Stalking
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Results 1 to 4 of 4

Thread: Stalking

Junior Member

Stalking

Καλησπέρα,
    Θα ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει κατηγορία διαταραχής για αυτούς που παρακολουθούν (όπως συμβαίνει και με αυτούς που νομίζουν πως τους παρακολουθούν). Στη wikipedia υπάρχει ο όρος stalker. Το ίδιο ισχύει και για τα μέσα (σε μορφή ομαδικής/ κοινωνικής διαταραχής)?

Διάβαζα το θέμα ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ και δεν μου κάνει εντύπωση (το να σε βρούν στο ίντερνετ είναι ότι το πιο εύκολο για κάποιον που έχει στοιχειώδης γνώσεις hacking) ότι αυτό συμβαίνει και εδώ (ειδικά σε τέτοιου είδους sites) με θύματα/ κατηγορία ανθρώπων που ανοίγονται πιο εύκολα (καθότι δεν το βρίσκουν έξω).

Το θέμα στην wikipedia είναι αυτό.

http://en.wikipedia.org/wiki/Stalking

Δείτε και αυτό:

\"Gang stalking\"

Multiple news reports have described how groups of Internet users have cooperated to exchange detailed conspiracy theories of \"gang stalking\" involving coordinated activities by large numbers of people and the use of psychotronic weapons and other alleged mind control techniques. These are generally reported by external observers as being examples of belief systems, as opposed to reports of objective phenomena.[23][24]

Banned
    Γειά σου agin. Πως μπορούνε να βρούνε τα στοιχεία σου απλά και μόνο με ένα ψευδώνυμο και με μια διεύθυνση ip που αλλάζει; Πολύ περίεργο μου φαίνεται. Όσο για τ\' άλλο, δεν ξέρω αυτό που ρωτάς.

Senior Member
    Δεν μπορουν , πρακτικα. Εκτος αν μιλαμε για τιποτα υπηρεσιες διωξης ηλεκτρονικου εγκληματος.

Τωρα αυτο που παραθεσε ο agin περι ψυχοτρονικων οπλων κλπ κλπ δεν μπορω να καταλαβω τι νοημα εχει.
    [COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]

Banned
    Οκ, keep thanks αν και νομίζω έβγαλα άκρη.