Results 16 to 25 of 25
Thread: πολυ δυναμη
-
10-09-2010, 16:01 #16
Originally posted by Θεοφανία
Αγαπημένο τσαλαπατημένο χαμομηλάκι....
Εδώ και ένα χρόνο που κάνουμε παρέα, (μέσα και έξω από εδώ), έχουμε μιλήσει εκατοντάδες φορές γι αυτό το θέμα. Όχι μόνο μαζί μου αλλά και με πολλά παιδιά, (τρόπος του λέγειν).
ΣΤΑΜΑΤΑ ΝΑ ΓΚΡΙΝΙΑΖΕΙΣ.
Με παχαίνει και με μεγαλώνει αυτό το θέμα.
Αποφάσισε τι θες να κάνεις στη ζωή σου και σταμάτα στην κάθε συνάντηση με άλλον ένα ΜΑΛΑΚΑ να περνάς πάλι τα ίδια.
Άμα δεν σου αρέσει φύγε, αν θες να το παλέψεις κάτσε και κοινονικοποιήσου. Δεν θέλω να ΞΑΝΑαναφερθώ πως είσαι μια χαρά παιδί και ότας θες γίνεσαι η ψυχή της παρέας.
Έχεις στραβώσει που την έβγαλες όλο το καλοκαίρι ανάσκελα αλλά και πάλι γι αυτό φταις ΜΟΝΟ ΕΣΥ.
Βρες μια δουλειά στην πόλη σου, ανοίξου περισσότερο στο σύνολο, κάνε καινούργιες παρέες.
ΥΓ. Για να μην αναφερθώ στη γκόμενα που σου την έπεσε και δεν την πήρες ποτέ τηλ και αρχίσουν οι διαδικτυακές ντομάτες.
:)
- 10-09-2010, 16:01 #17
Εισαστε η συντροφια μου προς το παρον...αυτο δεν σημαινει οτι δεν θα παω για ενα ποτο το βραδυ , ενα καφε αυριο το πρωι κλπ κλπ.
Αλλωστε ειμαι μαζοχας και δεν το βαζω κατω:)
Αλλα δυσκολα...[COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]
10-09-2010, 16:04 #18
Originally posted by keep_walking
Εισαστε η συντροφια μου προς το παρον...αυτο δεν σημαινει οτι δεν θα παω για ενα ποτο το βραδυ , ενα καφε αυριο το πρωι κλπ κλπ.
Αλλα δυσκολα...
10-09-2010, 16:16 #19
Καλα ειμαι , τι ωραια ειναι η ζωη , μια χαρα κεφι εχω τωρα.
Βγαινω εξω και μετραω απαραδεκτες συμπεριφορες ή μη συμπεριφορες (πληρης αγνοηση της υπαρξης μου).
Χαχα φυσικα υπαρχουν και καλα παιδια...δεν ειναι ολα μαυρα , απλως τεινουν προς τα κει:P
Η υπερβολικη απορριψη ειναι προβλημα , δηλαδη οταν δοκιμαζεις τα παντα και αποτυχαινουν (περαν φυσικα του να γινεις πολυ ανοιχτος ή ενοχλητικος προς τους αλλους).
Και οταν λεω για απορριψη δεν μιλαω για γυναικες (συνηθως ο κοσμος οταν λει απορριψη εννοει το αντιθετο φυλο) , αλλα για γενικη απορριψη.
Εχω παθει την πλακα μου , περαν των αδικαιολογητων φοβων που εμφανιζονται....ρε τι τρεχει λες , τι τρεχει αραγε? και περαν της αυτοκριτικης (μπας και ειμαι πολυ βαρετος , μπας και δεν ειμαι αστειος , μπας το ενα μπας το αλλο)...εχμ δεν ξερω ολα ρευστα ετσι κια λλιως ειναι τωρα στη ζωη μου θα δουμε.:)[COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]
10-09-2010, 19:59 #20
Originally posted by keep_walking
Αλλα δυσκολα...
Να το πάρει το ποτάμι ?
Να του φερθούν πάρα πολύ καλά χα χα
Και σε εμάς είσαι η συντροφιά μας ( κανα ποτάκι και σε εμάς ?)
10-09-2010, 20:27 #21
....... Όχι μόνο μαζί μου αλλά και με πολλά παιδιά, (τρόπος του λέγειν).
.........
δεν σε αντεληφθην καλως......
μηπως μπορεις να επεξηγησεις την παρενθεση?
10-09-2010, 20:28 #22
Originally posted by dora-agxos
Αγαπημένο τσαλαπατημένο χαμομηλάκι....
Εδώ και ένα χρόνο που κάνουμε παρέα, (μέσα και έξω από εδώ), έχουμε μιλήσει εκατοντάδες φορές γι αυτό το θέμα. Όχι μόνο μαζί μου αλλά και με πολλά παιδιά, (τρόπος του λέγειν).
ΣΤΑΜΑΤΑ ΝΑ ΓΚΡΙΝΙΑΖΕΙΣ.
Με παχαίνει και με μεγαλώνει αυτό το θέμα.
Αποφάσισε τι θες να κάνεις στη ζωή σου και σταμάτα στην κάθε συνάντηση με άλλον ένα ΜΑΛΑΚΑ να περνάς πάλι τα ίδια.
Άμα δεν σου αρέσει φύγε, αν θες να το παλέψεις κάτσε και κοινονικοποιήσου. Δεν θέλω να ΞΑΝΑαναφερθώ πως είσαι μια χαρά παιδί και ότας θες γίνεσαι η ψυχή της παρέας.
Έχεις στραβώσει που την έβγαλες όλο το καλοκαίρι ανάσκελα αλλά και πάλι γι αυτό φταις ΜΟΝΟ ΕΣΥ.
Βρες μια δουλειά στην πόλη σου, ανοίξου περισσότερο στο σύνολο, κάνε καινούργιες παρέες.
ΥΓ. Για να μην αναφερθώ στη γκόμενα που σου την έπεσε και δεν την πήρες ποτέ τηλ και αρχίσουν οι διαδικτυακές ντομάτες.
:)
ειχαμε και γκομενοκατασταση??...καλα τι ειχε η κοπελια και δεν την πηρεσ τηλεφωνο?εε εε??? εεε?? εε???...Η μονη μας υποχρεωση..... ειναι να σωσουμε τα ονειρα μας...
..ελπιδα ειναι η αισθηση που εχεισ οτι αυτο που νιωθεισ να σε βαραινει τωρα,δεν θα κρατησει για παντα....
..Μονο στα ηρεμα νερα καθρεφτιζεται κατι χωρις ν αλλαζει μορφη.
Μονο σ ενα ηρεμο μυαλο υπαρχει η καθαρη αντιληψη του κοσμου...
10-09-2010, 20:32 #23
κιπ
ειμαι σιγουρη οτι ξερεις ακριβως τι θα σου απαντουσα, αν σου απαντουσα :)
φερε την απαντηση μου στο μυαλο σου λοιπον, και σε καλη μερια :))))))
11-09-2010, 01:00 #24
Originally posted by Remedy
κιπ
ειμαι σιγουρη οτι ξερεις ακριβως τι θα σου απαντουσα, αν σου απαντουσα :)
φερε την απαντηση μου στο μυαλο σου λοιπον, και σε καλη μερια :))))))
ΜΗΝ κανετε ποτε το λαθος να γκρινιαξετε και να κλαψουρισετε στην ρεμεντυ...ειναι ο αντιγκρινιας λολ.
Για αυτο την παω:)[COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]
11-09-2010, 01:18 #25
Originally posted by Remedy
....... Όχι μόνο μαζί μου αλλά και με πολλά παιδιά, (τρόπος του λέγειν).
.........
δεν σε αντεληφθην καλως......
μηπως μπορεις να επεξηγησεις την παρενθεση?
Αποστολή χειρόγραφου γραμματος
21-07-2025, 18:22 in Σχέσεις και Επικοινωνία