Results 46 to 60 of 108
-
15-09-2010, 15:42 #46
παντως εαν μου εφερνες ενα τετοιο σπιτι μου τωρα μα τωρα κηπ
θα ελεγα ελα περασε μεσα να καθισεις
εισαι πολυ γλυκος και τετοια
τεσπα
μενω σε επαρχιακη πολη αλλα δε λεω που
τωρα αμα ερχοσουνα σκετος και μονος
μμμμ νομιζω παλι θα χαιρομουν και αναλογως
εαν ειχες θετικοτητα θα ελεγα
αχ να συνεχισουμε να κανουμε παρεουλα
εαν ειχες τη μουτσουνα μεχρι κατω θα ελεγα....χμ
δε λεω τι θα ελεγα
αυτααααααααααα!Λεω ο,τι μπορω να εκφρασω οταν μου το επιτρεπει αυτο που ειμαι καθε φορα. Μαλλον μου αρεσει η επικοινωνια...και εδω...:)
- 15-09-2010, 15:43 #47
εγω δεν θελω να με ευχαριστεις!
να υψωσεις αναστημα θελω!
15-09-2010, 15:44 #48
εγω θελω να με ευχαριστεις
με αρεσει να μου λεν ευχαριστω!
και γω λεω οποτε μου βγαινει!
το θεωρω καλο και θετικο και ωραιο!
και σε ευχαριστω!Λεω ο,τι μπορω να εκφρασω οταν μου το επιτρεπει αυτο που ειμαι καθε φορα. Μαλλον μου αρεσει η επικοινωνια...και εδω...:)
15-09-2010, 15:47 #49
keep μου είσαι από τους πιο συμπαθείς μέσα στο φόρουμ, ένα άτομο συγκροτημένο με σωστή κρίση και καθόλου μνησικακία. Ο λόγος που αναφέρω τη διαδικτυακή μου συμπάθεια είναι ότι δεν πρέπει να τρως τέτοιες φρίκες, καλέ μου, με όσα συμβαίνουν στην πόλη σου, δεν σου αξίζει. Προφανώς και για να έχεις δημιουργήσει μια τόσο θετική εντύπωση στην πλειονότητα του φόρουμ σημαίνει ότι δεν έχεις κανά κουσούρι στην επικοινωνία και το γεγονός ότι στο πανεπιστήμιο υπήρξες υπερκοινωνικός το επιβεβαιώνει. Έτσι είναι οι μικρές κοινωνίες, δεν φταις εσύ, δεν φταίνε ίσως κι αυτοί, έτσι έχουν μάθει, να λειτουργούν σαν αγέλη. Η πνευματική τους ένδοια και αδυναμία να κατανοήσουν ότι ένας άνθρωπος με ψυχική νόσο δεν είναι ο μπαμπούλας ή ο τρελός του χωριού δεν καθιστά εσένα προβληματικό. Ξεκόλλα το μυαλό σου και κοίτα μπροστά! Είμαστε μαζί σου!
15-09-2010, 15:49 #50
μου χεις κανει τη ζωη μου κολασηηηηηηηηηηη....
θα σου φυγω και θα φταις για ολα εσυυυυυυυυυυυυυ.....
μου χεις κανει τη ζωη μου δυσκοληηηηηηηηηηηηη...
κι ομως σ αγαπαω ακομα πιο πολυυυυυυυυυυυυυ....
λοιπον καλοι μου παιδες! αημ λιβινγκ υιου μικοζ αη χαβ του γκου του ε λεσσον!
φιλια πολλα!
και εις το επαναγραφειν!!!!!
αχ! ωραιο το ασμα δεν μπορειτε να πειτε!Λεω ο,τι μπορω να εκφρασω οταν μου το επιτρεπει αυτο που ειμαι καθε φορα. Μαλλον μου αρεσει η επικοινωνια...και εδω...:)
15-09-2010, 15:49 #51
κηπ με τα γραφομενα σου μου φενεσε πανεξυπνος...δεν μπορω να φτανταστω γτ σε φτυνουν?πολλα ακυρα ατομα θα γνωρισες...εχει θεμα και οι τυχη πιστευω...υπαρχουν ατομα τα οποια κανουνπαρεα απο τα παιδικα τους...ξερω και φιλη μου που γνωρισε την καλυτερη τησ φιλη στα 25...ειναι θεμα τυχης και η αληθεια να βγαινεισ και να μιλας και να επικοινωνεις...αρα ΒΟΥΝΟ ΓΙΑ ΜΕΝΑ!!!υπαρχουν οι ανθρωποι που ταιριαζουν και αξιζουν στον καθενα..ομως η αρνητικες μας σκε4εις οι εμπειριες και οι απογοητευσεις μας εμποδιζουν στο να συνεχισουμε να τα ψαχνουμε...δεν γινεται ανθρωποι να ειναι μονοί:(:(:(
15-09-2010, 15:54 #52
Τελικα ουτε καν οργη ουτε μισος ηταν ουτε κλαψουρισμα , ηταν ΚΟΥΒΕΝΤΑ...ειμαι εξω απο τις 5 το πρωι για κανα 6-7 ωρες και ειπα 5 προτσεις καλο σκορ για μενα:)
[COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]
15-09-2010, 15:57 #53
Μου φτιαξατε τη διαθεση παλι:)
[COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]
15-09-2010, 15:58 #54
Παω να κοιμηθω τωρα ηρεμος...
15-09-2010, 16:19 #55
καλο υπνο...:D
15-09-2010, 16:54 #56
Originally posted by dora-agxos
βρε κηπ,δυστυχως με τα προβληματα που εχουμε,ολοι απομονωμενοι ειμαστε..
σου το ξαναειπα,φυγε το συντομοτερο!κ μεχρι να γινει αυτο φροντισε να μην σε χαλαει το καθε γιδι που θα σου γυριζει
την πλατη..
TON KEEP ΚΑΙ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΟΥ..
καλωσ η κακωσ εχει σημασια το πωσ \'\'φαινεσαι\'\'η εικονα σου...
πρωτα απο ολα πιστευω πωσ φταιει το οτι στην μικρη κοινωνια που ζεισ ..σε εχουν στιγματισει..και ισωσ\'\'ντρεπονται\'\' να κανουν παρεα μαζι σου καποιοι που θα το ηθελαν...
κατα δευτερο πιστευω πωσ.. ισωσ πρεπει να κοιταξεισ περισσοτερο την εμφανιση σου..αλλα και τον τροπο που αντιδρασ..ισωσ ειναι κατι που δεν εχει παρατηρισει και πχ διωχνει τον κοσμο απο διπλα σου..
δεν μασ εχεισ πει ποτε..αν περιποιησε τον εαυτο σου..αν εισαι παντα καθαροσ..αν χαμογελασ καθολου..αν μυριζεισ ομορφα..αν κατακρινεισ τουσ αλλουσ και εισια συναιχωσ απαισιοδοξοσ..η οχι..
αν γενικα συμπεριφερεσαι πολυ περιεργ ακαι \'\'χρυπητα\'\'...ξερεισ πολυ καλα πωσ εμεισ εδω σε αγαπαμε πολυ..εισαι δικοσ μασ ανθρωποσ..οικογενεια μασ..
ομωσ κακα τα ψεμματα ολα ατα εχουν σημασια..εγω πχ ειμαι πολυ ανοιχτομυαλο και θελω να πιστευω καλο ατομο..
ομωσ δεν θα σου πω ψεμματα πωσ αν δω καποιον που ειναι πολυ βρωμικοσ..η πχ μιλαει δυνατα ολη την ωρα στον εαυτο του...δεν ξερω αν θα τον πλησιασω..οσο και αν θελω να τον στηριξω η να τον βοηθησω.. ξερεισ παντα υποβοσκει και ενασ φοβοσ του αγνωσου..ξερεισ το γεγονοσ οτι δεν εχεισ ιδεα πωσ θα αντιδρασει ο αλλοσ..και αν πχ ενω θα τον πλησιασεισ ομορφα μπορει να σε διωξει...καποτε στην παραλια καθοταν ενα νεαρο παλικαρι σχυζοφρενικοσ ηταν..φαινοτανε..επισεισ μιλαγε ασταματητα και αρκετα δυνατα στον εαυτο του... ηταν ομωσ μονοσ του..και μιασ και ημουν μοναχα με τον γιοκα μου..και τον γιοκα μου τον χερετησε..ειπα να ειμαι ευγενικη και ανθρωπινη.. τον χερετησα.. και καποια στιγμη που μιλαγε δυνατα και με κοιταζε τον ρωτησα αν μιλαει σε εμενα πολυ γλυκα...κι εκεινοσ αντεδρασε αποτομα και μου φωναξε..\'\'σου μιλησα ρεεεεεε????\'\'
ε..δεν του ξαναμιλησα.....Η μονη μας υποχρεωση..... ειναι να σωσουμε τα ονειρα μας...
..ελπιδα ειναι η αισθηση που εχεισ οτι αυτο που νιωθεισ να σε βαραινει τωρα,δεν θα κρατησει για παντα....
..Μονο στα ηρεμα νερα καθρεφτιζεται κατι χωρις ν αλλαζει μορφη.
Μονο σ ενα ηρεμο μυαλο υπαρχει η καθαρη αντιληψη του κοσμου...
15-09-2010, 18:42 #57
Εγώ θα σού\'λεγα keep να προσπαθήσεις να μην καταναλώνεις την ενέργεια και το χρόνο σου τζάμπα και βερεσέ.Για ανθρώπους που όχι μόνο δε σου είναι κάτι αλλά το αντίθετο κιόλας...προφανώς έγιναν 2-3 περιστατικά και σε πείραξαν.Έτσι λέω εγώ τώρα..μπορεί να κάνω και λάθος αλλά δεν είναι τυχαίο που σήμερα άνοιξες αυτό το θέμα και όχι πριν ένα μήνα ας πούμε.
Εδώ και καιρό όταν δεν είσαι καλά πάντα μα πάντα λες για το περιβάλλον της πόλης σου.Για μένα ούτε αυτό είναι τυχαίο.Δοκίμασε λοιπόν να φύγεις.Άλλωστε αν δεν το κάνεις πάντα θα σε τρώει ή θα υποθέτεις για κάτι που δε δοκίμασες.
Ευκαιρία τώρα που είσαι άνεργος να ρίξεις μια ματιά σε αγγελίες και εκτός πόλης σου,γενικώς να σκεφτείς τι μπορείς να κάνεις.
Εστίασε σε σχέδια και άσχετο αν τελικά αφορούν να μείνεις εκεί ή να φύγεις.Σχέδια για το πως θα κάνεις τη ζωή σου καλύτερη.
15-09-2010, 19:20 #58
..ετσι ειναι Κιπακο μασ...
υπαρχουν και γκαρσονιερεσ με 250-300 ευρω ..στισ οποιεσ με 750 ευρω μηνιαιαα μπορεισ να τα καταφερεισ..και να ξεκινησεισ μια καινουρια ζωη......Η μονη μας υποχρεωση..... ειναι να σωσουμε τα ονειρα μας...
..ελπιδα ειναι η αισθηση που εχεισ οτι αυτο που νιωθεισ να σε βαραινει τωρα,δεν θα κρατησει για παντα....
..Μονο στα ηρεμα νερα καθρεφτιζεται κατι χωρις ν αλλαζει μορφη.
Μονο σ ενα ηρεμο μυαλο υπαρχει η καθαρη αντιληψη του κοσμου...
15-09-2010, 19:28 #59
Αμφιβαλλω αν θα γινει η ζωη μου καλυτερη , οχι οταν δινεις τον καλυτερο σου εαυτο και σε γονατιζουν λες και εισαι ο χειροτερος εγκληματιας.
Ευτυχως που δεν ειμαι και εγκληματιας , ευτυχως που δεν εχω βρισει και κανεναν , τοτε απλως θα με σκοτωσουν.[COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]
15-09-2010, 19:31 #60
Originally posted by keep_walking
Μοναξια απεριγραπτη...να προσπαθω να ειμαι ευγενικος , να σκιζομαι κυριολεκτικα για τους αλλους και να παιρνω φτυσιμο.
Να κερναω ποτο τη μια μερα μπας και ρθουν και πουν καμμια κουβεντα και την αλλη να μη μου λενε ουτε καλημερα.
Να προσπαθω και να προσπαθω και να σε φτυνουν καταπροσωπο.
Νε εχεις πιστεψει οτι εισαι καθυστερημενος , οτι εισαι βλαμμενος , οτι κατι εχουν οι εκφρασεις του προσωπου σου και να μη παιρνεις ουτε μια δευτερη προταση απο εναν σερβιτορο...πανω απο τρεις λεξεις που λεει ο λογος να μην τους εχω αποσπασει.
Και η μοναξια , τοση μοναξια που εχω γινει αγριο παιδι πλεον.
Κοντευουν οι ανθρωποι να γινουν αφηρημενα συμβολα και τα ονοματα χωρις νοημα...να μην υπαρχουν καν για μενα.
Κολαση...αυτο εζησα οσο και αν προσπαθησα με ολες μου τις δυναμεις.
Καλησπέρα keep!
Πραγματικά σε θαυμάζω, πρέπει να είσαι πολύ δυνατός άνθρωπος.
Ήθελα να σου πω και μια δική μου σκέψη: οι περισσότεροι άνθρωποι νομίζω φοβούνται να πλησιάσουν κάποιον που δεν έχει παρέα και θέλει να αποκτήσει και αυτό φαίνεται. Αν δηλαδή κερνάς τον άλλον και σκίζεσαι να τον εξυπηρετήσεις, μάλλον είναι λιγότερο πιθανό να σε δει θετικά απ\'ό,τι αν είσαι χαλαρός και δείχνεις αυτοπεποίθηση.
Δοκίμασε λοιπόν να συμπεριφέρεσαι σα να έχεις φίλους....αλλά άμα κάτσει δεν έχεις αντίρρηση για περισσότερους! Αν ο άλλος σε δει χαλαρό πιστεύω θα σε πλησιάσει πιο εύκολα! Μη σου πω να ψωνιστείς και λίγο: εντάξει, ας σε χαιρετήσει ο άλλος πρώτος, δε χρειάζεται να χαιρετάς πάντα εσύ πρώτος!
Φαίνεσαι πολύ αξιόλογος άνθρωπος από αυτά που λες κι από τον τρόπο που εκφράζεσαι. Μπορεί να σε έχουν \'\'στιγματίσει\'\' επειδή μένεις σε μικρή περιοχή, μπορεί να φταίνε διάφορα για όλη αυτη τη μοναξιά, αλλά μην το βάζεις κάτω και μην πιστέψεις ούτε στιγμή ότι σου αξίζει όλο αυτό... Σου αξίζει να έχεις φίλους και σου αξίζει να σε σέβονται, θύμιζέ το συχνά στον εαυτο σου!
Διάφορα
02-08-2025, 21:14 in Με καφέ και συμπάθεια....