Results 1 to 8 of 8
Thread: ΤΑΛΑΙΠΩΡΙΑ ΜΕΣ ΣΤΟΝ ΚΑΥΣΩΝΑ
-
31-08-2010, 14:52 #1
ΤΑΛΑΙΠΩΡΙΑ ΜΕΣ ΣΤΟΝ ΚΑΥΣΩΝΑ
Ειναι ΚΟΛΑΣΗ να κατεβαινεις στο κεντρο της πολης, το πρωι με αυτη την ΤΡΟΜΕΡΗ ζεστη.Διαβασα μαλιστα οτι αυτο το καλοκαιρι ηταν το πιο θερμο απο το 1860!! Ενα ******** εισητηριο πηγα να παρω για να φυγω επιτελους απο δω, και...κωλοκατασταση παλι.
Αρχισα να μαζευω σκουπιδακια με τον ηλιο να με χτυπαει, με το κινητο να χτυπαει, με τα ρουχα μου να ειναι στενα, με τις τσεπες με σκουπιδακια, με τον ιδρωτα να τρεχει, με την πολυκοσμια που δεν αντεχω καθολου.Παντου κοσμος να τρεχει, παντου περιεργα και κουλα ρουχα...
Αρχισα παλι να παρατηρω τα ρουχα που φοραει ο κοσμος και αναγκαζομουν να ακολουθω διαφορους και διαφορες απο πισω προκειμενου να δω τι ειναι αυτο που φορανε.Σε καμια ομως περιπτωση δε θα πεσω τοσο χαμηλα για να ρωταω τους ιδιους να μου πουν τι φορανε.Δε θα με κανεις ******** διαβολακι να γινω ρεζιλι, δε θα με κανεις να πεσω τοσο χαμηλα, δε θα με κανεις να κανω αυτο που δε θελω με τιποτα.
Γιατι ενα διαβολακι ειναι αυτο που τα κανει αυτα, με κανει να περναει ολο αυτο το λουκι και σπαει πλακα με τον πονο μου.Γουσταρει να με βλεπει να το περναω ολο αυτο.Γουσταρει να με βλεπει να υποφερω.
Μετα ειδα κατι αθλιους τουριστες που ηταν στην εισοδο ενος καταστηματος, ηθελα να δω καλα αυτα που φορουσαν, και περιμενα ποτε επιτελους θα ξεκουμπιστουν απο κει.Δεν ξερω τι στο καλα κανανε τοση ωρα εκει περα.Μετα δεν αντεξα και πηγα να παρω το εισητηριο, μετα περασα παλι απο εκει επιτηδες και ηταν ακομα εκει! Περιμενα και αλλο μεχρι επιτελους να παρουν τα ποδια τους και ξεκουμπιστουν.Ειχαν κατασκηνωσει εκει.Εγω ομως δε μπορουσα να σταθω μπροστα στην εισοδο για να δω τι φορανε.Επρεπε να τους ακολουθησω.Τελικα μετα απο ωρα φυγανε και τους ακολουθησα και αναγκαστηκα να μπω και σε αλλο μαγαζι.
Μετα πηρα ταξι, μην αντεχωντας να γυρισω με τα ποδια.Οταν βγηκα, ειδα κατι στο ταξι, ενα πολυ μικρο κομματακι που ηταν χρωμα καφε και ειχε, νομιζω, αποχρωση, ανοιχτο καφε.Δε θυμαμαι καλα.Το πηρε ο αερας.Μετα εγω κολλησα γιατι δε μπορεσα να δω τι ειναι και δεν ηξερα τι ειναι.Μπορει να ηταν κομματακι ξυλο, αλλα πως βρεθηκε εκει στο ταξι;
Συνεχεια κολλαω με κατι, συνεχεια, συνεχεια..
Συνεχεια μαζευω πραγματα, κοιταω πραγματα...
Παντα κατι κολλαει στο μυαλο μου..
Δεν αντεχω αλλο ρε γαμωτο.
Αυριο επιτελους φευγω για Αθηνα.
Πρεπει να παρω νεα φαρμακα γιατι μου ειπαν οτι τα ladose ειναι μαλακια και δεν κανουν δουλεια.
Πρεπει να αρχισω τη γαμημενη τη συμπεριφορικη ξανα.
Δεν παει αλλο ρε παιδια.Εχω αηδιασει με αυτη την κωλοκατασταση.
- 31-08-2010, 15:33 #2
πωπω φφιλε μου εσυ εισαι ηρωας αγορι μου.. πως αντεχεις? εγω οταν κολουσα με μικροπραγματα τα ειχα συνεχεια στο μυαλο μου και δεν μπορουσα να λειτουργησω σωστα σε καμια δουλεια... δεν μπορω να.. δω μια μερα χωρις σκεψη:(:( τωρα σκεφτομαι και οταν κοιμαμαι και ξυπναω αμα κανω ασχημες σκεψεις, και μετα δεν μπορω να ξανακοιμηθω.. :( αν το πω στο γιατρο αυτο ξερω θα μου αυξησει τη δοση, και δεν θελω:(
31-08-2010, 16:06 #3
στεφανε .......αχ στεφανε........... θα μεινω απλα στην συνειδητοποιηση σου οτι
\'\'\'Πρεπει να παρω νεα φαρμακα γιατι μου ειπαν οτι τα ladose ειναι μαλακια και δεν κανουν δουλεια.
Πρεπει να αρχισω τη γαμημενη τη συμπεριφορικη ξανα.\'\'\'
και προσθετω και αλλο ενα πρεπει.... ΠΡΕΠΕΙ να βρεις πραγματα να κανεις στην ζωη σου διαφορετικα που να σου αρεσουν και να σε αποσπουν σιγα σιγα και επιτελους απο αυτες τις ψυχαναγκαστικες σου σκεψεις.το φανταζομαι θα ειναι χαλια να κολλας αλλα βρε συ στεφανε βοηθησε λιγο το εαυτο σου και εσυ..........βοηθησε τον και μην τον αφηνεις ερμαιο σε αυτη την κατασταση!! τα λαντοζ για την περιπτωση σου μου ακουγονται απλα καραμελακια!ξεκινα μια πιο συστηματικη θεραπεια και εμπιστευσου τον θεραπευτη σου,μην τον μειωνεις μεσα σου μπορει να σε βοηθησει αρκει να βοηθησεις και εσυ τον εαυτο σου!
31-08-2010, 21:43 #4
Originally posted by stephanos
Ειναι ΚΟΛΑΣΗ ...........
............
Αρχισα παλι να παρατηρω τα ρουχα που φοραει ο κοσμος και αναγκαζομουν να ακολουθω διαφορους και διαφορες απο πισω προκειμενου να δω τι ειναι αυτο που φορανε.Σε καμια ομως περιπτωση δε θα πεσω τοσο χαμηλα για να ρωταω τους ιδιους να μου πουν τι φορανε.Δε θα με κανεις ******** διαβολακι να γινω ρεζιλι, δε θα με κανεις να πεσω τοσο χαμηλα, δε θα με κανεις να κανω αυτο που δε θελω με τιποτα.
.................
παρα την κολαση που ζεις και μας περιγραφεις λεπτομερως συχνα-πυκνα, και που συμφωνω οτι ειναι ΜΙΑ ΚΟΛΑΣΗ ΧΩΡΙΣ ΤΕΛΟΣ ΚΑΙ ΝΟΗΜΑ
οτι καταφερες σε αυτο το πραγμα που σε καθοριζει τοσο, να βαλεις ενα οριο!!!!!!!
πρωτογνωρο πραγμα το οριο στην ταλαιπωρια σου,δεν το περιμενα απο σενα, εδειχνες εντελως ανημπορος μπροστα του!
ειπες\"οσο και να ταλαιπωρηθω, δεν θα ρωτησω να γινω και ρεζιλι\"!!!!!!
μα πως τα καταφερες????απορω!
εσυ που κυνηγας εναν τυπο να κοιτας το βρακι του για να δεις τι ειναι μια γραμμη που ξεπροβαλει, ειπες πως δεν θα ρωτησεις να μη ρεζιλευτεις?
πωςσταματησες με αυτη την σκεψη και μονο?
γιατι να μην μπορεις να επεκτεινεις αυτο το οριο, οχι στο να μη ρεζιλευτεις στους αλλους πια, αλλα στο να μη ρεζιλευτεις στον ιδιο σου τον εαυτο, να μην χανεις την ζωη σου τρεχοντας πισω απο την καθε κλωστουλα που τραβαει το βλέμμα σου?
δεν μπορει, θα μπορεις, τον τροπο τον ξερεις εφοσον το κανεις ηδη. πρεπει τωρα να το επεκτεινεις μονο.....
πολυ καλη η ιδεα σου να το ψαξεις περισσοτερο για βοηθεια υποστηρικτικη και φαρμακευτικη, δεν ειναι ζωη αυτη που ζεις φιλε μου.....
31-08-2010, 22:41 #5
διαβάζω συχνα αυτά που γράφεις. θα προτείνω κάτι που μπορεί να ακουστεί χαζό.
γιατί όταν βγαίνεις έξω, ή ταξιδεύεις ή κάνεις μια δουλειά, δεν έχεις τα ακουστικά σου, να ακούς μια εκπομπή με σχόλια στο ραδιόφωνο, να απασχολείς το μυαλό σου λίγο διαφορετικά.
Στο λεώ γιατί και εγώ όταν περπατάω χωρίς ακουστικά κάνω περίεργες, εμμονικές σκέψεις αλλά με μια εκπομπή στο ραδιόφωνο πραγματικά ξεχνιέμαι
31-08-2010, 23:01 #6
ασε μην εχουμε κανενα ατυχημα με τα ακουστικα στα αυτια και εχουμε αλλα μετα! αστο χριστινιο αστο ...!!
01-09-2010, 12:23 #7
Originally posted by stephanos
Δεν αντεχω αλλο ρε γαμωτο.
Αυριο επιτελους φευγω για Αθηνα.
Πρεπει να παρω νεα φαρμακα γιατι μου ειπαν οτι τα ladose ειναι μαλακια και δεν κανουν δουλεια.
Πρεπει να αρχισω τη γαμημενη τη συμπεριφορικη ξανα.
Δεν παει αλλο ρε παιδια.Εχω αηδιασει με αυτη την κωλοκατασταση.
Που μιλάς για τη θεραπεία σου:)Σκέψου,μέτρησέ τα και πράξε ανάλογα με το τι πιστεύεις θα σε βοηθήσει περισσότερο.
Καλή συνέχεια,πιστεύω πως είσαι σε καλό δρόμο...
*μ\'άρεσε αυτό που σου έγραψε η remedy
01-09-2010, 15:09 #8
Νιώθω πως δεν υπάρχω, μονίμως
23-07-2025, 01:39 in Σχέσεις και Επικοινωνία