Results 76 to 90 of 108
-
16-09-2010, 00:38 #76
Originally posted by Lou!..
Originally posted by giwta
keep walking γεια σου !όπως βλέπεις είναι το πρώτο μου μήνυμα και μπήκα σε αυτή την διαδικασία γιατί αισθάνθηκα έντονα την ανάγκη να το κάνω μόλις διάβασα όλα αυτά που σε ταλαιπωρούν τόσο πολύ.και έχω να πω ότι δεν έχεις κάποιο πρόβλημα όπως νομίζεις.είσαι απλά πολύ ανθρώπινος ,πολύ ευαίσθητος.πολύ τρυφερός άνθρωπος και αξιόλογος άνθρωπος και το μονο που έχεις καταλάβει στραβά είναι ότι ο κόσμος εκεί έξω είναι αξιόλογος και σε ενοχλούν οι αντιδράσεις τους. το 95% είναι ένα τίποτα μια μάζα που συμπαρασύρει ο ένας τον άλλο χωρίς δικη τους ταυτότητα ,χωρίς βάθος πνεύματος ,χωρίς πειθαρχία και κυριως χωρίς ΦΛΟΓΑ ΣΤΗΝ ΨΥΧΗ.άψυχα ανθρωπακια χωρίς δυνατότητες δημιουργίας.έχεις ενέργεια μέσα σου τεραστια .χρησιμοποίησε την στο να δημιουργήσεις κάτι μεγάλο κάτι που ούτε κατα διανεια μπορούν να καταφέρουν τα άψυχα ανθρωπακια. τι είδους επικοινωνία ζητάς?και από που?και γιατί?δεν έχεις την ανάγκη κανενός .η μοναξιά δεν ειναι εχθρός είναι σύμμαχος .οραματίσου αυτό που θα θελες να σαι και σχεδίασε το.απέδειξε σε όλους πως ναι είναι διαφορετικός και αυτός ήταν ο λόγος που πέτυχες!όλοι αυτοί που εσύ κάθεσαι και ασχολείσαι δεν μπορούν να κανουν μια απλή δουλειά σωστά.χρησιμοποίησε τη φλόγα που πνιγεις μέσα σου μονο με την προσωπική σου άνοδο και μην ασχολείσαι με τα μηδενικά.ανθρωπάκια είναι και ανθρωπάκια θα πεθάνουν δεν πρόκειται να αλλάξουν για κανένα λογο. το μονο που κάνουν είναι να πουλαν υφάκι και στιλάκι .και ο πιο τελευταίος πουλάει υφάκι ,ίσως από άμυνα ,ίσως για να πουλαν μούρη .παίζουν πολλά .όμως μην ασχολείσαι με μυρμηγκάκια .οι ευαισθησίες σου είναι χάρισμα .αντιλαμβάνεσαι πράγματα που αυτοί όχι .πήγαινε τον εαυτό σου ψιλά ..
:D
- 16-09-2010, 01:46 #77
Γειά Κeep,
Έκανα μια μικρή συλλογή από όσα έγραψες, να τα κουβεντιάσουμε;
Originally posted by keep_walking
Εγω μπορει να μην ειμαι αρκετα καλος , ισως να εχω κανει καποιο βαναυσο εγκλημα δεν ξερω ( α ο φοβος λολ) , χρειαστηκε να καταλαβω οτι δεν φταιω εγω...οχι δεν φταιω σε τιποτα , εχω ζησει σχεδον αμεμπτα , εχω παλεψει για την κουβεντα που θα αποσπασω απο τον αλλο.
Ημουν μονος στην παιδικη ηλικια , δεν επαιζα καν με τους αλλους 9 στις 10 αλλα φοιτητης ημουν υπερκοινωνικος.
Το φορουμ με βοηθησε οσο μπορουσε , ακομα ειναι ο μονος διαυλος επικοινωνιας που εχω με τον κοσμο (χεχε αν θελαν να με στειλουν στα θυμαρακια δεν τα καταφεραν ΖΗΤΩ ΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ).
Και ναι δεν με πιστευετε...οχι κυριοι δεν μου μιλανε , σε πνευματικη διαιτα μεχρι να πεθανω.
Ειμαι περηφανος για τον εαυτο μου γιατι ακομα ειμαι σε καλα επιπεδα πνευματικης διαυγειας...δεν νομιζω αλλος στην θεση μου να το κατορθωνε , οχι με τοση λιγη προσφορα απο τους αλλους , ναι ειμαι περηφανος.
Α μερικους τους φτυνω και εγω , τοτε να δεις πως αφηνιαζουν....απο κει καταλαβαινεις πολλα.
+1000 στην ρεμ...γιατι δεν μιλησε για τρελλα καταρχην:)
Το εκτιμω αυτο.
Originally posted by Remedy
αν σε αυτο προσθεσουμε και μια ζωη εργενικη, χωρις πολλους φιλους αλλα ας μη το κρυβουμε και με το βαρος μιας χρονιας ασθενειας, το μιγμα γινεται εκρηκτικο...
.
16-09-2010, 05:46 #78
Το διαβασα...υπαρχει η ασθενεια ναι...αλλα αλλο αυτο αλλο τα προβληματα αλλης υφης. Δεν μπορω να δω τους αλλους σαν μυρμηγκακια , βλεπω ανθρωπους. Νομιζω οτι ειναι πολυ κακη ενεργεια να εξοθω τον εαυτο μου να φτασει καπου για να αποδειξω κατι. Αλλα ναι η κατασταση ειναι πολυπλοκη , εγω δεν πρεπει να αναλωνομαι. Μου ποναει που εχω στερηθει την επικοινωνια , χρειαζομαι επικοινωνια , ειμαι κλειστος ανθρωπος αλλοι εχουν το χαρισμα να μην ειναι αλλα απλουστατα δεν μου την προσφερουν. Δεν μπορω να αφησω τον εαυτο μου να σαπισει , τουλαχιστον εχω υποχρεωση να το κανω αυτο.
Το κακο ειναι οτι σαπιζω σιγα-σιγα , η επικοινωνια γινεται ολο και λιγοτερη , και ολα καπου χανουν το νοημα τους , τεσπα θα δουμε...[COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]
16-09-2010, 05:53 #79
Καπου μου ειχαν πει οτι εαν πεσει καποιος σε μεγαλη πολη , κανεις δεν τον βοηθαει να σηκωθει ή μπορει να πεθανει και κανεις να μη το παρει χαμπαρι.
Ειναι αστειο και τραγελαφικο αυτο , δεν θα πεσω για να με \"σηκωσουν\" ουτε προκειται να πεθανω προς το παρον δεν το σκεφτομαι λολ. Λοιπον με αφησαν να σαπισω οσο σαπισα , αλλα σιγουρα δεν θα πεσω για να με σηκωσουν.[COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]
16-09-2010, 11:23 #80
Originally posted by dora-agxos
Originally posted by Lou!..
Originally posted by giwta
keep walking γεια σου !όπως βλέπεις είναι το πρώτο μου μήνυμα και μπήκα σε αυτή την διαδικασία γιατί αισθάνθηκα έντονα την ανάγκη να το κάνω μόλις διάβασα όλα αυτά που σε ταλαιπωρούν τόσο πολύ.και έχω να πω ότι δεν έχεις κάποιο πρόβλημα όπως νομίζεις.είσαι απλά πολύ ανθρώπινος ,πολύ ευαίσθητος.πολύ τρυφερός άνθρωπος και αξιόλογος άνθρωπος και το μονο που έχεις καταλάβει στραβά είναι ότι ο κόσμος εκεί έξω είναι αξιόλογος και σε ενοχλούν οι αντιδράσεις τους. το 95% είναι ένα τίποτα μια μάζα που συμπαρασύρει ο ένας τον άλλο χωρίς δικη τους ταυτότητα ,χωρίς βάθος πνεύματος ,χωρίς πειθαρχία και κυριως χωρίς ΦΛΟΓΑ ΣΤΗΝ ΨΥΧΗ.άψυχα ανθρωπακια χωρίς δυνατότητες δημιουργίας.έχεις ενέργεια μέσα σου τεραστια .χρησιμοποίησε την στο να δημιουργήσεις κάτι μεγάλο κάτι που ούτε κατα διανεια μπορούν να καταφέρουν τα άψυχα ανθρωπακια. τι είδους επικοινωνία ζητάς?και από που?και γιατί?δεν έχεις την ανάγκη κανενός .η μοναξιά δεν ειναι εχθρός είναι σύμμαχος .οραματίσου αυτό που θα θελες να σαι και σχεδίασε το.απέδειξε σε όλους πως ναι είναι διαφορετικός και αυτός ήταν ο λόγος που πέτυχες!όλοι αυτοί που εσύ κάθεσαι και ασχολείσαι δεν μπορούν να κανουν μια απλή δουλειά σωστά.χρησιμοποίησε τη φλόγα που πνιγεις μέσα σου μονο με την προσωπική σου άνοδο και μην ασχολείσαι με τα μηδενικά.ανθρωπάκια είναι και ανθρωπάκια θα πεθάνουν δεν πρόκειται να αλλάξουν για κανένα λογο. το μονο που κάνουν είναι να πουλαν υφάκι και στιλάκι .και ο πιο τελευταίος πουλάει υφάκι ,ίσως από άμυνα ,ίσως για να πουλαν μούρη .παίζουν πολλά .όμως μην ασχολείσαι με μυρμηγκάκια .οι ευαισθησίες σου είναι χάρισμα .αντιλαμβάνεσαι πράγματα που αυτοί όχι .πήγαινε τον εαυτό σου ψιλά ..
:D
Εχω λιγο χρονο τωρα να γραψω...αυτη ειναι πολυ κακη φιλοσοφια...σχεδον στα ορια του προσβλητικου , θα εκοβα φλεβες εαν εφτανα ποτε σε αυτο το σημειο και νομιζω τιποτα δεν μπορει να με φτασει!!!!!!!!!!!
Εσεις την ενστερνιζεστε?
(δεν θελω να παρεξηγησω την Γιωτα , καθε προταση δεκτη και χαιρομαι που μπηκε για να βοηθησει τον συνανθρωπο , κατι που παει κοντρα με αυτο που διατυπωσε!!!!!!!)[COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]
16-09-2010, 11:41 #81
Κατι που ισως θα επρεπε να αναφερθει ειναι οτι θυματοποιω τον εαυτο μου ωστε οι αλλοι να φανουν κακοι και εγω καλος...................................κα� �ι που μου περναει απο το μυαλο , αλλα μπαααααααααααααααα , ολα θα στρωσουν που θα παει και ανυπομονω να φυγω:)
[COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]
16-09-2010, 11:42 #82
Νομίζω πως εάν κατανοήσεις πόσο λίγη σημασία έχει να είμαστε τα καλά παιδιά σε μία κοινωνία που τιμωρεί την διαφορετικότητα,ίσως να το επεξεργαστείς διαφορετικά και να πάψεις να νιώθεις απογοήτευση και ματαίωση επειδή οι τάδε κάτοικοι μίας επαρχιακής πόλης σε αγνοούν επιδεικτικά.
Αυτό που θα σε βοηθούσε πιστεύω είναι να κατανοήσεις πως δεν είσαι το μοναδικό/μοναχικό και ξεχωριστό θύμα καμιάς συνωμοσίας,είσαι απλά ένα από τα άτομα που δέχονται τις επιπτώσεις ενός μόνο από τα πολλά μέσα κοινωνικού ελέγχου.
Τι είναι ο κοινωνικός έλεγχος;Eίναι ένα σύστημα μεθόδων που χρησιμοποιεί η κοινωνία για να επαναφέρει στην τάξη τα απείθαρχα μέλη της,να νορμαλοποιήσει συμπεριφορές,να αποκόψει άλλες φορές εξοστρακίζοντας με διάφορους τρόπους,να υποτάξει,να εξαναγκάσει σε συμμόρφωση.Και ενώ υποτίθεται πως αυτός ο κοινωνικός έλεγχος είναι θεμιτός για τη διατήρηση του κοινωνικού ιστού,καθώς καμία κοινωνία δεν μπορεί να συνεχίσει να υπάρχει δίχως να φροντίσει για τη\"συνοχή\"της,ωστόσο θέλει προσπάθεια για να κατανοήσει κανείς με ποιους κρυφούς άλλοτε ή πιο φανερούς παίζεται αυτό το παιχνίδι.
Κι επειδή ένας επιστήμονας θα στο εξηγούσε πολύ καλύτερα απ\'ό,τι εγώ,παραθέτω ένα απόσπασμα από ένα βιβλίο του κοινωνιολόγου Peter L.Berger.
\"H γελοιοποίηση και το κουτσομπολιό είναι ισχυρά όργανα κοινωνικού ελέγχου στις κάθε είδους πρωτογενείς ομάδες.Πολλές κοινωνίες χρησιμοποιούν τη γελοιοποίηση σαν βασικό μέσο ελέγχου πάνω στα παιδιά-το παιδί συμμορφώνεται όχι από το φόβο της τιμωρίας αλλά για να μη γελοιοποιηθεί.Μέσα στα πλαίσια του ευρύτερου πολιτισμού μας,η\"κοροιδία\"έχει παίξει ρόλο σημαντικού πειθαρχικού μέσου ανάμεσα στους νέγρους του νότου.Ωστόσο,οι περισσότεροι άνθρωποι έχουν δοκιμάσει τον ανατριχιαστικό φόβο της γελοιοποίησής τους σε κάποια κοινωνική κατάσταση.
Το κουτσομπολιό είναι ιδιαίτερα αποτελεσματικό σε μικρές κοινότητες,όπου η ζωή των ανθρώπων είναι άμεσα ορατή και ελέγξιμη από τους γείτονες.Σε τέτοιες κοινότητες το κουτσομπολιό αποτελεί ένα από τα βασικότερα κανάλια επικοινωνίας...κτλ
Συνεχίζει πιο κάτω\"Τέλος,ένα από τα πιο ισοπεδωτικά μέσα τιμωρίας στη διάθεση της ανθρώπινης κοινότητας είναι η επιτίμηση και ο εξοστρακισμός.Το περίεργο είναι ότι αυτός ο μηχανισμός προτιμάται ιδιαίτερα στις ομάδες που έχουν σαν θέμα αρχής την αποφυγή της βίας...\":P
Και,αναφέρω πως υπάρχουν Κeep και άλλα μέσα(συστήματα ηθικής,εθίμων,κανόνες συμπεριφοράς,θεσμικά πρότυπα κτλ)
Εσύ λοιπόν είσαι ένα από τα άτομα που υφίστανται τις συνέπειες ενός κοινωνικού ελέγχου,καθώς διάφορα στερεότυπα έχουν ενισχύσει την εντύπωση της \"ομάδας\"πως είσαι \"ξένος\",πως δεν\"κολλάς\",ίσως να σε θεωρούν και απειλή κατά κάποιον τρόπο.
Οπότε είσαι στο κέντρο(στο σημείο της μέγιστης πίεσης όπως το ονομάζει και ο Μπέργκερ)ενός ΣΥΝΟΛΟΥ ομόκεντρων κύκλων,ο καθένας από τους οποίους αντιπροσωπεύει ένα σύστημα κοινωνικού ελέγχου.
Θεωρώ λογικό να νιώθεις πιεσμένος και να έχεις τέτοιες αντιδράσεις.Όπως θεωρώ και δυνατόν όμως να επεξεργαστείς το πράγμα έτσι ώστε να καταλάβεις πως υπάρχουν δύο οπτικές που μπορείς να επιλέξεις:
1)Αυτοί οι \"δυνατοί\"που ανήκουν και εκπροσωπούν την ομάδα και τις αρχές της,κι εσύ ο αδύναμος,στο κέντρο του κύκλου της πίεσης,το θύμα του κοινωνικού ελέγχου,το αντικείμενο του σχολιασμού άλλοτε και άλλοτε της σιωπής.
2)Εσύ στο κέντρο μεν του κύκλου της πίεσης,γνωρίζοντας όμως πως όλ\'αυτά δεν είναι παρά ένας τρόπος κοινωνικού ελέγχου,κατανοώντας τα παιχνίδια αυτά για υποταγή,τιμωρία και σωφρονισμό,που προέρχονται από άγνοια,φόβο,ανάγκη οι Άλλοι(που εσύ θεωρείς τόσο σημαντικό να σε αποδεχτούν)να είναι ενταγμένοι στον κοινωνικό ιστό και να ακολουθούν τις οδηγίες χρήσης απέναντι σε κάθε \"απόκλιση\".
Και μετά μπορείς να επιλέξεις αν θα εξακολουθήσεις να έχεις την οπτική 1,ή την οπτική 2.
Ρε,την κουρτίνα δύο λέμε και γρήγορα!!!:D:D"Δε με νοιάζει να έρθουν όλοι οι ξένοι στην Ελλάδα και οι Έλληνες να πάνε αλλού. Θεωρώ ότι πατρίδα μας είναι η γη. Από μικρό παιδί απέρριπτα τα σύνορα."
Σπύρος Μπιμπίλας
16-09-2010, 11:52 #83
Rain εγω θα ηθελα να μεινω και να παλεψω αλλα δεν θα το κανω , ουτε καν θα σηκωσω το μικρο μου δαχτυλακι για αυτον τον αγωνα.
Καταφεραν να μου στερησουν πολλα και δεν εχω να αποδειξω τιποτα σε κανεναν. Φυσικα μας τσακισαν , φυσικα μας φτασαν σε σημεια υπερανθρωπης εξαθλιωσης , φυσικα ουτε καν το καταλαβαν γιατι εγω ειμαι ο αδυναμος κρικος και ο \"προβληματικος\" για αυτους. Καταφεραν πολλα και τους χτυπαω παλαμακια. Ηρθε η ωρα μου να ζησω , να ερωτευτω , να χαρω την ζωη.
Ναι το παιδεψα πολυ και αφου δοκιμασα ενα καρο φιλοσοφικες θεωρησεις οπου φυγει-φυγει.[COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]
16-09-2010, 12:05 #84
Μέχρι να φύγεις,πάρε ρε την κουρτίνα δύο και μη στεναχωριέσαι για όσους τόσο ξέρουν,τόσο κάνουν.;)
Φυσικά και θα είσαι καλύτερα σε μία κοινωνία πιο ανοιχτή,το λέει κι ο Μπέργκερ παραπάνω.:P
Αλλά όχι και να γίνεις στομαχικός μέχρι την μετακόμιση.Φτιάχτο...:)"Δε με νοιάζει να έρθουν όλοι οι ξένοι στην Ελλάδα και οι Έλληνες να πάνε αλλού. Θεωρώ ότι πατρίδα μας είναι η γη. Από μικρό παιδί απέρριπτα τα σύνορα."
Σπύρος Μπιμπίλας
16-09-2010, 12:08 #85
καλημερα καλημερααααα....
ναι ναι και παλι η κολαση στο προσκηνιο
γεια σου κηπακο μου!!!!
garden aglistiΛεω ο,τι μπορω να εκφρασω οταν μου το επιτρεπει αυτο που ειμαι καθε φορα. Μαλλον μου αρεσει η επικοινωνια...και εδω...:)
16-09-2010, 12:09 #86
Και ακομα αισθανομαι αφορητη την πιεση , προσπαθησα να βγω εξω σημερα , προσπαθησα να διασκεδασω , προσπαθησα να περασω την ωρα μου αλλα δεν τα καταφερα , δεν μπορεσα να ελευθερωθω.
Αυτο που ηθελα ηταν να περπατησω , αλλα εκανα μια ακομα ματαιη προσπαθεια να περασω καλα. ΑΔΥΝΑΤΟΝ. Εγω ειμαι που εχω δικιο , αλλα εγω εχω το προβλημα.
Το προβλημα δεν γιανει. Γραψτους ολους στα αρχιδια σου , μπα δεν γινεται , πηγαινε με το ρευμα? ποιο ρευμα δεν ειμαι καν στο ρευμα.
Μη σκεφτεσαι συνεχεια , προσπαθησε να χαλαρωσεις....μπα δεν γινεται.
Πες καμμια κουβεντα , χμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμ αστο καλυτερα.
Ψυχολογικο προβλημα? Θα μπορουσες και να το πεις ετσι την αδυναμια να εγκλιματιστεις και να επιπλευσεις.[COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]
16-09-2010, 12:14 #87
Η κολαση ειναι πρωτιστως στο μυαλο , με μια κινηση του μυαλου θεωρητικα μπορει να διαγραφει και να αναδομηθει ολοκληρη η πλαση. Θεωρητικα ομως.
Πρακτικα.
Πρακτικα βγαζω το καπελλο σε αυτους που επιζουν και ειναι διαφορετικοι , βγαζω το καπελλο σε οσους χορεψαν πισω απο την πλατη μου , ναι αποκομμενος και αδυναμος κρικος τι να κανουμε , ναι οσοι χορεψαν ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ εισαστε κορυφες. Και αφου δεν αφηνετε τον αδυναμο κρικο σε ησυχια και ο αδυναμος κρικος δεν μπορει να φροντισει τον εαυτο του ικανοποιητικα δεν υπαρχει αλλη λυση.[COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]
16-09-2010, 12:16 #88
Αντε παλι...πικρα:)
[COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]
16-09-2010, 12:18 #89
Καλημερα ρεσερτσερ:)
16-09-2010, 15:04 #90
Και ακομα αισθανομαι αφορητη την πιεση , προσπαθησα να βγω εξω σημερα , προσπαθησα να διασκεδασω , προσπαθησα να περασω την ωρα μου αλλα δεν τα καταφερα , δεν μπορεσα να ελευθερωθω.
Αυτο που ηθελα ηταν να περπατησω , αλλα εκανα μια ακομα ματαιη προσπαθεια να περασω καλα. ΑΔΥΝΑΤΟΝ. Εγω ειμαι που εχω δικιο , αλλα εγω εχω το προβλημα.
Το προβλημα δεν γιανει. Γραψτους ολους στα αρχιδια σου , μπα δεν γινεται , πηγαινε με το ρευμα? ποιο ρευμα δεν ειμαι καν στο ρευμα.
Μη σκεφτεσαι συνεχεια , προσπαθησε να χαλαρωσεις....μπα δεν γινεται.
Πες καμμια κουβεντα , χμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμ αστο καλυτερα.
Ψυχολογικο προβλημα? Θα μπορουσες και να το πεις ετσι την αδυναμια να εγκλιματιστεις και να επιπλευσεις.
Καλησπέρα keep! Έχεις τόσο δίκιο, τα λόγια είναι λόγια αλλά όταν η πραγματικότητα σου βαράει χαστούκια είναι δύσκολο να ακούσεις συμβουλές...
Παρ\'όλ\'αυτά, θα σου πω περίπου τα ίδια με τα προηγούμενα:
Είσαι τόσο αξιόλογο άτομο
Είσαι πολύ ωραίος έτσι όπως είσαι, και αυτό είναι ήδη πολύ σημαντικό
Σε εκτιμούν τόσα πολλά άγνωστα άτομα που σε ξέρουν μόνο μέσα από μια οθόνη, κατι λέει αυτό
Καλή συνέχεια και κράτα γερά!
Ίσως δε φαντάζεσαι πόσα λέει για σένα το ότι παρ\'όλη την αντιμετώπιση των άλλων αρνείσαι να τους υποτιμήσεις ή απλά να πας με το ρεύμα. Για μένα πάντως λέει πάρα πολλά για την ποιότητα σου σαν άνθρωπο..
Εργασιακός εκφοβισμός και κακοποίηση
30-07-2025, 09:56 in Κακοποίηση