sex...alla gia tous allous! - Page 4
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 4 of 6 FirstFirst ... 23456 LastLast
Results 46 to 60 of 84
    Banned
    αν ηταν ετσι βρε θεοφανια,δεν θα υπηρχαν αυτοκτονιες απο ομοφυλοφιλα παιδια..

ουτε διωγμενα παιδια απο τα σπιτια τους..

ουτε απολυμενοι ομοφυλοφιλοι απο την δουλεια τους..

μην μου πεις τωρα οτι αυτα που λεω δεν ισχυουν πια!

θελει πολυ δουλεια ακομα η ελληνικη κοινωνια..νοοτροπια κατσαβραχων εχουμε..δυστυχως!
    ελπιζω η δικη μας η γενια να κανει την διαφορα σε αυτα τα θεματα..
    συγνωμη που βγηκα καπως εκτος θεματος.

Originally posted by dora-agxos
    αν ηταν ετσι βρε θεοφανια,δεν θα υπηρχαν αυτοκτονιες απο ομοφυλοφιλα παιδια..

ουτε διωγμενα παιδια απο τα σπιτια τους..

ουτε απολυμενοι ομοφυλοφιλοι απο την δουλεια τους..

μην μου πεις τωρα οτι αυτα που λεω δεν ισχυουν πια!

θελει πολυ δουλεια ακομα η ελληνικη κοινωνια..νοοτροπια κατσαβραχων εχουμε..δυστυχως!
    ελπιζω η δικη μας η γενια να κανει την διαφορα σε αυτα τα θεματα..
    συγνωμη που βγηκα καπως εκτος θεματος.
    Σίγουρα γίνονται όλα αυτά που λες, αλλά πλέον έχουν περιοριστεί στην επαρχά. Επειδή λόγω δουλειά συναναστρέφομαι με πολύ κόσμο, σε πληροφορώ πως στην Αθήνα δεν υπάρχουν ΄τέτοια κρούσματα, ή εγώ τουλάχισον δεν εχω ακούσει.
    Θεωρώ πως το μεγαλύτερο πρόβλημα αποδοχής υπάρχει μέσα στην οικογένεια, αλλά και κει μπορεί κάποιος απλά να μην το πει.

καλησπερα και στους καινουριους της παρεας...
    ευχαριστω ολους για τη συμμετοχη στην κουβεντα...
    θα προσπαθησω,να απαντησω σ\'εναν-εναν και σε οσα μου ειπατε...ας ξεκινησουμε λοιπον

@curtains :οσα θεωρεις οτι πιστευω,ισχυουν-αλλα σε μεγαλυτερο βαθμο και αλλα σε μικρότερο,πλεον δεν κανω κανενα βημα προσεγγισης σε οποιονδηποτε ανθρωπο απο φοβο,ανασφαλεια και κυριως μη γνωση του τι επιθυμώ...δεν ξερω αν ειναι,μαυρο ή ασπρο,αλλά εμένα όλο αυτό μου \'μαυριζει την καθημερινότητα\'

@RainAndWind: ολο αυτο,προκυπτει απο την περιρρεουσα ατμοσφαιρα και τα κοινωνικα σχολια που ακολουθουν τις ομοφυλικές σχέσεις...το συναισθηματικό κομμάτι μπορώ να το σεβαστώ,και μαλιστα μου φαινεται και πολυ \'ρομαντικό-τρυφερό\' αλλά στο σαρκικό με χαλάει όλη η εικονα,ας μην επεκταθώ!χμ,δεν ξερω ποιες προσδοκιες με ποναν..προσωπικά εχω βάλει στην άκρη τις δικές μου προσδοκίες(αφού φαινεται να τις αγνοω) και προσπαθω ικανοποιώντας τις προσδοκίες των γύρω,να πάρω λίγη ικανοποίηση κι εγώ...ναι, η ζωη μου δε χαράσσεται με κύριο γνώμονα τα θελω μου, αλλά μια χρυσή τομή των δικών μου επιθυμιών και των άλλων

@corfu-psychology: καλησπέρα,δεν ξερω αν μπορει να ξεπεραστει, το θεμα ειναι οτι πρεπει αν οχι να επιλυθει αμεσα, να παραμεριστεί, καθως με παει πισω...

@vasos: ναι,ισως ειμαι στην εφηβεια,αφου γυρω στα 17,18 διαπιστωσα πως ειναι να ικανοποιεισαι,εστω και σε ατομικο επιπεδο!προσωπικά,θελω να βαλω πινακιδες,για μενα ωστε να ξερω προς τα που παω εγω...αλλα δεν ξερω!

@Remedy: ναι,η συγκαλυψη της ομοφυλοφυλίας γινεται με πολλους τρόπους,ενας απο αυτους ειναι και η \'θεωρια της ασεξουαλικότητας\',δεν ξερω αν ανηκω σε αυτη την κατηγορία.

@keep_walking: ναι,πολλοι υπαρχουν!αλλωστε αβυσσος η ψυχη του ανθρωπου!

@θεοφανια,dora-agxos με χαρά παρακολουθω το διαλογο σας, και βγαζω τα δικα μου συμπερασματα!

και καπου,το διαβασα,δε θυμαμαι τωρα που,δεν αναφερω τις σχεσεις μου με την οικογενεια,καλες ειναι βεβαιως, αν και πλεον ειναι μονογονεΪκη αφου εχασα τον ενα απο τους δυο γονεις(μητερα) στην ηλικια της εφηβειας,13 ετων.

Banned
    εγω σου ευχομαι να βρεις τον εαυτο σου κ οταν γινει αυτο

να τον αγαπησεις κ να τον αποδεχτεις οποιος κ αν ειναι.

Senior Member
    Ισως θα επρεπε να αποβαλλεις λιγο την ανασφαλεια σου και να αναγνωρισεις το γεγονος οτι λιγο ή πολυ ολοι οι ανθρωποι ειναι.
    Δεν χρειαζεται να φοβασαι τοσο. Σου αρεσεις σαν ανθρωπος εσυ?
    Ουτε νομιζω οτι χρειαζεται να ξερεις απο πριν τι θελεις. Κανεις δεν το ξερει απο πριν, εκτος απο αυτους που θα βγουν εξω και θα βγουν συνειδητα για να κανουν σεξ. Ελκεσαι οπτικα, σιγα σιγα ελκεσαι συναισθηματικα και πνευματικα και βλεπεις τι θα σου προκυψει. Δε χρειαζεται να βιαζεσαι ουτε να το προεξοφλιζεις. Ουτε οι αλλοι βιαζονται.
    Και τα κοινωνικα πρεπει ολους μας επηρεαζουν, απλα μην καταναγκαζεσαι, χαλαρωσε και αφεσου να \'\'δεις\'\' λιγο τους ανθρωπους, χωρις να σκεφτεσαι οτι πρεπει να γινει κατι σεξουαλικο σωνει και καλα, απλα να αφουγκραστεις τις επιθυμιες σου οσο θα προχωρα η γνωριμια.
    Και ναι ειναι πιθανο, απο τη στιγμη που γνωρισες σεξουαλικα τον εαυτο σου στα 18, να αργησουν καπως και τα υπολοιπα, δεν τρεχει και τιποτα.
    Προσωπικα απο τη στιγμη που ανακαλυψα σεξουαλικα τον εαυτο μου μεχρι τη στιγμη που ηρθα σε ερωτικη επαφη με καποιον μεσολαβησαν περιππου 7 χρονια :P :P

ευχαριστω για τις ευχες, τις συμβουλες και για το χρόνο σας...
    με ενδιαφερον θα ειμαι εδω να ακουσω και τους υπολοιπους που θα θελησουν να συμμετασχουν,απο την πλευρα μου \'δεσμευομαι\' πως θα προσπαθησω να απελευθερωθω, σε πρωταρχικό στάδιο κι εν συνεχεία να μοιραστώ τις απολαύσεις της ζωής...

Senior Member
    Επισης τα κοινωνικα σχολια δινουν και παιρνουν γενικοτερα, για γυναικες που χωρισαν, για γυναικες που παντρευτηκαν 2 ή 3 φορες, για ανυπαντρες μητερες και χιλιες αλλες καταστασεις.
    Οι σοβαροι ανθρωποι ομως σημερα δεν εχουν κανενα προβλημα ή κριτικη διαθεση απεναντι στην ομοφυλοφιλια. Και νομιζω πως η σταση αυτων θα επρεπε να μας ενδιαφερει. Πραγματικα στα @@@ μου αν πει κατι η κομπλεξικη γεροντοκορη της γειτονιας, η ο αμορφωτος κρυφορατσιστης μαναβης. Με τους δικους σου σιγουρα αν εχεις μια σχετικα καλη σχεση δεν θα αντιμετωπισεις προβλημα.
    Ολα αυτα εντελως υποθετικα, γιατι απο αυτα που διαβασα δε καταλαβα αν εισαι ή δεν εισαι. Δε θεωρω οτι πρεπει να βιαζεσαι να σε καταταξεις καπου. Ειναι πολλοι ανθρωποι που δεν ειναι ή μαυρο ή ασπρο, το ξαναλεω.
    Ειναι ομορφο και παρηγορο να μοιραζεσαι με τους ανθρωπους πραγματα κι οχι μονο το κορμι σου, μην περιορισεις τοσο τον εαυτο σου.

Senior Member
    θα σου προτεινα, να μη νοιωθεις οτι εχεις να αντιμετωπισεις αμεσα ολο το \"πακετο\"=\"ωχ, μαλλον ειμαι ομοφυλοφιλος, θα πρεπει αυριο να το ανακοινωσω και να την πεσω και σε κανεναν ανθρωπο..\"
    επικεντρωσου στο να ξεκαθαρισεις ΤΙ ΣΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΤΙ ΕΠΙΘΥΜΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΙΟ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΣ.
    αν τελικα αυτο το κατι, ειναι αυτο που λεμε, δεν εχεις καμια υποχρεωση να το ανακοινωσεις πουθενα, ουτε καν στους πιο κοντινους σου αν δεν νοιωσεις ασφαλεια και δεν τους εμπιστευεσαι οτι θα φερθουν ψυχραιμα.
    ουτε θα πρεπει να φανταζεσαι οτι εαν συμβαινει κατι τετοιο και το αποδεχδτεις, θα πρεπει απο την επομενη να ψωνιζεσαι στα παρκα.....
    οι ερωτικες συμπεριφορες του καθενα ειναι πολυ προσωπικες και διαφορετικες απο των αλλων.
    εσυ θα βρεις τις δικες σου....
    οι ερωτικες σου σχεσεις θα προκυψουν απο κοινωνικες και φιλικες συναναστροφες, δεν θα βαλεις φωτακια στο κουτελο \"ανοιξαμε και σας περιμενουμε\"...ολα θα ερθουν πολυ φυσικα και θα το δεις.
    το θεμα ειναι να ηρεμησεις απο το αγχος του \"τι τρομερο μου συμβαινει διαολε\" και να αποφασισεις τι θελεις..

@curtains:κι εγω ετσι ελεγα,οτι δε χρειαζεται βιασυνη,αλλα βλεπω ο χρονος να περνά εξαιρετικά γρήγορα,και ακόμη να έχω αναπαντητα ερωτημα και απροσδιοριστες επιθυμιες

@remedy:ναι,η αληθεια ειναι πως αντιμετωπιζω το προβλημα μου σε πακετο,γιατι καποιες πτυχες του κουμπωνουν μεταξυ τους.συμφωνω(πλεον,και μετα απο μια ανωριμη και συντομη φαση κριτικαροντας την προσωπικη ζωη των αλλων,οταν ημουν πολυ πιο νεος) η προσωπικη ζωη και οι επιλογες αυτες πρεπει να γινονται σεβαστες απ ολους και σιγουρα να μην ειναι ακραιες ωστε να μην προκαλουν...το λαϊκό αίσθημα!

Senior Member
    Originally posted by isotiriatispsixis
    @curtains:κι εγω ετσι ελεγα,οτι δε χρειαζεται βιασυνη,αλλα βλεπω ο χρονος να περνά εξαιρετικά γρήγορα,και ακόμη να έχω αναπαντητα ερωτημα και απροσδιοριστες επιθυμιες

@remedy:ναι,η αληθεια ειναι πως αντιμετωπιζω το προβλημα μου σε πακετο,γιατι καποιες πτυχες του κουμπωνουν μεταξυ τους.συμφωνω(πλεον,και μετα απο μια ανωριμη και συντομη φαση κριτικαροντας την προσωπικη ζωη των αλλων,οταν ημουν πολυ πιο νεος) η προσωπικη ζωη και οι επιλογες αυτες πρεπει να γινονται σεβαστες απ ολους και σιγουρα να μην ειναι ακραιες ωστε να μην προκαλουν...το λαϊκό αίσθημα!
    να σου πω κατι?
    εγω , το δεχομαι κι οταν ειναι ακραιες και προκαλουν το....ρημαδολαικο αισθημα.
    αρκει αυτο να ειναι επιλογη και οχι υποχρεωση του καθενα!
    δικαιωμα του του καθενα να αντιδραει στην καταπιεση που δεχεται και να μπαινει στο ματι αυτου που τον κατακρινει για τις επιλογες του με τροπο προκλητικο..η βια που δεχεται απο την περιθωριοποιηση του, ισως ηταν πολυ μεγαλυτερη.
    αυτο που λεω ειναι οτι ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ μια τετοια προκλητικη/μαχητικη σταση. ο καθενας εκφραζεται οπως του ταιριαζει. το να ειναι καποιος χαμηλων τονων ειναι επισης αποδεκτο....
    τον τροπο εκφρασης θα τον βρεις.
    αυτο που προεχει ειναι να δεις τι θελεις..

Senior Member
    Αγαπητε, οπως σου ειπα, ετυχε να γνωρισω ανθρωπους στην ηλικια σου που δεν ειχαν ερωτικη, σεξουαλικη σχεση μεχρι τοτε και με τον καταλληλο ανθρωπο και σιγα σιγα ολα ηρθαν φυσιολογικα. Σιγουρα κατι επιθυμεις, διαφορετικα δε θα σε αγχωνε και δε θα σε προβληματιζε τοσο, ουτε θα ειχες τις ορμες που εχεις. Θα το ανακαλυψεις αυτο το κατι με τον καταλληλο ανθρωπο, οποιος κι αν ειναι αυτος, θα ειναι ομως αυτος που θα σε εμπνευσει και αυτο θα πρεπει να σου αρκει. Κι ας μην αρκει στους αλλους. Ουτε λογαριασμο θα δωσεις, ουτε θα πρεπει να απολογηθεις σε κανεναν. Οσοι εχουν την ταση να κουτσομπολευουν ας αρκεστουν στα μεσημεριανα. Αν δεν θεωρεις τον εαυτο σου λαικο ή λαικιζων αγνοησε τους.
    Να σου κανω μια ερωτηση που ισως φανει αδιακριτη κι αν θελεις απαντας. Φαντασιωσεις με κοπελες ειχες ποτε? Οταν αυτοικανοποιησε φαντασιωνεσαι κατι?

Senior Member
    Εγω γενικοτερα μιλωντας απεναντι στα κακοπροαιρετα σχολια και συμπεριφορες κακοβουλων ανθρωπων ειμαι εναντια της προκλησης και υπερ της αδιαφοριας. Τους κανει ακομη πιο κακους :P

@curtains: ναι,δεν υπαρχει προβλημα σου απαντω,οχι μεχρι στιγμης δεν εχω.χωρις βεβαια και οι αλλες που εχω, να ειναι σεξουαλικές...
    και ναι,θα συμφωνησω: η αδιαφορια ειναι το μεγαλυτερο όπλο!!!

@remedy: ευχαριστω για το μήνυμα :)

Junior Member
    ta teleftaia xronia eho anakalipsi pos tha ekana pio efkola sxesi me atoma tou idiou filou,mias kai me elkoun perissotero,alla pote den to eho prospathisei dioti theoro pos einai ligo diestrameno .
    Καλά κάνεις και το θεωρείς διεστραμμένο, πολύ διεστραμμένο. Αν δεν έχεις κάποιο λόγο να τείνεις προς την ομοφυλοφιλία , όπως να σε έχουν βιάσει ή να έχεις δεχτεί ομοφυλοφιλικές εικόνες κατά τη διάρκεια της ζωής σου, τότε μόνο από \'επιλογή\' μπορώ να κατανοήσω την ΣΤΡΟΦΗ στο ερωτικό κομμάτι. Οι αρσενικοί είναι φτιαγμένοι για να αρέσκονται σε θηλυκές και αντιστρόφως. ΜΟΝΟ αν έχεις γίνει μάρτυρας μιας τέτοιας ομοφυλοφιλικής σχέσης , ως παρατηρητής ή αποδέκτης, μπορώ να συμπεράνω ότι σου βγαίνει αυτή η τάση.

τον τελευταιο 1μιση χρονο, οπτικα στο δρομο πρωτα προσεχω αυτους και μετα τις γυναικες
    Αυτό μπορεί να το κάνεις για οποιουσδήποτε λόγους, ΕΚΤΟΣ του να σε ελκύουν ερωτικα. Ο πρώτος που μου έρχεται είναι να κάνεις συγκρίσεις εμφανισης/style/ ύφους κλπ.

α και φυσικα, οποιαδηποτε ορμη εσωτερική προκυψει ικανοποιείται δια χειρός..
    Θα πρότεινα να το κόψεις εντελώς. Διατηρώντας τις ορμές θα είναι πιο εύκολο να αποφασίσεις.
    ΑΝ ΚΑΙ, εφόσον βρίσκεις τον έρωτα αποκρουστικό, δεν αηδιάζεις με τον εαυτό σου όταν καλύπτεις αυτήν την αποκρουστική ορμή;;;
    Διότι οι άνθρωποι κάνουν έρωτα ως κομμάτι έκφρασης αυτής της ορμής, μόνο που αυτοί - αν το κάνουν κατά τον ΣΩΣΤΟ κατ εμέ τρόπο- έχουν ορμή ΜΟΝΟ απέναντι προς τον σύντροφό τους. Διότι , αν έχουν ορμές γενικά και απλά τις ΒΓΑΖΟΥΝ σε κάποιον, ΚΡΙΜΑ.

sober καλησπερα,ευχαριστω για την απαντηση(εστω και καθυστερημενα...)
    βρισκω τις 2 πρωτες αναφορες σου αρκετα ευστοχες.
    αναφορικά με την τριτη, βρισκω αποκρουστική ή πιο σωστά απλά αδιάφορη όταν συμμετέχουν δυο...Το \'μοναδιάιο\' υποκατάστατο του, βοηθαει εμένα ώστε να ανταποκρίνομαι στις δικές μου ανάγκες,που είναι φύσει αδύνατο να αγνοήσω...
    Τέλος η τελευταία φράση δεν ξέρω αν απευθύνεται σε μένα ή είναι γενικότερη διαπίστωση.
    Όπως και να έχει,δε μπορώ να πάρω θέση καθώς όπως είπα ολο αυτό το βρίσκω αδιάφορο, είτε είναι ο συντροφός τους, είτε \'καποιος άλλος\'...

Φιλικά

Page 4 of 6 FirstFirst ... 23456 LastLast