ΠΕΡΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 8 FirstFirst 12345 ... LastLast
Results 31 to 45 of 106
    Originally posted by arionas

Δεν υπάρχει διάλογος, αφού θα διαγραφούν αυτά σε μερικά λεπτά. Μείνε με τις ιδέες σου και μην ψάχνεις την αλήθεια.
    αρίων ...τόσα χρόνια προσπαθείς να \"ξυπνήσεις\" τα μέλη αλλά αυτά απ ότι φαίνεαι δεν θέλουν. Καταλαβαίνω πως θες να γίνεις άλλος ένας διαδικυακός Πρέκας ή Κούρκουλος, αλλά αφού εδώ δεν σου βγαίνει βρε παιδάκι μου, γιατί το παλεύεις?

Senior Member
    υπαρχει ολοκληρη επιστημη, η οποια ξεκινησε στην αμερικη, οπως η διαχειρηση ανθρωπινου δυναμικου και τοι μαρκετινγκ. δεν εχουν ολοι το προνομιο να τα μαθουν ολα (δεν ειναι ολη η γνωση δημοσια) ετσι συνηθως ενα καλουπακι αντιστοιχει για τον καθενα. μπορεις να βρεις δεκα πελατες και να τους κανεις εμμεσους συνεργατες σου. να βαζεις ενα παιδι να πουλαει καραμελες με την υποσχεση να κραταει μερικες καραμελες για τον εαυτο του. αυτο δεν συμβαινει μονο εδω αλλα παντου. γιατι λοιπον το προβλημα προκιπτει οταν οι ορολογιες αλλαζουν απο \"σαιτ γνωριμιας\" σε \"σαιτ ψυχολογιας\" η απο \"ασταθεια χαρακτηρα\" σε διπολικη διαταραχη\". στην ουσια αλλαζει κατι? δεν υπερασπιζομαι κανενα αλλα θα με ενδιεφερε να μαθω περισσοτερα.

Junior Member
    Originally posted by insect
    αλλα θα με ενδιεφερε να μαθω περισσοτερα.
    Εδώ μέσα δεν θα μάθεις τα \"περισσότερα\" που θέλεις.

Εδώ τα μοντέλα είναι η Θεοφανία και ο κήπ, οι ερωτήσεις είναι δεδομένες, οι απαντήσεις είναι δεδομένες, οι αμφισβητήσεις παραπέμπονται στην ειδική σελίδα των ειδικών, για να μην μαθαίνουν οι άλλοι τις μαλακίες που λένε για να κρατάνε πελατεία αρρώστων μέχρι τέλους της ζωής τους δεσμευμένους.

Εδώ το μόνο ιδανικό του μέλους του φόρουμ έχει γίνει να δεί να διαγράφουν τον άλλο και οι ίδιοι να μένουν. Και να μένουν χωρίς βελτίωση, χωρίς προβληματισμό, σαν φαντάσματα, σαν πνευματικά ανάπηροι, που θα γελάνε θα ειρωνεύονται, δεν θα δέχονται τίποτα, θα είναι πρόβατα μπροστα στους επαγγελματίες, και δεν θα αναρρωτιώνται γιατί είναι \"έγκλημα να γράφουν τα greeklish\"; (=δυσκολεύουν το φακέλωμα αγαπητή Remedy γιατί δεν είναι υπαρκτή γλώσσα ταξινόμησης και φακελώματος - μείνε στην ηθελημένη αμάθεια και το πείσμα σου).

Κοιτάξτε στο φόρουμ σας.Ποιός βελτιώθηκε? Όχι δεν έφυγε κανένας βελτιωμένος από εδώ μέσα. Έφυγαν ή διαγεγραμμένοι επειδή δεν άρεσαν στην πολιτική της εταιρείας δημιουργίας ιστοσελίδων, που θέλει έντονες συζητήσεις, έντονες αντιπαραθέσεις, όχι μονολεκτικές απαντήσεις, όχι greeklish, με λίγα λόγια ότι και η Google, ώστε αυτή η συγκεκριμένη εταιρεία να μπορεί να πουλήσει άλλα φόρουμ και ιστοσελίδες δείχνοντας την υψηλή επισκεψιμότητα διαπιστώνεται στο διαδίκτυο, από τους αθώους καβγάδες σας και τις αθώες ερωτήσεις της Remedy (που έχει έτοιμη μέσα της την απάντηση \"ναι θέλω να φακελωθώ\"

Senior Member
    ναι, η γκουγκλ με εμας ασχολειται. μηπως εχεις συνδρομο καταδιωξης?

Senior Member
    επισης μας ψεκαζουν.

Originally posted by Boltseed
    επισης μας ψεκαζουν.
    Από κει λες έβγαλα κάτι ξεκάρφωτες τρίχες?

Senior Member
    εχεις και συμμετασχοντες στο ηλιθιο χιουμορ σου!

εχεις και συμμετασχοντες στο ηλιθιο χιουμορ σου!
    ?

Senior Member
    Originally posted by Θεοφανία
    ?
    .

Originally posted by Θεοφανία
    ?
    .
    Δεν καταλαβαίνω τι εννοείς ηλίθιο χιούμορ. το δικό μου ή του μπολτ. (Δεν διαφέρουμε και πολύ βέβαια αφού είμαστε μέλη του κοπαδιού του ε-πσι, αλλά καλό θα ήταν να το διευκρίνιζες).

Senior Member
    θα σου πω σε λιγο.

Banned
    χμμ ενιωσα καπως ηλιθια τωρα..
    επειδη αναφερατε το θρεντ με τις φωτογραφιες κ μιλησατε καπως προσβλητικα για τα ατομα που ποσταραν και πολυ
    κακως που ποσταραν αναμεσα τους δυστυχως κ εγω..δεν το καναμε για να δειξουμε τα υπεροχα προσωπα μας,ουτε γιατι ψαχναμε για γνωριμιες..εγω προσωπικα δεν ειχα συναισθηση της πραξεως μου αυτης..
    δεν ειχα σωστη αντιληψη να το πω αλλιως..δεν ειναι ανθρωπινο αυτο?
    πολυ ωραιο το θεμα σας,ανοιγετε ματια σε ατομα που δεν λειτουργει πονηρα ο εγκεφαλος κ σκεφτονται αθωα,
    μην υποτιματε ετσι ομως τους αλλους που δυστυχως εκαναν το λαθος να ποσταρουν τα μουτρα τους.

Senior Member
    αυτο το θρεντ σβηστηκε τελικα? ειχα ποσταρει κ εγω κ εψαχνα για να τη μαζεψω.

http://www.e-psychology.gr/forum/viewthread.php?tid=6653

Banned
    πφφφ!αν ειναι δυνατον να σβηστει το συντομοτερο!!

Page 3 of 8 FirstFirst 12345 ... LastLast