ΨΚΔ
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Results 1 to 3 of 3

Thread: ΨΚΔ

Senior Member

ΨΚΔ

γεια σας, παλι εγω, το θεμα αυτο αφορα την ψυχαναγκαστικη-καταναγκαστικη, διαταραχη. εχω θεμα οπως ειχα αναφερει απο την ηλικια των 17, φυσικα τοτε δεν ηξερα καν οτι πασχω, ομως στο προσωπο μου ηταν ζωγραφισμενη η θλιψη, στις φωτογραφιες ολες ημουν σαν δαρμενος ετοιμος να βαλω τα κλαματα ενω πιστευα οτι ημουν μια χαρα:(.. στο στρατο αντιμετωπισα πολλα προβληματα και αυτα ειχαν να κανουν κατα κυριο λογο με τη δυσκολια που αντιμετωπιζα στην επικοινωνια:( μετα το στρατο σκεφτηκα ακετα και πολλες φορες να παω σε ψυχ. αλλα φοβομουν να παω μηπως με θεωρησει παλαβο, και αυτο με αγχωνε περισοτερο ακομα.. οταν πηγα, πηγα γιατι εφτασα στο αποκορυφωμα εξαιτιας μιας εντονης διενεξης που ειχα με τον πατερα μου στην οποια ηρθαμε εκ του συσταδην.. αυτο με χαρακωσε βαθια μεσα στη ψυχη μου. ξεκινησα θεραπεια η ζωη μου βελτιωθηκε και χειροτερεψε απο την συμπεριφορα του νευρικου-αγχωδη-ανυπομονου πατερα μου. μεγαλωσα θα ελεγα σε ενα λιαν κακο θα ελεγα περιβαλον στο οποιο δεν υπηρχε τρυφεροτητα στην οικογενεια.. θα ελεγα επισης οτι το σπιτι δεν ηταν σπιτι αλλα λοχος πεζικου, αφου θυμαμαι οτι ημασταν με στρατιωτικη πειθαρχεια.. εγω προσπαθησα να βρω μεσα μου τη γαληνη, να βρω δικη μου γαληνη, και οχι απο τους γονεις μου.. και... ειμαι σε καλο δρομο

Senior Member
    αχ ποσο σε καταλαβαινω......κ ο δικος μ πατερας ετσι. μανιακο-τελειομανης κ νευρικος. κ φυσικα πιστευει πως ΟΛΟΙ πανε αναποδα κ κεινος μονο ισια!αμα κριτικαρω καποιον λεει πως πρεπει να δεχομαστε τους ανθρωπους οπως ειναι κ με κραζει, κ εκεινος κριτικαρει Ο ΙΔΙΟΣ τους παντες!

μετα απο οτι εχεις περασει ομως δν σ φερονται καλητερα?πολλες φορες η αδιαφορια ειναι επειδη δν ξερουν τι να κανουνε. μ ειχαν πει μια περιοδο που ειχα σταντιστει ασχημα μαζι τους, πως πιστευαν πως αν κατσουν να μ συζητησουν θα οργιστω περισσοτερο κ γιαυτο δν το εκαναν

Senior Member
    Originally posted by me_vs_myself
    αχ ποσο σε καταλαβαινω......κ ο δικος μ πατερας ετσι. μανιακο-τελειομανης κ νευρικος. κ φυσικα πιστευει πως ΟΛΟΙ πανε αναποδα κ κεινος μονο ισια!αμα κριτικαρω καποιον λεει πως πρεπει να δεχομαστε τους ανθρωπους οπως ειναι κ με κραζει, κ εκεινος κριτικαρει Ο ΙΔΙΟΣ τους παντες!

μετα απο οτι εχεις περασει ομως δν σ φερονται καλητερα?πολλες φορες η αδιαφορια ειναι επειδη δν ξερουν τι να κανουνε. μ ειχαν πει μια περιοδο που ειχα σταντιστει ασχημα μαζι τους, πως πιστευαν πως αν κατσουν να μ συζητησουν θα οργιστω περισσοτερο κ γιαυτο δν το εκαναν
    αυτα ειναι καποια απο τα σοβαρα λαθη των γονιων. οχι δεν ξερουν να φερονται γιατι ειναι κατεμε αμορφωτοι ανθρωποι. δεν τους κατηγορω, αλλωστε προβληματισμενοι ανθρωποι ειναι και αυτοι.. τους συγχωρω, τους αγαπω.