ΘΕΡΜΙΔΕΣ ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΕΣ - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 3 FirstFirst 123
Results 31 to 44 of 44
    Senior Member
    Θα σου πω γενικά τι στέκει όσον αφορά αυτά που νομίζω ότι ρωτάς.

Για να διατηρείσαι σταθερή στο βάρος σου ή να χάσεις κιλά σωστά, σταθερά και υγιεινά, πρέπει να προσεχεις ΠΟΙΟΤΗΤΑ και ΠΟΣΟΤΗΤΑ τροφής. Πράγματι, 1500 8ερμίδες σοκολάτας διαφέρουν από 1500 8ερμίδες στήθος κοτόπουλου. Οι περισσότερες σοκολάτες επιβαρύνουν τον οργανισμό σου με \"κακή\" ζάχαρη και λίπη, ενώ το στήθος κοτόπουλο αποτελείται κατά πολύ μεγάλο ποσοστό από πρωτεΐνες, για αυτό και είναι η No.1 τροφή όσων κάνουν δίαιτα. Η μέθοδος μέτρησης θερμίδων είναι η μιση διαδικασία. Η υπόλοιπη είναι το πως θα κατανείμεις αυτές τις θερμίδες μεταξύ όλων των θρεπτικών στοιχειων που χρειάζεται το σώμα σου καθημερινά.

Όσο για την \"ισοβάθμηση\", θέτεις την ερώτηση σου λάθος. Μην το σκέφτεσαι σε διάρκεια μιας εβδομάδας, ούτε όπως σου είπα πριν μονο σε αριθμό θερμίδων. Κάθε φορα που τρως παραπάνω από όσο χρειάζεσαι για αρκετό διάστημα, και ιδιαιτερα βλαβερές τροφές, θα πάρεις κιλά. Εάν αργότερα μειώσεις τις θερμίδες σου και περιορίσεις το φαγητό σου σε υγιεινές τροφές, θα χάσεις κιλά. Το ποσο καιρό θα σου πάρει όμως εξαρτάται από το μεταβολισμό σου και τις υπόλοιπες ασχολίες σου. Για παράδειγμα, εάν σταματήσεις τις υπερβολές στο φαγητό αλλα επίσης γυμνάζεσαι, θα χάσεις τα παραπάνω κιλά πιο εύκολα και γρήγορα από αν απλά κόψεις το πολύ φαγητό.
    [B]Ουδέν κρυπτόν υπό τον ήλιο.[/B]
    Οι σοφοί παραδέχονται. Οι πονηροί δικαιολογούνται. Οι ηλίθιοι επιμένουν.

Senior Member
    Originally posted by DissolvedGirl
    Θα σου πω γενικά τι στέκει όσον αφορά αυτά που νομίζω ότι ρωτάς.

Για να διατηρείσαι σταθερή στο βάρος σου ή να χάσεις κιλά σωστά, σταθερά και υγιεινά, πρέπει να προσεχεις ΠΟΙΟΤΗΤΑ και ΠΟΣΟΤΗΤΑ τροφής. Πράγματι, 1500 8ερμίδες σοκολάτας διαφέρουν από 1500 8ερμίδες στήθος κοτόπουλου. Οι περισσότερες σοκολάτες επιβαρύνουν τον οργανισμό σου με \"κακή\" ζάχαρη και λίπη, ενώ το στήθος κοτόπουλο αποτελείται κατά πολύ μεγάλο ποσοστό από πρωτεΐνες, για αυτό και είναι η No.1 τροφή όσων κάνουν δίαιτα. Η μέθοδος μέτρησης θερμίδων είναι η μιση διαδικασία. Η υπόλοιπη είναι το πως θα κατανείμεις αυτές τις θερμίδες μεταξύ όλων των θρεπτικών στοιχειων που χρειάζεται το σώμα σου καθημερινά.

Όσο για την \"ισοβάθμηση\", θέτεις την ερώτηση σου λάθος. Μην το σκέφτεσαι σε διάρκεια μιας εβδομάδας, ούτε όπως σου είπα πριν μονο σε αριθμό θερμίδων. Κάθε φορα που τρως παραπάνω από όσο χρειάζεσαι για αρκετό διάστημα, και ιδιαιτερα βλαβερές τροφές, θα πάρεις κιλά. Εάν αργότερα μειώσεις τις θερμίδες σου και περιορίσεις το φαγητό σου σε υγιεινές τροφές, θα χάσεις κιλά. Το ποσο καιρό θα σου πάρει όμως εξαρτάται από το μεταβολισμό σου και τις υπόλοιπες ασχολίες σου. Για παράδειγμα, εάν σταματήσεις τις υπερβολές στο φαγητό αλλα επίσης γυμνάζεσαι, θα χάσεις τα παραπάνω κιλά πιο εύκολα και γρήγορα από αν απλά κόψεις το πολύ φαγητό.
    αυτη η κακη ζαχαρη που λεει εχει να κανει με την ινσουλινη κλπ που δε γινεται ενεργεια και αποθηκευεται σε λιποσ τοσα σου γραψα ρωτα κανα γιατρο που να ξερει να ασχολειται με αθλητεσ μποντι μπιλντινγκ να μαθεισ

Originally posted by Ο_Κοσμος_Ειναι_Καλος
    ΔΕΝ ΖΩ ΣΤΟ ΜΕΣΣΑΙΩΝΑ. ΕΣΕΙΣ ΖΕΙΤΕ ΣΤΟ ΜΕΣΣΑΙΩΝΑ ΠΟΥ ΟΛΕΣ ΜΟΥ ΘΕΛΕΤΕ ΚΑΙ ΠΡΙΓΚΗΠΑ ΠΑΝΑΘΕΜΑ ΣΑΣ.

Ο ΑΥΝΑΝΙΣΜΟΣ ΔΕΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ. ΚΑΝΕΙ ΚΑΛΟ, ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ ΑΠΟ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΩΣ ΜΕΤΑΔΙΔΟΜΕΝΑ ΝΟΣΗΜΑΤΑ ΠΡΟΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ ΤΩΝ ΓΕΝΝΕΤΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΑ. ΕΝΤΑΞΕΙ ΜΕ ΤΟ ΣΕΞ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ. ΟΛΑ ΜΕ ΜΕΤΡΟ. ΑΝΤΕ ΤΩΡΑ. ΛΑΜΠΙΚΟΣ Η ΞΕΜΠΙΚΟΣ.
    Ποιο πρωην μελος νυν διαγεγραμμενο να είναι πάλι αυτο?

Senior Member
    θεφανια λολ τι ηταν το ακυρο ρε συ???

ναι απλα δεν καταλαβα τελικα.........

δεν τρωω πολυ, ισως φαω πολυ 3 μερες την βδομ, κανω κ γυμναστ κ παω κ χορο, ρωταω κτ πολυ απλο, παιζει ρολο ΠΩς θα τις κατανεμω καθε μερα τις θερμιδες/>?//????η απλα το συνολο στο τελος παιζει ρολο?οπως κ να φαω εστω αν την 1 μερα εφαγα 500 κ μια αλλη 3000, αν στο τελος τησ βδομ ειναι το πολυ 8000 παχαινω?
    I m a Good Person With Bad Attitude

Junior Member
    σε καταλαβαινω,παλευω με διατροφικες διαταραχες ολη μου την ζωη.αν φαω περισσοτερο απο 600 θερμιδες την ημερα προκαλω εμμετο στον εαυτο μου.ειμαι το τελευταιο ατομο που μπορει να σε συμβουλεψει επομενως

Senior Member
    με αυτο το συστημα ομως δεν αδυνατιζεις πια ε? ευτηχως τους καθημερινους εμετους τους εχω κοψει πια.....δεν το κανω......ηταν μερες που ετρωγα σαν ζωο ορθια πανω απο τον νεροχυτη για να μπορω να τα βγαλω μετα. μερες που ετρωγα απ την βουλιμια μ μεχρι κ σκονη απο ζελε....μερες που μ επιανε βουλιμια ακομα κ αν μυριζα κρεμες σωματος!!!!!αλλα σκεφτομαι ΠΟΣΟ υπεφερα να τα βγαλω ολα αυτα απ το στομαχι μου...οποτε το χω μειωσει ισως στην 1 μερα την βδομ, μερικες βδομ κ καθολου!!!!!!!!!!!!

αν θελεις, δεν ξερω αν θα σε βοηθησει αλλα ισως μ μιλησεις κ βρουμε μια ακρη μαζι....γτ καταλαβαινω το αγχος σου....

Junior Member
    δεν το κανω για να αδυνατισω το κανω για να διατηρησω το βαρος μου.οταν ηθελα να αδυνατισω δεν ετρωγα τιποτα μεχρι να φτασω στο επιθυμητο βαρος.ειμαι 47 κιλα,αν φαω 1500-2000 θερμιδες την ημερα οπως πρεπει να τρωει μια \'\'φυσιολογικη\'\' γυναικα βαζω ενα κιλο την εβδομαδα.τρωω μονο μια φορα το μεσημερι και δεν ειναι πληρες γευμα.τρωω ειτε λιγα δημητριακα, ειτε μια σαλατα,ειτε γιαουρτι με φρουτα.οταν με πιανουν βουλιμικα επεισοδια κατεβαζω οτι βρω στο ψυγειο.ολο αυτο δεν μπορω να το κρατησω μεσα μου και το αποβαλλω.
    ειμαι συνεχως εξαντλημενη και εχω τρελα νευρα.παραλληλα εχω εθιστει και δεν μπορω να το σταματησω,το κανω απο τα 14.

Senior Member
    ΔΛΔ για να σαι 47 και να βαζεις 1 κιλο την βδομ με 1200 την μερα πρεπει να χεις υψος πανω απο 1.65 ε?

Junior Member
    ναι ειμαι 1.73,αν φαω κανονικα βαζω ενα κιλο+ την εβδομαδα

Senior Member
    ΠΡΑΜΑ π σημαινει πως πρεπει να σαι κανονικα καπου στα 63 κιλα :mad:

ετσι ομως ειναι πιο σκατα γμτ δν γινεται........μια ζωη δν θα μπορεις αμεσως θα τα παρεις!!!!!!!!!!!!!τι σκεφτεσαι να κανεις?ποσο καιρο διατηρεις τοσα κιλα? εγω κατω απ τα κανονικα μ 5 μηνεσ κρατησα.........κ μετα τα πηρα μεσα σε 1 μηνα.τοσα κ μερικα ακομα, ενω στα παραπανω ειχα πιο ευκολη συντηρηση.....

βασανιζεται κ σενα το μυαλο σ ε.με αυτο ομως διατηρηται η βουλιμια γμτ.....γτ λειπουν τροφες απ το συστημα........κ φοβαμαι οτι κ μενα με πιανει παλι.

κ γω ετρωγα μονο σαλατες κλπ...........κ 1 μερα την βδομ πολυ φαι ισως με εμετο ισως χωρις.ετσι εχανα 200-300 γραμ.την βδομ........

Senior Member
    Μe εσυ τι εχεις παρατηρησει στον εαυτο σου?? Παχαινεις οταν ακολουθεις το συστημα \"συνολικες θερμιδες στο τελος της εβδομαδας\"?? Ετσι πιστευω οτι ειναι ο καλυτερος τροπος να βρεις απαντηση: να παρατηρησεις τον οργανισμο σου και πως αντιδρα..

Senior Member
    Κατά τη διάρκεια της διαδικασίας της αποθήκευσης, τα λίπη μεταφέρονται στα λιποκύτταρα σε μορφή ελεύθερων λιπαρών οξέων στην καρδιά του κυττάρου και ενώνονται με τη γλυκόζη για να δημιουργήσουν τριγλυκερίδια, που αποθηκεύονται στις αποθήκες του κυττάρου. Όλες αυτές οι λειτουργίες ορίζονται από την ορμόνη ινσουλίνη. Η κυτταρίτιδα εγκαθίσταται όταν οι «αποθηκευτικοί χώροι» του δέρματος γεμίσουν, με αποτέλεσμα να αναγκαστούν να διογκωθούν για να χωρέσει περισσότερο λίπος. Λόγω της συσσώρευσης των λιποκυττάρων προκαλείται συμπίεση των αιμοφόρων αγγείων, που βρίσκονται πάνω στο συνδετικό ιστό, προξενώντας κατακράτηση υγρού και μειωμένη αποβολή τοξινών και λιπών.

Senior Member
    http://forum.bodybuilding.gr/showthread.php?t=1512

Senior Member
    μωρε πες το πιο απλα...............

δεν ξερω δεν κανω καθε βδομ το ιδιο........δλδ τελικο συνολο εβδομαδας εχω κατω απο 8000 η καπου εκει, δν ζυγιζομαι πια για να ξερω αν παχαινω η οχι. μ λενε πως δν παχαινω, αμα παχαινω σιγα σιγα ομως κ δν το καταλαβαινω?εγω παντα νιωθω πως παχαινω....

απλα με προβληματιζει ο τροπος κατανομης. τελικα παιζει ρολο το τελικο η οχι?δλδ αμα φαω 6000 σε 1 μερα και 2000 τισ υπολοιπες 6 ειναι το ιδιο με το να φαω 1000 την μερα? επισης διαβασα μια σαλατα ντοματα μαρουλι αγγουρι εχει 300 θερμιδες!!!!!!!!!!ειναι δυνατον???δλδ αμα τρωω 3 σαλατες την μερα ΜΟΝΟ παιρνω 1000 θερμιδες?????????????

Page 3 of 3 FirstFirst 123