Results 61 to 69 of 69
-
18-09-2010, 05:20 #61
Originally posted by insect
ο κόσμος είναι κακός keep_waking και γίνεται πιο κακός μέρα με τη μέρα. πιο κακοί γίνονται οι μοναχικοί, και τους ακολουθούν οι παίκτες, τα social animals (σαν να λέμε οι παίκτες μιας ομάδας). όσο πιο μόνος (νιώσεις) και όσο περισσότερο καιρό το νιώσεις, τόσο περισσότερο κακός μπορεί να νιώσεις, για την αδικία να σε πετάξουν εκτός του κοπαδιού και να σε αφήσουν στο δάσος να γίνεις εύκολη λεία για τους κακούς τους λύκους. δεν υπάρχει λύτρωση keep_waking παρά μόνο σε δύο περιπτώσεις. είτε ξοφλάει ο κόσμος μαζί με σένα, είτε ξοφλάς εσύ πριν τον κόσμο.
αλλά πέραν των απλουστευμένων εννοιών καλός και κακός κρύβονται μύριοι άλλοι τόσοι χαρακτηρισμοί, που δεν τους ασπάζονται όλοι στον ίδιο βαθμό.
Δεν καταλαβα τιποτα...[COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]
- 18-09-2010, 08:08 #62
Ακολουθούν τα \"social animals\";
Τότε γιατί αποκαλούνται \"social\";
18-09-2010, 21:16 #63
δεν κατάλαβες επειδή δεν γράφω έκθεση για να βαθμολογηθώ, γράφω στο δικό μου στύλ το οποίο καταλαβαίνω μόνο εγώ.
Κάσα, τα social animals,όπως τα μυρμήγκια (ο όρος άλλωστε είναι γενικός), αποκαλούνται έτσι επειδή μόνο μέσω ομάδας είναι ικανά να προσφέρουν.
18-09-2010, 21:50 #64
Αντιλαμβανόμαστε τι θέλεις να πεις.
Αυτά τα μέλη της αγέλης που πάνε μόνο κοπαδιαστά είναι να λυπάσαι.
Απλώς έκανα χιούμορ.
18-09-2010, 21:55 #65
καλα εκανες που το διευκρινησες. το χιουμορ, η τεχνολογια και η φυση ειναι τα τρια πραγματα στα οποια δεν παω κοντρα (σχεδον) ποτε.
18-09-2010, 22:03 #66
αν επιτρεπεται ποσες/ποσοι ειστε με το ψευδωνυμο ksakoukou?
18-09-2010, 23:59 #67
έχω τουλάχιστον άλλον ένα/μία υπόψη μου.
Γιατί ρωτάς;
28-09-2010, 08:43 #68
Όπως υπάρχουν καλές και και κακές στιγμές, καλό ή χαλασμένο φαί, καλά και κακά πράγματα στη ζωή το ίδιο συμβαίνει και με τους ανθρώπους. Είναι το να μην βρεθείς με τα ακατάλληλα άτομα, ιδίως αν πρόκειται για τα διαμορφωτικά παιδικά χρόνια. Στην ηλικία αυτή, επαφή με κακό κόσμο σου προκαλεί ψυχικά τραύματα, φοβίες και πολλά άλλα που όχι μόνο σου στερούν τις χαρές της ζωής σε τέτοια ηλικία αλλά και σε τραυματίζουν για πολλά χρόνια ακόμα. Σε ακολουθούν και επηρεάζουν κάθε τι στη συνέχεια. Στην πορεία της ζωής μαθαίνεις να τους αντιμετωπίζεις.
Το πρόβλημα είναι με την παιδική ηλικία, που γίνονται μέρος της διαμόρφωσης του χαρακτήρα σου και εκεί αρχίζουν τα πολύ δύσκολα....γιάννης
28-09-2010, 13:00 #69
Originally posted by ioannis2
Όπως υπάρχουν καλές και και κακές στιγμές, καλό ή χαλασμένο φαί, καλά και κακά πράγματα στη ζωή το ίδιο συμβαίνει και με τους ανθρώπους. Είναι το να μην βρεθείς με τα ακατάλληλα άτομα, ιδίως αν πρόκειται για τα διαμορφωτικά παιδικά χρόνια. Στην ηλικία αυτή, επαφή με κακό κόσμο σου προκαλεί ψυχικά τραύματα, φοβίες και πολλά άλλα που όχι μόνο σου στερούν τις χαρές της ζωής σε τέτοια ηλικία αλλά και σε τραυματίζουν για πολλά χρόνια ακόμα. Σε ακολουθούν και επηρεάζουν κάθε τι στη συνέχεια. Στην πορεία της ζωής μαθαίνεις να τους αντιμετωπίζεις.
Το πρόβλημα είναι με την παιδική ηλικία, που γίνονται μέρος της διαμόρφωσης του χαρακτήρα σου και εκεί αρχίζουν τα πολύ δύσκολα....
Είναι αλλιώς να γνωρίσεις ανθρώπους όταν είσαι κεραμικό σκεύος και αλλιώς όταν είσαι ακόμα πηλός...
Εργασιακός εκφοβισμός και κακοποίηση
30-07-2025, 09:56 in Κακοποίηση