Results 166 to 180 of 241
Thread: Αιμομιξία
-
17-09-2010, 13:40 #166
Keep, αν θελεισ να μιλησουμε ομορφα, σχολιασε μου αυτο το ποστ. Και μονο αυτο. Και σκεψου οτι δεν ειπε αυτα τα ρατσιστικα η φιλη σου η θεοφανια, αλλα ενας αλλος. Πως σου φαινονται αυτα τα λογια; Υποστηρικτικα; Και συγνωμη που σου το χαλαω αλλα δεν ειμαι η τζανετ. Το διαδικτυο ειναι ελευθερο και εχω δικαιωμα να ειμΑΙ οποιος θελω. Αλλωστε εδω υπαρχει ανωνυμια. Η οχι;
Και η αλλη η εξυπνη με το ποιημα ετρεξε στην ανθρωποφαγια να φαει λιγο κρεατακι. Με ποιο δικαιωμα καποιοι μπορουν να λενε τισ κακιες τους και τα νεα μελη πρεπει να σωπαινουν;
Ουτε δικηγορους , ουτε ηθικοπλασιες mr κανω φασαρια...αυτα ειναι παρελθον για το φορουμ.[COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]
- 17-09-2010, 13:42 #167
Originally posted by Θεοφανία
Originally posted by dora-agxos
θεοφανια μην παιρνεις κ ορκο..
πολλοι θα μπορουσαν να ειναι!
17-09-2010, 13:43 #168
Το μήνυμα διαγράφηκε από την ομάδα διαχείρισης για παραβίαση των όρων χρήσης.
17-09-2010, 13:44 #169
17-09-2010, 13:44 #170
Originally posted by janet
Δεν μπορώ να κατάλαβω γιατί το θέμα αυτό το συζητάμε επι τόσες μέρες, είναι το χειρότερο θέμα που έχω διαβάσει..και η περίπτωση των δυο παιδιών που θυσιάσαν την ηθική και τόσες άλλες αξίες για την ...προσωπική τους ευχαρίστηση μου προκαλεί αηδία..
Πώς δεν σκέφτονται τα 2 αυτά παιδιά τις επιπτώσεις?
Δεν μπορούμε να λέμε και την άποψή μας τώρα?
Εφόσον είχε το θάρρος της γνώμης της να μας εκμυστηρευτεί αυτό το τραγικό γεγονός να υποστεί και τις συνέπεις του κραξίματος. Εδώ δεν είμαστε για να χαϊδεύουμε τα αυτιά και να συμπαρεστεκόμαστε στο καθένα που κάνει ότι του κατέβει στο κεφάλι και δεν παρέχουμε ψυχολογική υποστήριξη γιατί δεν είναι της αρμοδιότητάς μας, εκφράζουμε την άποψή μας.
Μας διαβάζουν και νέα παιδιά και δεν πρέπει να επικροτούμε έναν τέτοιον έρωτα..αποτελούμε κακό παράδειγμα..Originally posted by janet
ναι εγώ γιατί που το στηρίζεις αυτό? και γιατί κάνεις το θέμα τσατ και γιατί αναφέρεσαι σε μενα σε προσωπικό επίπεδο?
και οι αιμομίκτες δεν θέλουν κράξιμο και θέλω εγώ με τα πολλά νικ μπράβο λογική και μυαλό...Originally posted by janet
Όσο για τα εκατό νικ που έχεις ανοίξει, για μένα είναι πιο σοβαρό από την αιμομιξία.
καλά εσύ τόσο μυαλό έχεις δεν σε παρεξηγώ
Δεν με αφορά τι κάνει η άλλη στο κρεββάτι της
Δυσκολεύομαι να το πιστέψω ότι δεν είσαι κουτσομπόλα. Πάντως πολύς κόσμος είναι και κατάκρινει όταν πχ κάποια έχει πολλές σχέσεις την λέει \"*******\" και ανήθικη και σε πολλές κλειστές κοινωνίες έχουν πρόβλημα πολλές κοπέλες
17-09-2010, 13:44 #171
Λυπη και μονο λυπη. Σε 2 λεπτα ετρεξαν να γελασουν 2 μελη με το ειρωνικο-ρατσιστικο ποιηματακι σε βαρος ενος μελους που εκανε το λαθος να ομολογησει τις συντηριτικες αποψεις του.
Τι ανθρωποφαγια ειναι αυτη;
Μα σοβαρα τωρα, πιστευετε οτι αυτο το φορουμ σας κανει καλο ;
17-09-2010, 13:44 #172
Originally posted by
Originally posted by iremosjohn
17-09-2010, 13:48 #173
τζανετ...για κακή σου τύχη πρόλαβα και έκανα ριπορτ την εξαιρετική βρισιά σου.....:)
17-09-2010, 13:49 #174
17-09-2010, 13:50 #175
τζανετ...για κακή σου τύχη πρόλαβα και έκανα ριπορτ την εξαιρετική βρισιά σου.....:)
17-09-2010, 13:53 #176
17-09-2010, 13:53 #177
Άμα με κατηγορείτε για τα νικ έχετε εν μέρη δίκαιο όμως έχω και γω τα δίκαιά μου γιατί ήθελα να πω μερικά πράγματα , αλλά από ντροπή δεν ήθελα να δείξω ότι ήμουνα εγώ. Τώρα όσον αφορά για το κουτσομπολιο και για το τι κάνει ο καθέμας στο κρεβάτι του ούτε εμένα με ενδιαφέρει και δεν καταναλώνω χρόνο για αυτά, όπως να ανασκαλίζω παλιά θέματα πχ. \'Ομως αυτό ούτε κουτσομπολιό είναι, ούτε παρακολουθούμε την ζωή του άλλου για να την σχολιάσουμε. Εδώ είμαστε μια παρέα και κάνουμε μια συζήτηση για οποιοδήποτε θέμα τίθεται και εφόσον η κοπέλα αυτή μπορεί να μπει στην συζήτηση και να πει την γνώμη της δεν θεωρείται κουτσομπολιό η δική μας γνώμη.
Αν η αιμομιξία την θεώρησα εγώ ανήθικη και με κατηγορείται, ρωτάω ευθέως την κοπέλα. Το γνωρίζουν οι γονείς σου και οι γονείς του το εγκρίνουν?
Εγώ πιστεύω ότι είναι ανήθικο όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό.
τζανετ εσυ ησουν ο ηρεμος τζον?
ρε κοριτσακι μου,οταν θα εχεις να πεις κατι,εστω κ να βρισεις κανε το με το νικ σου..θα ηταν πιο εκτιμητεο κ ωριμο!
οκ ναι θα πηγαινες πεντε μερες χαβαη,αλλα θα διατηρουσες την αξιοπρεπεια σου..
17-09-2010, 13:54 #178
17-09-2010, 13:54 #179
Originally posted by dora-agxos
Άμα με κατηγορείτε για τα νικ έχετε εν μέρη δίκαιο όμως έχω και γω τα δίκαιά μου γιατί ήθελα να πω μερικά πράγματα , αλλά από ντροπή δεν ήθελα να δείξω ότι ήμουνα εγώ. Τώρα όσον αφορά για το κουτσομπολιο και για το τι κάνει ο καθέμας στο κρεβάτι του ούτε εμένα με ενδιαφέρει και δεν καταναλώνω χρόνο για αυτά, όπως να ανασκαλίζω παλιά θέματα πχ. \'Ομως αυτό ούτε κουτσομπολιό είναι, ούτε παρακολουθούμε την ζωή του άλλου για να την σχολιάσουμε. Εδώ είμαστε μια παρέα και κάνουμε μια συζήτηση για οποιοδήποτε θέμα τίθεται και εφόσον η κοπέλα αυτή μπορεί να μπει στην συζήτηση και να πει την γνώμη της δεν θεωρείται κουτσομπολιό η δική μας γνώμη.
Αν η αιμομιξία την θεώρησα εγώ ανήθικη και με κατηγορείται, ρωτάω ευθέως την κοπέλα. Το γνωρίζουν οι γονείς σου και οι γονείς του το εγκρίνουν?
Εγώ πιστεύω ότι είναι ανήθικο όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό.
τζανετ εσυ ησουν ο ηρεμος τζον?
ρε κοριτσακι μου,οταν θα εχεις να πεις κατι,εστω κ να βρισεις κανε το με το νικ σου..θα ηταν πιο εκτιμητεο κ ωριμο!
οκ ναι θα πηγαινες πεντε μερες χαβαη,αλλα θα διατηρουσες την αξιοπρεπεια σου..
17-09-2010, 13:55 #180
Originally posted by ICD-10-F00-F99
.
Αποστολή χειρόγραφου γραμματος
21-07-2025, 18:22 in Σχέσεις και Επικοινωνία