Results 1 to 8 of 8
Thread: Μπέρδεμα...!
-
14-09-2010, 19:30 #1
Μπέρδεμα...!
Γεια σας !
Είμαι 18 χρονών και έχω σχέση με ένα συνομήλικο μου εδώ και δύο χρόνια. Τον αγαπώ αρκετά (ή τουλάχιστον έτσι πιστεύω), με κάνει να αισθάνομαι όμορφη,καλη και γενικά ταλαντούχα.Αλλά τους τελευταίους έξι μήνες τον βλέπω μόνο φιλικά.Δεν θέλω να τον χάσω ούτε να τον πληγώσω μα δεν μπορω να είμαι άλλο μαζι του.
Κατανοω ότι πρέπει να του μιλήσω μα δεν βρίσκω το κουράγιο.Επίσης μου λέει να μην χωρίσουμε ποτέ και να μην τα φτιαξω με κανέναν αλλο.
Ακόμη να σημειώσω οτι σε λίγες μέρες θα είμαστε και οι δυο φοιτητες σε διαφορετικές πολεις (δυο ωρες απόσταση) αλλά προς το παρόν εχουμε συμφωνήσει να συνεχίσουμε να τα έχουμε παρά την μεταξύ μας απόσταση.
Θα το εκτιμούσα πολύ αν μου δίνατε μερικές συμβουλες.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
:):)
- 14-09-2010, 20:06 #2
Άσε το χρόνο και την απόσταση να δουλέψουν υπερ σου. Έτσι και αλλιώς θα είναι πολύ δύσκολο να επιβιώσει μια σχέση από απόσταση, πόσω μάλλον αν η μια πλευρα είναι ήδη φευγάτη.....
14-09-2010, 20:45 #3
μην εισαι με καποιο που δε θες...τρωτε πολυτιμο χρονο και στιγμες αδικα...αν δεν τον θες αστον να ειναι με καποια που θα τον θελει ακομη και αν πληγωθει...τωρα που δεν το θες και δεν του το λες ειναι σε κλυτερη μοιρα ο τυπος?...χχχ
14-09-2010, 23:36 #4
με κάνει να αισθάνομαι όμορφη,καλη και γενικά ταλαντούχα.<<<<<<<& lt;<<<<<<<<<<<< ;<<< !!!!!!!!!!!!!!!!! καλα μην νομιζεις οτι θα βρεις πολλους να σε κανουν να αισθανεσαι τα προηγουμενα που ανεφερες .,,,και ομορφη και ταλαντουχα !!! ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,επισ� �ς να σου θυμισου οτι υπαρχει και μια τριτη επιλογη : να ζητησεις τον χρονο σου ,,,η αμοιβαια να κανεται μια αναπαυλα στην οποια σχεση σας ,,,,για να δειτε στην συνεχεια πως θα δουλεψει σε σχεση και με την αποσταση. καλη τυχη
15-09-2010, 12:31 #5
Originally posted by Θεοφανία
Άσε το χρόνο και την απόσταση να δουλέψουν υπερ σου. Έτσι και αλλιώς θα είναι πολύ δύσκολο να επιβιώσει μια σχέση από απόσταση, πόσω μάλλον αν η μια πλευρα είναι ήδη φευγάτη.....
Το θέμα είναι ότι θα βρισκόμαστε καθε σαββατοκύριακο (δηλαδή έτσι εχουμε πει) και δεν θα μου άρεσε να παω στην σχολή \'\'δεσμευμένη\'\'. =)
15-09-2010, 12:35 #6
Originally posted by path
με κάνει να αισθάνομαι όμορφη,καλη και γενικά ταλαντούχα.<<<<<<<& lt;<<<<<<<<<<<< ;<<< !!!!!!!!!!!!!!!!! καλα μην νομιζεις οτι θα βρεις πολλους να σε κανουν να αισθανεσαι τα προηγουμενα που ανεφερες .,,,και ομορφη και ταλαντουχα !!! ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,επισ� �ς να σου θυμισου οτι υπαρχει και μια τριτη επιλογη : να ζητησεις τον χρονο σου ,,,η αμοιβαια να κανεται μια αναπαυλα στην οποια σχεση σας ,,,,για να δειτε στην συνεχεια πως θα δουλεψει σε σχεση και με την αποσταση. καλη τυχη
Αυτό είναι που με μπερδεύει, δεν θα βρω πολλους να με κάνουν να νιώθω ετσι :S
15-09-2010, 12:37 #7
Originally posted by magenta
θα φανουν τα πραγματα στην πορεια......θα δεις και δεν θα χρειαζεται να αναρωτιεσαι. εγω παντως ξερω τι θα γινει....
29-11-2012, 17:21 #8
Το καλύτερο είναι να χωρίσεις
Χειμωνάκηδες vs Καλοκαιράκηδες
23-06-2025, 15:16 in Με καφέ και συμπάθεια....