Σφιξιμο στο στηθος - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 17 of 17
    Senior Member
    κι ομως ρε συ παρολο που μου το λεει ο γιατρος κ οι εξετασεις δειχνουν οτι δεν εχω τιποτα παλι δεν ηρεμω...ειναι ο φοβος που με κατακλυζει κ δεν μπορω να ησυχασω....δυστυχως ολα τα ψυχωσωματικα καταστρεφουν τη ζωη με την εννοια οτι υποβαθμιζουν την ποιοτητα ζωης, σε μπλοκαρουν σε πολλους τομεις κ σε παν πισω...μακαρι καποια στιγμη να περασουν κ να ηρεμησουμε ολοι μας τι να πω πια εχω αγανακτησει.....
    " I stopped fighting my inner demons... we are on the same side now..."

Senior Member
    Quote Originally Posted by _lydia_ View Post
    Γεια σε ολους!Εχω ξαναγραψει στο forum σε αλλα θεματα αλλα επειδη το προβλημα μου επιμενει ειοα να ανοιξω και εγω το δικο μου.
    Εχω περασει απο κρισεις πανικου με πολλα ψυχοσωματικα, πλεον τα περισσοτερα τα εχω ξεπερασει και οταν εμφανιζονται τα διαχειριζομαι καπως!!
    Αυτο που δεν αντεχω καθολου ειναι το σφιξιμο στο στηθος, ενα αισθημα σαν να με πλακωνει κατι και να με σφιγγει απιστευτα.Τρομαζω μηπως εχει κατι η καρδια μου αν και πριν ενα χρονο εκανα εξετασεις και ηταν ολα φυσιολογικα.
    Επισης οταν με πιανει αυτο μπορει να διαρκεσει απο ωρες μεχρι και μερες και δεν μπορω να κανω τιποτα.Οταν ειμαι σε κινηση με πιανει περισσοτερο και συνδευεται πολλες φορες και απο δυσπνοια.
    ΕΧετε αναλογα συμπτωματα που να διαρκουν τοσο πολυ;;
    Ευχαριστω
    τα ιδια συμπτωματα κ πολλα αλλα τα χω 2 χρονια τωρα αλλοτε ειναι πιο εντονα αλλοτε με αγχολυτικα το παλευω...ναι, σφιξιμο στο στηθος κ καψιμο νιωθω κ επισης παω να παρω αναπνοη κ σεν μπορω κοεται στη μεση κ νιωθω οτι η καρδια μου εχει παρει φωτια κ θα κοπει η αναπνοη μου σαν να με εχει πλακωσε πετρα απο πανω καταραμενα ψυχοσωματικα.....
    " I stopped fighting my inner demons... we are on the same side now..."

Page 2 of 2 FirstFirst 12