ΒΟΗΘΕΙΑ
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 21

Thread: ΒΟΗΘΕΙΑ

ΒΟΗΘΕΙΑ

Σας παρακαλώ...βοηθήστε με...δεν αντέχω.Απέμεινα μόνη και όλοι με βρίζουνε.Ο καθένας παραποιεί γεγονότα και βγάζει τον εαυτό του καλό..δεν αντέχω.Πονάω,υποφέρω.Και δε μπορώ να γυρνάω παντού να λέω την αλήθεια,κουράστηκα,κουράζο μαι.Κάνω περίεργες σκέψεις για μένα,για τη ζωή μου.Μεγάλωσα σε μια οικογένεια που δεν την λες οικογένεια,πέρασα πολύ άσχημα παιδικά και εφηβικά χρόνια.Και τώρα "φίλες" και ο πρωήν έχουν βαλθεί να με χτυπάνε με διαστρεβλωμένες πραγματικότητες και αισχρά λόγια.Δεν αντέχω άλλο....Δε θέλω να ζω

Banned
    Βρε συ, βρίστους να πάνε στο καλό όλοι να ησυχάσεις και εσύ και αυτοί τι άλλο μπορείς να κάνεις;

Senior Member
    βασικα θεσ να μασ πεισ τι εγινε μπασ και βρουμε λογικα επειχηρηματα να τα αντικρουσουμε;

Banned
    Τι λες βρε που είσαι κωλοάνθρωπος; Έκανες τίποτα εσύ; Πως ανέχεσαι να σου λένε τέτοια; Και δεν μπορεί να σε βρει, που θα ξέρει ότι είσαι εσύ;

Δεν ξέρω...είμαι τόσο φοβισμένη...γενικά...μικρή φοβόμουν τον πατέρα μου,τώρα όλο τον κόσμο.Και πονάω...Πάντα σε όλους έλεγα ναι,πάντα τους δικαιολογούσα όλους.ΚΑι τώρα βγαίνω ένοχη για τόσα πράγματα που ξέρω οτι δεν ισχύουν για μένα.Μήπως είμαι τρελή?Μήπως άλλα είναι αυτά που νιώθω και πιστεύω για μένα και άλλα αυτά που βλέπουν οι άλλοι και ισχύουν πραγματικά?έχω πλαντάξει στο κλάμα...δεν αντέχω...

Banned
    Δεν μου είπες τι έκανες εσύ, ωστόσο από τα λόγια σου αν και μπερδεμένα καταλαβαίνω πως δεν φταις εσύ σε τίποτα. Δεν χρειάζεται να κλαις και να στενοχωριέσαι. Γράψτους όλους και βρες άλλη παρέα, φύγε και από το σπίτι αν μπορείς, αλλιώς αντιμίλα, μην επιτρέπεις να σου μιλάνε άσχημα.

Senior Member
    κοιταξε υπαρχει η περιπτωση να εισαι πολυ ευαισθητη κι οτι λενε οι αλλοι να το παιρνεισ τοισ μετρητοισ υπαρχει κι η περιπτωση να μη μπορεισ να πεισ οχι και να παρασυρεσαι σε πραγματα που δε θελεισ και να δινεισ αλλη εικονα για τον χαρακτηρα σου

Banned
    ελενη μου αν ειναι δυνατον να σκεφτεσαι ολα αυτα,επειδη καποιοι λενε για εσενα..!

δε μπορω να τους γραψω...μισώ αυτήν την αδικία...μισώ που δε μπορώ να μιλήσω!δε μπορώ να φωνάξω!να τους πω την αληθεια!να τους αντιμιλήσω!με κανουν να νιώθω τόσο χάλια για μένα!όλοι τους!

Banned
    Αν δεν μπορείς να πεις την αλήθεια γιατί δεν πιστεύεις ότι θα σε ακούσουνε, τουλάχιστον μπορείς να τους αντιμιλήσεις. Δεν καταλαβαίνω γιατί είσαι τόσο δοτικό άτομο από τη στιγμή που σου φέρονται έτσι. Αξίζουν να τους αντιμιλήσεις; Εσύ αξίζεις να σου φέρονται έτσι; Στο χέρι σου είναι, εμείς δεν μπορούμε να σε βοηθήσουμε αν δεν βοηθήσεις εσύ τον εαυτό σου!!!

γιατί κάποιοι άνθρωποι απλά δεν το βουλώνουν!μιλάνε,μιλάνε,μι� �άνε,θέλουν να βγαίνουν πάντα από πάνω.Και δε μπορω να το κάνω κι εγώ αυτό...δε μου έχει δώσει η φύση αυτό το \"ταλέντο\"...μακάρι κάποιος να με καταλάβαινε.Με σιχαίνομαι...σιχαίνομαι που με άγγιζε..τα πάντα...

Banned
    Τότε απλά απομακρύνσου, σου είπα βρίστους μπας και βάλουν μυαλό να καταλάβουν ότι δεν σε έχουν του χεριού τους και φύγε να μην έχεις καμμία επαφή. Τώρα με τους γονείς σου σου είπα, είναι λίγο δύσκολο. :(

οι γονεις μου δεν είναι πρόβλημα τώρα,απλά αφήνω να περάσει οτιδήποτε συμβαίνει.Για τους άλλους όμως με νοιάζει.Αν είναι δυνατόν...ήμασταν μαζί,πόσο ελεεινός μπορεί να έιναι?Πόσο?και πιστεύει και τις βλακείες του καθένα?Αλήθεια σας λέω,κουράστηκα,παραδίνομαι ...

Banned
    Βρε άμα είναι πρώην σου μπορείς να τον αποφύγεις. Να του κλείνεις το τηλέφωνο, να ξεκόψεις με όσους τον έκαναν παρέα κσι τον κάνουν και τέλος. Άλλαξε και αριθμό και θα χαθείς τελείως. Με τους γονείς σου είναι το σημαντικό και τι θα κάνεις από δω και πέρα μην ξαναπέσεις σε ίδιους.

απλά πονάω,πονάω πολύ,πονάω γιατί είμαι ένα άτομο δίχως εαυτό δίχως χαρακτήρα δικό του.Πάντα έλεγα ναι και κοιτούσα να ευχαριστήσω τους άλλους.Και τώρα αναρωτιέμαι...αν είμαι αυτά που λέει?αν η φύση μου είναι αυτή?αν είμαι πονηρή,κακιά ή οτιδήποτε?δε θα το αντέξω...Και αυτά δε σας τα λέω για να φανώ καλή,για να κλαφτώ,άλλωστε δε σας ξέρω προσωπικά

Page 1 of 2 12 LastLast