ΒΟΗΘΕΙΑ - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 21 of 21

Thread: ΒΟΗΘΕΙΑ

Banned
    Έλα βρε που είσαι κακιά και πονηρή εσύ. Δεν θα το ξερες άμα ήταν; Σόρυ, αλλά τι χαζά είναι αυτά που λες; Πολύ κακιές επιρροές είχες, κράτα τους όλους μακρυά, σου κάνουν κακό δεν το βλέπεις; Είναι δυνατόν να πιστεύεις αυτά; Αλλά ακόμα και ΕΤΣΙ να \'ταν, δεν πρέπει να στενοχωριέσαι. Όλοι έτσι είναι.

ρε παιδιά..πείτε κάτι..το κατέστρεψα λίγο το θέμα και συγνώμη κιόλας αλλά δεν άντεχα...και πλέον σας νιώθω πολύ κοντά.Είστε μακριά,μα πιο κοντά από αυτούς που έχω δίπλα μου....

Senior Member
    Originally posted by elenh
    απλά πονάω,πονάω πολύ,πονάω γιατί είμαι ένα άτομο δίχως εαυτό δίχως χαρακτήρα δικό του.Πάντα έλεγα ναι και κοιτούσα να ευχαριστήσω τους άλλους.Και τώρα αναρωτιέμαι...αν είμαι αυτά που λέει?αν η φύση μου είναι αυτή?αν είμαι πονηρή,κακιά ή οτιδήποτε?δε θα το αντέξω...Και αυτά δε σας τα λέω για να φανώ καλή,για να κλαφτώ,άλλωστε δε σας ξέρω προσωπικά
    αν ησουν πονηρη και κακια δεν θα λεγεσ σε ολουσ ναι και θα εκανεσ παντα το δικο σου και κυριωσ θα εκανεσ τουσ αλλουσ να κανουν το δικο σου θα ηξερεσ πωσ να εκμεταλευεσαι ανθρωπουσ κι αυτοσ δε θα επαιρνε μυρωδια απο σενα

Banned
    Ελένη σόρυ, τώρα το είδα. Έτσι, βγάλτα από μέσα σου να ξεδώσεις με τους μ..κες όλους δίπλα λένε ότι ο κόσμος είναι καλός, να ρθουν να δουν αυτά τι υποκρισία υπάρχει και εγώ ξέρω άτομα που πηγαίνουν στην εκκλησία και λένε κάτι κακίες για άλλους προφανώς και για μένα πίσω από την πλάτη μου, ακόμα και συγγενείς μου. Οπότε σε καταλαβαίνω απόλυτα!

άτομα γεννιούνται,πεθαίνουν και ακόμη και πολύ κοντινοί τους άνθρωποι δεν ξέρουν τι πραγματικά είναι...τι χάλια κόσμος...παράξενος...

Banned
    Αφού κι αυτοί τα ίδια είναι ρε συ. Τι να πεις.

Page 2 of 2 FirstFirst 12