Results 1 to 4 of 4
Thread: τι συμβαινει με εμενα!?!?
-
09-09-2010, 17:15 #1
τι συμβαινει με εμενα!?!?
στα καλα καθουμενα πολλες φορες την ημερα, καθημερινα, η διαθεση μου αλλαζει διαρκως εως και 8-9 φορες την ημερα. ξαφνικο αγχος εχει κυριευσει τη ζωη μου, δεν μπορω να σκεφτω καθαρα, δεν μπορω να παρω μια αποφαση σοβαρη, δεν μπορω να εξωτερικευσω τα συναισθηματα μου και αυτο με κανει να νιωθω ακομα χειροτερα ψυχολογικα.. θελω να πω τον καημο μου και γω σαν ανθρωπος και δεν ξερω απο που να αρχισω, και τελικα μενω σιωπηλος. γαμωτο!!!!!!!!!! ενας λογος που δεν θελω να ζω ειναι αυτος.
- 09-09-2010, 17:38 #2
οταν λεω αλλαζει η διαθεση μου, εννοω τη μια ασχημα τη μια καλα, και παει λεγοντας. αυτο.
09-09-2010, 17:55 #3
Χμμμ σε μεγαλο βαθμο μου συμβαινει και εμενα αυτο. Οι μεταπτωσεις μου ειναι αξιοσημειωτες. Το εχω συνηθισει καπως τωρα πια και συνηθως εγκαταλειπομαι σε καθε διαθεση, προσπαθωντας να το κανω οσο γινεται πιο δημιουργικα. Τις στιγμες της εντονης εφοριας ακολουθει ενα αισθημα εσωτερικης κουρασης, θλιψης και ματαιοτητας. Παντως θα μπορουσες να επισκεφτεις εναν ψυχιατρο να ακουσεις και την επιστημονικη του εικονα-διαγνωση. Επισης μπορει καποιο αντικαταθλιπτικο να σε βοηθουσε. Μπορει, δεν ειμαι ειδικος δεν γνωριζω. Η γυμναστικη προσωπικα με βοηθα πολυ, οπως και το να σπαω πραγματα, την αμεσως επομενη στιγμη γινομαι παλι καλυτερα
09-09-2010, 20:33 #4
Αυτό το αντιμετωπίζουμε όλοι με αγχώδες διαταραχές και κατάθλιψη και είναι «φυσικό».Θα πρότεινα και εγώ άμεση προσφυγή σε ψυχολόγο…
Curtains σου περισσεύουν πράγματα για σπάσιμο? Θέλω να έρθω να σπάσω μερικά και εγώ
Η κατάσταση είναι απελπιστική
18-06-2025, 11:49 in Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης Διαταραχή