ΠΕΡΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ - Page 7
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 7 of 8 FirstFirst ... 5678 LastLast
Results 91 to 105 of 106
    Deleted by request
    Originally posted by keep_walking

Ποιος ειναι ο θεματοθετης εδω?

http://www.e-psychology.gr/forum/viewthread.php?tid=6715#pid189542

Αντε ας σε διαψευσω αλλη μια φορα.
    το μήνυμα διαγράφηκε από την ομάδα διαχείρισης για παραβίαση των όρων χρήσης.

Senior Member
    Originally posted by Κλεάνθης

Ποιος ειναι ο θεματοθετης εδω?

http://www.e-psychology.gr/forum/viewthread.php?tid=6715#pid189542

Αντε ας σε διαψευσω αλλη μια φορα.
    Τι ασυναρτησιες λες?
    Ποιο αλαθητο?
    Εγω μιλαω με τη φωνη της λογικης δεν δημοσιευουμε φωτο και να λεμε ειμαι ο ταδε , το τηλεφωνο μου ειναι το ταδε κλπ κλπ...αν δεν ειμαστε 100% σιγουροι οτι θελουμε τις συνεπειες.

Εσυ μιλας περι θεωριων συνομωσιας.
    [COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]

Deleted by request

Τι ασυναρτησιες λες?
    Ποιο αλαθητο?
    Εγω μιλαω με τη φωνη της λογικης δεν δημοσιευουμε φωτο και να λεμε ειμαι ο ταδε , το τηλεφωνο μου ειναι το ταδε κλπ κλπ...αν δεν ειμαστε 100% σιγουροι οτι θελουμε τις συνεπειες.

Εσυ μιλας περι θεωριων συνομωσιας.
    Α, με τη φωνή της λογικής.

Deleted by request

Senior Member
    Originally posted by Κλεάνθης
    Δυσκολο , μονο καποιο προσωπο που με ξερει θα μπορουσε να μαζεψει τα παντα μετα απο πραγματικη ντετεκτιβικη δουλεια και παλι τιποτα...εδω δεν βρισκουμε εσενα λολ.

Πιο ευκολο ειναι να καθισει καποιος \"καλοθελητης\" στον υπολογιστη μου και να ριξει μια ματια στις προτιμησεις μου ή να τον παω για επισκευη χωρις να εχω σβησει καποια στοιχεια και να πεσω σε \"περιεργο\"

Τεσπα υπαρχουν κινδυνοι , αλλα οχι αυτοι που αναφερεις.
    [COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]

Banned
    αν θες βρε κλεανθη να μεινει κατι μιλα με ταυτοτητα!την ψηφιακη εννοω!
    απο εκει κ περα ναι το ειπαμε ειναι λαθος η δημοσιευση φωτογραφιων!
    τι το σκαλιζουμε?

Senior Member
    Με την ιδια λογικη και το εμαιλ σου το ανοιγει οποτε θελει η κυβερνηση με την λογικη της \"εθνικης ασφαλειας\" , ο εμαιλ-παροχος σου με την λογικη του \"συντηρηση τσεκαρισμα προβληματων\" , και γυρευε ποιος αλλος \"απο πανω\" , και το καλυτερο......? δεν το μαθαινεις ποτε αυτο.

Επισης μπορουν να σε παρακολουθουν δορυφοροι απο ψηλα, οι καμερες να ειναι περισσοτερες και πιο καλα κρυμενες στους δρομους καθως και να εχουν χωσει ενα πολυ καλο συστημα χαφιεδων(αλα χουντας) γυρω σου σε ατομα που λες \"καλημερα\" καθε πρωι ενω αυτωνων η δουλεια ειναι να παρακολουθουν και να φακελωνουν ανθρωπους ανα γειτονεια και να δινουν αναφορα στους \"ανωτερους\" τους.

Αυτα ειναι ΠΙΘΑΝΑ να συμβαινουν. Τουλαχιστον ειναι ΕΦΙΚΤΟ , αλλα το θεμα ειναι.....................γιατι να γινει κατι τετοιο? Αν χωσουμε λογικη στο παραπανω φτανουμε σε παραLOLο συμπερασμα απλα..

Οπως ελεγε και ενας φιλος μου

\"πραγματικα δε με νοιαζει αν παρακολουθει τις κλησεις μου το fbi και η ιντερπολ και μαθει οτι παραγγελνω την πιτσα χωρις πεπερονι αλλα με λιγα μανιταρια!\"

Banned
    το εχετε παει το θεμα αλλου για αλλου..

σε λιγο θα μιλησουμε κ για τις απαγωγες απο εξωγηινους!

Senior Member
    Ναι ουσιαστικα δεν υπαρχει ανωνυμια στο ιντερνετ...αλλα πρεπει να εχεις εξεζητημενες προσβασεις και δυνατοτητες στα χερια σου.

Εαν εχεις προσβαση στον ISP πχ. αν ανηκεις σε υπηρεσιες παρακολουθησης που δεν ξερω καν τι διαθετουν κλπ.

Οκ, καπου πρεπει να βαζεις ενα φρενο και να λες πιθανο αλλα τι να κανουμε? Ετσι ειναι η ζωη.

Φυσικα εαν πηγαινω και ποσταρω φωτο , τηλεφωνα , το ονομα μου και λεω πασχω απο το ταδε χαιρω πολυ...καποιοι θα το μαθουν απο το στενο μου κυκλο ισως , εκτος φυσικα αν δεν μου καιγεται καρφι τι θα μαθουν.

Junior Member
    ο μπιγκ μπραδερ ειναι εδω χαχαχαχα!!!

Junior Member
    Originally posted by monaksia34
    ο μπιγκ μπραδερ ειναι εδω χαχαχαχα!!!
    http://www.youtube.com/watch?v=USLxYr9x7rw&feature=fvw

Banned
    παιδια καλησπερα σας!διαβαζω εδω κ κατι μερες για καποιες φωτο σας που βαλατε εδω,καλος η κακος καποιοι ανεγγεφαλοι νομιζουν οτι μπορουν να εκβιαζουν κ καλα οτι θα τις βγαλουν κτλ.η λυση ειναι απλη κ αναφερομαι στην δορα-αγχος πιο πολυ γιατι δειχνει οτι αγχωθηκε με το θεμα αυτο!!υπαρχει κ ηλεκτρονικη καταγγελια καλη μου!!απο το να καθεσαι κ να ασχολεισαι με τον ψυχω..κανε του μια ωραιοτατη καταγγελια κ ας τον εδω μεσα να το παιζει μαγγας!!ειμαι καινουργιο μελος αλλα απο οτι βλεπω δεν θα ασχολειθω ιδιαιτερα!!δυστηχως καποια ατομα χαλουν το φορουμ κ κακος τους το επιτρεπουν!

μοναξια??δεν αγχωθηκα!απλα χαλαστηκα που βλεπω κατι(την φωτο μου)ακομα να υπαρχει..ειχα ζητησει να σβηστει κατι που φυσικα εγινε..
    αλλοι εδω αγχωνονται!καποια ηλιθια κατασκευασματα παιζουν με τα μυαλα τους,αυτοι ας εχουν υποψη την ηλεκτρονικη καταγγελια!
    επαναλαμβανω την βλακεια κ το πληκτρολογιο εμεις τα κουβαλαμε κ οχι η διαχειριση!(κοιτα τωρα που θα κατηγορηθω οτι γλυφω)..
    οποτε την ευθυνη την εχουμε εμεις!
    ας μεινει το θεμα οπως το ανοιξε η ρεμεντυ να το βλεπουν τα νεα μελη κ να μην παρασυρονται σε βλακωδεις συμπεριφορες,οπως εγω κ οι υπολοιποι!
    τα υπολοιπα περι φακελωματος....ναι..πολυ καλησπερα σας!

Junior Member
    to idio akrivos leme dwra mou!to agxos tha eprepe na to exoun aytoi k oxi esy!mhn asxoleisai loipon mazi tous!to polu polu na deis thn fatsoula sou se kupelaki giaourtiou!!

Banned
    to idio akrivos leme dwra mou!to agxos tha eprepe na to exoun aytoi k oxi esy!mhn asxoleisai loipon mazi tous!to polu polu na deis thn fatsoula sou se kupelaki giaourtiou!!
    χαχαχα!ελπιζω να μην ειναι αυτο για τους δυσκοιλιους!!!

:P:P:P

Junior Member
    mporei k froutwn!!dwraline 0% xaxaxaxaxa

Page 7 of 8 FirstFirst ... 5678 LastLast