Results 76 to 84 of 84
Thread: sex...alla gia tous allous!
-
11-12-2010, 19:26 #76
Η αλήθεια ειναι πως δυσκολευτηκα να μη βαζω ταμπελες...
Σε μια κοινωνια που ταμπελοποιει τους παντες και τα παντα μου πηρε χρονο
Πιστευω πως σιγα σιγα ξεπερνω πιθανα ταμπου...χωρις ομως να ειναι ικανη αυτη η υπερβαση για να οδηγησει σε αλλες!
Οσον αφορα το σχολιο για την υπογραφη μου,δεν εχω παρα να σε ευχαριστησω...
- 13-12-2010, 08:20 #77
Μήπως ισχύει αυτό που σου χω γραψει πιο παλιά, ότι περίπου είναι κάτι σα σύγκριση αυτό που νοιώθεις για το αντρικό φύλο, για αυτά για τα οποία νοιώθεις ότι υστερείς με αυτούς που συγκρίνεσαι, και καμιά σεξουαλική επιθυμία; Το ψαξες;
Μπορεί να ναι και συγκριση και αναζήτηση σεξουαλικής ταυτότητας, ιδίως αν δεν έχεις ολοκληρώσει μέχρι τώρα.γιάννης
15-12-2010, 17:34 #78
χμ,,δεν ξερω αν τελικα συμβαινει αυτο που λες.
πλεον ομως δεν με απασχολει και τοσι οποιο και να ειναι το αιτιο...
εχω ετοιμαστε ωστε να αποδεχτω το...καλεσμα της μοιρας,οποτε κι αν ερθει!!!
15-12-2010, 20:29 #79
λολ φαση εχει ο τιτλος του θεματος.. sex alla gia tous allous...
Μα ετσι ειναι. Οι ζωες των αλλων. δεν ειναι κινηματογραφος γιατι ο πονος ειναι πραγματικος και η χαρα διαρκει λιγο..
15-12-2010, 20:33 #80
σεξ αλλα για τους αλλους...
εχω ξεχασει τι σημαινει σεξ. εχω πολυ καιρο να κανω σεξ με γυναικα αλλα μακαρι να ηταν σαν εμενα περισσοτεροι και να μην κανανε την χαρη για ψιλου πηδημα. δεν ειναι το παν το σεξ, οι αληθινες σχεσεις σπανιζουν στις μερες μας.
τυο μονο σεξ που κανω πλεον ειναι στον υπνο μου με την αντζελινα ζολι, η καλυτερα μια εναλλακτικη παραλλαγη της.
15-12-2010, 20:36 #81
επισης εχω παρατηρησει οτι τις λιγες φορες που εξσπερματωνω, πλεον ειμαι σχεδον καλα σε θεμα στυσης , οργασμου και εκσπερματωσης ποναω οταν σημβαινει αυτο. τι μπορει να σημβαινει αυτο. Τις εδλ;αχιστες φορες που θα αυνανιστω για να θυμηθω τι σημαινει οργασμος ποναω. δεν αστειευομαι.
15-12-2010, 20:38 #82
ποναω λεμε οταν εκσπερμα;τωνω. εχω ξεχασει τι σημαινει σεξ και στο ινρενετ δεν λεει τιποτα για πονο κατα την διαρκεια της εκσπ[ερματωσης. το εχετε παθει εσεις ποτε αυτο?
16-12-2010, 08:20 #83
Εκτός αν είχες κάποιας μορφής «εμπειρία» σε πιο μικρή ηλικία πχ με συνομίληκους και ζούσες σε ένα περιβάλλον με λίγη έως καθόλου επικοινωνία με κορίτσια. Αυτές οι εμπειρίες, ακόμα και αν είναι απλά πειράγματα, καταγράφονται στο υποσυνείδητο ενός παιδιού με έντονο τρόπο και επηρεάζουν στην αναζήτηση της σεξουαλικής του ταυτότητας μετά την ενηλικίωση.
Από την άλλη μπορεί να είναι απλά σύγκριση. Πχ κάποια μειονεξία στη σωματική σου διάπλαση η οποία σου λείπει έντονα σε οδηγεί στη σύγκριση με άλλους που έχουν αυτό που σου λείπει, σε τέτοιο βαθμό ώστε να νομίζεις ότι θέλεις να έρθεις σε σαρκική επαφή μαζί τους. Στο βάθος όμως της σκέψης να μην είναι η σαρκική επαφή αυτό που επιζητάς, αλλά αυτό που σου λείπει, αυτό που θα θελες ναχεις. Με την επαφή αυτή απλά να θέλεις να έρθεις πιο κοντά σ΄ αυτό που σου λείπει, να το αγγίξεις.
Μήπως είναι έτσι;
Αν είναι απλά σύγκριση, αυτό που έχεις να κάνεις είναι να αγαπήσεις τον εαυτό σου ολόψυχα γι αυτόπου έχεις, γι αυτό που είσαι και έτσι θα σε αγαπήσουν και οι άλλοι. Να το παλέψεις να νοιώθεις ευτυχισμένος με αυτό που είσαι. Και τρέξε να απολαύσεις τις χαρές της ζωής, με φίλους, με κάποιο καλό δεσμό, πριν περάσουν τα χρόνια και να ναι μετά αργά.γιάννης
16-12-2010, 21:32 #84
ναι,η μειονεξια και για την ακριβεια η ελλειψη που εχω εγω με ελκυει στους αλλους!
απιστευτα ομως,ειδικα το τελευταιο διαστημα...στη δουλεια!!!
τον αγαπαω τον εαυτο μου(σε φυσιολογικα πλαισια παντα...οχι υπερμετροι εγωισμοι και ναρκισισμοι)
ναι,δεν ξερω τι παιζει ioannis2, ο τροπος που προσεγγιζεις τα λεγομενα μου,φαινεται ιδιαιτερα επιστημονικος και ευστοχος,οποτε πανω κατω εχεις καταλαβει τι βιωνω...
Διάφορα
02-08-2025, 21:14 in Με καφέ και συμπάθεια....