ΜΟΥΡΟΥΝΕΛΑΙΟ
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Results 1 to 7 of 7
    Senior Member

ΜΟΥΡΟΥΝΕΛΑΙΟ

καλημερα ο λογος που επιλεγω την ενοτητα αυτη, αφορα το μουρουνελαιο το οποιο λεγεται οτι βοηθα στην αντιμετωπιση της καταθλιψης, του αλτσχαιμερ, ενω ερευνες εχουν πει πως προλαμβανει η και αποτρεπει και της ψυχωσεις οπως ειναι η σχιζοφρενεια σε ατομα υψηλου κινδυνου. πιστευετε οτι οντως, ειναι τοσο θαυματουργο, η απλα ειναι υπερβολες? τις γνωμες σας

Banned
    Η μαμά μου έπινε όταν ήταν μικρή λέει πως κάνει θαύματα...το έπινε για να καθαρήσει το δέρμα της από τα σπυράκια αν θυμάμαι καλά..

Senior Member
    εχω ακουσει και εγω για αυτο το μουρουνελαιο απο παλιες γεννιες.

το ειχαν κατι σαν το ντεπον , τοτε

ποναει ο λαιμος ? μουρουνελαιο
    ποναει το ποδι? μουρουνελαιο
    σε απελυσε το αφεντικο? μουρουνελαιο

Μπορει να ηταν κατα καποιο τροπο το πλασιμπο της εποχης αλλα σιγουρα μια δοση αληθεια θα υπαρχει παντως

Member
    Γενικά ακούγεται ότι τα ιχθυέλαια μπορούν να θωρακίσουν τον εγκέφαλο απέναντι σε πολλές παθήσεις, μία εκ των οποίων είναι και η κατάθλιψη. Τα έπαιρνα για Σύνδρομο Χρόνιας Κόπωσης και μπορώ να πω ότι είδα βελτίωση στην ευεξία που ένιωθα.

Senior Member
    επισης λεγεται, οτι παιζει καθοριστικο ρολο στην ενυσχιση της μνημης, οπως επισης και στη διαμορφωση εγκεφαλου των μικρων παιδιων

Senior Member
    Όντως τα ιχθυέλαια είναι απαραίτητα για τον οργανισμό και έχουν θετική επίδραση στην υγεία ενός ατόμου όταν είναι μέρος της διατροφής του.Οπότε κάποιος που θα τα εντάξει στη διατροφή του κερδισμένος θα βγει,έστω και σε κάποιους τομείς.Είναι επίσης απαραίτητα για υγιείς αρθρώσεις,όσοι έχουν ασχοληθεί με βάρη(ή γενικά αθλητικές δραστηριότητες που επιβαρύνουν τις αρθρώσεις)ξέρουν πως τα συμπληρώματα ιχθυέλαιων είναι εκ των ουκ άνευ.

Όμως να προσθέσω πως αυτό απέχει παρασάγγας από το να θεωρηθεί(και αυτό)πανάκεια ή να του αποδοθούν διογκωμένες ιδιότητες που ίσως να μην ισχύουν στην πράξη.
    "Δε με νοιάζει να έρθουν όλοι οι ξένοι στην Ελλάδα και οι Έλληνες να πάνε αλλού. Θεωρώ ότι πατρίδα μας είναι η γη. Από μικρό παιδί απέρριπτα τα σύνορα."
    Σπύρος Μπιμπίλας

Senior Member
    εγω πιστευω πως αν ενας ανθρωπος κανει συστηματικη αγωγη με: μουρουνελαιο, βασιλικο πολτο,πρασινο τσαι, τζινγκο μπιλομπα, και τζινσενγκ.. ειναι πληρως κατοχυρομενος σε πολλα πραγματα, πανω απο ολα στο μυαλο.. ολα ειναι θεμα χημειας μη το ξεχνατε αυτο!