Results 1 to 14 of 14
Thread: Χάλια ψυχολογία με τις σκέψεις
-
19-09-2010, 18:58 #1
Χάλια ψυχολογία με τις σκέψεις
Καταρχήν για σας!λέγομαι Μινάς!είμαι νέο μέλος στο φορουμ και το βρήκα πάρα πολυ ενδιαφέρον!Λοιπόν θέλω να σας εκφράσω το δικό μου πρόβλημα!Τα έχω με μια κοπέλα τώρα 8 μήνες!είμαι τρελά ερωτευμένος μαζί της και την αγαπάω οσο τίποτα άλλο!Το πρόβλημα μου όμως είναι οτι κα΄νω διάφορες σκέψεις όπως π.χ οτι δεν τις αρέσω πλεον η θα βρει κάποιον άλλο κτλ !αυτές τι κάνω κυρίως οταν μιλάμε στο τηλέφωνο και δεν την ακούω πάντα χαρούμενη ή οταν έχει κάτι!Με αποτέλεσμα να πέφτει η ψυχολογία μου και να καταβάλομε απο αγχλωδεις διαταραχές ως που να μου περάσει!καμιά βοήθεια παιδιά!?
- 19-09-2010, 19:00 #2
καλα ασε τις αγχωδεις διαταραχες κατα μερος!
τι βοηθεια θες?μονο εσυ θα βοηθησεις τον εαυτο σου με το να μην εισαι τοσο ανασφαλης..
19-09-2010, 19:09 #3
Ναι όντως το ξέρω θέλω να την βγάλω αυτήν την ανασφάλεια!απλά ακούω πολλά για πολλούς!π.χ ενας φίλος μου οχι τόσο κοντινος πες τον και γνωστό τα είχε με μια 2-3 χρονια και τον άφησε για κάποιον άλλο και αυτος μια μέρα μέθυσε έτρεχε με το αμάξι και σκοτώθηκε!πέρα απο αυτό γνορίζω καταστάσης διάφορες με γυναικες που αφήνουν τοιν άλλο ξεκρέμαστο!αυτό φοβάμαι και εγω !μην μου πει μια μέρα το γεια σου!γιατί άποψη μου είναι οτι απαξ και ο άντρας ερωτευτει και αγαπήσει δεν νομιζω να ξεκολλάει τόσο έυκολα!οχι όπως η γυναίκα!χωρίς να θέλω να θίξω!άπψη μου είναι οτι μπορεί των γυναικών τα αισθήματα να είναι πιο δυνατά αλλα του άντρα κρατάνε περισσότερο!!!
19-09-2010, 19:23 #4
Κάτι ακόμα εμένα μου αρέσει να τα δίνω όλα σε αυτή την σχέση την έχω αγαπήσει και ερωτευτή τρελά και θέλω να το δείχνω!όμως έχω τον ένα φίλο και τον άλλο να λέει οτι όσο της δίνεσαι τόσο θα σε βαρεθέι....αλλα ρε γαμωτο δεν καταλαβαίνω γιατί οταν δείχνεις οτι αγαπάς να σε βαριέται?γιατί?και αν σε αγαπάει και αυτή γιατι να βαρεθεί?
19-09-2010, 19:24 #5
κατσε βρε μηνα..σχεσεις συναπτουμε οχι συμβολαια!
δηλαδη κ εσυ μπορει να ξυπνησεις ενα πρωι κ να μην την θες αλλο!ο ερωτας πολλες φορες ειναι φουσκα!
οταν εχουμε μια σχεση καλο ειναι να ειμαστε ετοιμοι για τα παντα..μια ετοιμοτητα ομως μονο,οχι εμμονες τυπου,
αχ μην με παρατησει,αχ μην βρει αλλον!οκ εισαι τσιμπημενος το καταλαβαινω..αλλα μην χαλας την ηρεμια σου/σας με ανασφαλειες τετοιες..κ κυριως στο λεω σαν γυναικα,μην της πεις οτι νιωθεις ετσι!
την εχεις,ειναι δικη σου κ χαλαρωσε! :)
19-09-2010, 19:26 #6
Originally posted by Minas
Κάτι ακόμα εμένα μου αρέσει να τα δίνω όλα σε αυτή την σχέση την έχω αγαπήσει και ερωτευτή τρελά και θέλω να το δείχνω!όμως έχω τον ένα φίλο και τον άλλο να λέει οτι όσο της δίνεσαι τόσο θα σε βαρεθέι....αλλα ρε γαμωτο δεν καταλαβαίνω γιατί οταν δείχνεις οτι αγαπάς να σε βαριέται?γιατί?και αν σε αγαπάει και αυτή γιατι να βαρεθεί?
19-09-2010, 19:27 #7
σωστά οσα λες αλλα δεν πιστεύω οτι μια μέρα μπορείς να ξυπνήσεις και να είσαι φούσκα!αν ο άλλος είναι σωστός/σωστή είναι παράλογο μια μέρα να θες να φύγεις μακρια!στο να χαθεί ο έρωτας και η αγαπη πιστέυω οτι φταίνε και οι δυο!
19-09-2010, 19:30 #8
Μα όλοι έχουμε αναφάλεις και αυτή μου τις εκφράζει ορισμένες φορές αλλα μου αρέσει πολυ!απλα εμένα με συνοδεύει και το άγχος και κανει δύσκολο να τις αποφύγω
19-09-2010, 19:32 #9
ενα παραδειγμα βρε σου ειπα..βεβαιως φταινε κ οι 2 πλευρες οπως λες..απλα σου λεω ειναι κατι που μπορει να συμβει!
στο ξαναλεω χαλαρωσε..ζησε την στιγμη!το τωρα!περασε ομορφα!
μην σκεφτεσαι το μετεπειτα!
19-09-2010, 19:41 #10
αυτό θα προσπαθήσω να κάνω τι να πω!φοβάμαι μήπως αυτο γίνει πιο εντονο και με βαρεθεί ...πφφφφ:(
19-09-2010, 20:08 #11
Μηνά το σίγουρο είναι ότι αν σκέφτεσαι έτσι μια μέρα θα σου φύγει έτσι απλά…
Το θέμα των γυναικών βεβαίως είναι περίπλοκο και κάθε μια περίπτωση πρέπει να αντιμετωπίζετε διαφορετικά…
Όπως σου είπε και η Δώρα πρέπει να χαλαρώσεις οπωσδήποτε.
Πολλοί «άνδρες» κάνουν το λάθος να αλλάζουν την συμπεριφορά τους και να «προσαρμόζονται» στα καινούρια δεδομένα αλλά αυτό για εμένα είναι λάθος.
Πρέπει να συνεχίσεις να συμπεριφέρεσαι φυσικά χωρίς ακρότητες και υπερβολές.
Δείξε στην κοπέλα ότι την αγαπάς και την γουστάρεις αλλά μην είσαι και κολτσιδας…
19-09-2010, 21:48 #12
παντως αν , και για οσο, εσυ νοιωθεις ανεπαρκης , μην περιμενεις απ την αλλη να ... θαμπωθει !,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, ,,,,,,,,,,,,,,,,, κανε λιγο πισω , ανασυνταξου , και αν θες να συνεχισεις να παιζεις το παιχνιδι του ερωτα ,,-και οσο τρελα ερωτευμενος κιαν εισαι- ,,,να ξερεις οτι αυτα που νοιωθουμε δεν ειναι παντα κι αυτα που πρεπει να δειχνουμε !
19-09-2010, 21:56 #13
α και κατι ακομα . \'\'Η γυναικα ειναι ανθρωπος σκληρος\'\' ,,,και οντως θα σε πληγωσει ,και ισως ασχημα, οπως τους φιλους σου και πολους πολους αλλους ..........το θεμα ειναι οτι εσυ τωρα εισαι στο χορο , και πρεπει να χορεψεις, αλλιως (θα σου κοψουν την ουρα , οπως στο παραμυθι ...) ,,,,και επισης πρεπει στην συνεχεια να επιβιωσεις οπως και ναχει ,,,,,,,,, οποτε στο προσωπο της γκομενας που σε εχει τρελανει ,,,,να βλεπεις επισης κι εναν ανθρωπο που μπορει να σε πονεσει παρα παρα πολυ ,,,,,, ετσι και εσυ θα συνελθεις λιγο και θα μετριασεις και την αστοχη ανασφαλειασου ,,,,και ισως ετσι να πετυχεις και περισσοτερα πραγματα .............
20-09-2010, 20:23 #14
χαμηλη αυτοπεποιθηση...αν εισαι οκ με τον εαυτο σου ναι μεν μπορει να σε φοβιζουν αυτεσ οι σκεψεις αλλα ειναι σε ενα φυσολογικο βαθμο...
Αύριο θα γίνω 27, και δεν θέλω να δω ούτε μέρα παραπάνω.
15-06-2025, 13:47 in Ψυχολογική Υποστήριξη & Αυτοβοήθεια