Results 61 to 75 of 76
Thread: κοινωνικη φοβια
-
12-09-2010, 14:10 #61
γιατι εισαι τοσο επιθετικη? εδω μεσα σε αυτο το φορουμ πολλοι εχουν προβληματα που σε αλλους ακουγονται γελοια αλλα γι αυτους ειναι καταδυναστευτικα! και εσυ για να εισαι σε αυτο το φορουμ κατι θα εχεις που για μενα μπορει να ειναι γελοιο..... και να πω - πας καλα ρε κοπελα μου?αυτο δεν μπορεις να κανεις?ειναι δυνατον???? δεν θυμαμαι ομως τι εχεις γραψει στο φορουμ και γι αυτο δεν μπορω να πω αλλα και παλι.....δεν νομιζω να εκανα ετσι.
το τι εχει ο καθενας ειναι δεσμευτικο γι αυτον και ο αλλος δεν μπορει να το καταλαβει.εσυ προφανως δεν εχεις ΚΑΜΙΑ ιδεα του τι μπορει να σημαινει...αγχωνομαι οταν μου λενε για καφε,φοβαμαι να κοιταξω τον αλλον στα ματια και τα λοιπα ακριβως επειδη δεν τα εχεις νιωσει ποτε.
αρα δεν ειναι σωστο να εξαγριωνεσαι επειδη καποιος δεν μπορει να κανει αυτο που μπορεις εσυ.αληθεια.... εσυ ........τι θεμα εχεις....??
- 12-09-2010, 14:23 #62
δε εξαγριωνομαι εγω, εσυ εξαγριωνεσαι νομιζω! μαλλον επειδη σου ειπα κατι που δεν σου αρεσε! δλδ τι θα ηθελες να σου χαιδευουν το κεφαλι κ να σου λενε, ναι ναι?
την επιθετικοτητα δεν ξερω που την ειδες, αν εξαιρεσουμε το σημειο που σου λεω οτι πας για συγκριση, που ενταξει εμενα αυτο μου βγαζεις. κ παλι δικαιωμα σου ειναι το τι στοχους εχεις απο τις κοινωνικες σου επαφες!
εγω θα επρεπε να εχω κατι? ετσι απλα για να μου την μπεις? αστειο μου φανεται, γιατι δεν ειχα τετοια προθεση! υποθετω οτι για να γραφεις θα ζητας κ καποια γνωμη ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ απο αυτην που εχεις μεχρι τωρα! (γιατι αν ειναι να ζητας την ιδια γνωμη, δεν εχει νοημα να την ζητας)
παλια ημουνα πιο ανταγωνιστικη με τους αλλους κ αισθανομουνα πιο αβολα. οχι σε σημειο βεβαια εφιαλτικο, απλα αισθανομουνα πιο αβολα. απο τοτε που το δουλεψα γενικα αισθανομαι αρκετα ανετα με τους περισσοτερους, χωρις να σημαινει οτι επιδιωκω να γινουμε κ κολλητοι.
θα μου πεις τι σχεση εχουν τα δικα σου ψυχοσωματικα με τις σκεψεις κ τις αντιληψεις που κουβαλας! αλλο το ενα κ αλλο το αλλο! δεν ειναι ετσι ομως, εχουν τεραστια συγγενεια. συνηθως οι σκεψεις μας δημιουργουν κ τα συναισθηματα μας!
12-09-2010, 14:36 #63
εχω βαρεθει τους εξυπνακιδες αυτου του φορουμ... και φυσικα και θυμωσα.σε εμενα απευθυνεσαι αλλωστε.
ευχαριστω για τις συμβουλες σου και τωρα πηγαινε να δωσεις και αλλου συμβουλες εμενα με καλυψες.
για να εισαι εδω κουκλα μου σε αυτο το φορουμ και να περνοδιαβαινεις κατι σε τρωει και εσενα.......οπωτε ψαξε βρες το και σταματα να το παιζεις κουλ με θεματα που σε εσενα φαινονται ευκολα αλλα για καποιους μπορει να ειναι βουνο.
καλο ειναι να λεμε την αποψη μας και ας ειναι και αντιθετη γιατι οχι... αλλα ο ΤΡΟΠΟΣ που την λεμε...ακομα και τα σημεια στιξης που χρησιμοποιουμε λενε πολλα για την διαθεση μας εκεινη την στιγμη.και αν θελουμε ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ να βοηθησουμε καποιον -λεω τωρα- δεν θα πουμε ψεματα,θα πουμε την αποψη μας αλλα παντα παιζει ρολο ο ΤΡΟΠΟΣ..
12-09-2010, 14:42 #64
καλως αγαπητη μου κ εσυ πηγαινε αλλου να πουλησεις την ευθιξια σου! εκανες κ τα ψυχολογικα διαγωνισμο! ποιος εχει τα περισσοτερα! κατι θα εχω κ εγω δεν μπορει, κ σου το παιζουμε κ κουλ κ ετσι κ γιουβετσι! κ σε σνομπαρουμε που εχεις μια δυσκολια! αντε παρε την ανταγωνιστικοτητα σου κ πηγαινε αλλου να διαγωνιστεις ποιος ειναι ο καλυτερος! εγω το εχω ξεπερασει αυτο το σταδιο!
12-09-2010, 14:48 #65
δεν νομιζω απ οτι φαινεται........
ο καθενας βλεπει και λεει στον αλλον οτι τον ενοχλει στον εαυτο του.... προφανως εσυ θα εχεις ακομα καποια θεματα ανταγωνιστικοτητας και αυτα ειναι ακριβως αυτα που σε ενοχλουν στους αλλους. οι αλλοι γινονται καθρεφτης σου.....
δεν ειμαι και χτεσινη.....
12-09-2010, 14:53 #66
μπορει να ειναι κ ετσι οπως τα λες!
εξυπνο το σχολιο σου με τον καθρεφτη.
τωρα χρησιμοποιησε το κ εσυ για να κανεις την αυτοκριτικη σου. δες προσεχτικα τι σε ενοχλησε στα δικα μου γραφομενα (επιθετικοτητα? εξυπνακισμος?), κ θα εχεις μια εικονα του τι σε ενοχλει στον δικο σου εαυτο!
.-
12-09-2010, 16:45 #67
λοτ μου επειδη και εγω περναω απο αυτο το λουκι...δεν ειναι θεμα ανταγωνισμου...ουτε θεμα \'\'χρησιμοποιησεις\'\' ενος φιλου για να ξεπερασω την κοινωνικη μου φοβια...προς θεου...κανεις δεν ξυπναει ενα πρωι και \'\'ανταγωνιζεται\'\' με εναν φιλο του για να ξεπερασει ενα προβλημα του...παρανοικοτατο...ο φιλος ειναι μια στηριξη περισσοτερο και βοηθεια στις δυσκολες στιγμες...πιστευεις πως δεν θα θελαμε να βγαιναμε εξω και ολα να ηταν ηρεμα και χαλαρα και να διασκεδαζαμε με τους φιλους μας και να τους \'\'ανταγωνιζομασταν\'\' στις πλακες και στα πειραγματα???...ελα ομως που τα επισκιαζει ολα ενα αυτοματο αγχος...λοιπον εχει δικαιο η μαντζεντα...αν δεν το εχεις βιωσει μην δινεις συμβουλη...θα ειχες το δικαιωμα με οποιο υφος γουσταρεις και οτι θα ηθελες να πεις επι του θεματος αλλα μονο αν ειχες ιδεα πως ειναι να ζεις με αυτο το πραγμα...χχχ
12-09-2010, 18:38 #68
σ ευχαριστω πολυ wakeup
12-09-2010, 23:47 #69
ναδα:P
24-09-2010, 15:33 #70
http://ygeia.tanea.gr/default.asp?pid=8&ct=1&articleID=10550& ;la=1
24-09-2010, 16:23 #71
Originally posted by ΜΕΘ
24-09-2010, 17:22 #72
Originally posted by Soul_Rebel
Originally posted by ΜΕΘ
κ επισης να πω,επειδη μολις τωρα ειδα τα παραπανω μηνυματα οτι η λου ειναι απο τα σπανια ατομα εδω μεσα που στηριζουν οπως πρεπει χωρις εξυπναδες κ μαγκιες!
24-09-2010, 17:27 #73
Originally posted by dora-agxos
Originally posted by ΜΕΘ
κ επισης να πω,επειδη μολις τωρα ειδα τα παραπανω μηνυματα οτι η λου ειναι απο τα σπανια ατομα εδω μεσα που στηριζουν οπως πρεπει χωρις εξυπναδες κ μαγκιες!
Το χάπι για την πίεση στις πέντε το πρωί, το χάπι για το κοινωνικό άγχος στις δώδεκα το βράδυ ! :P
24-09-2010, 17:42 #74
Originally posted by dora-agxos
Originally posted by ΜΕΘ
Το χάπι για την πίεση στις πέντε το πρωί, το χάπι για το κοινωνικό άγχος στις δώδεκα το βράδυ ! :P
ειναι εκει ομως το θεμα?τσου!
24-09-2010, 17:47 #75
κ επειδη ισως καποιοι να σπευσουν να πουν:βεβαιως κ ειναι ορμονες!!!η σεροτονινη δεν ευθυνεται για την καταθλιψη??
εγω λεω λοιπον οτι οι σκεψεις αποδιοργανωνουν κ τις ορμονες!ολα ξεκινουν απο το ειναι μας!
Άγχος και συμπτώματα
24-07-2025, 13:14 in Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης Διαταραχή