Σημερα θα σας μιλησω για την κολαση... - Page 7
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 7 of 8 FirstFirst ... 5678 LastLast
Results 91 to 105 of 108
    Senior Member
    Originally posted by streidi
    Originally posted by keep_walking
    Και ακομα αισθανομαι αφορητη την πιεση , προσπαθησα να βγω εξω σημερα , προσπαθησα να διασκεδασω , προσπαθησα να περασω την ωρα μου αλλα δεν τα καταφερα , δεν μπορεσα να ελευθερωθω.

Αυτο που ηθελα ηταν να περπατησω , αλλα εκανα μια ακομα ματαιη προσπαθεια να περασω καλα. ΑΔΥΝΑΤΟΝ. Εγω ειμαι που εχω δικιο , αλλα εγω εχω το προβλημα.

Το προβλημα δεν γιανει. Γραψτους ολους στα αρχιδια σου , μπα δεν γινεται , πηγαινε με το ρευμα? ποιο ρευμα δεν ειμαι καν στο ρευμα.

Μη σκεφτεσαι συνεχεια , προσπαθησε να χαλαρωσεις....μπα δεν γινεται.

Πες καμμια κουβεντα , χμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμ αστο καλυτερα.

Ψυχολογικο προβλημα? Θα μπορουσες και να το πεις ετσι την αδυναμια να εγκλιματιστεις και να επιπλευσεις.

Καλησπέρα keep! Έχεις τόσο δίκιο, τα λόγια είναι λόγια αλλά όταν η πραγματικότητα σου βαράει χαστούκια είναι δύσκολο να ακούσεις συμβουλές...

Παρ\'όλ\'αυτά, θα σου πω περίπου τα ίδια με τα προηγούμενα:
    Είσαι τόσο αξιόλογο άτομο

Είσαι πολύ ωραίος έτσι όπως είσαι, και αυτό είναι ήδη πολύ σημαντικό

Σε εκτιμούν τόσα πολλά άγνωστα άτομα που σε ξέρουν μόνο μέσα από μια οθόνη, κατι λέει αυτό

Καλή συνέχεια και κράτα γερά!

Ίσως δε φαντάζεσαι πόσα λέει για σένα το ότι παρ\'όλη την αντιμετώπιση των άλλων αρνείσαι να τους υποτιμήσεις ή απλά να πας με το ρεύμα. Για μένα πάντως λέει πάρα πολλά για την ποιότητα σου σαν άνθρωπο..

Ευχαριστω στρειδι:)
    [COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]

Senior Member
    ευχαριστω αυτο το σαιτ γιατι σεβαστηκατε εμενα και την διαδικτυακη μου προσωπικοτητα...αλλοι μπορει να μιλανε για αγαπη για ενδιαφερον και οτιδηποτε αλλα μου προσφερατε ζωη και αυτο ειναι αρκετο για μενα
    [COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]

Senior Member
    Originally posted by keep_walking
    ευχαριστω αυτο το σαιτ γιατι σεβαστηκατε εμενα και την διαδικτυακη μου προσωπικοτητα...αλλοι μπορει να μιλανε για αγαπη για ενδιαφερον και οτιδηποτε αλλα μου προσφερατε ζωη και αυτο ειναι αρκετο για μενα
    Kαλημερα :))
    κανενας δεν σου προσφερει ζωη ,αν δεν εχεις ηδη μεσα σου την σπιθα, την αγωνια ,και την ελπιδα,για αλλαγη στη ζωη σου
    και συ τοχεις ,το βλεπω ,το νιωθω σε σενα :)
    Το πρώτο σου χρέος πλαταίνοντας το εγώ σου είναι, στην αστραπόχρονη τούτη στιγμή που περπατάς στη γης, να μπορέσεις να ζήσεις την απέραντη πορεία, την ορατή και την αόρατη του εαυτού σου.
    ΚΑΖΑNΤΖΑΚΗΣ

Και εγώ ευχαριστώ το σάιτ . Αποκόμισα πολλά από εδώ. Δεν πρέπει εντούτοις να καρφωνόμαστε πολλή ώρα μπροστά στον υπολογιστή γιατί αυτό μας απομονώνει από τους άλλους ή από δημιουργηκες μας δραστηριότητες.

Ο καθένας πρέπει να αγωνίζεται για να βελτιώσει τις ατέλειες του, δεν πρέπει να κλαίει τη μοίρα του αλλά να αγωνίζεται να βελτιώσι τη ζωή του ώστε να είναι αποδεκτός, ήρεμος, δημιουργικός κλπ.

Το χω ξαναπεί και σε άλλα ποστ, όταν κάποιος παρουσιάζει ατέλειες στο να γίνει αποδεκτός δεν τον απομονώνεις, ΤΟΝ ΑΓΚΑΛΙΑΖΕΙΣ!
    γιάννης

Senior Member
    καλημέρα keep_walking

και σε όλους τους καλοσυνάτους ανθρώπους του φόρουμ!

καθώς σας διάβαζα είχα πολλές αναφορές στην μνήμη μου απο την κόλαση που είναι εδώ

μπροστά μας κάθε μέρα,

και αν ανατρέξουμε και σε ότι γνωρίζουμε απο την απαρχή της ύπαρξης του ανθρώπου ,

πάντα εδώ ήταν, μπροστά μας

για να υπάρχει όμως ακόμα η διάθεση έκφρασης καλοσύνης και αναζήτησης ευτυχίας

άρα κάπου εδώ πρέπει ναναι και ο παράδεισος.

η καλιέργεια και η αναπαραγωγή καλοσύνης νομίζω ότι είναι ο μόνος τρόπος να γίνει ορατός

ο παράδεισος.

και σαν θεωρία αυτό με ανακουφίζει και με στηρίζει,

αλλά πρακτικά μάλλον πρέπει να δράσω όπως ο γεωργός που παρόλο που διαλέγει να

σπείρει τον καλύτερο σπόρο στο χωράφι του

είναι υποχρεωμένος να φροντίσει τα σπαρτά του απο τα αγριόχορτα και τα ζουζούνια

που παρουσιάζονται.

εύχομαι σε σένα και τον εαυτό μου πρώτα

(όχι δεν είναι εγωιστικό-προσπαθώ να κρατηθώ στην φωτεινή πλευρά της ζωής)

να μην χάσω την δύναμη να ακολουθώ τον δρόμο της καλοσύνης,

που μόνο αγάπη χρειάζεται να διαθέτουμε για τον εαυτό μας και για τους άλλους που είναι και

αυτοί σαν τον εαυτό μας.

είμαστε πάνω σενα πλοιο συνταξιδιώτες όλοι ,

ο προορισμός για ολους ο ίδιος,

κανείς δεν ξέρει που πάμε
    (ούτε ο καπετάνιος)

δεν έχει νόημα να ρωτάμε που πάμε γιατί το γνωρίζουμε οτι απάντηση δεν υπάρχει,

το μόνο που ΄μπορούμε να κάνουμε είναι να δούμε πως θα χρησιμοποιήσουμε τον χρόνο μας
    σαυτό το ταξίδι,

άλλος θα κολυμπήσει στην πισίνα,αλλος θα δει ταινία, αλλος θα φλερτάρει,αλλος θα πέξει πόκα,
    άλλος θα ερωτευθεί ,αλλος θα διαβάσει ένα βιβλίο,αλλος θα καταγράφει στο ημερολόγιο, άλλος θα πετάξει τον συνταξιδιώτη του στον ωκεανό,άλλος θα μαγιρεύει και πάει λέγοντας...............

πρώτα απόλα διαβάζοντας όσα έχω γράψει ,αισθάνομαι πάλι την ανάγκη να πω

ότι πρώτα τα γράφω για τον εαυτό μου,

για να ανακουφήσω εμένα πρώτα απο την κόλαση που έχω μέσα μου και απο την κόλαση που βλέπω έξω μου

ΚΑΛΗ ΜΕΡΑ ΠΕΡΑ ΓΙΑ ΠΕΡΑ!

Senior Member
    καταλαβα οτι μου φτιαξανε μια κολαση και μου ειπαν ζησε....και απο τη στιγμη που καταλαβα οτι δεν ειμαι εγω το προβλημα ολα καλα...απο το2006 με βοηθατε συνεχεια τωρα το μονο που μενει ειναι να καταφερω να ορθοποδησω...μπορει απλως να αυτοκτονησω ,μπορει να ζησω παντως θα προσπαθησω ηδη δεν ειμαι σε καλη διαθεση , μπορει απλως να παρω οτι λεφτα εχω και να φυγω. μπορει να μην ειμαι σπουδαιος αλλα ειμαι καποιος που του αξιζει να ζησει.

keep_walking

Να κρατήσεις πάνω απ όλα και να έχεις σαν πιξίδα στη ζωή σου ότι σου αξίζει να ζήσεις. Και για να βάλεις αυτό τελευταίο στο μειλ σου σημαίνει πως το αποφάσισες, ξεκίνησες ήδη με το που το είπες να το ζεις. Το ότι λες αξίζεις σημαίνει κατάλαβες, συνηδητοποίησες ότι έχεις τις ικανότητες, τις γνώσεις, την ομορφιά, τα προσόντα κλπ. Δεν υστερείς των άλλων, ίσως να σαι και καλήτερος.
    Μη φοβάσαι και να σαι αισιόδοξος.

Το χω ξαναπεί και σε άλλα ποστ, όταν κάποιος παρουσιάζει ατέλειες στο να γίνει αποδεκτός δεν τον απομονώνεις, ΤΟΝ ΑΓΚΑΛΙΑΖΕΙΣ!
    γιάννης

Senior Member
    Το σιγουρο ειναι οτι θα γινω και πολυ καλυτερος....οταν ξεφυγω απο την κολασουλα.

Senior Member
    Σιγουρα σου αξιζει keep και σου ευχομαι να μπορεσεις να πραγματοποιησεις την επιθυμια σου, να κανεις οτι ονειρευεσαι.

Senior Member
    Χεχε το καλο ειναι οτι εχω στερηθει τοσα πραγματα και εχω υποφερει τοσο απιστευτα που ακομα και τα απλουστερα πραγματα θα με κανουν ευτυχισμενο:)

Ευχαριστω Γιωτα:)

Senior Member
    δεν προλαβαινω....

σου το αφιερωνω

με ολη μου την αγαπη και την εκτιμηση κηπ...

μου αρεσει πολυ αυτο το τραγουδακι!

http://www.youtube.com/watch?v=oQprNJL8aVI
    Λεω ο,τι μπορω να εκφρασω οταν μου το επιτρεπει αυτο που ειμαι καθε φορα. Μαλλον μου αρεσει η επικοινωνια...και εδω...:)

Senior Member
    Ευχαριστω researcher...πω πω με αγχωσε αυτο το τραγουδι λολ.

Senior Member
    Ουσιαστικα δεν περιμενω πλεον και πολλα απο τη ζωη...οποτε δεν αγχωνωμαι:)

Εαν καταφερω και αποκτησω τα απολυτως στοιχειωδη θα ειμαι ευχαριστημενος:)

Senior Member
    νιαρ νιαρ νιαρ im moving at last;)

Senior Member
    η μουσικη ειναι υπεροχη οταν εχεις καλο κεφι;]

Page 7 of 8 FirstFirst ... 5678 LastLast