sex...alla gia tous allous! - Page 5
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 5 of 6 FirstFirst ... 3456 LastLast
Results 61 to 75 of 84
    Το να καλύπτεις τις εσωτερικές σου ορμές με αυτοικανοποίηση σε κλείνει στον εαυτό σου και στις φαντασιώσεις σου και σε απομονώνει από τον κόσμο. Αν μπορείς τις ορμές σου κάλυψε τις έστω με αγοραίο έρωτα (γυναίκα) ή αν μπορείς να πλησιάσεις και να ζητήσεις δεσμό από κάποια κοπέλα και με το χρόνο να έρθει το σεξ σαν κάτι το φυσικό. Η΄ από κάποιο συνομίλικο σου αν ταυτίζεσται ερωτικά , πράγματι βλέπεις άλλους άντρες ερωτικά κια νοιώθεις να θέλεις επαφή μαζί τους.

Μήπως βλέπεις άλλους άντρες ερωτικά γιατί νοιώθεις αυτοί να έχουν σεξουαλικά κάτι που δεν έχεις ή κάτι που υστερείς; ή μήπως είναι ζήλια λόγω εμφάνισης, δυναμισμού ή χαρακτήρα τους κλπ.;

Εξαρτάται και τι σκέφτεσαι όταν αυτοικανοποιήσαι.

Ίσως η έλξη προς το ίδιο φύλο να οφείλεται στο ότι δε γνώρισες ποτέ σου από κοντά το γυναικείο φύλο και δεν είχες σεξ ποτέ με γυναίκα. Αν είχες επικοινωνία, φιλίες και ήσουν κοντά σε γυναίκες ίσως να σκεφτόσουν πολύ διαφορετικά. Ίσως για κάποιους λόγους δεν είχες τέτοια ευκαιρία στη ζωή σου. Κια γι αυτό η απομόνωση (μπορεί λόγω κοινωνικού ή οικογενειακού κύκλου) από το γυναικείο φύλο να σε οδήγησε σ΄ αυτές τις σκέψεις.

Σαν σκέψεις μου αυτά...
    γιάννης

Καλησπερα ioannis2,
    Ευχαριστω πρωτα απ\'ολα για το χρόνο και το ενδιαφέρον που έδειξες
    Δε σου κρυβω,πως τους αντρες που βλεπω ερωτικά(αν ερωτικά εννουμε τη στυση και μονο,μια και δε μπορω να φανταστω τον ερωτα μαζι τους,παρα μονο με τα βίας μερικά φιλιά και αγκαλιές) είναι άντρες που υπερτερούν στην εμφάνιση και στο δυναμισμό,και σιγουρα ειναι απο θαυμασμό και λιγότερο από λανθάνουσα ζήλια
    Στον αγοραίο ερωτα δεν εχω απευθυνθεί,αφου τιποτα δε με ωθεί σε αυτό...
    Ναι,δεν εχω ποτε ολοκληρωμενη σχεση αν και εχω αρκετες φιλιες με γυναικες...
    Ναι,πολυ πιθανο η απομονωση να οφείλεται σε έλλειψη ορισμενων βιωματων και σιγουρα επιθυμιών...
    Δεν ξερω αν η κατασταση που αντιμετωπιζω,ειναι σοβαρή ή οχι για να με αγχωσει και για να κλειστώ-εγκλωβιστω.Διανύω μια αρκετά καλή φάση όπου τόσο η απόδοση μου στο πανεπιστήμιο όσο και η γενικότερη οπτική και θεώρηση των πραγμάτων χαρακτηρίζεται απο σχετική αισιοδοξία. Στο παρελθόν αυτό που αντιμετώπιζα,με εγκλωβιζε και μου δημιουργουσε δυσαρεστα συναισθηματα και προβληματα στην καθημερινοτητα μου.Ίσως να εχω αποδεχτεί το απροσδιόριστο της φύσης μου, ίσως κουράστηκα να το αναλύω τόσο, ίσως απλά δεν είμαι φτιαγμένος για...ερωτα!
    Συνοψίζοντας πάντως με την \'καμία\'δεν επιθυμώ άμεσα ολοκληρωμενη ερωτική εμπειρία και κυριως δε μπορω να με φανταστω να συμμετεχω σε αυτή...

Aπάντηση

Αν είναι από θαυμασμό και λιγότερο από λανθάνουσα ζήλια και δεν σκέφτεσαι ΚΑΘΟΛΟΥ σεξουαλική πράξη μαζί τους τότε δε νομίζω να μιλάμε για ομοφυλοφιλία.
    Ίσως νοιώθεις μειονεκτικά γιαυτό σκέφτεσαι ολα αυτά: πχ δεν είσαι αρκετά ψηλός, είσαι αδύναμος ή παραπάνω κιλά ή είναι πιο ανοικτοί και δραστήριο, τολμηροί κλπ ή έχουν πολλές φιλίες και άλλα.
    Μπορείς να καλύψεις τη διαφορά πχ με γυμναστήριο, με ωραία ρουχα, να βελτιωθείς και σα χαρακτήρας.
    Την αρκετά καλή σου φάση να τη διαδώσεις και στο να γίνεις πιο ανοικτός, και στην επικοινωνία με γυναίκες. Να επιδιώκεις σχέση. Αμα ξεκινήσεις με μικρά βήματα στο τέλος θα ρθει και το σεξ από μόνο του.

Χρησιμοποίησε το χρόνο σου με αυτόυς τους τρόπους και όχι με το να κλείνεσαι στις σκέψεις.
    γιάννης

Ioannis 2 εχεις πεσει μεσα σε οσα λες περι θαυμασμου και ζηλιας...
    Τώρα για όλα τα άλλα,ειναι υπο αναζήτηση και συζητηση...:-)
    Ευχαριστω παντως για το χρονο
    Καλό απογευμα

Τότε προχώρα.
    Βελτίωσε τον εαυτό σου όσο μπορείς εκεί που νοιώθεις ότι υστερείς.
    και
    Ξεκίνα να κοιτάς το άλλο φύλο και να προσεγγίζεις κοπέλες (έστω μόνο για κουβέντα και εκεί που σου βγαίνει φλέρταρε) ώστε να εξοικοιωθείς και να μη κομπλάρεις.
    γιάννης

Junior Member
    Originally posted by ioannis2
    sex...alla gia tous allous!
    nai r c. einai fovero. oso skeftomai pws yparxoun anthrwpoi pou exoun kanei para ma para polla paidia (poioi na einai autoim arage?) aporw...

oso skeftomai pws yparxoun anthrwpoi san emena pou prospathoun na epikoinvnhsoun me allous anthrwpous kai vriskoun mprosta tous ena pagwmeno toixows frikarw.

oso skefotmia pws mas stelnoun sto strato kai meta mas petane sta skoupidia frikarw.

oso skeftomai pws oloi autoi kapote htan anthrwpoi kai den toi thymountai frikarw.

oso skeftomai pws yparxw egw kai den me pisteuoun frikarw.

oso skeftomai pws den thymountai frikwra.

Originally posted by Value
    Originally posted by ioannis2
    sex...alla gia tous allous!
    nai r c. einai fovero. oso skeftomai pws yparxoun anthrwpoi pou exoun kanei para ma para polla paidia (poioi na einai autoim arage?) aporw...

oso skeftomai pws yparxoun anthrwpoi san emena pou prospathoun na epikoinvnhsoun me allous anthrwpous kai vriskoun mprosta tous ena pagwmeno toixows frikarw.

oso skefotmia pws mas stelnoun sto strato kai meta mas petane sta skoupidia frikarw.

oso skeftomai pws oloi autoi kapote htan anthrwpoi kai den toi thymountai frikarw.

oso skeftomai pws yparxw egw kai den me pisteuoun frikarw.

oso skeftomai pws den thymountai frikwra.
    Γιατί τόση απαισιοδοξία;
    Πρόβλημα μοναξιας ή μη αποδοχής;
    γιάννης

Member

..

Originally posted by Remedy
    Originally posted by isotiriatispsixis
    αν η ειρωνια ηταν χρυσος...θα ησουν θησαυρος!
    απο τη στιγμη που δεν ενδιαφερεστε δεν υπαρχει λογος να συμμετεχετε με αυτον τον ακομψο τροπο...
    ακομψο ειναι το να γραφεις αυτα τα κολυβογραμματα και να ταλαιπωρεις ανθρωπους που θαθελες να σε ακουσουν και αν γινεται να σε βοηθησουν....
    για να μην αναφερθω σε ορους χρησης, αναφερομαι απλα σε αγενεια...

και βεβαια ενδιαφερομαι!
    δεν ενδιαφερομαι να στραβωθω ομως, ενδιαφερομαι να συμμετεχω σε ευαναγνωστα γραπτα
    Καλα ηρεμησε δεν θα σου βγουν και τα ματακια εξω,αμα ηθελες να βοηθησεις κλπ οπως λες δεν θα κολουσες σε μικροπραγματα οπως αυτο,δεν περιμενω απαντηση γιατι οτι κ να πεις δεν εχει νοημα απλα σκεψου τι λες πριν ποσταρεις.

Senior Member
    εγω νομιζω οτι ολα κρυβονται στο nick σου, isotiriatispsixis. Μηπως το σεξ ειναι κατι πολυ τελευταιο, φτηνο, προστυχο, βρωμικο, επικινδυνο για αρρωστιες, πρωτογονο, μη πνευματικο κ ανωτερο, το οποιο στην καλυτερη πρεπει να γινεται απλλα κ μονο για την αναπαραγωγη του ειδους????? Γιατι οταν λες οτι ειναι αποκρουστικο το σεξ, υπαρχουν λογοι που ειναι ετσι. Οποτε εσυ που εισαι ανωτερο ατομο, δε θεσ να βγαζεις τισ ορμες σου εκμεταλλευομενος αλλους, δε θες να πεφτεις σε ενα τοσο σαρκικο επιπεδο, παραμενεις σταθερα στο υψος σου, απεχοντας, οποως καλη ωρα ανωτερα πνευματικα οντα οπως μοναχοι, γκουρου κτλ.
    Αν ειναι οντως ετσι, πρεπει να σου πω οτι σιγουρα κανεις καποια πραγματα τα οποια δεν ειναι τοσο σωτήρια για την ψυχή σου, και το να κανεις ερωτα απο θαυμασμό, αγαπη, θέληση να ευχαριστήσεις τον αλλο κ να του δειξεις τα ωραια αυτα συναισθήματα σου οπωσδηποτε δεν ειναι κατι κατώτερο, αλλιως δε θα ειχες καθόλου ορμές. Προφανώς ομως επειδη οι ορμές σου ικανοποιούνται με διεστραμμένες φαντασιώσεις, δε βρισκουν ανταπόκριση στην πραγματικότητα. Εγω πιστεύω ότι αμα σου ερχόταν ενας ωραίος κ δυναμικός αντρας κ δενόσουν συναισθηματικά κάπως μαζί του, σιγουρα α) θα σου ανεβαινε ο.. πυρετος, και β) αμα υπηρχε κ αυτο το συναισθημα μπορει να εφτανες ακομα και να ολοκληρωσεις. Γιατι στισ φαντασιωσεις σου μπορει να απεχθανεσαι την ολοκληρωση με αντρα, αλλα από φοβο κ επιλογη δεν εχεις βιωσει ποτε κοντινη συνασιθηματικη σχεση. Μπορει να αλλαζαν πολλα τοτε. Γιατι απο οτι ειπες με γυναικες εχει τυχει να ερθεις συνασιθηματικα πιο κοντα, αλλα κουκου γιοκ.
    Επισης, πρεπει να σου πω συμπερασματικά, ότι αν θελησεις να γινεις ενεργος σεξουαλικα, θα βρεθει τροπος, αργα η γρηγορα. Απο ότι λες όμως θες απλα να καταλαβεις γιατι εισαι ετσι, ωστε να το δικαιολογησεις στον εαθτο σου, και να αφησεις για παντα το κομματι σεξουαλικη ζωη πισω σου και μακρια απο σενα. Παντως, ΑΝ θελησεις να το ζησεις, πρεπει να χαλαρωσεις, και να βρεις καποιο ατομο το οποιο δε σε κανει να αισθανεσαι αγχος, ειτε ειναι αντρας είτε γυναικα. Εγω πιστευω ότι ακόμα και αν εχεις προτίμησησ στοςυ αντρες, μια χαρα μπορεις να πας και με γυναικα, αφου εχω πολλους γκει φιλους αντρες, οχι καν bi, αλλα gay(!!), που πηγαινουν και με γυναικες! Δεν ξερω τι καταλαβες, ειπα ν χωσω οσο περισσοτερα μπορω σε ενα ποστ, φιλακια πολλα, φιλικα!!!!

Senior Member
    Πολύ ωραίο ποστ carrie.Και όντως μπορεί αρκετά απ'όσα ανέφερες να τα σκεφτεί ο op και να δει αν τον αφορούν.Πάντως κίνημα ασεξουαλικών ατόμων υπάρχει και παλεύουν για τα δικαιώματά τους.Oνομάζεται Asexual Rights Movement.Καθώς πρόκειται για φρέσκο κίνημα,πολλοί συνάνθρωποί μας δε γνωρίζουν γι αυτό,τι είναι ένας/μία asexual,δεν υπάρχει ακόμη συνοχή στα ζητήματα και βαθιά γνώση,ούτε μελέτη της ταυτότητας.Ο APA αν δεν κάνω λάθος καταχωρεί το θέμα στη γενικότερη κατηγορία της Hypoactive Sexual Desire,αλλά-προσωπική μου άποψη-δεν είναι το ίδιο και δικαιούται ξέχωρης εξέτασης άσε και το άλλο,το πλέον σημαντικό,το δικαίωμα συν τοις άλλοις να μη παθολογοποιείται ένας ασέξουαλ,κακιά ώρα όπως κάποτε ένας ομοφυλόφιλος ή μία λεσβία.Οπότε παλεύουν τόσο να γίνουν ορατοί σαν ομάδα στην κοινωνία,άρα και για το δικαίωμα στην κατάφαση της ύπαρξής τους,όσο και για τα δικαιώματά τους,τα ατομικά και κοινωνικά.
    "Δε με νοιάζει να έρθουν όλοι οι ξένοι στην Ελλάδα και οι Έλληνες να πάνε αλλού. Θεωρώ ότι πατρίδα μας είναι η γη. Από μικρό παιδί απέρριπτα τα σύνορα."
    Σπύρος Μπιμπίλας

Senior Member
    rainandwind, λογω επαγγελματος κ ενασχολησεως εχω ψαξει το θεμα asexual και εχω γνωρισει ατομα που δηλωνουν ή ειναι asexual. Εχω παρατηρησει, ότι υπαρχει ενα γενικότερο προβλημα στη συμπεριφορα αυτών των ατόμων, όχι μονο στο πεδιο της σεξουαλικοτητας, αλλα υπαρχει μαι γενικότερη ντροπαλοσυνη, ελλειψη αυτοπεποίθησης, αγχος αποδοσης κ φανατασιωσεις ανωτερότητας. Αλλα επειδη οπως είπες το κινημα είναι καινούριο, δεν εχουν μελετηθει ακόμα εκτενώς αυτες οι νεες τάσεις της ασεξουαλικοτητοτας. Επισης υπαρχουν και αλλες εννοιες οι οποιες μεχρι στιγμης ειναι γνωστες σε μενα μονο στα αγγλικα, και γιαυτο παραθετω και ενα χρησιμο link.

http://en.wikipedia.org/wiki/User:Ep...f_orientations

Quote Originally Posted by carrie View Post
    εγω νομιζω οτι ολα κρυβονται στο nick σου, isotiriatispsixis. Μηπως το σεξ ειναι κατι πολυ τελευταιο, φτηνο, προστυχο, βρωμικο, επικινδυνο για αρρωστιες, πρωτογονο, μη πνευματικο κ ανωτερο, το οποιο στην καλυτερη πρεπει να γινεται απλλα κ μονο για την αναπαραγωγη του ειδους????? Γιατι οταν λες οτι ειναι αποκρουστικο το σεξ, υπαρχουν λογοι που ειναι ετσι. Οποτε εσυ που εισαι ανωτερο ατομο, δε θεσ να βγαζεις τισ ορμες σου εκμεταλλευομενος αλλους, δε θες να πεφτεις σε ενα τοσο σαρκικο επιπεδο, παραμενεις σταθερα στο υψος σου, απεχοντας, οποως καλη ωρα ανωτερα πνευματικα οντα οπως μοναχοι, γκουρου κτλ.
    Αν ειναι οντως ετσι, πρεπει να σου πω οτι σιγουρα κανεις καποια πραγματα τα οποια δεν ειναι τοσο σωτήρια για την ψυχή σου, και το να κανεις ερωτα απο θαυμασμό, αγαπη, θέληση να ευχαριστήσεις τον αλλο κ να του δειξεις τα ωραια αυτα συναισθήματα σου οπωσδηποτε δεν ειναι κατι κατώτερο, αλλιως δε θα ειχες καθόλου ορμές. Προφανώς ομως επειδη οι ορμές σου ικανοποιούνται με διεστραμμένες φαντασιώσεις, δε βρισκουν ανταπόκριση στην πραγματικότητα. Εγω πιστεύω ότι αμα σου ερχόταν ενας ωραίος κ δυναμικός αντρας κ δενόσουν συναισθηματικά κάπως μαζί του, σιγουρα α) θα σου ανεβαινε ο.. πυρετος, και β) αμα υπηρχε κ αυτο το συναισθημα μπορει να εφτανες ακομα και να ολοκληρωσεις. Γιατι στισ φαντασιωσεις σου μπορει να απεχθανεσαι την ολοκληρωση με αντρα, αλλα από φοβο κ επιλογη δεν εχεις βιωσει ποτε κοντινη συνασιθηματικη σχεση. Μπορει να αλλαζαν πολλα τοτε. Γιατι απο οτι ειπες με γυναικες εχει τυχει να ερθεις συνασιθηματικα πιο κοντα, αλλα κουκου γιοκ.
    Επισης, πρεπει να σου πω συμπερασματικά, ότι αν θελησεις να γινεις ενεργος σεξουαλικα, θα βρεθει τροπος, αργα η γρηγορα. Απο ότι λες όμως θες απλα να καταλαβεις γιατι εισαι ετσι, ωστε να το δικαιολογησεις στον εαθτο σου, και να αφησεις για παντα το κομματι σεξουαλικη ζωη πισω σου και μακρια απο σενα. Παντως, ΑΝ θελησεις να το ζησεις, πρεπει να χαλαρωσεις, και να βρεις καποιο ατομο το οποιο δε σε κανει να αισθανεσαι αγχος, ειτε ειναι αντρας είτε γυναικα. Εγω πιστευω ότι ακόμα και αν εχεις προτίμησησ στοςυ αντρες, μια χαρα μπορεις να πας και με γυναικα, αφου εχω πολλους γκει φιλους αντρες, οχι καν bi, αλλα gay(!!), που πηγαινουν και με γυναικες! Δεν ξερω τι καταλαβες, ειπα ν χωσω οσο περισσοτερα μπορω σε ενα ποστ, φιλακια πολλα, φιλικα!!!!
    Κατ'αρχας να σε ευχαριστησω για το χρονο που διαθεσες για να διαβασεις ολα τα ποστ!
    Όλα οσα λες, μπορω να πω οτι είναι ιδιαίτερα εύστοχα και θα συμφωνήσω μαζί σου σχετικά με τις παροτρύνσεις που πρέπει να ακολουθήσει κανεις(γιατι οχι κι εγω) για να απελευθερωθει ως ατομο!
    Φυσικά για μένα κάτι τετοιο μοιάζει ιδιαίτερα δυσκολο γι αρκετους λογους.
    Έχω βιώσει ισχυρή συναισθηματική σχέση και με άντρα και με γυναίκα χωρις ομως να επιθυμω κατι το σεξουαλικό,εκτος απο μια περιπτωση που μου...ανεβαινε ο πυρετος με ενα συγκεκριμενο ατομο!
    Για να ειμαι ειλικρινης επισης,τελευταια κοιταζω πιο πολυ τους ανδρες,αλλα και παλι δε συνοδευεται αυτο με σεξουαλική πρόθεση!Δεν ξέρω πως εξηγείται ολο αυτό,αλλα όσο περνάει ο καιρός η ιδέα της ολοκλήρωσης μοιάζει ολο και πιο μακρινη!

Senior Member
    Quote Originally Posted by Forever.young View Post
    Καλα ηρεμησε δεν θα σου βγουν και τα ματακια εξω,αμα ηθελες να βοηθησεις κλπ οπως λες δεν θα κολουσες σε μικροπραγματα οπως αυτο,δεν περιμενω απαντηση γιατι οτι κ να πεις δεν εχει νοημα απλα σκεψου τι λες πριν ποσταρεις.
    αν ενδιαφεροσουν εστω και ελαχιστα για τα θεματα που διαβαζεις και για τους προβληματισμους οσων τα γραφουν και δεν ηθελες απλα να πεις την @@ σου σε οτι προλαβει να πιασει το ματι σου σε 2 λεπτα που διαθετεις για να ψιλοδεις τι παιζει, θα ειχες προσεξει οτι εχουμε κανει αναλυτικη συζητηση με τον θεματοθετη γι αυτο που τον απασχολει.
    την δικη σου γνωμη , δεν μας την ειπες. οκ, την @@ την προσεξαμε....

Senior Member
    isotiriatispsixis γεια σου κι απο μενα. Μου εκανε εντυπωση αυτο που ειπες , οτι αρχισες καπου στα 17-18 να ανακαλυπτεις το σωμα σου , πιστευω οτι ειναι λογικο ισως το να μη νιωθεις ετοιμος να πας παρακατω ακομα στο σεξουαλικο τομεα. Αν σκεφτεις οτι τα περισσοτερα αγορια απο μικρα ξεκινουν κατι τετοιο και αρκετοι απο αυτους ειναι επισης στην ηλικια σου χωρις να εχουν ολοκληρωσει ακομα, πιστευω δε θα επρεπε να σε απασχολει, για τον καθε ανθρωπο η σωστη χρονικη στιγμη ειναι διαφορετικη.

Σχετικα με τα δυο φυλα, ισως για σενα μια ερωτικη σχεση εχει να κανει παρα πολυ με το συναισθημα, δηλαδη αυτο εχεις αναγκη να καλυψεις μεσα σου για τους χ ψ λογους και γι'αυτο να μη μπορεις να κανεις σαφη διαχωρισμο αναλογα με το φυλο. Αν η συναισθηματικη αναγκη ειναι αυτη που κατα βαση θελεις να καλυψεις ισως αυτο σε οδηγει να κοιτας πρωτα τον ανθρωπο και μετα το φυλο. Νομιζω δεν πρεπει να βαλεις ταμπελες σε οτι κι αν νιωθεις, οι ταμπελες ειναι για να διαχωριζουν και να περιοριζουν τους ανθρωπους, δεν εξυπηρετουν κανεναν ουσιαστικο σκοπο.

Και κατι αλλο σχετικα με τον προβληματισμο σου. Μπορει ας πουμε να εχει τυχει να ακουσεις απο ατομα να λενε οτι στην εφηβεια ηταν μπερδεμενα ως προς τη σεξουαλικη ταυτοτητα και προτιμηση τους, πχ στα 15 τους. Αν σκεφτεις οτι αυτοι ισως ξεκινησαν την αυτο'ι'κανοποιηση τους μερικα χρονια νωριτερα, ισως δεις οτι κι εσυ σε μια τετοια φαση βρισκεσαι ακομα, να ανακαλυπτεις τον εαυτο σου.

Γενικα δεξου το πως εισαι και ζησε αυτα που θελεις διχως να χρειαζεται να καταταξεις τον εαυτο σου καπου, η ανθρωπινη σεξουαλικοτητα ειναι πολυ συνθετο πραγμα αρκετες φορες.

Senior Member
    προς το θεματοθέτη....
    η καλύτερη ίσως υπογραφή που έχω διαβάσει!
    http://www.mazi.org.gr/

Page 5 of 6 FirstFirst ... 3456 LastLast