sex...alla gia tous allous! - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 6 FirstFirst 12345 ... LastLast
Results 31 to 45 of 84
    φίλε μου, καταλαβαίνεις και συ πως ειναι ξεκάθαρο έτσι?
    Το ξέρεις, αλλά θες να απενοχοποιηθεις.
    Ζήσε αυτο που σου συμβαίνει χωρίς ενοχές.
    Απ όλα αυτά που γράφεις \"βλεπω\" πως εισαι απολυτα συνειδητοποιημενος για τη σεξουαλική σου ταυτότητα αλλα για ενα άγνωστο λόγο ψάχνεις πατερίτσες προκειμένου να νιώσεις πιο ελαφρυς.
    Γιατί άραγε?
    Οικογένεια, δουλειά, περίγυρος?

Senior Member
    οταν τι βρισκεισ μονοσ σου με τι ανεβαζεισ θερμοκρασια με αντρεσ οι γυναικεσ;βασικα ουτε εμενα μου φαινεσαι για ομοφυλοφιλοσ αλλα αν εισαι ειναι πιο ευκολο πιστευω να κανεισ σεξ απο οτι αν εισαι κανονικοσ εχω την εντυπωση οτι ειναι πιο ξεκαθαροι μεταξυ τουσ ετσι μου φαινεται δε ξερω καλο βεβαια ετσι πωσ το βλεπω θα ηταν να πασ πρωτα με γυναικα να δεισ αμα θα σου αρεσει αμα δε δοκιμασεισ ενα φαι δε ξερεισ αν ειναι καλο

Θεοφανία...τι να πω,δεν ξερω;;
    Δεν ξερω αν ψαχνω για πατεριτσες, ξερω πως ετσι οπως ειμαι δεν μπορω να περπατησω σε αυτη τη στρατα...
    Ισως αυτο που βλεπεις,να εχει περασει και απο τα δικα μου μάτια, αλλά ασυνείδητα να \'αλλαζω κανάλι\',το γιατι αραγε κρυβεται πισω απο την ασυνειδητη αυτη \'αλλαγη\'...μπορεις και όλα οσα αναφέρεις.
    Απλά, στα αυτιά μου, στα μάτια μου, σε κάθε αισθητήριο όργανο μου αυτό φαντάζει γερό πλήγμα...Μέχρι τα 18, δεν αναζήτησα τον έρωτα ποτέ γιατί απλά δεν το χρειάστηκα...Και τωρα ακομη δεν τον χρειαζομαι, χρειαζομαι ομως να λύσω αυτό το ΄μυστηριο\'...

pad,με αντρες ανεβασα τυχαια την πρωτη φορα θερμοκρασία...ασυναισθητα,δ εν καταλαβα το πως...μεταξυ μας μεχρι τοτε αγνοουσα τι σημαινει να ανεβαζεις θερμοκρασία...οποτε και τις επομενες φορές, αφου ηταν δοκιμασμενο, παλι με αντρες...
    οχι ομως στο σεξουαλικό,σε καμία περίπτωση...μη σου πω πως οταν παει η εικόνα εκεί έρχεται το αντίθετο,υποθερμία....
    πως να δοκιμασω κατι, όταν ξερω εκ του αποτελεσματος οτι δεν μπορω να συμμετεχω στη δοκιμή, και σε δοκιμή που η δυναμη της θελησης παιζει μεγάλο ρόλο,και εδω η θεληση παντελως απουσα!

Senior Member
    Μου προκαλεσε πολυ το ενδιαφερον η περιπτωση σου, ο τροπος που γραφεις, ο πληθυντικος αριθμος που χρησιμοποιεις.
    Δεν ξερω αν αυτα που θα αναφερω ειναι ευστοχα ή αν εχουν καν σχεση με την περιπτωση σου, απλως ειναι αυτα που μου ηρθαν στο μυαλο.
    Καταρχας θεωρω πως το γεγονος οτι σε ανησυχει και σε προβληματιζει αυτην η \'\'μοναχικη\'\' σου σταση, νομιζω πως δειχνει οτι καποια πραγματα θα ηθελες να τα μοιραστεις, συναισθηματικα και πνευματικα να αναπτυξεις καποιες γεφυρες. Ο ερωτας και η σεξουαλικη επαφη επεται. Νομιζω πως εισαι πλουσιος ανθρωπος και εχεις την αναγκη καποιους μονολογους σου να τους απευθυνεις καπου, να τολμησεις διαλογο. Οσον αφορα τη χειροποιητη ικανοποιηση, ασφαλως και κανει τη δουλεια της, κατευναζει, πολλοι ανθρωποι τη χρεησιμοποιουν και για μεγαλα χρονικα διαστηματα, οταν ειναι μονοι. Σε ηρεμει, αλλα δε νομιζω οτι σε καλυπτει κατα βαθος. Μπορει να μη το συνειδητοποιεις, σκοπιμα να το παραβλεπεις και λογικο αφου δεν εχεις βιωσει την εναλλακτικη. Ασεξουαλικος νομιζω δεν μπορει να εισαι απο την στιγμη που εχεις ορμες και που εστω και οπτικα ανεβαζεις θερμοκρασια.
    Κατι αλλο που ενιωσα, αλλα μπορει να κανω και λαθος ειναι το εξης:
    Εχω την αισθηση οτι εισαι λιγο απογοητευμενος απο τους ανθρωπους. Ισως νιωθεις οτι δε πληρουν τα κριτηρια γοητειας που επιθυμεις, οποτε θα ηταν ματαια καθε προσεγγιση. Δηλαδη δεν ειναι ευκολο, ειδικα αν εισαι ας πουμε καπως \'\'ρομαντικος\'\' να νιωσεις ευκολα για καποιον ελξη. Θα πρεπει να σε γοητευσει ο αλλος, να εχει τη δυναμη να σε αναστατωσει (και πνευματικα).
    Να σου πω κατι αλλο. Εχω γνωρισει 2 αγορια που πρωτη φορα κανανε σχεση και σεξ στα 23 και εναν στα 26. Με τον εναν 23 χρονων ειμασταν μαζι, ημουν η πρωτη του δηλαδη. Ηταν αρκετα φοβισμενος αρχικα, ηταν συναισθηματικο κυριως το δεσιμο, σιγα σιγα βρηκε τον τροπο. Μου ειπε οτι κι αυτος στον δρομο κοιτουσε πιο πολυ τα αγορια, οτι στα ονειρα του συχνα εβλεπε γυμνα αγορια και εκσπερματιζε χωρις να κανει κατι, απλως τα κοιτουσε.
    Ολα αυτα δεν μου εκαναν εντυπωση γιατι δεν ειχε επιβεβαιωσει καποια ταυτοτητα οποτε κυμαινοταν. Και τωρα νιωθει αυτην τη θερμοκρασια που λες με αγορια καμια φορα, αλλα δεν τον τρομαζει . Κι εγω στο δρομο τις γυναικες κοιταω περισσοτερο:P κι εμενα μερικες φορες μου ανεβαινει η θερμοκρασια με ομορφες γυναικες.
    Θελω να πω μη βιαστεις να πεις ειμαι αυτο ή το αλλο, δεν υπαρχει ασπρο ή μαυρο. Θα το ανακαλυψεις.
    Νομιζω πως εγραψα πολλα. Εχω την αισθηση παντως πως την σεξουαλικη ελξη θα την νιωσεις οταν καποιος ή καποια σε επιθυμησει πολυ σαν ανθρωπο και θα εχει τα θελγητρα και τη δυναμη να κανει τη φαντασια σου να παιξει. Δεν χρειαζεται να συμβει αμεσως αυτο.
    Και 22 μην αγνοεις οτι εισαι μικρος. Δηλαδη απεχθανομαι τους κανονες που λενε στα 18 καποιος πρεπει να... ή στα 20 να... κτλ
    Ειναι θεμα ανθρωπου.
    Αυτα.

Senior Member
    Εάν όντως ανήκεις στην κατηγορία των asexuals,αυτό γιατί σε προβληματίζει;Δυσκολεύεσα� � να το αποδεχτείς μήπως και αν ναι,για ποιους λόγους;Eξάλλου,υπάρχει η δυνατότητα να έχεις συναισθηματική επαφή με εκπροσώπους του άλλου ή του ιδίου φύλου,δίχως να αισθάνεσαι την \"υποχρέωση\"η επαφή αυτή να χρωματιστεί με τη σεξουαλική της διάσταση,μπορεί να μην περάσει ποτέ στη διάσταση αυτή.

Εφόσον η επιθυμία δεν υπάρχει,δε θα γεννηθεί γιατί έτσι πρέπει,ούτε για να ταιριάξεις με την πλειονότητα του κοινωνικού συνόλου.Από την άλλη,μπορεί να μην έχεις καν ανάγκη για συναισθηματική επαφή,ώστε να προχωρήσεις στην κάλυψή της.Τι από τα παραπάνω συμβαίνει εσύ θα το ψάξεις.

Όμως ήθελα να σε ρωτήσω,αυτός ο χαρακτηρισμός της εικόνας δύο αντρικών σωμάτων να κάνουν σεξ ως\"διεστραμμένος\"από πού εικάζεις να προέρχεται;Έχεις αναζητήσει γιατί δίνεις έναν μειωτικό χαρακτηρισμό σε μία έκφραση της ανθρώπινης σεξουαλικότητας;

Να ξέρεις πάντως ότι υπάρχει και η πιθανότητα εάν όντως υπάγεσαι στην κατηγορία των ασεξουαλικών ατόμων,να έχεις επηρεαστεί από την ανυπαρξία της σεξουαλικής ορμής προς το θηλυκό φύλο κι έτσι να έχεις οδηγηθεί στο συμπέρασμα πως είσαι ομοφυλόφιλος.Ψάξε και αυτή την πιθανότητα.
    Επίσης θα ήταν χρήσιμο να αναρωτηθείς ποιανών οι προσδοκίες σε κάνουν να πονάς,οι δικές σου,των άλλων σημαντικών στη ζωή σου(γονιών ίσως;),ή της κοινωνίας.Γιατί μπορεί και να πονάς τζάμπα.
    "Δε με νοιάζει να έρθουν όλοι οι ξένοι στην Ελλάδα και οι Έλληνες να πάνε αλλού. Θεωρώ ότι πατρίδα μας είναι η γη. Από μικρό παιδί απέρριπτα τα σύνορα."
    Σπύρος Μπιμπίλας

Junior Member
    Καλημέρα,

Το προβλημα σου σίγουρα έχει δυσκολέψει αρκετά την ζωή σου. Το πρώτο που χρειάζετε όμως να κάνεις είναι να σταμματήσεις να συγκρίνεις το εαυτό σου σε αυτόν τον τομέα με άλλους (δηλαδή το να σκεφτεσε οτι οι άλλοι έχουν σεξουαλικές επιθυμίες ενώ εσύ οχι - σκέψεις τύπου γιατί οι άλλοι ευχαριστιούνται το σεξ κλπ)

Δεν είναι όλοι οι άνθρωποι το ίδιο και φυσικά δεν είσαι ο μόνος που αντιμετωπίζει τέτοιου είδους προβληματισμούς.

Το θετικό στην υποθεσή σου (ναι υπάρχει και κάτι θετικό)..... είναι το γεγονός οτι μπορείς και αυτο-ικανοποείσαι το οποίο δεχνει πως δεν έχεις κάποια βιολογικη - οργανικη δυσλειτουγία άρα καταλείγουμε σε ψυχολογικα αίτια.

Μίλησε με κάποιον ειδικό στην περιοχή σου, ντροπή δεν είναι.... γιατί να υποφέρεις - κάνοντας τα πράγματα ακόμα πιο δύσκολα ενώ είναι κατι που μπορεί να ξεπεραστεί με καθοδήγιση?? Υπάρχουν πολύ παράγοντες που μπορουν να σε επηρεάζουν και πρέπει εναν εναν να τους αναλύσεις.

Member
    Αν και εισαι 22 μου φαινεται οτι εισαι ακομη στην εφηβεια( και αυτο δεν ειναι κακο). Αλλωστε το ψαξιμο και η καταληξη της σεξουαλικης ταυτοτητας ειναι ενας απο τους πυλωνες της ενηλικιωσης... μετα την απομυθοποιηση των γονιων... για τους οποιους και για την οποια συναισθηματικη \'η αλλη σχεση στο σπιτι δεν αναφαιρεις... Οπως δεν αναφερεις και τον κοινωνικο σου κυκλο... που θα μπορουσε και αυτος να θυμιζει εφηβεια... τωρα με τις πινακιδες .. ειμαι το ενα ή ειμαι το αλλο... ποιος ειπε οτι δικαιουσαι να φορας μονο μια; Η σεξουαλικοτητα οριζεται ως η εκφραση των ενορμισεων με το αναλογο αντικειμενο, φανταστικο ή πραγματικο δεν εχει σημμασια... με κομματι του σωματος ή οχι... η εικονοππιηση αυτου του αντικειμενου στην φαντασια εχει περισσοτερο να κανει με το υπερ εγω παρα με την πινακιδα... αν ας πουμε βλεπεις καποιον ντυμενο ή ντυμενη στην φαντασια σου... ίσως να ειναι οτι το γυμνο το θεωριες μη αποδεχτο... Τελος παντων...

Originally posted by isotiriatispsixis
    Δεν ξερω αν ψαχνω για πατεριτσες, ξερω πως ετσι οπως ειμαι δεν μπορω να περπατησω σε αυτη τη στρατα...
    Ισως αυτο που βλεπεις,να εχει περασει και απο τα δικα μου μάτια, αλλά ασυνείδητα να \'αλλαζω κανάλι\',το γιατι αραγε κρυβεται πισω απο την ασυνειδητη αυτη \'αλλαγη\'...μπορεις και όλα οσα αναφέρεις.
    Απλά, στα αυτιά μου, στα μάτια μου, σε κάθε αισθητήριο όργανο μου αυτό φαντάζει γερό πλήγμα...Μέχρι τα 18, δεν αναζήτησα τον έρωτα ποτέ γιατί απλά δεν το χρειάστηκα...Και τωρα ακομη δεν τον χρειαζομαι, χρειαζομαι ομως να λύσω αυτό το ΄μυστηριο\'...
    Πήγαινε σε κάποιον ειδικό και μίλησε. Θα ανακαλύψεις τόσα για τον εαυτό σου που δεν θα τα πιστεύεις. Στο κάτω κάτω ζούμε στο 2010, είσαι ελεύθερος να κάνεις ότι θες , για να μη σου πω, πως δεν έχεις την υποχρέωση να δίνεις λογαριασμό σε κανένα για το τι κάνεις στο κρεβάτι σου...:)

Senior Member
    Originally posted by RainAndWind
    .....Να ξέρεις πάντως ότι υπάρχει και η πιθανότητα εάν όντως υπάγεσαι στην κατηγορία των ασεξουαλικών ατόμων,να έχεις επηρεαστεί από την ανυπαρξία της σεξουαλικής ορμής προς το θηλυκό φύλο κι έτσι να έχεις οδηγηθεί στο συμπέρασμα πως είσαι ομοφυλόφιλος.Ψάξε και αυτή την πιθανότητα.
    .......
    σε ολα τα υπολοιπα σημεια του σχολιου σου, συμφωνω απολυτα.
    για το παραπανω ομως εχω να σου πω, οτι υπαρχει και πιθανοτητα, και προσωπικα το εχω δει να συμβαινει, να πιεζει το ατομο τον εαυτο του να παραμεινει στον χωρο μιας \"ασεξουαλικοτητας\", γιατι του ειναι απαραδεκτο να αποδεχτει οτι η επιθυμιες του ειναι ομοφυλοφιλικες.
    για τον ιδιο λογο εχω δει ατομα να σπρωχνουν τον εαυτο τους στον χωρο μιας πλασματικης ΠΟΛΥσεξουαλικοτητας, ενω το πραγματικο τους ενδιαφερον ειναι ενα μονο φυλο, το δικο τους, και χρησιμοποιουν ολη αυτη την υποτιθεμενη χαλαρη συμπεριφορα για κοινωνικη (αλλα και υπαρξιακη) καλυψη και αποδοχη.

Banned
    Originally posted by Remedy
    Originally posted by RainAndWind
    .....Να ξέρεις πάντως ότι υπάρχει και η πιθανότητα εάν όντως υπάγεσαι στην κατηγορία των ασεξουαλικών ατόμων,να έχεις επηρεαστεί από την ανυπαρξία της σεξουαλικής ορμής προς το θηλυκό φύλο κι έτσι να έχεις οδηγηθεί στο συμπέρασμα πως είσαι ομοφυλόφιλος.Ψάξε και αυτή την πιθανότητα.
    .......
    σε ολα τα υπολοιπα σημεια του σχολιου σου, συμφωνω απολυτα.
    για το παραπανω ομως εχω να σου πω, οτι υπαρχει και πιθανοτητα, και προσωπικα το εχω δει να συμβαινει, να πιεζει το ατομο τον εαυτο του να παραμεινει στον χωρο μιας \"ασεξουαλικοτητας\", γιατι του ειναι απαραδεκτο να αποδεχτει οτι η επιθυμιες του ειναι ομοφυλοφιλικες.
    για τον ιδιο λογο εχω δει ατομα να σπρωχνουν τον εαυτο τους στον χωρο μιας πλασματικης ΠΟΛΥσεξουαλικοτητας, ενω το πραγματικο τους ενδιαφερον ειναι ενα μονο φυλο, το δικο τους, και χρησιμοποιουν ολη αυτη την υποτιθεμενη χαλαρη συμπεριφορα για κοινωνικη (αλλα και υπαρξιακη) καλυψη και αποδοχη.
    mm i agree with you..

Senior Member
    Χμ υπαρχουν και αυτοι που ψαχνω αλλα δεν βρισκω , ή που να τρεχω τωρα...τι ακομα δεν μου χτυπησε την πορτα ο ερωτας της ζωης μου κλπ:)

Υπαρχουν οι αρνητικοι....πφφφ γυναικες ολες λεφτα θελουν , εγω δεν εχω οποτε καθομαι στα αυγα μου (οπου λεφτα βαλτε εμφανιση ,καλο αυτοκινητο οτι γουσταρει ο καθενας).

Υπαρχουν αλλοι που ειναι οντως...αντισυμβατικοι δηλαδη μη αρεστοι.

Νομιζω καλυψα το μεγαλυτερο μερος του μη σεξ....τωρα περιπτωσεις ασεξουαλικες κλπ ειναι πολυ σπανιες νομιζω.
    [COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]

Banned
    Originally posted by Θεοφανία
    Πήγαινε σε κάποιον ειδικό και μίλησε. Θα ανακαλύψεις τόσα για τον εαυτό σου που δεν θα τα πιστεύεις. Στο κάτω κάτω ζούμε στο 2010, είσαι ελεύθερος να κάνεις ότι θες , για να μη σου πω, πως δεν έχεις την υποχρέωση να δίνεις λογαριασμό σε κανένα για το τι κάνεις στο κρεβάτι σου...:)
    θεοφανια μπορει να ζουμε στο 2010 αλλα τουλαχιστον η ελληνικη κοινωνια,δεν αποδεχεται την οποια σεξουαλικη επιλογη (μη αποδεκτη)μπορει να εχει καποιος,με αποτελεσμα να σε σπρωχνει σε συμπεριφορες σαν του φιλου μας παραπανω..
    θελει πολυ δυναμη κ εργασια με τον εαυτο του για να μπορεσει να ζησει αυτο που στην τελικη γουσταρει!οποιο κ αν ειναι αυτο!

Και γω συμφωνώ, γι αυτό άλλωστε του είπα να πάει σε ειδικό ώστε να ψαχτεί μέσα του.
    Δεν έχω συναντήσει προσωπικά άτομα ασέξουαλ, αν εξαιρέσω βέβαια μεγάλες γυναίκες παλιάς γενιάς που τις είχαν μεγαλώσει στα χωριά με παραδόσεις τύπου \"το σεξ είναι για τις πτνες\" και άλλα τέτοια που τις υποχρέωναν να κρύβουν και με τον καιρό να εξαλείφουν εντελώς οποιαδήποτε όρεξη για σεξ....

Originally posted by dora-agxos
    Originally posted by Θεοφανία
    θεοφανια μπορει να ζουμε στο 2010 αλλα τουλαχιστον η ελληνικη κοινωνια,δεν αποδεχεται την οποια σεξουαλικη επιλογη (μη αποδεκτη)μπορει να εχει καποιος,με αποτελεσμα να σε σπρωχνει σε συμπεριφορες σαν του φιλου μας παραπανω..
    θελει πολυ δυναμη κ εργασια με τον εαυτο του για να μπορεσει να ζησει αυτο που στην τελικη γουσταρει!οποιο κ αν ειναι αυτο!
    Εχεις εν μέρει δίκιο, αλλα τα πράγματα αλλάζουν, καθώς τα τελευταία χρόνια δεν υπάρχουν τόσο τρανταχτά δείγματα ρατσισμού ως προς τους ομοφυλόφιλους. Όλο και περισσότεροι άνθρωποι επιδέχονται τη σεξουαλικότητα τους και ζουν ομαλά μεσα στο σύνολο. Στο κάτω-κάτω κανείς δεν ρωτά και δεν ενδιαφέρεται τι κάνει ο άλλος στο κρεβάτι του αν βέβαια δεν ενδιαφέρεται ερωτικά.
    Αν πχ ο φίλος μας είναι ομοφυλόφυλος, ούτε πτυχίο θα πάρει με γνώμονα αυτό, ούτε σε καμιά δουλειά θα τον ρωτήσουν, ούτε θα τον εμποδίσει να κάνει φίλους.

Page 3 of 6 FirstFirst 12345 ... LastLast