Results 16 to 30 of 36
Thread: ΣΑΔΙΣΜΟΣ?
-
13-09-2010, 23:12 #16
Μπορω να καταλαβω πως καποιος μπορει να εξιταρεται βλεπωντας καποιες σκηνες βιας, γι αυτο υπαρχουν αλλωστε και αναλογες ταινιες, θρυλερ κτλ. Προσωπικα εμενα μου συμβαινει το αντιθετο. Θα θεωρουσα μεσα στο ευρυ φασμα του νορμαλ τα οσα εγραψες, αν διευκρινιζες το εξης: Νιωθεις ηδονη οταν βλεπεις να βασανιζουνε παιδια? Αν συμβαινει κατι τετοιο, που στην περιπτωση σου μπορει να σχετιζεται και με την κακοποιηση που ειχες υποστει, ειναι πραγματι παθολογικο.
Εγω σε αναλογες εικονες ξερναω απο αηδια και κλαιω που ζω σε αυτον τον κοσμο. Το γεγονος οτι δεν θελεις να βλεπεις να βασανιζουν ζωα νομιζω πως σημαινει πως δεν εχεις τασεις σαδισμου. Δεν ανεχεσαι να βασανιζει καποιος κατι αθωο που δεν μπορει να υπερασπισει τον εαυτο του.
Οσον αφορα το σεξ και τον σαδομαζοχισμο δεν εχει καμια σχεση με αυτα που ανεφερες. Εκει ο καθενας μπορει να τρωει ξυλο ή να ριχνει ξυλο και να κανει ζορικα παιχνιδια, αν αυτο γινεται συναινετικα.
Ισως να μεγαλοποιεις λιγακι αυτο που σου συμβαινει.
Θα ηθελες ή θα μπορουσες να κανεις ποτε κακο σε καποιον?
Σε παιδι? Δε νομιζω. Αλλο το οταν εχεις απιστευτα νευρα να θες να ριξεις μερικες μπουνιες στα τυφλα και να καταληγεις να διοχευτευεις την οργη σου σε εσενα.
Επισης οσον αφορα την παιδικη ηλικια, νομιζω πως πολλα παιδακια αναπτυσσουν καποιες τασεις σαδισμου απενταντι στα ζωα, χωρις να το συνειδητοποιουνε. Ισως το κανουν περισσοτερο απο περιεργεια, δεν ξερω. Κι εγω κυνηγουσα βατραχια και ηθελα να τα σκοτωσω με την σκουπα, χτυπουσα με ενα ξυλο τις χελωνες μεχρι που βγαζανε ενα κιτρινο υγρο κτλ. Και ξερω κι αλλα παιδια που κανανε αναλογα πραγματα. Τωρα αν ενα παιδι σκοτωνε ενα σκυλακι θα ηταν εντελως διαφορετικο και προβληματικο. Ολα αυτα πολυ μικρη. Τωρα, εδω και πολλα χρονια δεν θελω να πειραξω μυγα.
- 14-09-2010, 01:10 #17
εχεις δικιο............οντως σκυλακι με τπτ δν ηθελα να πειραξω.
να βασανισω ανθρωπο δν ξερω........εχω σκεφτει απλα οτι εχω τασεις να δειρω η να μαχαιρωσω καποιον χωρις λογο
19-09-2010, 01:11 #18
Ο σεξουαλικός σαδισμός και μαζοχισμός διαφέρει ουσιαστικά από τον γενικό σαδισμό , κυρίως εξαιτίας της σύνεσης που υπάρχει μεταξύ του σαδιστή και του μαζοχιστή, καθώς και του σκοπού ο οποίος είναι καθαρά η ερωτική διέγερση και των δυο.
Αν και τοποθετούνται στις σεξουαλικές παρακλήσεις δεν βρίσκω κάτι μεμπτό στην όλη φάση, αρκεί βέβαια να υπάρχει η σύνεση μεταξύ των μελών και να μην διακινδυνεύεται η ακεραιότητα κάποιου.
Τώρα όσον αφορά τον σαδισμό γενικά, υπάρχει ένα θέμα και καλό είναι να ζητήσεις την γνώμη κάποιου ειδικού.
19-09-2010, 09:23 #19
Βρε παιδια και εγω νιωθω ετσι καπως με αυτα τα θεματα αλλα δεν ξερω τι να κανω και τι να πραξω.
Με ερεθιζει καμια φορα να βλεπω αποκεφαλισμους αλλα με τρομαζει επισης.Δεν με φτιαχνουν παντα κατι τετοια και ακομα μου αρεσει να τρος ξυλο καμια φορα στο σεξ αλλα να δινω κιολας.
Δεν το εχω ψαξει το θεμα γιατι δεν ειναι τοσο εντονα αυτα τα συναισθηματα αλλα ωρες ωρες απορω με αυτα τα γουστα μου.
Εχετε δει την ταινια downloading nansy? Oταν την ειδα τρομαξα και περδευτικα πολυ γιατι ηθελα πολυ να ειμαι στην θεση της κοπελας μου την βασανισε και στο τελος την επνιξε ο σαδιστης που γνωρισε μεσο ιντερνετ.
19-09-2010, 11:35 #20
Originally posted by auroula
Βρε παιδια και εγω νιωθω ετσι καπως με αυτα τα θεματα αλλα δεν ξερω τι να κανω και τι να πραξω.
Με ερεθιζει καμια φορα να βλεπω αποκεφαλισμους αλλα με τρομαζει επισης.Δεν με φτιαχνουν παντα κατι τετοια και ακομα μου αρεσει να τρος ξυλο καμια φορα στο σεξ αλλα να δινω κιολας.
Δεν το εχω ψαξει το θεμα γιατι δεν ειναι τοσο εντονα αυτα τα συναισθηματα αλλα ωρες ωρες απορω με αυτα τα γουστα μου.
Εχετε δει την ταινια downloading nansy? Oταν την ειδα τρομαξα και περδευτικα πολυ γιατι ηθελα πολυ να ειμαι στην θεση της κοπελας μου την βασανισε και στο τελος την επνιξε ο σαδιστης που γνωρισε μεσο ιντερνετ.
19-09-2010, 11:36 #21
Ντρεπομαι να τα πω σε ψυχολογο.Σταματησα να βλεπω εξαλου δεν με βοηθησε.:P
19-09-2010, 11:39 #22
Originally posted by auroula
Ντρεπομαι να τα πω σε ψυχολογο.Σταματησα να βλεπω εξαλου δεν με βοηθησε.:P
19-09-2010, 14:04 #23
υποτιθεται οτι η βια με το σεξ συνηπαρχουν αλλα ειναι πιο κοινο στους αντρες λογω της τεστοστερονης που κανει αντιδρασεις με τις υπολοιπες φαιες ουσιες του εγκεφαλου στο κεντρο του απ οπου περνανε ολα τα συναισθηματα, αναμεσα τους η οργη ο θυμος η χαρα κλπ κλπ....
γιαυτο ειναι περισσοτεροι αντρες, ειτε βιαστες ειτε σαδιστες. η τεστοστερονη παιζει τρελλο ρολο στην επιθετικοτητα ολοι το ξερουνε.
τωρα απο κει κ περα πολοι σαδομαζοχιστες ερχονται σε οργασμο χωρις την πραξη του σεξ παρα μονο αμα τελεσουν τις συγκεκριμενες πραξεις βιας που εχουν κατα νου....
οποιος εχει διαβασει το \'\'120 μερες στα σοδομα\'\' του ντε σαντ θα καταλαβει..............................
το βιβλιο ειναι πορνοδιαστροφικο απο καθαρα \'\'βρωμικη\' αποψη κ δν εχει να κανει με το σεξ συμφωνα με την μορφη που το ξερουμε...............
19-09-2010, 15:35 #24
Originally posted by me_vs_myself
υποτιθεται οτι η βια με το σεξ συνηπαρχουν αλλα ειναι πιο κοινο στους αντρες λογω της τεστοστερονης που κανει αντιδρασεις με τις υπολοιπες φαιες ουσιες του εγκεφαλου στο κεντρο του απ οπου περνανε ολα τα συναισθηματα, αναμεσα τους η οργη ο θυμος η χαρα κλπ κλπ....
γιαυτο ειναι περισσοτεροι αντρες, ειτε βιαστες ειτε σαδιστες. η τεστοστερονη παιζει τρελλο ρολο στην επιθετικοτητα ολοι το ξερουνε.
τωρα απο κει κ περα πολοι σαδομαζοχιστες ερχονται σε οργασμο χωρις την πραξη του σεξ παρα μονο αμα τελεσουν τις συγκεκριμενες πραξεις βιας που εχουν κατα νου....
οποιος εχει διαβασει το \'\'120 μερες στα σοδομα\'\' του ντε σαντ θα καταλαβει..............................
το βιβλιο ειναι πορνοδιαστροφικο απο καθαρα \'\'βρωμικη\' αποψη κ δν εχει να κανει με το σεξ συμφωνα με την μορφη που το ξερουμε...............
Οι περισσότεροι αν όχι όλοι ερωτικοί σαδομαζοχιστές πίνουν νερό στο όνομα του Marquis de Sade. Και συμφωνώ μαζί σου πως ορισμένες φορές δεν χρειάζεται καν η ολοκλήρωση της πράξης αρκεί μόνο το «παιχνίδι» μεταξύ σαδιστή και μαζοχιστή για να έρθει η κορύφωση, όπως προείπα όμως πρέπει να υπάρχει η σύνεση και να μην προκαλούνται βλάβες στο «θύμα», έτσι άποψη μου είναι πως ένας ερωτικός σαδιστής μπορεί να είναι σαδιστής μόνο με αυτόν τον τρόπο και να είναι ένας φιλήσυχος άνθρωπος στην καθημερινή του ζωή χωρίς να θέλει να προκαλεί βία σε κανέναν γύρω του χωρίς την επιθυμία του άλλου να δεχτεί σωματική και ψυχολογική βία.
Ένας όμως που την βρίσκει να κόβει κεφάλια, να βλέπει τον άλλον να ξεψυχά και να στερεί την ζωή σε όλα τα έμψυχα όντα, έχει πρόβλημα.
Όσο για το φύλο, μην παίρνεις όρκο, οι γυναίκες απλώς κοινωνικά καταπιέζουν την βία τους, γιατί η κοινωνία μαθαίνει πως οι άντρες πρέπει να είναι βίαιοι ενώ οι γυναίκες ήρεμες και παθητικές.
19-09-2010, 19:55 #25
δεν ειναι ετσι.............ακριβως αμα διαβασεις το βιβλιο θα δεις οτι φτιαχνονται πιο πολυ με τα ανηλικα παιδακια που εχουν απαγαγει κ χρησιμοποιουν για αντικειμενο του σεξ. οτιδηποτε ανεβαζει την αδρεναλινη αυτοματα ενισχυει κ την κορυφωση.
ας πουμε φχαριστιομουνα πιο πολυ το καπνισμα κρυφα οταν δν το ηξεραν οι δικοι μ κ φοβομουν μηνμε πιασουν στο πισω μπαλκονι, τωρα που το ξερουν ξενερωνω την ζωη μ να καπνιζω :P
η κοινωνια δν φταιει παντα για τα στερεοτυπα, συμφωνω πως απο μικρα παιδαγωγει τα αγορακια να αγοραζουν πλαστικα πιστολακια φιγουρες δρασης κ βιαια βιντεοπαιχνιδια για να εκπαιδευτουν να βγουν στην κοινωνια ως αντρακλες, κ τα κοριτσια αγοραζοντας ειδη κωμμοτικης κ σετ βαφτικων κ μπιμπο κουκλες για να μαθουν να ζουν σαν ανηλικες πορνες.
αλλα το καθε φιλλο εχει κ τα γενετικα χαρακτηριστικα του και τα δικα του ενστηκτα. ακομα κ ο υποτιθεμενος αδαμ κ ευα που δεν επαιρναν παραδειγμα απο αλλους , ειχαν ο καθενας την κλιση του.........
δεν γινεται να ειναι οι αντρες με τις γυναικες ιδιοι ειναι αλλοκοτο!(υπαρχουν κ οι εξαιρεσεις βεβαια κ οι προτιμησεις)
19-09-2010, 23:52 #26
Originally posted by me_vs_myself
δεν ειναι ετσι.............ακριβως αμα διαβασεις το βιβλιο θα δεις οτι φτιαχνονται πιο πολυ με τα ανηλικα παιδακια που εχουν απαγαγει κ χρησιμοποιουν για αντικειμενο του σεξ. οτιδηποτε ανεβαζει την αδρεναλινη αυτοματα ενισχυει κ την κορυφωση.
ας πουμε φχαριστιομουνα πιο πολυ το καπνισμα κρυφα οταν δν το ηξεραν οι δικοι μ κ φοβομουν μηνμε πιασουν στο πισω μπαλκονι, τωρα που το ξερουν ξενερωνω την ζωη μ να καπνιζω :P
η κοινωνια δν φταιει παντα για τα στερεοτυπα, συμφωνω πως απο μικρα παιδαγωγει τα αγορακια να αγοραζουν πλαστικα πιστολακια φιγουρες δρασης κ βιαια βιντεοπαιχνιδια για να εκπαιδευτουν να βγουν στην κοινωνια ως αντρακλες, κ τα κοριτσια αγοραζοντας ειδη κωμμοτικης κ σετ βαφτικων κ μπιμπο κουκλες για να μαθουν να ζουν σαν ανηλικες πορνες.
αλλα το καθε φιλλο εχει κ τα γενετικα χαρακτηριστικα του και τα δικα του ενστηκτα. ακομα κ ο υποτιθεμενος αδαμ κ ευα που δεν επαιρναν παραδειγμα απο αλλους , ειχαν ο καθενας την κλιση του.........
δεν γινεται να ειναι οι αντρες με τις γυναικες ιδιοι ειναι αλλοκοτο!(υπαρχουν κ οι εξαιρεσεις βεβαια κ οι προτιμησεις)
Και συμφωνείς με αυτό ; Να απάγονται παιδιά με σκοπό να βιαστούν ;
Αν όπως μου λες είναι από το βιβλίο του de Sade, έχουν περάσει και κάτι αιώνες από τότε και έχουν αλλάξει τα πράγματα. Τότε τα παιδιά κακομεταχειρίζονταν σε όλους τους τομείς και δεν υπήρχαν τα δικαιώματα του σήμερα, όχι πως σήμερα όλα είναι αγγελικά πλασμένα.
Καταλαβαίνω αυτό που λες, το απαγορευμένο εξιτάρει. Όχι όλους, αλλά ένα σημαντικό ποσοστό, είτε αυτό θα είναι το σεξ, είτε το ποτό, είτε το κάπνισμα, είτε τα ναρκωτικά.
Η κοινωνία δεν φταίει για τα στερεότυπα της, η κοινωνία απλώς τα δημιουργεί : )
Και σαφώς το κάθε φύλο έχει τα γενετικά του χαρακτηριστικά, αλλά τις συμπεριφορές τις δημιουργούμε εμείς. Γενικά είμαι της άποψης πως το μοναδικό που κάνει ένας άντρας και δεν το κάνει μια γυναίκα είναι να τεκνοποιεί, ομοίως μια γυναίκα γεννά και θηλάζει , όλα τα υπόλοιπα είναι κοινά, απλά ανάλογα με τον τόπο και το χρόνο οι συμπεριφορές των δυο φύλων αλλάζουν.
Ο Αδάμ και η Εύα δεν είχαn πρότυπα, αλλά είχαν ένα Θεό που τους έλεγε τι να κάνουν :P
20-09-2010, 00:03 #27
ε οχι παιδια μην ακουω τετοια μην σαλταρω!!!
20-09-2010, 00:23 #28
καλα ειπα εγω οτι συμφωνω με τα παιδακια?ελεος
δν ειναι ετσι οπως τα λες μν επιμενεις η συμπεριφορα ειναι αναλλογη στα 2 φιλλα δν γινεται να ναι ιδια δν φταιει η κοινωνια, η κοινωνια απλα ενισχυει αυτη τη συμπεριφορα στον υπερβολικο της βαθμο.
ο αδαμ κ η ευα δεν ειχαν προτυπα γιαυτο λεγονται κ πρωτοπλαστοι
20-09-2010, 00:27 #29
γενικα το εγραψα.τα παιδια ειναι ιερο πραγμα.
πολυ θα με αναβε να αποκεφαλισω εναν παιδεραστη παντως.
20-09-2010, 01:35 #30
ολους τους αναβει αυτο΄;)
Νιώθω πως δεν υπάρχω, μονίμως
23-07-2025, 01:39 in Σχέσεις και Επικοινωνία