ΑΙΧΜΗΡΑ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ - Page 4
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 4 of 5 FirstFirst ... 2345 LastLast
Results 46 to 60 of 64
    Junior Member
    Πάντως πραγματικά νευριάζω με τα άτομα που δεν έχουν αυτοπεποίθηση και εγώ είμαι έτσι κάποιες φορές αλλά δεν είναι λογικό αυτό,δεν είναι δυνατόν να αρέσουμε σε όλους.Για να περνάς καλά με κάποιον δεν έχει σημασία η εμφάνιση.και από φίλες μου το βλέπω αυτό, πολλή ανησυχία για το τίποτα.Τα αγόρια που ψάχνουν την τέλεια κοπέλα από εμφάνιση,αυτά έχουν το πρόβλημα.Ούτε εγώ είμαι ωραίος αλλά πάντα έβρισκα κοπέλα. Αυτό που πρέπει να διορθώσω είναι ο χαρακτήρας μου και όχι η εμφάνιση. Με έπιασε το σοφιστικέ μου :-)

Senior Member
    ναι τα εχουν δει κ οι γονεις μ κ ο δικος μ.......αλλα κ τι να κανω.....

δεν εχεις διατροφικη διαταραχη αρα, απλα το κολιμα μας το φυναικειο εχεις ΄π

τι αλλο ακριβως σε απασχολει κ κοβεσαι?

Senior Member
    Originally posted by dangerous
    Πάντως πραγματικά νευριάζω με τα άτομα που δεν έχουν αυτοπεποίθηση και εγώ είμαι έτσι κάποιες φορές αλλά δεν είναι λογικό αυτό,δεν είναι δυνατόν να αρέσουμε σε όλους.Για να περνάς καλά με κάποιον δεν έχει σημασία η εμφάνιση.και από φίλες μου το βλέπω αυτό, πολλή ανησυχία για το τίποτα.Τα αγόρια που ψάχνουν την τέλεια κοπέλα από εμφάνιση,αυτά έχουν το πρόβλημα.Ούτε εγώ είμαι ωραίος αλλά πάντα έβρισκα κοπέλα. Αυτό που πρέπει να διορθώσω είναι ο χαρακτήρας μου και όχι η εμφάνιση. Με έπιασε το σοφιστικέ μου :-)
    ναι δεν προκειται για σας πολλες φορες.για μας προκειται............

Senior Member
    Originally posted by me_vs_myself
    δεν εχεις διατροφικη διαταραχη αρα, απλα το κολιμα μας το φυναικειο εχεις ΄π

τι αλλο ακριβως σε απασχολει κ κοβεσαι?
    ok.. παλι καλά όντως κόλλημα..

δε κοβομαι χρόνια έχω 1 χρόνο τώρα απλά κόβομαι πιο συχνά απ\'οτι τον πρώτο καιρό.. κ λίγο πιο \"έντονα\"

Το κανω όταν δε νιώθω χάλια απλά το τελευταίο 3μηνο τωρα.. όταν κόβομαι το κανω με μίσος.
    πιο παλια δε το\'κανα με μισος το έκανα πως να το πω ... ένιωθα αυτο που λενε οτι \"μου αξίζει\" για διαφορα που έχω κανει..
    όχι πως δε το νιωθω πλέον..
    πχ. είναι μια καθημερινη μερα..κάτι θα συμβεί κ θα πεσει η ψυχολογία μου , επιτόπου θα σκεφτώ όλα μου τα αρνητικά.. κ θα νιωσω πραγματικά ενα τίποτα. κ εκεί κόβομαι, απλά οταν το κανω παράλληλα με μισω για όλα αυτα που σκέφτομαι (πιο παλια δεν είχα ποτε την αίσθηση του μίσους προς τον εαυτό μου).
    είναι κ αρκετες φορες που δε μπορω να σταματήσω την ωρα που κοβομαι.. ή να το πω καλυτερα δε θελω. με πορωνει καπως..

αλλά είναι η διέξοδος μου δε θα το σταματούσα...
    εμένα παντως δεν εχει δει κανεις τα σημαδια.

ο γιατρός που πας τι σου λεει..? σε συμβουλεύει κατι?

Senior Member
    Gothy εσυ εχεισ παει σε γιατρο..??

Κοριτσια μου γλυκα.. δεν εχω δυστηχωσ τον χρονο να διαβασω ολεσ τισ σελιδεσ..θα πασ πω ομωσ πωσ πιστευω πωσ καπου φταιει και η ηλικια...για ολα αυτα.. εγω αρχισα να νιωθω πιο καλα.. μετα τα 23 -24 μου..τωρα ειμαι 26

περαν των θεραπειων των χαπιων τησ ψυχοθεραπειασ κλπ..

εγω αυτοτραυματιζομουν παλια οταν ενιωθα πολυ πολυ μονη..μπερδεμενη.. πολυ αδικημενη.. πολυ μονη.. οταν ενιωθα πολυ πονο..οταν δεν αντεχα αλλο..

ακομη δεν ξερω γιατι..

ξερω ομωσ πωσ σε κανεναν ειδικα σε εμασ..τουσ ευαισθητουσ..γιατι πιστεψτε με ειστε πολυ ευαισθητεσ.. δεν αξιζει να συμβαινει κατι που να μασ κανει να νιωθουμε ..ασχημα..να νιωθουμε πονο ειδικα ψυχικο.

μασ αξιζει να μασ συμβαινουν πραγματα τα οποια εμεισ θελουμε να μασ συμβαινουν.. μασ αξιζουν πραγματα που μασ δινουν την ευτυχια που αναζητουμε ..μεσα απο διαφωρετικα πραγματα και τροπουσ...

εν μερη..ειναι στο χερι μασ..ειναι η μοιρα που μπορει ο καθενασ μασ να φτιαξει σιγα σιγα.. ειναι οι επιλογεσ μασ.. που θα μασ φτασουν σιγα σιγα εκει που θελουμε..
    εν μερη ειναι θεμα συμπτωσεων..η και θεμα τυχησ..
    εν μερη ειναι θεμα του κατα ποσο ξερουμε να φυλαμε τουσ εαυτουσ μασ απο τα πραγματα που μασ πονανε και μασ πληγωνουν..να κρατιομαστε μακρια απο αυτα..

κι εγω εζησα εναν βιασμο στα 15 μιση μου.. κι εγω το εχω ξεπερασει..και ειναι σαν παλιο ονειρο πια..δεν το σκεφτομαι ποτε..

ομωσ εχει και αυτο την σημασια του.. ο καθενασ μασ μετα απο μια τετοια εφιαλτικη εμπηρεια..αντιδραει διαφορετικα..εσενα σου βγηκε σε αυτοκαταστροφη..
    εμενα μου βγηκε στο να ψαχνω παντου για αγαπη και αποδοχη.. για μια αγκαλια που δεν θα με αφησει στα δυσκολα..μου βγηκε σε τρομερη δυστηχεια ..καταθλιψη

....τον εχεισ κηνηγησει αυτον που σου το εκανε?οι γονεισ σου το ξερουν?

μεσα σε αυτα τα χρονια εμαθα πωσ για να προχωρησεισ δεν ειναι απαραιτητο να ξεχασεισ το παρελθον σου..συχνα εξαλου αυτο δεν γινεται..ομωσ πρεπει να μαθεισ να βαζεισ το παρελθον στην ακρη...ωστε να μην σου στιγματιζει την καθε μερα σου ακομη και υποσεινηδειτα

..και να μπορεισ να προχωρησεισ..να αλαξεισ..να ανθησεισ..χωρισ κατι να ειναι ενα συνεχες αγκαθι..

για εμενα..Me vs myself εισαι μια νεα γυναικα ..ενδιαφερουσα.... με καποιεσ ιδιαιτεροτητεσ..πολυ ζωηρη και ζωντανη..εντονη..εξυπνη..ευσ τροφη..ευαισθητη..μπερδεμεν η....πολυ πονεμενη..υπερβολικα αυθορμητη..ισωσ δεν ξερεισ να βαζεισ στον εαυτο που λιιιιιιιιιιιιιιιγη(πολυ λιγη..δεν συμφωνησα ποτε με την πολλη) πειθαρχια ....(οσο καταπιεστηκο και αν ακουγεται..η πειθαρχια στον εαυτο μασ..μασ βοηθαει σε πολλαααα πραγματα..)
    ομωσ επισεισ συναιχωσ σε εχω στο μυαλο μου ωσ μικρουλα..ωσ μια κοπελιτσα..17-18 χρονων που χρειαζεται προστασια..νιωθεισ ετσι?

μπορει να κανω μεγαλα λαθη σε αυτα που σου λεω..μπορει να μην ειναι καθολου ετσι ..με συγχωρεισ αν κατι λεω λαθοσ ..τα λεω με την καρδια μου και σιγουρα εχουν ολα αυτα σκοπο να σε κανουν να νιωσεισ καλητερα.. μονο αυτο...

θα σου πω ακομη πωσ για πολλα χρονια παλευα κι εγω οπωσ ολοι οι νεοι και ζωνατανοι σκεπτομενοι ανθρωποι αυτο του κοσμου ..με το θεμα την αποδοχησ..και την εγκρισησ....και απο τον κοσμο μα ειδικοτερα απο τουσ γονεισ...

εμαθα πωσ εν μερη ενηλικειωση ειναι απλωσ να μην χρειαζεσαι πια την εγκρηση τουσ.. ειναι ενα σημειο οπου απλωσ εισαι πιο δυνατοσ..ξερεισ ποιοσ εισαι..ξερεισ ποιο ειναι το καλητερο για εσενα..καλητερα απο τον οποιοδηποτε..ειναι το σημειο εκεινο οπου δεν φοβασαι να δηλωσεισ και να επιχηρηματολογισεισ στουσ γονεισ σου..το οτι πχ κανουν λαθοσ εκει κι εκει..

σε εμενα ηρθε ξαφνικα..γαληνεια.. δεν ξερω πωσ εγινε..ομωσ εγινε..
    παντα θα αποζηταμε την αποδοχη τουσ..παντα θα θελουμε να ειναι περυφανοι για εμασ..να μασ αγαπανε..να μασ λενε μπραβο..ομωσ καποια στιγμη μαθαινουμε να ζουμε. και με το \'\'δεν μου αρεσει \'\' τουσ..η το \'\'δεν επρεπε να το κανεισ..\'\'η \'\'μα τι σκεφτοσουν?..δεν φερεσαι σαν το παιδι που ηξερα\'\'..η το\'\' εγω-εμεισ θα διαλεγαμε κατι αλλο..\'\'

θα μπορεισ απλωσ να το προσπερνασ και να ζεισ χωρισ φοβο μα με παθοσ την ζωη Σου..εκεινη που θα ειναι μονο για εσενα.. την ζωη τησ οποιασ την καθε λεπτομερεια(τισ περισσοτερεσ τουλαχιστον) θα τισ εχεισ σκεφτει και πραγματοποιησει εσυ η ιδια..η ζωη σου..θα ειναι ο δικοσ σου χωροσ.. θα ειναι το δωματιο σου οπου θα νιωθεισ ασφαλεια..
    αγαπη..ηρεμεια..και οτι αλλο χρειαζεσαι..θα νιωθεισ και ελευθερη...

ισωσ δεν εχει καμια σημασια αυτο που λεω..ομωσ ηθελα να στα πω..γιατι μου βγαζεισ κατι ομορφο και συμπαθητικο αν και πολυ αγριο....και μου αρεσει που εχεισ πολυχρωμα μαλλια..χεχεχεχεχεχ...εγω ημουν γκοθου για 2-3 χρονια..μαυρη μαυριλα πλακωσε..

δεν λεω πωσ ειναι ευκολο να εχουμε ολοι υπεροχεσ και χαρουμενεσ ζωεσ..ομωσ μπορουμε να συναιχιζουμε παντα να προσπαθουμε να κανουμε αυτα που μασ γεμιζουν ευτυχια..να πλησιαζουμε καθε μερα την ευτυχια που εμεισ θελουμε..γιατι καθε μερα που ξημερωνει εχουμε ακομη μια ευκαιρια...

σε φιλω γλυκα..μπερδεμενο πλασματακι
    ...Η μονη μας υποχρεωση..... ειναι να σωσουμε τα ονειρα μας...

..ελπιδα ειναι η αισθηση που εχεισ οτι αυτο που νιωθεισ να σε βαραινει τωρα,δεν θα κρατησει για παντα....

..Μονο στα ηρεμα νερα καθρεφτιζεται κατι χωρις ν αλλαζει μορφη.
    Μονο σ ενα ηρεμο μυαλο υπαρχει η καθαρη αντιληψη του κοσμου...

Senior Member
    Adzik όχι δεν εχω παει ποτε..εγω είμαι 22 κ μενω με τους γονεις μου αν πηγαινα κ σε γιατρό θα έπρεπε να μαθουν όλοι τι συμβαίνει σε μενα κ δε μου είναι καθόλου ευχάριστο να ασχολουντε οι άλλοι με ενα τετοιο δικο μου θέμα ......... κυρίως γιατί θα το αντιμετοπίσουν σα να είμαι άρρωστη.. για να μη πω την εκδοχή οτι δε θα θέλουν καν να το δουν( ξερεις στα δικά μας προβληματα κλείνουμε τα ματια ..τους άλλους όμως τους θάβουμε μερα-νυχτα ).. που είναι η πιο πιθανη.τελος παντων..
    ¨Ολα αυτα που έγραψες είναι πολύ ενθαρυντικά. όμως πιστευω πως για να αφήσει καποιος το παρελθόν του πίσω πρέπει κ να είναι κ έτοιμος κ να το αποδεχθεί δε νομίζω πως είναι εύκολο.

Senior Member
    azdik τελειο αυτο που εγραψες!!!!!!που καταλαβες πως νιωθω 17??!!!ναι τελειο!!!ναι 17 νιωθω!ισως πιο μικρη!!!!

οχι δεν ξερουν για τον βιασμο ειπα να το περασω μονη μ μονη μ μετα ποδια πηγα απ το βουνο που με παρατησε ο μαλακας αυτος σαπισμενη με αιμα να τρεχει απ τα μπουτια στο σπιτι μ, γτ δν ειχα λεφτα για ταξι αλλα κ να χα δν θα επαιρνα.στον δρομο παρακαλουσα να ρθει να με αποτελειωσει κ καποιος αλλος!αλλα επεσα για υπνο, το πρωι εκανα μπανιο σαν να μν εγινε τπτ, κ μετα τσακωθικα με 4 κοπελες στο σχολειο κ τις αφησα να με χτυπισουνε!ενιωσα πολυ καλητερα πολυ οργισμενη κ οταν ειμαι οργισμενη νιωθω πιο δυνατη απ το μυξιαρικο ζωακι που με εβλεπε ο βιαστης μ!!!!!!

οι γονεις μ δν ειναι ατομα διαβασμενα κοιτουν τα επιφανειακα λενε πως τα δημιουργω ολα μονη μ να πα να γ!@##νε τοτε αμα δν ασχολουνται μαζι μ δν θα λεω ο,τι νιωθω σε κεινους. θα τα λεω στον γιατρο που με σπρωξανε.αυτοι πληρωνουν αλλωστε.

χρωματιστα μαλλια σκουλαρικια κ μαυριλα !τρομερο ατου απο μωρο στην κουνια!΄π

Senior Member
    me_vs_myself δεν είχα διαβασει πιο παλια θεματα σου..
    πραγματικά εχεις περασει πολλά.. απλά ήθελα να στο πω γιατι διαβαζα καποια απο προηγουμενα ποστ κ με συγκλονισαν καπως.

Senior Member
    azdik τελειο αυτο που εγραψες!!!!!!που καταλαβες πως νιωθω 17??!!!ναι τελειο!!!ναι 17 νιωθω!ισως πιο μικρη!!!!

οχι δεν ξερουν για τον βιασμο ειπα να το περασω μονη μ μονη μ μετα ποδια πηγα απ το βουνο που με παρατησε ο μαλακας αυτος σαπισμενη με αιμα να τρεχει απ τα μπουτια στο σπιτι μ, γτ δν ειχα λεφτα για ταξι αλλα κ να χα δν θα επαιρνα.στον δρομο παρακαλουσα να ρθει να με αποτελειωσει κ καποιος αλλος!αλλα επεσα για υπνο, το πρωι εκανα μπανιο σαν να μν εγινε τπτ, κ μετα τσακωθικα με 4 κοπελες στο σχολειο κ τις αφησα να με χτυπισουνε!ενιωσα πολυ καλητερα πολυ οργισμενη κ οταν ειμαι οργισμενη νιωθω πιο δυνατη απ το μυξιαρικο ζωακι που με εβλεπε ο βιαστης μ!!!!!!

οι γονεις μ δν ειναι ατομα διαβασμενα κοιτουν τα επιφανειακα λενε πως τα δημιουργω ολα μονη μ να πα να γ!@##νε τοτε αμα δν ασχολουνται μαζι μ δν θα λεω ο,τι νιωθω σε κεινους. θα τα λεω στον γιατρο που με σπρωξανε.αυτοι πληρωνουν αλλωστε.

χρωματιστα μαλλια σκουλαρικια κ μαυριλα !τρομερο ατου απο μωρο στην κουνια!΄π
    κακωσ δεν τουσ ειπεσ τιποτα..τωρα πια εισαι ενηλικη..θα ηταν καλο να το κανεισ.ισωσ γιατι τοτε θα ηταν πιο συμπονετικοι γιατι θα ξερανε πωσ περασεσ κατι τρομερο..

οταν γυρισεσ απο το βουνο..οπωσ λεσ με αιματα κανεισ δεν σταματησε???πολυυυυ περιεργο αυτο..και οταν μπηκεσ στο σπιτι δεν σε ειδανε??δεν απορρησανε που ησουν?

και κατι τελευταιο..λεσ πωσ οταν νιωθεισ οργη νιωθεισ και δυνατη.. πιο δυνατη απο τουσ\'\'κακουσ\'\'.. απο αυτουσ που νιωθεισ πωσ μπορουν μνα σε πειραξουν..

πιστευω πωσ αυτο ειναι το κλειδι στα προβληματα σου.

πεσ το αυτο και στον γιατρο σου..ισωσ μπορεσει να σε στηριξει και να σε βοηθησει καλητερα..

πρεπει να μαθεισ να νιωθεισ δυνατη και με αλλουσ τροπουσ..πχ με το να σε σεβονται..να σε αγαπανε να σε εκτημανε.. πιστεψε με ..σε ολεσ αυτεσ τισ περιπτωσεισ θα εισαι το ιδιο δυνατη οσο οταν νιωθεισ οργη..

δεν ειναι ευκολο αλλα γινεται..

θα εισαι πιο δυνατη απο τουσ αλλουσ.. και επιπλεων δεν θα υποφερεισ..δεν θα εχεισ τετοια σκαμπανεβασματα συναισθηματικα...θα εισαι πιο καλα..
    ...Η μονη μας υποχρεωση..... ειναι να σωσουμε τα ονειρα μας...

..ελπιδα ειναι η αισθηση που εχεισ οτι αυτο που νιωθεισ να σε βαραινει τωρα,δεν θα κρατησει για παντα....

..Μονο στα ηρεμα νερα καθρεφτιζεται κατι χωρις ν αλλαζει μορφη.
    Μονο σ ενα ηρεμο μυαλο υπαρχει η καθαρη αντιληψη του κοσμου...

Senior Member
    οχι δεν σταματησε κανεις εμπαινα απο στενα.μενω σε κωλοπεριοχη. κ γυρισα 4 ηωρα κοιμοντουσαν στο σπιτι.

δν εχω επαφες με τουσ δικους μ δν καταλαβαινουν κ ουτε τοτε ουτε τωρα που μαι ενηλικη. ειναι προκατελειμενοι κ νομιζουν πως κανουν τα παντα σωστα κ ολοι οι αλλοι ειναι λα8ος. δν θα κατσω να στριψω αγυριστα κεφαλια ουτε θα ασχοληθω. με νοιαζουν σαν οικογενεια μ αλλα μεχρι εκει. με εξοργιζουν ακομα πιο πολυ οταν προσπαθουν να φερθουν πολιτισμενα κ κριτικαρουν καθε τι που κανω οποτε αμα το πω ειναι σαν να βλεπω ηδη την απαντηση .....\'\'τα θελες κ τα παθες\'\'

\'\'τι τραβαμε με σενα εμεις μια χαρα σε μεγαλωσαμε τπτ δν σ ελειψε\'\'

ο γιατρος μ δινει φαρμακα για την οργη επειδη παθαινω κτ σαν πανικο η σαν επιλιπτικο σοκ με ξαφνικους αποτομους ηχους η φωνες κ εκνευριζομαι οταν κουνανε χερια μπροστα στο προσωπο μ. ειχα παθει νευρικο κλονισμο κ ακουγα καμπανες μια περιοδο απο διαφορα φωτα σε ενα κλαμπ φωτορυθμικα.με εκνευρισαν πολυ.αλλα μ περασε μετα απο καμποσο.αυτο με ενοχλει πιο πολυ, που ερχονται κ φευγουν ολα!!!μακαρι να χα ενα πραγμα σαν το στεφανο, να μαζευω σκουπιδια δν πειραζει!!!

Senior Member
    Originally posted by Gothly
    me_vs_myself δεν είχα διαβασει πιο παλια θεματα σου..
    πραγματικά εχεις περασει πολλά.. απλά ήθελα να στο πω γιατι διαβαζα καποια απο προηγουμενα ποστ κ με συγκλονισαν καπως.
    μν ανησυχεις προσπαθω να τα δω με χιουμορ!μονο σε αυτο το φορουμ ξεδινω!!!ειληκρινα!!χωρις να σας ξερω σας αγαπαω μ βγαζετε εναν εαυτο!!!!!καλο κακο δν με νοιαζει, αρκει που ειναι εαυτοσ!:P

τωρα απο κει κ περα οι ανθρωποι ειμαστε ανθεκτικοι, απο τα βιωματα μαθαινουμε κ πολλα γινονται για καποιο λογο!εχω συμβουλεψει πολυ καλα φιλες μ περι αντρων κ μαθαινω σε κεινεις πως να ενεργοποιουν την αναισθησια!!!!!αμα παθεις θα μαθεις!δεν μετανιωνω στιγμη απ το παρελθον μ!

οπως ειπα με τις ουλες, οτι δν θα αλλαζα καμια!ετσι πρεπει κ σεις να βλεπετε καθε σημαδι πανω σας σαν εναν αγωνα, κ αυτο ειναι το τροπαιο!!!!

ειμαστε πιο δυνατοι απο αλλους!ευαισθητοι κ συναμα πιο δυνατοι!!!!!ετσι δν ειναι?

Senior Member
    σιγουρα δεν θα ηθελες με τιποτα να ειχες προβλημα σαν του στεφανου, η σαν το δικο μου... δεν μπορεις να φανταστεις τι τραβαμε... τρελενεσαι με τα δευτερολεπτα, νομιζεις οτι θα κανεις.. μπαμ!! και ολα θα τελειωσουν... ειναι κολαση η ιψδ... μην το ξαναπεις αυτο..

Senior Member
    δεν υποτιμω τα προβληματα προς θεου..............απλα λεω πως τα παντα βασανιζουν κοσμο δν λεω........αλλα τελικα τι εχω..........?τι???????

Senior Member

μν ανησυχεις προσπαθω να τα δω με χιουμορ!μονο σε αυτο το φορουμ ξεδινω!!!ειληκρινα!!χωρις να σας ξερω σας αγαπαω μ βγαζετε εναν εαυτο!!!!!καλο κακο δν με νοιαζει, αρκει που ειναι εαυτοσ!:P

τωρα απο κει κ περα οι ανθρωποι ειμαστε ανθεκτικοι, απο τα βιωματα μαθαινουμε κ πολλα γινονται για καποιο λογο!εχω συμβουλεψει πολυ καλα φιλες μ περι αντρων κ μαθαινω σε κεινεις πως να ενεργοποιουν την αναισθησια!!!!!αμα παθεις θα μαθεις!δεν μετανιωνω στιγμη απ το παρελθον μ!

οπως ειπα με τις ουλες, οτι δν θα αλλαζα καμια!ετσι πρεπει κ σεις να βλεπετε καθε σημαδι πανω σας σαν εναν αγωνα, κ αυτο ειναι το τροπαιο!!!!

ειμαστε πιο δυνατοι απο αλλους!ευαισθητοι κ συναμα πιο δυνατοι!!!!!ετσι δν ειναι?
    έτσι είναι!
    κ γω πιστευω οτι οι δυσκολίες όποιες κ αν είναι αυτες είναι για καλό.. είτε φταίμε είτε όχι όπως είπες μας κανουν πιο δυνατους. Καπως πρέπει κ να επιβιώσουμε..

για ποιο λογο να ενεργοποιουν την αναισθησία?δε το\'πιασα...

Senior Member
    THN αναισθησια προς τους αντρες. να μν γατζωνονται, να μν πληγωνοναται κ τετοια. αξιζει το καλητερο στον καθενα μας,εκτος απο βλαμμενους που φορανε παρωπιδες κ νομιζουν πως ολες οι κοπελες ειναι ιδιες.

Page 4 of 5 FirstFirst ... 2345 LastLast