 16:25 #223
να\'σαι καλα...
όχι δεν είμαστε έτοιμοι να αντιμετοπίσουμε το οικογενειακό νταχαου που είπες..
Δε το σκεφτόμαστε έτσι , μου αρέσει έτσι όπως είμαστε τώρα και αυτό δείχνει κ αυτός οτι του αρέσει κ δε θελει να το μάθει κανείς.
Θα δείξει :) είμαι απλά θετική σε αυτό το κομμάτι..
18-09-2010, 00:28 #224
Originally posted by RainAndWind
Μια και είχα έμπνευση,είπα να το διασκεδάσω λιγάκι.Καιρό έχω να τα χώσω σε Συντήρηση και μου έχει λείψει:P
Εσύ που ξέρεις τα πολλά
κι έχεις νικνέιμς διακόσα
πες μου τι έχεις τη Λουκά
και μας τα κάνεις ΤΟΣΑ
Πατρίς και Οικογένεια
σε πήραν απ\'το χέρι
και της θρησκείας τον οχετό
έχεις μονίμως ταίρι.
Σου συγχωρώ την απονιά
γιατ\'είν\'από βλακεία
Και άλλοι κουζουλάθηκαν
από τη μαλακία.
Ωωω,θέλεις και παράδειγμα
κακό να μην εδίνεις
στους νεολαίους του ι-πσάι
-τα σάπια δεν τ\'αφήνεις;
Μια μού\'σαι η σεμνότυφη
και χαμηλοβλεπούσα
μα ψάχνεις και αρσενικό
τσαχπίνα εσύ θεούσα.
Θειτσούμπα της παράδοσης
κυριούλα της αγνότης
με τα χρηστά τα ήθη σου-
οποία ποταπότης.
Είναι σαν τ\'αερόστατα
όμως και τα μυαλά μας
μόν\'ανοιχτά δουλεύουνε
γαμώ την τυφλωσιά μας.
\"Πού φτάσαμε\"και \"α πα πά\"
τά\'χεις πρώτα στο στόμα
την ηθική σου κράτα την
γιατί βρωμά σαν πτώμα.
Κάλλιο\'ναι να σου παίξουνε
με τη μπιστόλα χίλιοι
παρά ν\'ακούς απόηχους
από του Λυντς τα χείλη.
Όταν διαβάζω σου τα ποστς
με πιάνει αλλεργία
οι απόψεις σου μου φέρνουνε
ξύσιμο κι υπνηλία.
Για των ανθρώπων τις πομπές
σε πιάνει αηδία
μα ανέραστοι είναι συχνά
όσοι πάν\'εκκλησία.
Τέτοιες ντροπές δεν τις νογάς
εσύ ΄σαι μια κυρία-
μια παρθενόπη της οκάς
και μια ψευτο οσία
Τι διάβαζες στα νιάτα σου;
Την Διάπλαση των Παίδων;
Και άκουγες κυρήγματα
παπάδων τενεκέδων;
Αν ζούσες στο Μεσαίωνα
σουξέ θά\'χες μεγάλο
Και θά\'σουν κάθε πρίγκηπα
το άμεμπτο ρεγάλο.
Μα ζεις σε άλλη εποχή
αθώα κορασίδα
έχουν αλλάξει οι καιροί
γύρνα κι εσύ σελίδα.
Για το Ιq σου καίγεσαι
κι αν το μυαλό σου\"λύνει\",
μα όλες οι απόψεις σου
μυρίζουν ναφθαλίνη.
Όταν διαβάζω σε,πονώ
κι ύστερα μου τη δίνει
διάολε,πάλι έπεσα,ρωτώ,
σε χρονοδίνη;
Τα αποτελέσματά σου στο τεστ Βριγκς Μάδερς:
\"Mαύρη Τρύπα\"
Αγαπημένη προσευχή
Χάκερ Ημών
Αγαπημένα είδωλα
Ελένη Μενεγάκη(όσο ήταν παντρεμένη με Λάτσιο)
Ελένη Μενεγάκη(όταν θα ξαναπαντρευτεί)
Καλομοίρα
Σάκης Ρουβάς
Ελένη Λουκά
Μανωλίδου
Lady Diana
Σοράγια
Τζούλια Αλεξανδράτου(αλλά με κατάνυξη)
Σκάρλετ Ο΄χάρα
Πάρις Χίλτον Πρήχτον
Μαρία η Άσχημη
Προτιμητέο διακοσμητικό ύφος:
Βολάν κουρτίνες
Συνθετικά υφάσματα
Ταπισερί με κλάρες
Σεμέν στις πλάτες από τις πολυθρόνες
Σεμέν πάνω στην τηλεόραση
Σεμέν στη χέστρα
Μαξιλαράκια παντού(κατά προτίμηση εμπριμέ)
Σεντόνια σατέν με ροζ καρδούλες
Ρούχα και αξέσοριζ
Γιακάδες με βελονάκι
Μπαλούν φούστες
Βάτες αλά Κάρινγκτον
Φιόγκοι,κορδέλες
Στέκες
Λουλουδάτα μοτίφ
Αγαπημένη μουσική
Gospel
Χριστιανική pop(αλλιώς Lollipop)
Ρομαντικά σονάτα
Καντάδες
Disco A-tsoutsouni
Ηοbby και αναγνώσματα
Διάβασμα περιοδικών lifestyle
Celebrities\'style spotting
Bίβλος ιλουστρέιτιντ
Cosmopolitan(μόνο όσα θέματα έχουν φωτογραφίες)
Άρλεκιν,Νόρα
Τσέπης
Υπερηφάνεια και Προκατάληψη
Ανεμοδαρμένα Ύψη
Όνειρο
Να βρει σύντομα ένα καλό,στοργικό,ευαίσθητο,τί� �ιο,πλούσιο παιδί που θα εγκρίνουν οι γονείς της,να παντρευτούν στη Βενετία και να ζήσουν σε μονοκατοικία στο Ψυχικό.
Ταινίες
Pretty Woman
Tιτανικός
Όσα παίρνει ο άνεμος
(τα απαντα εννοω, μαζι με τα παλια εκεινα μυθικα ποστ!)
πσ: τι ειναι οι βατες αλα ψαρινγκτον? ε, καρινγκτον εννοουσα!
κ οι μπαλουν φουστες? μη μου πεις οτι εννοεις αυτες που φορουσαν οι κορασιδες της βικτωριανης εποχης, με τον σιδερενιο σκελετο απο μεσα???!!!!!
18-09-2010, 00:33 #225
ο δικος μας σολωμος!!
σουπερμπ οντως!!
xD
Από τότε τότε που με πρωτοθυμάμαι...
21-07-2025, 11:42 in Με καφέ και συμπάθεια....